Een zomerse dag in mei met Jessica en Chloë

Het was lekker weer, een zomerse dag in mei. Ik was die dag vrij van het werk en ik dacht ik ga lekker naar het strand. Niet het gewone strand maar het naaktstrand. Ik trok iets makkelijks aan. Alleen slippers en korte broek en een shirt. Verder pakte ik mijn badhanddoek en wat drinken. Pakte me fiets en ging richting het strand.

Het was al druk op het strand, ik liep wat verder naar een rustig stukje. Daar aangekomen trok ik alles uit en ging lekker liggen. Na een half uurtje ging ik even lekker zwemmen. Wat een lekker geil gevoel het water lang mijn kont en lul. Ik liep weer terug naar mijn plek en droogde me af. Ik ging op mijn buik liggen en keek zo naar de andere naakte mensen. Op een gegeven moment kwam er een meisje aangelopen gekleed in een jurkje. Ze vroeg aan me of ze naast me mocht liggen. “Tuurlijk” zei ik, “geen probleem” Ik moet zeggen, ze zag er mooi uit. Lichtbruin getint en ze had lang haar in een staart dragend. Ze stelde zich voor “Jessica” heet ik en jij ? “Jerom” zei ik. Ze legde haar handdoek neer en daar ging haar jurkje uit, en ze was in 1 keer helemaal naakt. “zo” zei ik helemaal naakt onder je jurkje? “ja” zei ze “dat die ik altijd als ik naar het strand ga” Ze had mooie borsten een mooie B cup en een klein streepje op haar venusheuvel en kleine tattoo in een vorm van een hartje en een pijltje naar beneden wijzend. Ik voelde mijn lul groeien. Ze vertelde dat ze net op school examen had en er aan toe was om even af te koelen. Ik vroeg hoe oud ze was. “19”zei ze met een lach op haar gezicht en jij? “Ik ben 24”. Ik zei ”Dat meen je niet, alleen in een jurkje naar het examen en dan naar het strand” “Ja wel” zei ze “en het is ontzettend geil, wat als ik ga zitten dan kan je me kutje net zien”. Ze vroeg of ik me wilde omdraaien omdat ze me van voren wilde zien. Dat deed ik ook. Ik ben kaal van onderen en ze zag me lul staan. Ze fluisterde in me oor ” Je bent geil he? Zal ik je zo eens lekker verwennen?” Ik zei “Je laat er geen gras over groeien, maar als je wil, ga je gang.

Ze begon te likken aan mijn ballen, mijn goed wat was dat lekker. Na een tijdje ging ze met me lul aan de slag. Eerst lekker likken en dan met haar mondje over mijn eikel om te pijpen. Ik dacht dat ik gek werd. Ze was zo professioneel bezig dat ik haar vroeg of ze dit vaker deed. “Ja” zie ze “bij mijn vriendje, maar dat is uit”. En ze ging verder. Ik voelde na een tijdje mijn zaak komen en ik zei “ik ga komen, als je niet oppast dan spuit ik je mondje vol”. “Geeft niet laat maar komen ik slik alles door” zei ze. En daar kwam ik, met veel kracht spoot ik haar mondje vol. Ze had wel moeite om alles binnen te houden en wat ze niet door kon slikken liet ze uit haar pijpbekje lopen om vervolgens de rest over haar lekkere lichtbruine borsten uit te smeren. Wat een geil ding is die Jessica. Ze ging op haar rug liggen om het sperma op haar borsten op te laten drogen. Onder tussen zag ik dat haar kutje open stond en wat zag ik tot mijn stomme verbazing? Ze had een piercing in haar kutje. Wat een slet.

