Die middag waren we alleen thuis. Eindelijk. Er heerste al maanden sensuele spanning tussen mij en mijn vrouw Janet. Er was stiekum iets geregeld voor vandaag. Wat wist ikzelf ook nog niet. We zouden al maanden een paar dagen weg en ik had in ieder geval een verrassing. We gingen 3 dagen naar Limburg. Leuk hotelletje in Maastricht. Vandaag waren we echter nog thuis.
Janet was aan het douchen. Het was ergens begin augustus. Na een aantal weken slecht weer was het eindelijk lekker warm en zonnig. De kinderen waren een paar dagen de deur uit, lekker logeren. Werd ook wel weer eens tijd. We hadden het rijk alleen. Om een uur of tien kwam ze naar beneden lopen en had zich inmiddels aangekleed. Een lekker luchtje kwam de woonkamer inzweven. Ik wierp onverschillig een blik naar rechts vanaf de bank. Man, ze zag er lekker en sexy uit. Ze had een blauwe blouse aan die ietwat doorschijnend was. Daaronder kon ik dus haar BH zien met dunne bandjes en een dunne witte broek. Haar tieten priemden naar voren en je kon duidelijk haar tepels zien. Toen ze naar achteren liep kon ik vaag haar slipje zien door haar dunne katoenen zomerbroek. Haar hakjes klikte op de harde stenen vloer. Ze had sexy donkerblauwe schoentjes met een flink hakje en dunne spagetti bandjes aan, die met een gespje om haar enkels sloten. Ze had een enkelkettinkje om gedaan. Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken had ze toch nog een lekker bruin tintje. De toon was gezet voor deze ochtend. Ik voelde al iets opzwellen maar kon me gelukkig inhouden. Ik dook weer onverschillig in mijn magazine.
Ze was nog in de keuken met wat zaken bezig toen er rond 10:15uur werd aangebeld. Ze liep snel naar voren en deed open. Het was Roos, een vriendin. Ik was inmiddels even naar boven gegaan en zat even op internet te surfen. Janet riep me even waarna we even koffie dronken met elkaar. Roos zag er ook verdomd lekker uit. Ze had halflang krullend blond haar. Een strak rood shirtje en dat ook nog behoorlijk laag uitgesneden. Toen ze ging zitten hing ze voorover en kon je haar grote borsten stevig ingesnoerd in haar BH zien. Heel fout natuurlijk van me om zo te blijven kijken. Maar ja.
Verder had ze een dunne zandkleurige broek met sexy zomerschoentjes eronder. Donkerrode schoentjes met een flink hakje in houtkleur. Mooi dus. Maar goed, we dronken even koffie en Janet vroeg me of ik even mee wilde naar het centrum van de stad als ik tijd had. Ze had daar een afspraak gemaakt samen met Roos.

Nou ja, dat was op zich geen probleem. Ze kletsten nog wat en ik ging nog even naar boven om wat dingen te doen en na een drie kwartier bijgekletst te hebben riepen ze me. Ik pakte de sleutels en ze stapten in de auto. Ik werd niet de stad in gedirigeerd maar moest een ritje verder weg maken. Het adres was gewijzigd in Nijmegen. Nou ja, wat daar nu te zoeken. De rit naar Nijmegen praatten we nog wat. Ik reed al nadenkend over waar we naar toe zouden gaan naar de rand van het centrum en parkeerde de auto in een straat vlakbij waar we moesten zijn volgens het opgegeven adres.
Nadat we vlakbij geparkeerd hadden liepen ze door een paar straten heen een eind van het centrum af naar een pand waar ze blijkbaar een afspraak hadden gemaakt. De schoentjes klikten op de straat, ze zagen er allebei wel heel lekker uit. Ik zei dat ik wel even ging kijken in andere winkels maar ze vroegen of ik meeging. Ze stonden erop. Roos glimlachte naar me en zei dat ik het vast geen probleem zou vinden. Janet zei “ je wilde toch ook nog een verrassing?”. Dat liet ik me natuurlijk niet twee keer zeggen. Op zich wilde ik dat wel en ging dus wel even met ze mee.

