Een zwoel eind van de middag op de Fseisjëlen

Het is een uur of 5 in de middag en ik sta  op de veranda van mooie houten cabin op een verder verlaten eiland op de seisjëlen ..gewikkeld enkel in een zijde sari om mijn heupen sta ik over het strand en de blauwe zee heen te kijken ik zie  hoe de golven breken op het rif… ik hang  met mijn schouder tegen de paal die het dak met de veranda verbind..

mijn huid tinteld zacht van de zon die mijn  naakte lichaam heeft doen bruinen…de warme wind die waait verkoelt enig sinds mijn huid….jij ziet me staan vanuit het keukentje  waar je twee caperias voor ons beiden klaar maak….ik blijf dromerig voor me uitkijken als ik je  achter me hoor aan komen….je kust  me van achteren op mijn schouder en je geeft me de cocktail…ik neem een slok en ik sluit mijn ogen…ik voel hoe het drankje koud naar binnen glijd…ik leun naar achter en ik voel al snel je borst kast.   je  ruikt mijn haren die naar kokos ruiken.  mijn handen zoeken die van jou en ik begeleid ze naar mijn buik en ze kruisen voor op mijn buik….ik laat me opsluiten in jou armen en ik laat mijn handen op jou armen rusten….mhhh je geniet van de aanraking en voelt mijn ademhaling met jou handen op mijn buik ….je schuift je armen iets hoger tot onder mijn ferme zachte borsten en laat ze op je armen rusten….mijn hoofd draait iets naar achter om en onze lippen kussen elkaar…

ik voel hoe jou handen mijn sarie ontkopen en voel hoe deze naar beneden glijden. mijn gladde billen drukken tegen jou kruis..ik kreun zachtjes en ik geniet….je pakt mijn hand en legt die van jou op de mijnen en je stuurt ze over mijn buik…je neemt jou hand mee over mijn gladde venusheuvel tot aan de lippen van mijn bonnebouche…ik kreun verder als je mijn parel van genot beroerd..je laat mijn parel rollen zachtjes en je doet mijn armen omhoog en knikt ze naar achteren….je hand wrijft over mijn vrij gekomen borsten… jou  hand kruist onder mijn oksel door van rechts naar links en ik kneed zacht maar toch stevig je borst en je tepel..

je voelt me genieten en jou handen doen simultaan mijn parel en mijn tepel…je  voelt hoe ik met mijn bewegingen van mijn heupen op zoek ga naar naar jou  hard geworden lid..je laat me zoeken maar laat jou vinger langs mijn parel glijden tussen mijn lippen en je duw hem zacht in me ……ik krioel van genot  met mijn hele  lichaam en je  stuurt  mijn  genot volkomen,

ik draai mijn hoofd naar jou en voor ik je  kus kreun ik “neem me, laat me je liefde en passie voelen” en een vurig tongzoen volgt….ik voel hoe jou eikel langs mijn billen glijd en zich tussen mijn lippen plant…de parel van genot is weer jou  vingers … ik wil vooroverbukken om hem dieper in me te voelen…maar je laat dat niet toe…in tegenstelling pak je  steviger mijn borst en je vinger concentreerd zich volledig op mijn parel en je  versneld….het is dan ook maar een paar secondes…wAarna ik me  zelf niet meer in controle hebt en me  totaal overgeeft aan mijn lust….ik kreun hard als op een gegeven mijn helelichaam strak staat als een uitgestrekte boog voor dat die zijn pijl los laat….de volgende rol over mijn parel met jou vinger doet een totale golf van miijn orgasme los en ik kom heerlijk schokkend klaar….je voelt hoe ik schok en week wordt in mijn  benen…je  houd me vast over mijn buik…en je vangt me  op ….je  draait  je  snel om en tilt me op en in totale ontspanning…je legt me op het koloniale grote bed met witte zijde lakens….onder de klamboe…..mijn ogen mond en  hele lichaam vraagt naar meer….je kust me op mijn mond en onze tongen vinden elkaar innig  waarna we nog een keer innig met elkaar de liefde bedrijven.

Auteur
feline
E-mail
feline1984@hotmail.nl