Een weekendje alleen!

Ik heb twee schatten van dochters en ben ik getrouwd met een heerlijke vent. Het fijne van het hebben van fanatieke hockey- dochters en getrouwd zijn met een enthousiaste vader, is dat je af en toe een weekendje alleen wordt gelaten wanneer er weer eens ergens een toernooi gespeeld moet worden.
Er was fantastisch weer voorspeld, dus ik verheugde mij op een lekker relaxed weekendje in de tuin.
Voor mijn verjaardag had ik de nieuwste Dan Brown gekregen, en nu had ik de kans er ongestoord in te lezen. Het was een heerlijk warme dag geweest. De zon zakte langzaam achter de horizon en kleurde de lucht prachtig rood. Ik had de hele dag gewerkt en besloot even een verkoelende douche te nemen om daarna nog even in de tuin te lezen onder het genot van een glaasje rosé.
Toen ik onder de douche vandaan kwam trok ik een kimono over mijn naakte lichaam, pakte het boek van mijn nachtkastje en liep de trap af naar beneden. In de keuken opende ik de koelkast. ‘Shit’, met een vloek kwam ik tot de ontdekking dat ik de vorige avond, samen met mijn man, de laatste fles had leeggemaakt. Ik keek op de klok, kwart over acht, als ik snel was kon ik nog net een paar flessen halen bij de slijter in het dorp. Ik rende terug naar boven, trok de kimono uit en glipte in het zomerjurkje dat nog over de rand van het bed hing.

Onder aan de trap trok ik mijn pumps aan mijn voeten en griste mijn sleutels van het dressoir. Vlug stapte ik op mijn fiets. Het zadel was al een beetje aangeslagen door de dauw en het koele vocht voelde heerlijk fris aan mijn blote billen. Doordat ik hard fietste ging er een verkoelend briesje door de dunne stof van mijn zomerjurkje. De koele lucht streelde mijn tepels en maakte ze hard. Ik was heerlijk geil. Na een ritje van een kwartier bereikte ik de slijter. Toen ik bij het aanbod rosé achter in de winkel mijn decolleté een beetje schikte, streelde ik even kort mijn harde tepels door de stof van mijn jurkje. Er ging een rilling door mijn lijf. “Goedenavond buuv’,” hoorde ik een bekende stem zeggen. Ik keek om en zag het knappe gezicht van mijn achterbuurjongen, Rick, die na mij de winkel was binnengekomen. ‘Hallo mevrouw,’ zei een leuke vlotte meid die schuin naast hem stond en Lotte bleek te heten. ‘Ik ga een feestje vieren. De meiden en mijn man zijn weg dus ik ben helemaal alleen vanavond,” zeg ik terwijl ik de flessen omhoog houd. “Is dat een lekkere rosé?” vraagt Lotte, wijzend naar de flessen in mijn handen. Wij vinden van wel,” zeg ik. ‘Dan nemen wij die ook,’ zegt Rick en loopt naar de stelling achter in de zaak. Nadat we hebben afgerekend, lopen we de winkel uit. Ik zet de flessen in mijn fietsmandje en stap op. Lotte en Rick fietsen met me mee.
Thuis in de keuken open ik een fles, pak een glas en loop met mijn boek onder mijn arm de tuin in. Af en toe hoor ik het gedempte praten van Rick en Lotte in de andere tuin. De bladzijden gaan in hoog tempo door mijn vingers, onder het genot van een heerlijk glas frisse rosé. Ik ga zo op in het verhaal, dat ik pas laat merk dat het zachte
gefluister in de andere tuin is overgegaan in zacht gehijg. Nieuwsgierig geworden, leg ik voorzichtig het boek naast me op de grond en zet geruisloos mijn benen naast de ligstoel. Zachtjes sta ik op en loop zo stil mogelijk richting de heg. Het gehijg wordt harder, naarmate ik dichter bij de heg kom. Voorzichtig loop ik blootsvoets door het natte gras opzoek naar een opening in de dichtbegroeide heg. Het gekreun van Lotte wordt steeds heftiger en ik word met iedere kreun nieuwsgieriger. Het windt me behoorlijk op en ik probeer een glimp op te vangen van wat er gebeurt. In een uiterste poging klim ik op de rand van een grote bloembak. Me vasthoudend aan een hoge conifeer kan ik net over de rand van de heg in de andere tuin gluren. Het duurt even voor mijn ogen aan de donkere omgeving zijn gewend, maar dan heb ik een fantastisch uitzicht op het tafereel dat zich bij de buren afspeelt. Lotte ligt met gesloten ogen op een houten ligstoel. Ze heeft haar benen over de armleuningen geslagen.

