Ik zou graag in kontakt komen met meiden die hun ogen ook niet af kunnen houden van andere meiden, als ze zich aan het omkleden zijn in de kleed kamer na het sporten.Zo luidde mijn advertentie die ik na veel twijfelen had gezet op een dating site. Ik had al wel een tijd een vriendje gehad maar dat was al een tijd uit en ik woonde nu alleen. Toen het nog aan was met me vriendje, had ik al fantasieen hoe het zo zijn met een ander meisje er bij. Ik ging vaak sporten (nu ook nog) en als we dan klaar waren en we gingen de kleedkamer in om te douchen, zag ik me vriendin zich uitkleden. Ik was altijd bang dat ik een rode kop zou krijgen , zo zat ik naar haar te kijken. Haar heerlijke borsten, en dan stond ze op een gegeven moment alleen nog in haar string, een beetje te kletsen met me, het maakte me supergeil. En dan het moment dat ze haar string uit deed. Dat deed ze altijd langzaam, en ze bukte er iets bij. Zodat ik vanachter haar kutje kon zien. Ze was altijd kaal daar, ik trouwens ook. Ik heb wel eens een paar keer geprobeerd haar duidelijk te maken dat ik haar meer dan leuk vond , maar dat leek haar niet veel te doen.Dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken en een advertentie gezet. Er kwamen best wel wat reacties binnen, maar ook een hoop onzin.

Maar ook een reactie van anja. Ze vertelde me dat ze het erg spannend, en dat ze er ook over fantaseerde hoe het zou zijn om het te doen met een meisje. Ze vroeg waar ik woonde en hoe oud ik was, ik ben 22 mailde ik terug en woon in de buurt van den haag.Ze mailde terug dat ze uit het oosten van het land kwam en dat ze 35 was. Ze vroeg of dat een bezwaar was , dat ze ouder was. Ik mailde terug dat het geen bezwaar was en dat ik het juist wel spannend vond om te proberen. Ze mailde me ook dat ze getrouwd was en dat haar man van alles af wist maar geen bezwaar had, ze vroeg zelfs of haar man, als het klikte tussen ons een keer mee mocht doen. Ik had wel vaker over een trio gefantaseerd, toen ik me vriendje nog had, maar dat is er nooit van gekomen. Ze vroeg nadat we een paar keer gemaild hadden en op msn gechat, of ik het leuk vond om een keer langs te komen. Ze gingen vaak naar de camping waar ze een staancaravan hadden, en dit weekend gingen ze ook. Ik twijfelde nog wel maar maakte toch de afspraak. Ik heb nog geen auto dus ging ik met de trein op vrijdag richting het oosten. Ze zouden me met de auto ophalen van het station, en dan zouden we naar de camping rijden. Het station kwam in de buurt en ik werd al een beetje zenuwachtig, voor zover ik dat nog niet was. Ik had de hele reis al zitten fantaseren hoe het zou gaan.

De trein stopte en ik stapte uit. Er waren niet veel mensen en ik zag ze al gauw staan, ze kwam samen met haar man (erik) naar me toe , (ik wist al dat ze leuk was , maar ze zag er echt goed uit).We gaven elkaar 3 zoenen ze vroeg hoe het met me ging. Ik was nog een beetje zenuwachtig en stammelde iets van goed hoor. Ze had al gauw door dat ik zenuwachtig was en stelde me gerust, door te zeggen dat het voor haar ook nieuw was.Trouwens erik haar man was ook hartstikke aardig en een knappe man. We liepen naar de auto, en erik ging voorin zitten en anja en ik achterin. We begonnen te kletsen en ik begon me steeds meer op me gemak te voelen. We hadden tenslotte beide gemeen dat het voor ons de eerste keer was. We kwamen bij de camping aan,(waar het erg rustig was omdat het laat jaar was) en reden naar de caravan. We gingen al kletstend naar binnen, toen ik binnen kwam, zag ik dat het een hele grote caravan was. Met alles er op en er aan. Er zat zelf een bad in.Anja zette verwarming lekker aan en een paar kaarsjes We gingen zitten en ik had een flesje wijn meegenomen. Terwijl wij de fles open maakte ging erik boodschappen doen. Van de wijn werden we allebei wat losser, maar er hing toch een fijne spanning in de lucht. We wisten allebei waar we over gefantaseerd hadden die tijd. Anja had een lange rok aan en een truitje,ze had best grote borsten ik denk cup c, net als ik.Toen onze glazen, leeg waren zei ik zal ik nog een keer bijschenken, en anja stemde in. Ik liep naar de keuken en , ik zag dat ze me na keek. Ik pakte de fles en schonk in maar liet de dop per ongeluk vallen. Ik bukte en om hem op te pakken en omdat ik een heupbroek aan had kwam me string er boven uit.

