Eindelijk kon ik het gebouw van de drie oude vieze wijven verlaten,het begon al donker te worden en haastte me naar de camionette. Na een goede tien minuten rijden was ik aan het bedrijf waar ik werkte. Zoals mijn baas gevraagd had wilde ik de camionette op het parkeerterrein van het bedrijf zetten maar de poort was reeds gesloten. Ik sprong uit de wagen en belde aan bij het concierge gebouw. Enkele seconden later hoorde ik haar stemmetje‚Äùhallo wie is daar‚Äù‚ÄùNadine…. ik ben het Rob wilt ge de poort eens opendoen‚Äù‚Äùoke‚Äù. Ik sprong terug in de camionette,de grote ijzeren poort rolde open en ik reed het terrein op. Parkeerplaats zat,vergeleken bij een normale weekdag.

Toen ik de camionette geparkeerd had en in mijn wagen wilde stappen hoorde ik Nadine roepen”ROB KOM EENS EVEN”. Ik draaide me om en zag ze in de opening van de achterdeur staan,ik kon haar niet zo duidelijk zien maar door het licht dat achter haar brandde zag ik het silhouet van haar mooie figuurtje,het licht dat tussen haar benen door het kleed scheen accentueerde de vorm van haar mooie benen.

Nadine was een uiterst lieve vrouw van in de 40 , een gebruinde huid en ongeveer 1,60m ,ros-bruine haren tot op de schouders en bruine ogen,volle sensuele lippen,geen al te grote maar toch volle borsten en een perfect figuurtje. Ik had altijd al een oogje op haar toen ze nog in ons bedrijf werkte,maar toen ze een aantal jaren geleden van haar man gescheiden was had mijn baas haar de mooie job als concierge aangeboden. Daar er zovelen op dit baantje aasden en zij boven alle andere verkozen werd had ik het vermoeden dat ze voor mijn baas met haar benen open gelegen had. Van toen af was voor mij alle hoop verkeken,ik wilde niet in de baas zijn vaarwater komen.

Hoe dichter ik haar naderde des te meer kreeg ik te zien,Nadine had g√©√©n gewoon kleedje aan maar een nachtkleedje in zalmroze zijde met veel witte kant aan de borsten. Twee dunne bandjes over haar schouders hielden haar kleedje,dat tot halverwege haar bovenbenen kwam,omhoog. Een wit jarretelle-gordeltje waaraan de witte netkousen vast zaten en daarover droeg ze een wit kanten broekje die haar cameltoe fel accentueerde. Ik kon mijn ogen niet geloven dat ze zo voor mij stond‚Äùkom je even iets drinken Rob..ik voel me zo eenzaam‚Äùvroeg ze met een lief gezichtje waarop je zag dat ze geen nee als antwoord zou aanvaarden. Ze draaide zich om en stapte naar binnen,ik had nog altijd een stijve door de sex-elixir die Dolly in mijn keelgat had gegoten,mijn lul klopte gelijk zot bij het kijken naar haar smalle taille die overging in een lekker klein kontje. Een heel smal wit bandje liep boven de bolle strakke kaakjes van haar kontje,ze droeg geen broekje maar een string. In de living aangekomen draaide ze zich om en vroeg of ik een glaasje wijn met haar wilde meedrinken waarop ik zei‚Äùeigenlijk was ik liever dadelijk naar huis gereden om te gaan douchen en propere kleren aan te trekken want ik stink gelijk de pest‚Äù,toch schonk ze een glaasje wijn in en terwijl ze zich in de zetel zette wees ze naar de zetel tegenover haar en zei‚Äùzet je even…dat je stinkt dat heb ik geroken Rob…maar ik heb ook een douche en je kleren kan ik wassen en stop ze daarna wel in de droger….drink nu maar eerst je wijntje‚Äù,ze keek naar de enorme bult in mijn broek,likte langs haar sensuele dieprood gekleurde lippen en bracht haar glas naar haar mond,zette haar lippen over de rand en ze gooide haar hoofd achteruit om een flinke slok te nemen waarbij ze haar borsten ietsje naar voren drukte . Door het licht van de schemerlampen kon ik door de witte kanten cupjes haar donkerbruine tepels waarnemen. Nadine begon zenuwachtig in haar zetel over en weer te wiebelen. Als mijn glas leeg was zei ze‚Äúga maar eerst lekker douchen Rob..je stinkt honderduit…geef me je kleren dan stop ik ze in de wasmachine‚Äù. Ik stond recht en kleedde me uit,toen ik mijn boxershort aftrok en ze mijn kanjer zag trok ze haar ogen wijd open,slikte even en zei met een geile stem‚Äùwow wat een knots veel groter en dikker dan die van Herman‚Äù. Nu wist ik zeker dat ze het met mijn baas Herman gedaan had. Nadine wees me de badkamer en toen ik me even later stond te douchen kwam ze terug binnen met mijn kleren in haar handen. Ze bukte voorover om mijn kleren in de wasmachine te stoppen,haar kleedje kroop hierbij omhoog,tussen haar prachtige gebruinde benen zag ik dat haar broekje nat was en ietsje tussen de schaamlippen gekropen was. Dit deed geen goed aan mijn lul die al de ganse dag stijf had gestaan ,dit zicht was een streling voor het oog vergeleken bij de drie oude vieze wijven waarmee ik geneukt had,mijn lul schokte ongeduldig om dit mooie geile vrouwtje te kunnen nemen.