“Kom” zei ze “we gaan lekker zwemmen” Het was inmiddels rustig geworden op het strand en we liepen hand in hand naar de waterkant. Daar aangekomen gingen we eerst zitten en ze zei “Vinger me diep in me kutje” en dat deed ik ook eerst met 1 vinger en toen met 3 vingers. Ze zat te kreunen en ik voelde dat ze behoorlijk nat was. Ze stond op en we liepen de zee in. En daar mocht ik haar vingeren in haar kutje en kontje. Gek werd ze. Ze gilde het uit. Ze voelde aan me lul, die was inmiddels weer hard geworden. “Neuk me hier in het water, maak me niet uit in welk gaatje, neem me !!!!” Eerst ging ik met me lul in haar kontje, die glee er zo in.”Jaaaaaaaaaah lekker!!! “zei ze en ze maakte een gilletje van genot. “Nu je lul in mijn kutje” en dat deed ik ook. Wat was ze lekker strak.  Ze kermde het uit van genot.  Jessica zie “neuk me verder op het strand. ”We liepen terug naar ons plek en daar gingen we verder.  Na een half uurtje geneukt te hebben voelde ik me zaad komen en zei tegen haar: “waar wil je het zaad hebben?” “op mijn buikje” zei ze. Ik trok mijn lul uit haar kutje en spoot het zaad op haar bruine buik.  Na ontvangst begon ze het zaad uit te smeren. Ze bleef nog even op haar rug liggen om het op te laten drogen. Na een tijdje zei ze “ik ga naar huis om te douchen en nog even te leren voor morgen” “Is goed” zei ik ze trok haar jurkje aan ze gaf me een lekkere kus en vroeg ben je er morgen ook?  “Ik wel” zei ze. Ik knikte dat is goed, en trok ook mij kleren aan en ging ook weer op huis aan.

De volgende dag was weer een mooie  zomerse dag. Ik ging weer naar het strand. Daar aangekomen was het niet zo druk als gisteren sterker nog het was heel rustig .  Ik liep naar het plekje waar gisteren lag en ik legde me handdoek neer en deed me kleding uit. Nog geen half uur later zag ik Jessica aanlopen. Dit keer in een kort topje wat net haar borsten bedekte en ze had een mini rokje aan en geen ondergoed. Dit keer was ze  niet alleen. Ze had een vriendin bij haar. “Dit is Chloë, ze is net als ik 19 ”zei ze. Chloë was luchtig gekleed in een wit minirokje en een wit topje aan wat  een diepe inkijk had en haar tepeltjes net bedekte  en ze was een halfbloedje. Ook zij droeg geen ondergoed.

Er stond een windje vanuit zee en de rokjes van de dames gingen iets omhoog. Wat een geil gezicht. Chloë had diverse piercings in haar schaamlipjes zitten wat verbonden was met een touwtje en er liep een touwtje door haar kutje. Jessica had haar piercing verlengt met een kettinkje met  kleine balletjes er aan. Dat zag je zo zitten toen ze aan kwam lopen.  

Jessica had haar verteld over ons geile avontuur van gisteren en Chloë wilde graag met Jessica mee.

We kleedde ons uit en we stonden lekker naakt in de zon. Nu kon ik zien waar het touwtje van Chloë naar toe liep. Het liep haar kutje in en daar, in haar neuk gaatje zat een kleine kut plug. Het geil van het meisje liep er langs. Ze zei “je mag er aan komen, voel maar lekker” en dat deed ik ook. Onder tussen kwam Jessica bij me staan en pakte me hand en leidde deze naar haar kutje. Ik stond 2 meisjes te voelen op het strand. De meisjes voelden aan mijn ballen en lul. Ze gingen op hun knieën zitten en om beurten pijpten ze me. Wat was dat lekker.  Na een tijdje gingen we de zee in en daar neukte ik Jessica en ik neukte Chloë in haar strakke kontje.  Ik wilde Jessica ook neuken in haar kontje maar dat lukte niet, want ze had er een kleine buttplug in zitten Dat had ze niet verteld de kleine geile slet.  Ik neukte haar in haar kutje. We liepen het strand weer op en we gingen liggen. En daar gingen we verder. Ik neukte Chloë in haar kontje en Jessica in haar kutje. Ik voelde dat mijn zaad kwam en spoot deze op de buikjes van de meisjes. Ze smeerden het zaad over hun buikjes uit. Wat was dat een geil gezicht. Ik likte de kutjes van de meisjes die gilde het uit van genot en kwamen schokkend klaar.

Moe en voldaan lagen we op heet strand. Chloë stelde voor om die avond bij haar thuis dit dunnetjes over te doen.  Zo gezegd, zo gedaan. Eerst naakt eten en dan lekkere seks in het maanlicht. We maakten elkaar gek met verhalen en fantasieën. De dames geilde elkaar op met een lesbische show en keek ernaar daarna kwamen ze naar me toe en bonden me vast. Ik kon geen kant op mijn lul was stijf en de dames likte er aan als of het een lolly was. Het zaad kon ik niet meer tegen houden maar liep langs me ballen naar beneden Jessica en Chloë likte het op en maakte me los. We sliepen die nacht buiten en de volgende ochtend gingen we verder waar we die nacht waren gebleven.

Auteur
JSJ
E-mail
jsjooms@gmail.com