Eigenlijk kan het niet

We kennen elkaar al een tijdje,  we zien elkaar regelmatig in de plaatselijke bar, of bij een concert  in de buurt. We houden allebei van muziek maar ook van een partner.  Jij hebt jou ‘vent , ik heb mijn ‘meisje’ . En toch als we elkaar tegenkomen op zo’n avond gebeurt er altijd iets.. een blik in de ogen,  een kus op de wang.. er is altijd een lekkere spanning tussen ons. Het was zzaterdagavond,  in de zaal speelde een goeie band. Iik kwam binnen en bleef een beetje achterin bij de bar staan. Ik keek de zaal in om te zien of er nog bekenden waren en toen kruisten onze ogen elkaar.  Je straalde en lachte naar me, wuifde met je hand,  ik zwaaide terug.  Je seinde dat je er aan kwam.  Even later kom je uit de drukte tevoorschijn.  Even mooi n stralend als altijd. Mooi gekleed, een strakke spijkerbroek een ruimvallend witte blouse met de contouren van je mooie lingerie zichtbaar omsdat je een zwarte bh draagt is het door het blouse goed te zien. Je kleed je  graag uitdagend maar niet té.. Juist heel sexy. ?  Je komt op me aflopen en zoent me op mijn wang.  Alleen ? vraag je, ik knik . Je ogen kijken diep in de mijne. ?. Iets drinken vraag ik ? ehmm sorry ja, doe maar een biertje. ? Na dat ik twee biertjes bij de bar gehaald heb loop ik naqr je terug.  We proosten op een gezellige avond.  Ga je mee vooraan luisteren zeg je, , ja prima zeg ik, de band ws na een pauze inmiddels weer begonnen.  Voor in de zaal is het een stuk drukker,  maar je wilt nog verder naar voren, zodat we al schuifelend tussen de mensen door vlak bij het podium uitkomen.  Daar genieten we van de muziek en gaa er helemaal in op. Na een tijdje voel ik je hand op de mijne die langs mijn lichaam hangt, ik kijk je aan en je prachtige groen/grijze ogen kijken me diep aan.. Je buigt je hoofd naar me toe en zegt :ik vind je leuk-  mijn oor. Ik kijk je aan en zeg – dat is geheel wederzijds. ? Met een knipoog.. Doordat het zo druk is blijft jou hand op de  ijne, en onze vingers strengelenzich in elkaar.  Je staat heel dichttegen me aan, en je lichaam beweegt mee met de muziek.  Je geniet ervan om naar muziek te luisteren net als mij. Je legt je hoofd tegen  ijn schouder als de band een langzamer nummer inzet,  en kust me zachtjes in mijn nek..ik laat je hand los en sla hem om je hee. In de drukte heeft niemand dat in de gaten, maar jij pakt gelijk mijn hand die om je schouder is vast en geeft er een zoen op. Ou arm vind een weg om mijn middel en zo staan we heerlijk tegen elkaar geleund te luisteren. Als het nummer is afgelopen kijk e me aan en zegt : warm hè…. ik kijk je aan en pak je hand vast en knijp zachtjes in je hand en zeg : kom… We banan ons een weg door de drkte naar achteren richting de bar.  Daar aangekomen bestellen we allebei een colatje en kijken elkaar weer zonder iets te zeggen diep in de ogen.. Jeoakt mijn hand vast komt met je gezicht naar het mijne en fluistert –  heb zin in je vanavond-  In mij  oor.. Ik hou je hand nog steeds vast en  zeg – loop je mee?- dat hoefde ik geen twee keer te zeggen, want binnen no time trok je me mee richting uitgang.  Een jas hadden we niet aan op deze warme zomeravond,  dus we liepen direct door naar buiten.  Daar stonden een antal mensen een peukie te roken dus we liepen snel rechtsaf de straat in. Even verder kon je rechtsaf langs de zaal richting de parkeerplaats.  