Ik voelde me zalig als ik flink gewassen was,draaide de kraan dicht,stapte uit de douche en droogde me af. Nadine zette de wasmachine in gang,draaide zich om en keek met een verlangende blik naar mijn dikke geaderde gevaarte. Langzaam kwam ze dichterbij,likte een paar maal langs haar dieprood gekleurde lippen en greep mijn paal vast. Even trok ze eraan en zakte dan langzaam door haar knieën, haar lippen gleden over mijn borst en buik. Ik voelde voorvocht omhoogkomen,Nadine keek omhoog en likte gretig de grote druppel smeersel uit mijn pisgaatje en trok nog een paar maal om nieuw vocht omhoog te halen. Haar mond schoof heen en weer over mijn harde vlezige stengel,het zicht hoe ze haar mooie sensuele lippen over mijn paal bewoog en de lippenstift gaven me een extra geil gevoel. In een mum van tijd bracht ze me naar een extase”oh oh Nadine lekkere zuigslet ik ga spuitennnnnnnnnnn”haar handen gleden in een fractie van een seconde over mijn billen naar mijn gat en hielden me stevig vast. Ik had het gevoel dat ze schrik had dat ik me zou wegtrekken maar ik wilde niets liever dan in haar sensuele mondje spuiten,met luid gegrom liet ik me gaan. Tien keer moest ze slikken om mijn lading sperma te verwerken,Nadine kwam recht,likte langs haar lippen en duwde haar mond op de mijne. Haar tong baande zich een weg tussen mijn lippen en zocht mijn tong,innig begon ik haar te tongen,mijn handen gleden over haar rug naar haar kontje en ik drukte haar stevig tegen mij aan. Mijn lul die nog steeds rechtop stond werd tussen ons beider lichamen gevangen genomen en voelde de warmte van haar buikje door het kleedje heen. Het voorvocht borrelde in mijn waterkanaal naar boven. Nadine wurmde zich uit mijn armen en zei”kom laat ons naar de slaapkamer gaan” en trok aan mijn hand. Nadine nam haar kleedje onderaan vast en wilde het uittrekken,ik zag dat mijn lul een lange brede natte streep had nagelaten op het zalm-roze zijden nachtkleedje,een streep van net boven haar schaamheuvel tot een ietsje boven de navel. Het kleedje werd langzaam omhoog getrokken,haar naakte vlees kwam stilaan tevoorschijn. Eerst kreeg ik de mooie bovenbenen en haar platte buikje te zien en als ze haar armen in de lucht stak om het kleedje te verwijderen zag ik haar borsten in hun cups liggen. Geen al te grote borsten maar ze lagen stevig in de kwart-cup bh,de enorme donkerbruine tepels keken me met grote ogen aan. Nadine maakte de bh los en trok hem uit,de prachtige borsten zakten een ietsje naar beneden maar deden zeker geen afbreuk aan het mooie lichaam van dit vrouwtje.