Het was een mooi monumentaal pandje waar ze naar binnengingen. Ik liep achter ze aan.

Toen we binnenkwamen was het er koel en het zag er duur en luxe uit. Een soort van privé kliniek of club of iets dergelijks. Ze hadden afgesproken en meldden zich bij de receptie. De afspraak klopte helemaal en ze werden al verwacht. We werden daarna voorgegaan door het meisje achter de balie.

Ze liep naar achteren in het pand en wees de weg door een statige hal en lange gang. Vitrines met mooie lingerie en allerlei andere artikelen en speeltjes stonden hier in de hal. Dat gaf al een eerste indruk… De spanning was voelbaar, ik had geen idee nog waar dit heen zou gaan. Ze kon meelopen vanuit deze hal door een lange gang naar achteren toe. Het licht werd steeds gedimder en warme gekleurde lampen verlichtten de ruimten. Er hingen ingelijste posters over massage en foto’s van prachtige luxe ruimtes met bad, whirlpool en sauna. Nou wat dit zou worden, ik had zo’n vermoeden. Een lekkere ochtend sauna met elkaar ofzo.

We kwamen in een halletje waar stoelen en lederen zitjes waren, er speelde rustige muziek en er was verder niemand. Een glimmende en smetteloze marmervloer. Er liep af en toe wat personeel voorbij in witte jassen. Een dame liep voorbij met schoonheidsmiddeltjes en dergelijke in haar hand en ze zei kort: “goedemorgen”. Overal waren deuren en ruimtes maar het was hier goed geisoleerd want je hoorde helemaal niets behalve dan het zacht spelen van de muziek. Ergens hoorde ik vaag een telefoon overgaan en wat water kabbelen van een fontein of iets dergelijks.

Janet zat even een folder door te nemen en ze moesten even wachten. Roos wiegde ietwat zenuwachtig met haar schoentje heen en weer. Na een minuut of 5 werden we opgehaald door een dame die zich voorstelde als Emily. Ze vroeg om mee te lopen en knikte naar mij. Alles was blijkbaar goed afgesproken en perfect geregeld.

Ze liepen met haar mee een zijgang in en namen plaats in een grote spreekkamer / behandelruimte. De dunne zomerjassen gleden uit en vervolgens namen ze plaats op comfortabele stoeltjes en begonnen een gesprek met haar. Roos sloeg haar benen over elkaar en haar benen met haar schoentjes waren zichtbaar. Sexy.

Ik nam plaats in een halletje ernaast wat bij de spreekruimte hoorde. Er stonden een paar lederen bankjes en er was gedimd licht. Ik zocht even wat leesvoer. Emily liep heen en weer en pakte folders en papieren. Ze liep even weg en ondertussen lazen ze wat papieren door. Toen ze terugkwam moesten ze zo te zien wat formulieren invullen en ondertekenen, god mag weten waarvoor. Na een lange 15 minuten (die wel een uur leken) mochten ze meelopen naar de kamer ernaast. Een grote ruimte met een deur die open stond naar een kleedkamer. De rest kon ik niet zo goed zien. Ik boog dus wat voorover om stiekem even naar binnen te kijken.

Het was een grote ruimte met marmeren vloeren en zeer sfeervol. In een hoek stonden 2 stoeltjes in klassieke stijl met een tafeltje in het midden en een grote spiegel aan de wand met daarachter gedimde verlichting. Links daarvan een vak met opgerolde handdoeken. Rechts daarvan een verhoogde whirlpool achter een grote marmeren zuil. Een aantal traptreden leidden naar de whirlpool zelf. Er lagen al handdoeken klaar met een mooie strik eromheen klaar op de traptreden.