Die kant liepen we oo en omd3 hoek waar het een stuk donkerder was da n de grote straat trok je me naar je toe en kuste me op mijn mond. Ik beantwoorde je kus door mijn lippen iets van elkaar te doen, en je tong vond de weg naar binnen onze  tongen vonden elkaarnen onze eerste  heerlijke tongzoen was een feit.  Jeetje zei je na een tijdje, wat zoen je lekker, ik zei daarop, en anders jij wel !  en onze lippen kwamen weer bij elkaar… ondertussen omhelsden we elkaar stevig en drukte je je lichaam strak tegen me aan. Even later keken we elkaar weer in de ogen en we wisten ” eigenlijkkan het niet”  maar we wisten ook hoe leuk we elkaar vonden.. Zullen we naar mijn auto lopen zei ik, ik sta hier vlakbij op de parkeerplaats.  Mmmm dat zit misschien wel makkelijker lach je, en we lopen een stukje veder tot we bij mijn auto zijn. Ik klik hem open en we stappen in, we zitten nauwelijks en direct vinden onze monden elkaar. We draaien naar elkaar toen en zoenen heerlijk vol ppassie met elkaar.  Ik streel door je mooie lange blonde haat en  jij houd mijn gezicht in je hand. Af en toe klinkt er een kreun door de auto van genot.  Ik streel je haren en vandaar door naar je nek, je schouder,  je rug en hou je stevig vast terwijl oze tongen dikke vriendjes zijn geworden.  Ook jij laat je handen over mijn lichaam glijden en vinden alle plekjes die ze tegenkomen.  Dan stop ik met zoenen en kus je teder in je nek en oo je schouder,  dan zeg je ineens – daar is volgens mij veel meer ruimte – ik kijk je aan en snap wat je bedoeld , ik heb een bedrijfswagen. En door het ruitje wat de cabine met de laadruimte scheidt geeft zicht oo de vloer van die ruimte. Ik zeg dat is een goed idee, en twee tellen leter stappen we via de schuifdeur de laadruimte in. Ik vervoer breekbare spullen dus de vloer is helemaal bekleed met een zacht materiaal om de spullen niet te beschadigen, en in het weekend is de auto altijd leeg.. ruimte genoeg dus.. Ik trek de schuifdeur achter ons dicht en klik het lampje iit , en door de lantaarns valt er weinig licht naar binnen,  maar het is niet pik donker. Ik omhels je en leg je voorzichtig op de bodem van de auto.  Ik buig me over je heen en kus je vol passie .. Wat ben je toch mooi zeg ik.. en ik streel je over je blouse vanaf je nek langs je borsten naar je middel.  En terwijl ik langs je borsten kom blijf ik daar heel even hangen..en  oel door de dunnen stof van je blouse je mooie zwarte bh met kant afgewerk perfect om je borst sluiten.  Ik zoen je weer in je  nek en je kreunt zachtjes ga door… Je blouse was niet tot boven gesloten ds nu je oo je rug ligt is het een beetje ooen gevallen,  daardoor kan k makkelijk met mijn hand je blouse in glijden.  En voel voorzichtig aan je borsten. En ik voel ook gelijk dqte tepels behoorlijk tegen de stof van je bh aan drukken. Ik pak een tepel tussen mijn duim en wijsvinger en kneed hem zachtjes. Dan trek ik langzaam je blouse uit je broek en knoop  hem helemaal open. Jij houd je handen ook niet stik n begint mij ook langzaam uit te kleden.  Eerst een voor een de knooojes van mijn blouse en trekt hem daarna uit, jij hebt je blouse inmiddels ook uit , en ik zie twee prachtig mooi gevormde borsten in een fantastisch mooi zwart bhtje met kant en een beetje doorschijnend. ? Ik zeg wat zie je er prachtig uit.. je lacht kief naar me en zo2nt mij buik op alle plekjes waa je bij kunt. Dan beur ik je iets op en maak oo je rug jde sluiting los zodat je borsten naaktvoor me in het zicht komen. Allebei liggen we met naakt bovenlichaam tegen elkaar aan en ik voel je tepels tegen mijn borstmaan drukken.  