Het kleine badstof broekje ligt als oud vuil naast de stoel. Het witte poloshirtje heeft ze tot over haar kleine borsten omhoog geschoven. Rick zit op zijn knieën, met zijn hoofd tussen haar benen, en het is niet moeilijk te raden wat hij daar doet.Lotte speelt ondertussen met haar stijve tepels. Het is een heerlijk geil gezicht. Ik sluit mijn ogen en stel me voor dat ik, in plaats van Lotte, op de ligstoel lig en dat Rick heerlijk met zijn tong langs mijn vochtige lipjes streelt en zachtjes het puntje van zijn tong in mijn kutje duwt. Kippenvel trekt over mijn rug. Wanneer ik mijn ogen weer open, kijk ik recht in de ogen van Lotte. Ik schrik en trek direct mijn hand onder mijn jurkje vandaan. Er verschijnt een ondeugende glimlach op haar gezicht. Ze buigt voorover en fluistert, zachtjes iets in het oor van Rick. Ze pakt stevig mijn borsten beet, kust zachtjes mijn tepels, likt eraan en begint er stevig aan te zuigen. Ik smelt haast, kan bijna niet meer op mijn benen staan van geilheid. Met haar kutje komt ze stevig tegen mijn dijbeen staan. Ik voel hoe nat ze is wanneer ze zachtjes met haar kutje tegen mijn been aanrijdt. Ik richt mijn aandacht op Rick en trek hem zachtjes af. Zijn pik voelt heerlijk aan, hard en dik. Lotte zakt door haar knieën. Met haar tong likt ze aan mijn navel, terwijl ze met haar handen mijn billen streelt. Langzaam gaat haar tong van mijn navel richting mijn kutje.

Ik houd mijn adem in en duw mijn schaam-been zover mogelijk naar voren. Ik kom bijna klaar wanneer haar tong de eerste keer mijn harde klitje raakt. Ik slaak een luide kreet van genot. ‘Lik me, lik me’ schreeuw ik uit. Ik kan me niet meer concentreren en laat de harde lul van Rick los. Dan voel ik zijn keiharde lul zachtjes tegen mijn kontje drukken. Langzaam maar zeker duwt hij zijn grote lid in mijn strakke aarsje. Ik heb dat in het verleden een keer gedaan, maar vond het niet echt fijn. Nu voelt het echter geweldig. Wanneer zijn dikke pik helemaal tot zijn ballen in mijn kont zit, begint hij me zachtjes te neuken. Voorzichtig schuift hij zijn harde lul heen en weer. Wanneer mijn sluitspier zich heeft ontspannen rond zijn lid, verhoogt Rick het tempo, en wordt ik stevig in mijn kont geneukt. Lotte heeft moeite om mijn heftig bewegende kutje te blijven likken. Ik kom bijna, maar wil graag klaarkomen met die dikke lul in mijn kut. ‘Neuk me in mijn kut!’ schreeuw ik. Rick stoot nog een keer diep in mijn kontje en trekt daarna langzaam zijn lul eruit. Het duurt even, maar dan voel ik zijn kloppende eikel mijn natte kutje inglijden. Lotte kijkt toe terwijl ze met haar kutje speelt. Ik leun op mijn ellebogen en knijp met mijn handen stevig in mijn beide borsten. Ik ben zo geil, drie stoten zijn genoeg om me met luid gekreun klaar te laten komen.
Mijn hele lichaam trilt en schokt. Zodra Rick zijn pik uit mijn kutje heeft gehaald, laat ik me voorover op de ligstoel vallen. Lotte staat op en gaat voorover op de tafel liggen. Ik zie haar gapende kutje glinsteren in het schijnsel van de maan. Rick gaat achter haar staan, pakt zijn pik beet, en duwt hem haar kutje in. Dan pakt hij haar beide heupen beet en begint haar stevig te neuken. ‘Oh ja…dieper!’ roept ze uit. Rick zijn ballen slaan bij iedere stoot tegen haar heerlijke achterwerk. Niet veel later komt ze, onder een luide gil, kreunend klaar. Rick stoot nog een paar keer, waarna ook hij zuchtend klaar komt. Het is al laat en ik ben dronken wanneer ik opsta. Ik wankel op mijn hoge hakken en val bijna om. Ik hoor mezelf in de verte giechelen en praten met dubbele tong. Onhandig trek ik de pumps van mijn voeten. Ik groet het jonge stelletje en bedank ze nog eens uitgebreid voor de leuke avond.
Auteur
Sexipedia
E-mail
info@sexipedia.nl
Website
http://www.sexipedia-diary.com