Daarboven mooie verlichting aan het plafond. In de grote ruimte daarnaast hing een spiegel aan de lange wand, daarnaast een aantal beugels aan de wand waarover twee handdoeken hingen. Een rek met spulletjes, lotions, en andere flessen en handdoeken. Daarnaast een luxe douche cabine. Dan een soort van onderzoeksstoel met spreiders waarin je je benen kon leggen of voeten in beugels kon zetten en een krukje. Een prachtig romeins uitziend zuiltje en beeld. De wanden waren allemaal heel sfeervol donker zandkleurig met op verschillende plaatsen mooie wandlampen die een gedimd licht wierpen in de ruimte. Het plafond gestuct en helderwit. Verder was een verhoging in de vloer waarop een heel groot matras lag met gladde toplaag. Een soort van massage matras. Ook hierop lagen grote badlakens in donkerbruin klaar. Aan het plafond een hele grote spiegel boven het massagegedeelte. Daarnaast nog 2 iets hogere krukken. Een groot lederen bankstel en een massief marmeren massagetafel met grote poten en een zacht kussen erop maakte het beeld compleet.

Ik ging snel weer zitten. Kort daarop kwam Janet nog even naar me toe lopen en zei dat het wel zeker een uur kon duren maar dat ze straks nog wel even zou komen want ze had ook een verrassing voor mij. Nou, ik was heel erg benieuwd. Ik zei dat ik de stad wel even in zou gaan maar dat was niet de bedoeling. Ze vroeg of ik bleef, er zou nog wel wat worden gebracht. De deur naar de ruimte werd behoorlijk opengelaten en ik deed mijn zomer jekkie dan ook maar uit en ging gemakkelijk zitten en pakte een blad van de tafel. Ik ging zo zitten dat ik de ruimte in kon kijken. Toch nieuwsgierig natuurlijk. Er gebeurde even een aantal minuten niets en ondertussen kwam er een meisje binnenlopen in de ruimte waar ik zat en bood me koffie aan. Lekker.

Ik kon flarden verstaan en Emily liep in de ruimte heen en weer, blijkbaar om spullen klaar te leggen. Haar schoentjes klikten op de gladde vloer van de ruimte. Janet en Roos werd een kleedkamer gewezen en Emily vroeg aan beide om zich uit te kleden in de kleedkamers en vroeg wie eerst wilde. Ze verdwenen allebei door een deur aan de zijkant.

Tjezus. Wat nu? Gewoon maar lekker blijven zitten en ook lekker gluren? Ik bleef zitten en ging de voyeur spelen. Ik verschoof nu toch maar naar een andere hoek van de bank en kon zo heel erg goed de volledige ruimte inkijken. Toch nu heel nieuwsgierig aan het worden natuurlijk. Na een paar minuten zag ik beweging en ging een deur van de kleedruimte open. Mijn god, Roos was de kleedkamer uitgekomen stond inmiddels in haar slipje en en haar BH om een paar meter afstand van me. Ze had haar sexy schoentjes nog aan. Wat een enorme borsten. En lekkere brede heupen. Ze had een bescheiden navelpiercing met een klein hangertje en een steentje erin. Ze draaide haar rug nu naar me toe en haar prachtige billen waren goed te zien doordat ze een strakke string aan had die haar billen lekker bloot lieten. Heerlijk. Na een minuut of wat kwam ook Janet rustig aanlopen in haar slipje en BH. Het was erg lekker. Ze kwam mijn richting uitlopen en kon het dus goed zien. Ze zag er super lekker en sexy uit. Ze had een kwart cup BH aan! Dat deed ze normaal alleen in de slaapkamer. Haar borsten werden goed ondersteund en haar tepels priemden naar voren in de half open BH. Ze mochten blijkbaar hun ondergoed nog even aanhouden.

Ze overlegden even met elkaar en Emily gaf enkele instructies. Roos deed daarna haar BH los maar hield deze nog met haar beide handen tegen haar borsten geklemd. Roos wilde wel eerst gaan zei ze tegen Emily. Het leek erop of ze al eerder geweest. Wie weet. Ze liep nu voor Janet en Roos uit en wees hen waar ze naartoe moesten lopen. Ze volgden haar. Roos hield haar BH nog vast. Ze liepen naar de stoel aan de andere kant van de ruimte die ik al eerder had zien staan. Emily gebaarde nu naar Roos om haar BH los te doen en Roos pakte de cups beet en liet de BH naar beneden zakken. Haar borsten veerden nu langzaam uit de cups. Ze had nu nog wat vage striemen van haar BH op haar lichaam en borsten zitten waar ze haar tieten ingesnoerd hadden.