Ik kom omhoog en neem een borst in mijn hand en streel zachtjes de tepel die recht overeind staat,  dan kom ik met mijn hoofd richting je borsten en zoen ze een voor een op alle plekjes.  Ook neem ik een tepel tuss3n mijn lippen en speel ermee met mijn tong.. je zucht.. wat heerijk… Ondertussen kom je omhoog en zitten we op onze bilken tegen ekkaar aan je gaat met je handen over mijn rug en streelt me, je handen gaan oozoek naar mijn broekrand . Odat die niet strak zit glij je zo met je hand in mijn broek aan de achterkant. Dan breng je je hand naar de voorkant en begint mijn broek open te maken, eerst de riem dan de knopen  je drukt me achterover en trkt in een keer mijn broek en boxer naar beneden.  Waardoor mijn inmiddles behoorlijk opgewonden stijve tevoorschijn spring. Zal ik je eens lekker verwennen zeg je, en voordwt ik iets kon zeggen neem je mijn stijve in je hand en trekt me langzaam af. Ik kreun het uit, wat kekker doe je dat.. dan zegmje dat je nog wel meer met me wilt doen .. je brengt je hoofd naar beneden en heel voorzichtig en langzaam lik je met je tong langs mijn eikel. Waar een oaar druppeltjes vocht oo zitten , die lik je eraf en vervolgens sluit je je lippen eromheen. Ik vraag of je je om wil draaien want ik wil je ook verwennen .. je bedenkt je geen seconde en trekt zelf razendsnel je broek naar beneden en even later je mooie zwarte string.. nu zit je oo me met je billen naar mijn vezicht toe je buigt je voorover en  neemt gelijk mijn  stijve weer tussen je lippen,  en langzaam verdwijn hij helamaal in je mond, en begin je me heerlijk te pijpen.Ik trek je iets naar achteren zodat je met je kutje boven me komt.. ik streel met mijn vingers langs je benen omhoog,  dan langzaam richting je glinsterende natte kutje. Een vinger streelt erover en je slaakt een kreetje van genot.. dan wrijf ik langzaam over je hele  gladgeschoren kutje en vind aan de voorkant je klitje. Ik ga met mijn vinger van voor naar achter over je kutje en blijf elke keer net iets langer hangen bij je klitje.. dan heel langzaam schuif ik een vinger bij je naar nbinnen . Eerst een heel klein stukje   mmmm ga door kreun je… dan steeds verder tot mijn vinger helemaal bij je binnen is.. je bent heerlijk nat liefje zeg ik  en ik duw voorzichtig een tweede vinger erbij. Ohh ga door  ik ga zo komen  zeg je.. op dat moment maak ik een vinger nat met mijn mond en breng die naar je kontje toe ..ohhh ja daar ! Toe maar gil je bijna.. terwijl i twee vingers in je kutje op en neer beweeg duw ik voorzichtig een vinger in je kontje. Als i er een eindje inzit voel ik hoe je je ontspant en duw langzaam door. Op dat moment gil je het uit en roept ik kom ik kom…  ik trek je een  eetje naar beneden en voel je heerlijke geile sappen in mijn mond belanden. Ik lim met mijn tong langs je klitje en duw mijn tong diep in je kutje en voel hoe je nog steeds schokkend op me ligt. Dan als je bij bent gekomen ga je weer verder met mijn stijve pik. Je likt  hem aan rondom helemaal nat en dan zet je mond over mijn eikel en zakt langzaam met je hoofd naar beneden steeds iets verder en dan weer terug,  zo begin je me heerlijk te pijpen.  Steeds verder verdwijnt mijn pik in je mond. Ik kronkel onder je,, wat is dit lekker wat doe je dit heerlijk ik kan alles met moeite uitbrengen omda het zo’n waanzinnig lekker gevoel is als je pik helemaal in je mond verdwijnt.  