Ik keek om en zag dat anja keek, we lachten en een beetje naar elkaar , en anja zei dat het geen onaardig gezicht was. Ik liep met de glazen naar haar toe en ging weer naast haar zitten. Ze draaide nu een beetje bij zodat ze schuin voor me zat. We begonnen weer te kletsen ,maar terwijl we praten, lag ze haar hand op me knie. Haar andere hand lag op de leuning van de bank en ik lag mijn hand op die van haar. Ze kwam nog iets dichter bij zitten en we begonnen te zoenen. Ik voelde een schok door me heen gaan , en dacht dit wil ik. We begonnen te tongen en ze wreef over me been heen. Langzaam ging ik naar haar nek en ze zei zacht dat ze hier over gefantaseerd had. Ik duwde haar rok iets omhoog en ging met me hand over haar dij been. Anja ging met haar hand over me borten heen en kneden ze zacht. Ik wil je zei ze. Ze trok me truitje omhoog en deed het uit. Ik zat nu in me bh en ze zoende me van me hals naar beneden. Ze deed me bh uit en ging met haar lippen naar me borsten. Ik had kippevel zo spannend vond ik het. Ik deed met mijn hand haar rok omhoog en ging met me hand tussen haar dijen. Ze deed hem zelf nog een stukje verder en ik voelde met me hand hoger bij haar dijen. Ze deed haar benen iets wijder, en me hand ging nu naar haar kutje. Ze had geen slipje aan ging er door me hoofd hmmm. Ik ging op me knieeen naast haar zitten en deed haar rok uit. Ze leunde naar achter met haar hoofd en we bleven zoenen. Anja zat nu wijdbeens op de bank en ik begon haar te vingeren. Ik zei tegen haar dat ik haar heerlijk vond en ze kreunde zacht. Ze was erg nat van alle opwinding voelde ik terwijl ik met me vinger een stukje naar binnen ging. Ze zei zacht, wil je me likken . Mijn hoofd ging al naar beneden , en ik ging van de bank af voor haar zitten. Ze ging iets onderuit liggen en ik ging naar haar kutje toe met me mond. Ze was helemaal kaal en duwde haar kutje nu tegen me mond. Ik begon haar te likken.

Voor het eerst in me leven, een vrouw likken , en ik vond het zalig. Ik ging met me tong langs haar lippen langzaam naar beneden, en duwde me tong een klein stukje in haar. Ze proefde heerlijk, me tong ging tussen haar lippen door naar haar klitje, en ze kreunde zacht, hmmmm ga door miran. Met haar handen ging ze door me haar en duwde me mond strakker tegen haar kutje aan. Me tong ging weer naar haar gaatje. En ze duwde mijn tong met haar handen op me hoofd naar binnen, zodat ik met mijn tong haar kutje neukte. Me hele kin werd nat van haar vocht.Met mijn andere hand knoopte ik mijn broek los en deed hem een stukje naar beneden. Ik deed mijn string iets opzij en begon me te vingeren , terwijl ik anja likte. Anja had haar ogen nu dicht, ze wreef me door me haren en begon steeds harder te kreunen. Lik me hmmmm jaaa lekker ding zei ze. Ze begon te zuchten en ik deed mijn vinger bij haar naar binnen en likte haar klit. Ik voelde haar nu aanspannen en haar benen klemde tegen me hoofd, ik kom ik kom zuchtte ze, ik zoog haar nog een keer zachtjes aan haar klitje en ze kwam schokkend klaar.Ik voelde haar benen ontspannen en anja kreunde nog zachtjes. Ik had nu mijn broek ook uitgedaan en had alleen me string nog aan.En anja had haar trui en bh ook uitgedaan.