Emily kwam nu voor haar staan en legde even haar hand op Roos haar borsten en voelde een aantal keren stevig en masseerde haar borsten even zacht. Roos zuchtte even diep en zette haar handen op haar heupen. Haar tepels waren donker en stijf geworden en priemden nu naar voren. Wat een lekkere tieten. Ze ging nu achter haar staan en nam even haar maten van de heupen, benen en taille op en keek even naar haar rug. Ze vroeg Roos om iets voorover te buigen zodat ze goed haar borsten beet kon pakken. Ze nam haar maten op door de borsten van Roos in twee speciale cups te laten vallen. De borsten vielen in de cups en Emily trok haar borsten verder de cups in door aan voorzichtig aan Roos haar tepels te trekken. Roos zuchtte even en hielp haar door haar borsten er goed in te drukken. Wauw.

Toen ze de maten opgenomen had mocht ze even gaan zitten. Emily vroeg aan Janet om te komen en Janet stapte van het krukje af. Janet deed haar BH los en legde deze weg op het tafeltje. Ze ging vervolgens voor Janet staan en legde haar handen op haar borsten en voelde stevig. Ze ging daarna achter Janet staan en nam haar maten ook even op net als bij Roos. Nadat ze wat zaken genoteerd had op een formulier duwde ze voorzichtig op de rug van Janet zodat ze voorover boog en haar borsten mooi hingen. Emily bracht de open cups om de borsten van Janet en nam de maat even op. Janet wist nu natuurlijk wat ze wilde en duwde haar borsten zelf goed door in de cups zodat ze stevig klem zaten. Het was klaar en Emily trok de cups om de borsten van Janet naar beneden toe weg en Janet ging weer rechtop staan.

Ze vroeg nu aan beide om zich verder gereed te maken. Ze liepen allebei even weg en na enkele minuten kwamen ze weer terug uit de kleedkamer. Janet en Roos hadden beide alles uitgedaan aan en kwamen nu rustig pratend de ruimte inlopen. Roos haar heupen waren mooi rond en breed en mooie stevige benen. Janet mocht er natuurlijk ook zijn. Toen ze zich even draaide kon je vaag het schaamhaar zien tussen haar benen geschoren in een streepje. Roos ging nu met haar even billen op de rand van het stoeltje zitten en wachtte even af. Ze hadden wel beide hun schoentjes nog wel aan. Janet liep op haar sexy Italiaanse schoentjes de ruimte binnen. Haar hakjes klikten op de gladde marmeren vloer toen ze terug kwam lopen. Haar borsten deinden bij elke stap en je kon goed het begin van haar schaamlippen zien tussen haar benen. Ze had zichzelf al helemaal kaalgeschoren. Dat deed ze wel vaker. Benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Janet ging even zitten op een kruk en ze praatten wat. Roos zat met de rug naar me toe en liet haar benen wat open vallen en liet wat aan Janet zien en beiden lachtten wat. De dame kwam terug en liet hen de ruimte verder even zien, legde wat dingen uit en liet zien waar zaken lagen in de ruimte als ze dat nodig hadden en deed wat gedimd licht aan.

Ze vroeg aan Roos om even mee te lopen naar de stoel. De stoel had een uitsparing en spreiders voor de benen en erboven brandde nu een fel licht wat net aangeknipt was. De rest van de ruimte was inmiddels helemaal gedimd. Er zaten ook geen ramen in deze ruimte. Mijn kamer was vrijwel donker, er brandden twee gedimde wandlampjes. Zacht klonk rustige muziek. Roos ging voor de stoel staan. Emily vroeg aan Roos nu om rustig plaats te nemen in de stoel. Roos draaide zich om en deed wat haar gevraagd werd. Ze stapte behendig op het opstapje met haar schoentjes nog aan. Ze stapte naar achteren en draaide zich vervolgens om. Haar borsten hingen nu naar beneden toen ze voorover boog. Ze had echt behoorlijk grote borsten met mooie, niet al te grote tepels. Ze ging met haar billen op de rand van de stoel zitten en wachtte even af. Ze had haar opening diep tussen haar benen en je zag alleen wat schaamhaar in een keurig geschoren streepje. Man! Lekker.

