Pff wat is het warm! Loom kruip ik tegen je aan. Ik laat mijn handen over je lichaam glijden. En zie je glimlachen in je slaap. Zachtjes glijden mijn handen naar beneden. Dan begin ik je zachtjes te strelen. Je mompelt wat maar ik kan je niet verstaan. Jammer ik krijg zin in je als ik voel hoe hard je bent, maar ik krijg je niet wakker zo. Zuchtend sta ik op om te gaan douchen.

Heerlijk dat koele water dat over je lichaam glijd na zo’n plakkerige nacht. Langzaam begin ik me in te zepen. Dan voel ik 2 handen om mijn borsten glijden. Ik ben wakker, fluister je in mijn oor. Je neemt de spons van me over en zet me mijn rug tegen de muur. Zachtjes begin je me in te zepen. Telkens net niet mijn gevoelige plekjes aanrakend. Dan zie ik je mond richting mijn poesje gaan en tergend langzaam begin je me te likken. Net voor ik klaarkom stop je, je kijkt me glimlachend aan. Dan draai je me om.

Terwijl ik zo tegen de muur sta en de koele stralen op onze verhitte lichamen neerkomen voel ik heo je in me glijd. Langzaam beweeg je. Heerlijk voelt dit. Met 1 hand begin je mijn klitje te strelen. en het duurt dan ook niet lang voor ik voel dat ik heerljk klaarkom. Je trekt je lul uit me en duwt me op m’n knieen. dan begin je je af te trekken. Ik weet wat je van me wilt. Zachtjes begin ik je ballen te likken. dan merk ik dat je bijna klaarkomt. ik open mijn mond en terwijl ik je recht aankijk kom je in mijn mond klaar.

Auteur
Black
Website
http://stouteverhaaltjes.web-log.nl/