Rond me mond was het nog helemaal nat van haar en van mij. Langzaam ging ik zoenend naar boven, over haar buik naar haar borsten , langs haar tepel, ze schokte een beetje toen ik met me tong langs haar tepel ging. Alles was extra gevoelig geworden. Bij haar mond uitgekomen gaven we elkaar een tongzoen. En aaide me door me haar, je bent echt een lief meisje zei ze, en ik zei dat ik haar lekker vond. Ik lag in haar armen en toen ze een beetje bij gekomen was, vroeg ik haar of ze nog wat wilde drinken. Ze wou nog wel een wijntje ,en ik eigenlijk ook wel. Ik liep naar de keuken en anja ging languit op de bank liggen met haar hoofd op de leuning. Ze voelde zich heerlijk zij ze. Ik had de glazen vol en liep langs haar hoofd , ik zette de glazen op tafel en stond nu achter haar, ze keek zo omhoog tegen me string aan. Ze wreef over me been heen en ging met haar hand omhoog, en zei ,kom is miranda, en trok me tot boven haar hoofd. Ze ging met haar hand omhoog en trok me string iets opzij , ze zei heeft het jou ook opgewonden, en voelde met haar vinger aan me natte kutje. Hmmm zei ze, lag haar hoofd achter op de leuning zodat ze recht onder me kutje lag. Ik zakte iets naar beneden tot net bij haar mond en ze deed haar tong uit haar mond , ik zakte nog iets en ze begon me te likken. Ik had heerlijk uitzicht over haar lichaam en zag dat ze haar benen weer iets wijder deed. Ik hoorde haar gewoon likken en zuigen, wat me nog meer op wond. Ik was zo geil geworden. Toen ging de deur open , en we schrokken allebei een beetje , erik stond in het keukentje. Ik stapte even terug, maar erik zei, trek je van mij maar niets aan hoor. terwijl hij ook een beetje roog werd, ik ga wel even douchen. Anja en ik keken elkaar aan en moesten allebei een beetje lachen. Anja ging zitten en ik ging naast haar zitten, en we begonnen nog een beetje te kletsen, en dronken nog wat. Erik kwam uit de douche met zijn badjas aan , en ging tegenover ons zitten.

Hij zei , jullie hebben al goed kennis gemaakt met elkaar geloof ik, we lachten alledrie. Ik zat met me string aan , anja zat naakt en erik met zijn badjas aan tegen over ons.Anja zei we hebben het heerlijk en lachtte. Anja ging nu op de bank liggen met haar hoofd op me schoot, en ik aaide wat door haar haar , erik zei wat een mooi uitzicht zeg, 2 heelijke meiden tegenover me. Anja lachtte en draaide haar hoofd naar me buik. En begon me zacht te zoenen daar. Ik was echt super geil geworden en deed zelf me string uit , om haar vooral niet te remmen. Kijk zei anja , wat een heerlijk kutje ,terwijl ze me benen iets wijder deed. Eerst schaamde ik me nog een beetje voor erik, maar ik was te geil om er iets aan te doen en aan te willen doen. Erik liet ons onze gang gaan en bleef zitten. Anja draaide mij nu op de bank zodat ik onder haar kutje lag, en zij boven mijne met haar mond.Toen begon ze me te likken , en voelde ik wat ik wilde. Ze duwde haar kutje ook naar beneden zodat ik haar ook kon likken. Haar handen deed ze onder me kont en trok ze iets van elkaar . Ik deed me benen wijder, ik voelde haar nu likken en haar vingers zaten tegen me kutje en me kont. Wat was dit lekker. Ze bewoog haar kutje over me tong. Erik hield het niet meer , van wat hij allemaal zag , en ging staan , hij deed ze badjas uit. En ging achter anja staan. Ik kon zijn stijve pik zien, terwijl ik anja likte. Anja deed haariets kont omhoog , zodat erik goed bij haar kutje kon. Langaam schoof hij zijn pik in haar kutje, terwijl ik onder haar lag. Anja likte heerlijk door , en ik zag erik haar neuken terwijl ik af en toen nog net haar klitje aan kon raken met me tong, anja begon te kreunen. Ik werd zo geil, anja likte me kutje en ik zat zo dicht bij haar kutje die geneukt werd, ik hield het niet lang meer. Ik begon te kreunen en ik voelde heel me buik gaan gloeien, anja merkte dat ik ging komen , en ging met haar vinger bij me naar binnen,en met haar andere hand pakte ze me kont vast zodat een vinger daar ook een stukje in ging. Ik begon te kreunen, en kwam heftig klaar.