Mij  ballen stoten tegen je kin als je zo ver met je mond over me heenschuift. Hij moet tot bijna in je keel komen zo diep ben je me aan het pijpen. Ik zeg ik kom zo als  je zo doorgaat.. dat spoorde je alleen maar aan om me nog dieper te nemen en ik voelde het opborrelen dat merkte jij ook . Ik kom zeg ik en pijpt heerlijk door en dan voel je het aankomen en ik spuit alles in een paar stralen diep in je keel, je slikt alles door en blijft me likken tot alles weg is. Dan lik je de hele buitenkant schoon en kijkt me diep in de ogen, en zegt heb ik je lekker verwent schatje  .. ik pak je beet draai je om en trek je op me  en zoen je heftig .. dan als we even zijn  bijgekomen  kus ik je borsten en bijt zachtjes op je tepels die worden gelijk weer hard. Jij voelt achter je en voelt dat mijnoik ook weer overeind is gekomen.  Dan stap je van me af en gaat voor me oo je knieën zitten, je kijkt over je schouder en zegt wil je me zo nemen liefje?  Ik ga achter je oo mijn knieën zitten en breng mij pik voor je nog steeds natte kutje dan stoot ik in één keer helemaal bij je naar binnen mmmm ooohhhh  wat heerlijk   dan begin k langzaam op en neer te bewegen en stoot elke wkeer weer diep bij je naar binnen. Je kijkt me over je schouder geil aan en zegt niet stoppen neuk me hard ! ik stop niet ik stoot diep in je .terwijl mijn vinger e kontje weer vind . Dordat je ze geil en nat bent kan ik mijn vinger zo in je kontje duwen.. Dit vind je echt lekker want je begint nu ook hard tegen mij aan te duwen om me zo nog dieoer in  je te voelen. Ik duw voorzichtig een tweede vinger bij je kontje naar binnen en je kreunt het uit,, jaaa ik wil je daar voelen ! Langzaam trek ik mijn pik terug uit je natte kutje en  zet mijn eikel tegen je gaatje aan, voorzichtig druk ik iets verder maar doormijn vingers lukt het makkelijk om zo bij je naar binnen te schuiven.  Ja, neuk mijn kontje zeg je en duwt weer hard tegen me aan zodat bij elke stoot mijn oik steeds dieoer in je kontje verdwijnt.  Dan voel ik dat je een vinger bij jezelf aarbinnen dhwt in je kutje, ik voel je vinger door de dunne wand langs mijn pik gaan  voelt dat ook en oefent wat druk uit tegen mij  pik  in je kutje. Dit gaat niet lang duren zeg ik en weer begin je harder tegen me aan te rijden.en steeds harder begin je jezelf te vingeren.  Ik voel dat ik ga komen en je zegt toe spuit je leeg in mijn  kontje.. na twee keer stoten spoot ik mijn sperma in je kontje  en gilde het uit..ohhh ja ik ook zeg je en je komt ook opnieuw heerlijk klaar met je vinger in je kutje en  mijn pik in je kontje Dan vallen we uitgeput naast elkaar oo de bodem van de auto. En kijken elkaar aan ik vind je lief zeg ik … ik jou ook zeg je.. maar eigenlijk kan het niet…. we zoenen elkaar en onze tongen vinden elkaar weer.  Na een tijdje zeg je dat het tijd wordt om naar huis te gaan. We kleden ons aan en stappen de auto uit.  Ik stel voor om je even thuis af te zetten maar je fiets staat bij de zaal dus we samen terug richting de ingang, waar je je fiets vlakbij hebt neergezet.  Nog een korte zoen, en we weten allebei dat dit de eerste en laatste keer was … ik kijk je na als je wegrijd en me een handkus geeft onder het wegfietsen ik beantwoord die met dezelfde beweging en dan verdwijn je om de hoek.. We zien elkaar nog regelmatig dan hebben we het ook altijd over “toen” maar er is nooit meer iets gebeurt. We zijn gelukkig met onze geliefden maar dit was een keer nodig,  daar hebben we het op gehouden..

 

Auteur
WillyH