De dame kwam ondertussen binnenlopen en ze had een tasje bij zich met wat spullen en ze nam plaats op een kruk en ging naast de stoel zitten waar Roos al zat te wachten. Ze vroeg Roos achterover in de stoel te gaan liggen en haar benen goed te spreiden en op te trekken naar haar buik. Ze legde uit dat ze haar schaamhaar zou weghalen met een speciale tondeuze en haar verder klaar zou maken voor de dingen die nog zouden komen. Tjonge wat ging er allemaal gebeuren!

Roos knikte en zette haar schoentjes vervolgens in de beugels en trok haar benen op. De beugels waren los gemaakt en veerden mee met de beweging die ze maakte. Ze spreidde haar benen en de beugels werden door Emily vastgezet met draaiknoppen. Roos wachtte af wat verder komen ging. Emily zette een bakje klaar met spullen en legde een doek onder Roos haar billen en pakte een tondeuze en zette deze aan en begon voorzichtig het schaamhaar bij Roos helemaal weg te halen. Ze bloosde en lag rustig met haar handen op haar buik gevouwen in de stoel.

Ze schoor het haar snel en behendig weg en was rap klaar. Eerst stond Emily voor mijn uitzicht maar toen ze klaar was stapte ze opzij om de spullen weg te halen en schoon te maken. En hoe! Roos had een mooie roze kut en haar opening stond een beetje open. Ze lag wijdbeens in de stoel en Janet ging op een kruk naast Roos zitten en keek toe hoe haar kutje helemaal kaal werd geschoren. Roos keek Janet even vragend aan. Toen het meisje klaar was wreef ze Roos lekker in met wat creme. Ze was klaar en mocht uit de stoel komen. Ze trok haar benen op en haalde haar schoentjes van de beugels en bracht de benen bij elkaar en stapte uit de stoel. Nu was Janet aan de beurt.

Ze vroeg aan haar of ze al geschoren was en Janet knikte. “ja hoor” antwoordde ze. “ik wil het wel even controleren zei ze tegen Janet”. Het meisje liep naar Janet toe en vroeg haar om op te staan. Het meisje legde haar hand op haar onderbuik en gleed voorzichtig tussen haar benen en voelde even. Janet wist wat ze wilde en spreidde haar benen even en haar schoentjes klikten op de gladde vloer. Ze zuchtte en keek strak voor zich uit toen de hand van Emily tussen haar benen gleed. Janet was mooi glad en kaal en het meisje knikte. Dat is prima zei ze, het moet verder geen problemen opleveren. Ze vroeg om nog even te blijven staan en bracht ook wat creme aan bij Janet op haar onderbuik en tussen haar benen en daarna mocht ze weer gaan zitten.

Emily gaf aan dat ze zich allebei even mochten afspoelen onder de douche. Roos liep wiegend met haar heupen eerst weg en deed haar schoentjes even uit en stapte onder de douche en ging zich lekker even afspoelen. Je kon haar door de half doorzichtige wanden zien staan. Na een paar minuten stapte ze uit de douchecabine en begon zich rustig af te drogen met een grote zachte handdoek die ze van het rek pakte. Tergend langzaam wreef ze zich droog. Janet stapte langs haar de cabine in. Roos ging op een stoeltje zitten nadat ze zich had gedroogd en stapte vervolgens in haar schoentjes en maakte daar de bandjes van vast. Na een paar minuten was ook Janet klaar, droogde zich af en ging ook zitten wachten. Ze praatten zachtjes en gedemd. Ik kon het eigenlijk niet verstaan.

 

Auteur
Stephan B
E-mail
StephanB307@yahoo.com