Een heerlijke zomer avond in Azië

Warm was het.. heerlijk zoals je er uit zag in je strakke korte spijkerbroek en je bikini topje. . Hand in hand wandelde we langs de zee.  Toen ik stopte en vrrliefd in je ogen keek.  Ik hou van je… mmm wat ben je toch lief was je antwoord. We liepen verder en innig verstrengeld in elkaar lopend kwamen we bij ons vakantie huisje aan. We hadden prachhig uitzicht over de zee.  De zon ging langzaam onder toen we op het balkon zaten naast elkaar op de grote mooie hoyten bank met lekkere fikke kussens waar je helemaal in kon wegzakken.  Dicht kruipen we tegen elkaar aan.  Ik kus je . Je kust terug. Onee tongen vinden elkaar, en een heerlijk lange tongzoen volgt. We zijn de enige toeristen in het kleine resort dus blijven we lekker zitten op de bank onder de prachtige sterren hemel .inmiddels is de zon helemaal weg, dat gaat snel in Azië. Tijdens het zoenen vinden onze handen hun weg naar alle lekkere plekjes op onze lichamen,  ik streel je over je mooue volle borsten wat je doet zuchten van opwinding.  Jij dyreelt over mijn steeds groter wordende bobbel in mijn korte broek.  Je merkt dat we steeds meer opgewonden raken. Ik zoen je liefkozend in je nek en fluister dicht bij je oor hoeveel ik van je hou. Dan glij ik mrt mijn hand in je bikini en voel hoe je tepel reageert als ik die wat meer aandacht geef. En er voorzichtig met mijn duim en wijsvinger mee speel. Heerlijk schat fluister je nu in mijn oor.  Ondertussen ga je zelf ook verder met de ontdekkingstocht over mijn lichaam en syreelt me over mijn borst en vind mijn teprl die net als die van jou ook hard is geworden.  Ik schuif dexstof van je bikini opzij en voel je birdt nu helemaal in mijn hand. Ik buig voorover en lik voorzichtig over je tepel,  en zoen je hele borst zonder een  plekje  over te slaan. Terwijl jij voelt dat de bobbel is uitgegroeid tot  een flinke lengte. . Heel behendig knoop je mijn broek open en verlost me van mijn te strak zittende zwembroek onder mijn korte broek.  Gelijktijdig schuif je de broeken naar beneden. Je draait me zijwaarts op de bank en komt tegenover me zitten.  Dan buig je naar beneden en Streelt met je handen mijn harde paal.  VVoorzichtig begin je me af te trekken.  Ik sla mijn armen om je heen en trek op je rug aan het koordje van je bikini zodat je borsten heerlijk de vrijheid krijgen ik streel ze allebei terwijl jij steeds verder met je gezicht naar beneden komt.. Zal ik je hier buiten lekker pijpen vraag je me.. ik kan door je vakkundig heid waarmee je met je handen bezig brnt alleen nog maar een diepe zucht uitbrengen.  Je tong likt het druppeltje van mijn eikel en ik kteun van genot.  je sluit je lippen om de eikel en je likt er met je tong rondjes omheen in je mond. .. heel langzaam en met volle aandacht ga je steeds verder met je lippen eromheen.  Steeds dieper verdwijn ik in je heerlijke mond. Mmmm zó lekker dit zeg ik yerwijl mijn pik nu helemaal verdwenen is.. Dan kom jr terug omhoog en begint heerlijk langzaam te bewegen tergend langzaam schuift je mond op en neer elke keer verlaat mijn eikelje mond maar je gaat op tikd weer helemaal terug naar beneden, en neemt hem diep in je keel. Totdat ik zeg, ikwil je ook proeven,  ik leg je voorzichtig achterover op de bank en begin langzaam de knoopjes van je btoek los te maken, terwijl ik je borsten alle aandacht geef met mijn mond en vooral mijn tong.  