Een overwachte uitnodiging

Jimmy was mijn sportleraar van de sportschool waar ik al jaren lid was. Een licht getinte mooie man van 31 nog lekker strak in zijn vel en ondeugend bovendien. Ik zelf Carola ben met mijn 44 jaar door al mijn gesport en een leuke verschijning getrouwd al 22 jaar met John die al achter in de vijftig is. Ik heb met John dan ook een vrije relatie eens in de zoveel tijd laat ik mij dan versieren en als het kan verwennen door liefst iemand die een one night stand ook zie zitten.. Zo had Jimmy mij toegevoegd op Facebook en kwam hij op een zaterdag avond online. He hallo begroete ik hem hij vroeg wat ik aan het doen was nou niet veel antwoordde ik. Zit in mijn niemendalletje even te kijken op Facebook. Wat moet ik mij daar bij voorstellen vroeg hij. Ja bh slip en mijn kimonootje en mijn pumps.Klinkt mooi schreef hij heb je een webcam vroeg hij ja natuurlijk antwoordde ik hem aan Mag je hem van mij aan zetten hoor grapte hij, nou moet dat vroeg ik hem. Ja ik heb er ook een dus zet ik hem ook aan jij eerst dan ok ik zet hem aan hij zat daar in een mooi boxer shirtje achter de cam. Een mooi strak lichaam met in zijn witte slip een behoorlijke genotsstaaf zo te zien. Nou het ijs was bij mij gebroken ik zette hem aan en liet hem een blik op mijn outfit. Zo je ziet er leuk uit Carola, zoom eens een beetje in klonk het brutaal zonder schaamte zoemde ik de cam een beetje in en liet mijn sportleraar een blik op mijn lijf zien. Mooie lingerie verscheen op mijn laptop doe eens uit die kimono, ik liet mijn stukje stof van mij afglijden en zag op beeld zijn pret ogen glinsteren van geilheid. Oh god dacht ik in eens, mijn kwart cup bh had ik aan hij staarde rechtstreeks naar mijn harde tepels en mijn doorzichtige slipje met open kruis. Nou nou wel ondeugend hoor voor zo’n nette getrouwde vrouw grapte hij, ja getrouwd maar laat dat netjes maar weg antwoordde ik.Ik nam rustig plaats op de bank en toonde met de webcam mijn borstjes liet de cam tergend langzaam naar beneden gaan opende een beetje mijn benen en gunde hem een blik op mijn lippen en liet ondeugend mijn vingers over mijn lippen glijden. Ik keek op mijn scherm en zag hoe mijn leraar zijn hand zijn enorm gezwollen staaf masseerde. Oh dat ziet er goed uit typte ik en jij ook antwoordde hij geen zin om even langs te komen vroeg hij. Waar woon je vroeg ik Rembrandtweg ok ben ik over een kwartier bij je antwoordde ik tot zo dan. Wel komen he ja natuurlijk even aankleden zet maar vast een wijntje klaar. Ik sprong in mijn auto en en trillend van de zenuwen en verlangen stond ik 20 minuten later voor zijn deur. Ik belde aan Jimmy deed open kom binnen en neem plaats zei hij. ik ging op een mooie leren bank zitten en hij kwam aan met twee glazen witte wijn proost we dronken wat ik voelde hoe zijn hand de binnenkant van mijn dijen streelde, ik spreiden mijn benen zijn vingers streelde mijn natte schaamlippen. Oh dat is lekker Jim kreunde ik in zijn oor. Hij ging voor mij zitten deed mijn benen verder uit elkaar en drong met twee vingers mijn kutje binnen ik ging helemaal los masseerde mijn klit en kwam binnen een minuut spuitend kreunend van genot klaar.Nu was het mijn beurt ik ontdeed hem van zijn boxer short en begon hem te pijpen wat een lekker stevige pik had hij en voelde hoe zijn vingers mijn clitje bewerkte en zijn kloppende pik mij deed verlangen naar een stevige neuk beurt. Ik was in een roes pakte een condoom van de tafel schoof hem over zijn pik en bereed mijn leraar als een amazone enkele minuten later gevolg door een spetterend orgasme. Ik nam plaats op mijn op de bank en verlangde als een geile teef naar zijn pik neuk me schat is lekker op zijn hondjes? Ik voelde zijn staaf naar binnen gaan en mijn met een lekker ritmisch gevoel naar een hoogtepunt bracht. Ik schoof het condoom af en nam zijn pik in mijn mond, die spuitend binnen een minuut mijn maag vulde met zijn warme zaad.

Auteur
Carola