Ik gaf haar een klein duwtje waardoor ze op het bed zakte,meteen liet Nadine zich op haar rug vallen,en ze opende haar benen,haar cameltou maakte me benieuwd,het witte stringetje was zodanig nat geworden dat het de naaktheid van de dikke buitenste schaamlippen prijsgaf. Ik knielde pakte haar been en liet mijn tong langzaam over haar witte netkous glijden tot aan het blote vlees tussen de kousenbandje en het jaretellegordetje,ze kreunde zacht,toen ik over haar buikje net boven het stringetje naar haar andere been wilde gaan fezelde smachtend van verlangen‚ÄùRob ge plaagt me…ik ben zo geil…steek die dikke stamper van je in mijn kutje…neuk me het is zooooo lang geleden‚Äù.Ik trok haar stringetje iets naar beneden en meteen wierp Nadine haar benen in de lucht,als ik het lapje stof verwijderd had vouwde ze haar benen open. Een prachtig kaal kutje met dikke vette blinkende schaamlippen deed mijn sexhonger nog meer toenemen,de donkergrijze binnenste schaamlippen kleefden aan elkaar maar millimeter voor millimeter trokken ze open tot het kleine roze knopje onder de lange vlezige schacht zichtbaar werd. Het roze slijmpropje braakte een gelatine achtige sap en vulde haar rood-roze vleesbloempje met het nodige smeersel. Ik wilde graag dit lustoestertje uitlikken en op het roze pareltje sabbelen maar toen ik aanstalten maakte om het te doen kirde ze‚Äùsteek nu eindelijk die leuter van jou in mijn kutje‚Äù.Ik zette mijn eikel tegen haar kale kutje‚ÄùOH JA LEKKER DIK‚Äùgilde ze als haar schaamlippen moesten wijken voor mijn indringende vleesboom,de zachte vleeswand van haar flamoesje was slijmerig warm en uiterst opwindend. Het gaf een lekker zalig gevoel hoe dit vrouwtje mij in haar ontving,ze bezat het talent om haar kutspieren te beheersen,met regelmaat voelde ik ze spannen als ik over en weer schoof in haar overheerlijke naar sex verlangende lichaampje. Alle moeite deed ze om mijn lul diep in haar te voelen,ze schokte en schudde haar hele lijfje‚Äùoh lekker zooo diep heeft nog nooit iemand gezeten‚Äùfluisterde ze. Haar heerlijke borsten, met tepels die als rijpe bloedgevulde kersen er bovenop lagen deinden mee,ze genoot volop van mijn penetratie en het was overduidelijk dat ze al lang geen stijve meer tussen haar benen gevoeld had . Mijn ballen die om de seconde tegen haar kontje kletsten werden alsmaar natter‚ÄùOH ROB OH ROB OH OH OH IK GA JAAAAAAAAAAAAAAA JAAA JAAAAAAAAAA‚Äùriep ze,haar ogen draaiden weg en ze trilde gelijk een espeblad. Het werd verschrikkelijk warm en nat rond mijn voort borende penis die nog dikker werd en klaar stond om zijn spermastroom uit te braken,ze voelde dat ik op het punt stond om te exploderen‚ÄùOH ROB JE GAAT KOMEN…..SPUIT ME VOL LIEVE SCHAT….MAAK JE DIKKE KLOTEN LEEG…IK GA MET JOU…. JAAAAAAAAAAA‚Äù,onder luid gegrom spoot ik mijn zaad in haar bevende maar zalige lichaampje dat zijn sappen voor de tweede maal overvloedig losliet.

Mijn lul bleef keihard en toen Nadine voelde hoe ik terug over en weer in haar onderlichaampje begon te schuiven piepte ze met een zwaar hijgend stemmetje‚Äùniet doen Rob ik ben kapot..laat me even op adem komen wil je‚Äùstrekte haar benen waardoor mijn lul uit haar kutje floepte en ze wroette zich omhoog tot ze volledig op het bed lag. Maar ik had het zo lastig met mijn stijve knots en ik voelde hoe mijn ballen zich razendsnel terug vulden. Ik dacht terug aan Dolly,dat vies vuil oud wijf die,toen ze haar brouwsel in mijn keelgat had gegoten,me met een euforisch gezicht gezegd had‚Äúdit is een elixir dat we zelf gebrouwen hebben…je lul gaat stijf blijven tot morgen en de aanmaak van zaad gebeurt in verhoogd tempo….als je niet genoeg spuit zullen je ballen zwellen tot olifantenkloten‚Äù. Ik moest zaad lozen hoe dan ook,kroop op het bed en zette me over Diane. Ik begon met mijn lul tegen haar borsten te wrijven en kletste mijn eikel enkel malen op haar nog stijve tepels. Diane greep haar borsten vast,duwde ze tegen elkaar en zei‚Äùsteek je lul tussen mijn tetten en neuk ze‚Äùdit was maar een woord want het was mijn bedoeling geweest,als ik maar kon spuiten. Ik reed erop los en nog geen minuut later vlogen de kwakken sperma op haar gezicht en tegen haar kin. Ik ging van haar af en legde me naast haar. Diane rolde opzij,graaide enkele tissues uit het doosje dat op het nachtkastje stond en veegde haar gezichtje proper. Toen ze zich terug op haar rug legde speelde ik wat met haar stijve tepels en opeens zei ze‚ÄùRob lieve schat wil je bij me blijven tot maandagmorgen…..dan ben ik niet zo eenzaam‚Äù. Meteen vond ik het goed dan was ik toch zeker dat als ik last had van lastige erecties dat ik haar kon neuken. Diane vroeg of ik al iets gegeten had en als ik nee knikte zei ze dat ze iets bij de chinees zou halen. Haastig kleedde ze zich aan en na een uurtje zaten we gezellig met zen tweetjes aan de tafel met de nodige wijn erbij.

Die avond heb ik haar nog 5 maal genomen en ’s zondags heb ik haar meegenomen naar Planckendael en haar ’s avonds nog een aantal keren geneukt. Voor ik de maandagmorgen naar mijn baas ging heeft ze me nog lekker afgezogen.

Vrouwen tussen de 25 en de 65(allez mag ook iets ouder zijn) kunnen me nog steeds een mailtje sturen als ze graag in één van mijn volgende verhalen willen voorkomen.

mail naar asfaltlegger42@hotmail.com

Auteur
Asfaltlegger
E-mail
asfaltlegger42@hotmail.com