Ik  schuif je broek omlaag je wipt met je billen iets omhoog zodat ik helemaal uit kan trekken.ik streel voorzichtig langs de binnenkant van je benen omhoog en kom uit bij je mooie rode kanten string ik ga met mijn vinger over je kute wat nog verborgen is  en ik voel hoe nat je bent geworden. In haak mijn vingerd om he string en schuif hem op dezelfde manier als je broek omlaag. Je ligt nu heerlijk naakt voor me. En je kijkt me verliefd aan en zegt lik me alsjeblieft.  Ik kom met mijn mond dicht bijrje lekkerste plekje en lik  de buitenkant van je kutje ik kus elk plekje waar mijn mond komt.  Ondertussen knijp ik zachtjes in je hard geworden tepels.  Ohh ga door zeg je.  Ik lik met mijn tong door je natte gleufje en kom uit bij je klitje wat lekker opgezwollen tussen je lipjes door komt. als ik eroverheen lik kreun je het uit.  Ik ga met één hand van he borst weg en breng hem vlak bij mijn mond en duw zachtjes tegen de ingang van je heerlijkheid terwijl ik je blijf likken schuif ik mijn vinger bijrje naar binnen en voel hoe heerlijk nat je ondertussen bent geworden zonder moeite dchuift mijn vinger er helemaal in een tweede vinger komt etbij je zucht ..meer… een derde vinger heeft ook de weg gevonden en ik schuif drie vingers op en neer in je heerlijke kutje en mijn mond blijft je klitje verwennen.  Draai je om zeg je plotseling,  ikwil je ook weer proeven,  ik drazi me om en twee tellen later zijn we elkaar azn het verwennen.  Ik lig boven je en mijn  pik nerm je in je mond en zachtjes bfgin ik te bewegen en neuk je mond. Je klrmt je hzndrn om mijn billen en duwt me nog verder in je. Ik vinger je en cerwen je met mijn tong soms haal ik mijn vingers eruit en stop mijn tong zo diep mogelijk bij je naar binnen. Dan stpp je je eigen vingers in je mond en ik weet wat er komen gaat. Ik schuif weer één vinger bij je naar binnen en de tweede zet ik tegen je kontje.. Je doet bij mij het zelfde en tegelijk  duwen we de vinger naar binnen.  Omdat je zo bat bent kan ik mijn hele vinger in een keer in je kontje schuiven en voel ik mijn middelvinger door de dunne wand in je kutje op en neer gaan .jij beweegt je vinger op en neer bij mij en elke keer als mijn pik diep on je keel glijd fuw je jr vinger dieper bij me naar binnen. Wat een heetlijk gevoel om elkaar zo te verwennen.  We zuchten en kreunen zo hzrd dat iedereen ons zou kunnen horen. Dan begin je te kronkelen onder me en je zegt  zullen we omdraaien ikwil je in me voelen. . In draai me om en jij doet je benen uit elkaar en strekt je armen uit als in een omhelzing en brengt mijn pik voor je nztte openstaande kutje en trekt me vervolgens in één keer diep op je, zodat ik diep bij he binnendring. Je steekt je benen de lucht in enslazt ze om me heen.  En elke keer als ik in je stoot voel ik hof je me dichter naar je toe trekt met je benen.  Ik wil je zeg je tegen me.. ik stoot dieper en dieper en steeds sneller bijje naar binnen,  dan begin je weer te kronkelen en zegt ik wil je inme voelen spuiten terxijl ik klaar kom. . Na een paar diepe stoten voel ik dat ik ga komen, jij voelt dat ook en begint steeds heftiger te bewegen. . Jaa ik kom zeg je… en tegelijk voel je hoe ik mijn sperma diep in je kutje spuit.  Moe maar heerlijk voldaan blijven we zo nog even liggen en streel je me over mijn rug, en fluisterd in mijn oor wat was dat lekker.. We zijn toen heerlijk samen onder de douche gegaan en omdat het heerlijk weer was zijn we daarna op dezelfde bank op het balkon in slaap gevallen. . Het werden daarna nog een paar heerlijke romantische weken op een prachtig eiland in Indonesië..

 

Auteur
Willy