Een hete zomerdag met Elvi

Het was een hete zomerdag. Ik liep in mijn korte broek zonder onderbroek aan, t-shirt en op slippers in de stad. Na een tijdje in de winkels gekeken te hebben besloot ik om op een terrasje en lekker biertje te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Op een gegeven moment liep er een mooi halfbloedje langs. Ze was gekleed in een lang wit t-shirt met daar onder een witte beha en een stringetje.  Verder droeg ze slippers.  Mijn god wat was ze mooi.  Ik bedacht me geen moment, ik rekende me biertje af en liep op veilige afstand achter haar aan.

Na een tijdje had ze in de gaten dat ik haar volgde. Ze keek achterom en stopte.  Sterker nog, ze kwam naast me lopen.  Ze zag de bobbel in mijn broek en ging met haar hand over mijn broek. Dat deed ze zomaar midden in de stad, dus iedereen kon dat zomaar zien.  Ze stelde zich voor en zei “ik ben Elvi en hoe heet jij?” Ik zei: “Jeroen”. “Je bent lekker geil” zei ze. “Klopt” zei ik. “Kom maar mee, dan laat ik je lekker genieten” zei ze. Nou, dat liet ik me niet 2 keer zeggen.

We liepen een steegje in wat uit kwam in een parkje, deze was helemaal beschut door bomen en het zag er naar uit dat hier haast niemand kwam. En we stonden in het zonlicht. Nu kon ik alles nog beter zien bij haar. Ze deed haar shirt en haar beha uit. Wat had ze mooie borsten, een mooie b cup. Daar stond ze dan, met alleen maar het stringetje aan. Het was eigenlijk geen stringetje maar een heel klein stukje stof met drie touwtjes er aan die er voor zorgde dat het stukje stof op haar kutje bleef zitten. Het middelste touwtje liep door haar lipjes en via haar kontje naar achteren. Ik kon duidelijk zien dat ze al nat was van geilheid. Ook deze trok ze uit. Daar stond ze dan helemaal naakt met een lekker kaal kutje met piercings erin. Ze had in haar binnenste schaamlippen aan iedere kant een piercing zitten en bij haar klitje. Wat was dat mooi om te zien zo in de zon.

Nu stond ik nog in mijn kleding , maar binnen een mum van tijd stond ik ook naakt. Ze zag me geschoren pik en ballen en ging er lekker aan likken en zuigen.  Mijn god wat kon ze lekker zuigen, ik dacht dat ik gek werd. Na een tijdje mocht ik haar likken, ik was nog geen 5 minuten bezig en ze werd al gek van geilheid en dat merkte ik. Haar geile vocht liep zo mijn mond in. Elvi gaf aan dat ze graag in haar kontje geneukt wilde worden, nou dat deed ik ook. Ze draaide zich om en kwam met haar kontje om hoog en ik stopte mijn paal in haar kontje en begon haar lekker te neuken. Haar kontje was lekker strak en ik ging steeds sneller, en Elvi genoot er van. Dat liet ze merken door steeds lekker te kreunen. Na een tijdje wou ze graag gewoon geneukt worden en ook hier aan gaf ik gehoor. Haar kutje was lekker nat van geilheid en ik glee er zo in met mijn paal. Om een gegeven moment hield ik het niet meer en ik gaf aan dat ik bijna klaar kwam. “Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaa !!!!!” zei ze “laat maar lekker komen spuit me lekker vol, in me kutje!!!” Met een harde kreun  spoot ik mijn zaad in haar kutje. Om bij te komen lagen we allebei in het gras lekker na te genieten. Ik zag dat het zaad langzaam uit haar kutje droop zo langs haar klitje en billen het gras in. Na een kwartiertje pakte ze me lul en begon er op te zuigen. Mijn lul werd weer lekker hard. Nu wilde ze lekker in haar kontje genomen worden. Zo gezegd, zo gedaan. Na een tijdje haar nauwe kontje geneukt te hebben gaf ik aan dat ik weer bijna klaar kwam. Dit keer mocht ik klaarkomen in haar kontje en dat deed ik ook.

We lagen weer in het gras om bij te komen. Wat ze nu ging doen? Terwijl het zaad zowel uit haar kutje en kontje liep, ging ze staan en ging met haar hand via haar kont en kut en veegde het zaad mee naar voren en smeerde dit uit op haar buik en borsten. Wat een geil gezicht was dat zeg. Daarna ging ze nog even liggen met haar benen wijd en ik speelde met piercings. Na een tijdje stond ze op en trok alleen haar shirt aan. Ik kleedde me ook aan en ze gaf haar beha en stringetje aan mij als aan denker. We liepen weer terug naar de bewoonde wereld. We gaven elkaar nog een lekkere tongzoen en Elvi vroeg “Heb je lekker genoten? “ “Ja” zei ik  “Mooi zo  dat was ook de bedoeling” zei ze.  We liepen samen terug naar de metro en daar scheidde onze wegen. Haar metro kwam als eerste en was leeg. Ze ging zitten met haar benen wijd en ik kon zo naar binnen kijken. Ze knipoogde naar me en weg was ze.

Auteur
Jeroen
E-mail
jsjooms@gmail.com