Erik haalde zijn pik langzaam uit anja haar kutje.En anja ging even naast me zitten, en aaide me lief door me haar. Gaat het lieverd zei ze , en ik kon alleen nog maar zachtjes mmmm zeggen. Erik ging aan de andere kant zitten en aaide me borsten zacht. Zo heftig was ik volgens mij nog nooit gekomen. Het was ook zo geil. Anja zei tegen me dat ze met erik al veel gefantaseerd had hoe het zou zijn en dat het heerlijk was dat het nu zover was,en dat het allemaal gebeurde. Anja begon me een beetje te zoenen, en zei dat het voor erik en haar een fantasie dat erik mij neukte en dat anja mij daarbij ook verwende. Ze vroeg of ik bezwaar had als erik mij zou willen nemen. Ik kon alleen nog maarmmmm zeggen ,want ik zat nog helemaal in een roes. Erik zijn pik was nog keihard, en ik lag net klaargekomen wijdbeens naast hem , met anja naast me. Erik had genoeg gehoord, en ging staan. Hij ging eerst voor anja staan die hem begon te pijpen. Ik hoorde haar zuigen. Erik zijn pik was behoorlijk groot en was nu nat van anja haar mond. Toen ging hij op zijn knieen voor me zitten en anja deed mijn lipjes iets open, anja pakte zijn pik en leidde hem bij me naar binnen. Ik zuchtte hmmmm, en hij duwde hem langzaam verder. Anja wreef over mijn klitje en erik neukte me.

Ik dacht dat ik begon te zweven. Anja kwam met haar mond naar me toe en begon me te tongen. Erik neukte steeds dieper en harder.Hij begon nu ook te kreunen. En anja zei zachtjes tegen me is het lekker meisje laat je maar gaan, ik kreunde hmmmmja. Erik ging steeds sneller, en anja wreef over me klitje heen. Erik trok zich nu terug en ging staan , anja begon hem te pijpen en af te trekken. Ik kwam ook naar voren en begon aan zijn ballen te likken. Erik begon steeds harder te kreunen, terwijl anja hem aftrok en pijpte.. Erik zuchtte en kwam klaar , hij spoot in haar mond en toen nog een straal tegen haarkin. Ik voelde zijn sperma langs zijn pik over zijn zak lopen, die ik nog steeds aan het likken was. Erik zuchtte en kreunde en deed zijn ogen dicht. Anja en ik zogen nog even zachtjes door, tot hij helemaal schoon was. Anja en ik gingen tegen de bank zitten,en erik zei heel zacht , zal ik het bad vol laten lopen. Hmmmmmmm ja zeiden anja en ik te gelijk. We glimlachten alledrie. Erik ging nog een keer in de douche en anja en ik in bad.En toen ik daar lag tussen anja haar benen in met me rug naar haar toe, en haar handen zachtjes strelend over me borsten. dacht ik.Dit is waar ik altijd over gefantaseerd heb.

fantasie119@live.nl

Auteur
fantasie
E-mail
fantasie119@live.nl