Het is al weer enige jaren geleden dat we op vakantie zijn gegaan naar Corsica, Na een vermoeiend jaar keken we al enige tijd uit naar deze vakantie. Mijn man heeft een drukke baan en is vaak weg voor zijn werk, onze drie kinderen zitten op de lagere school en hebben allerlei clubjes. Zelf heb ik ook een verantwoordelijke baan bij een chemisch concern, waar ik communicatie manager ben. Het is een baan van 3 dagen in de week, maar ik moet vaak thuis ook nog werken. Het lijkt een klaagverhaal, maar dat is het zeker niet, financieel hebben we niets te klagen en we hebben het leuk met elkaar, maar‚Ķ. wel druk. Vandaar dat we altijd heel erg uitkijken naar de vakantie, het warme weer, de vrijheid en het onbekende geven een prikkelend en spannend gevoel. Op weg naar het vliegveld lees ik wat ontspannende verhaaltjes in een vrouwenblad en er is een artikel dat me bezig houdt, ‚ÄúHoe spannend is jouw sex …‚Äù , allemaal ervaringen van lezeressen.

Ik lees de artikelen voor aan mijn man Erik, tja we hebben best een goed sex leven , als het ervan komt ….. . We vinden het leuk om over spannende sex te fantaseren maar zelf doen gaat toch wat te ver. Zo praten we wat verder als er een artikel komt over vreemd gaan, een vrouw vertelt haar verhaal dat ze nooit had gedacht vreemd te gaan en zeker niet voor de sex maar dat het haar is overkomen en er ook nog van genoten heeft. Met de kinderen op de achtergrond zeggen we tegen elkaar dat we het kunnen begrijpen, maar bij ons toch niet zal gebeuren, daarvoor genieten we teveel van elkaar. We parkeren de auto en checken in, het is druk het vliegtuig zit vol, allemaal vakantiegangers met dezelfde bestemming en bijna allemaal gezinnen met kinderen. Onze kinderen maken direct vrienden, en zo praten wij ook wat met andere reizigers. Naast mij zit een vrouw die iets ouder is dan mij, ze vertelt honderd uit over de komende vakantie en dat ze vorig jaar er zo van genoten hebben. “Oh ja” zeg ik “ zijn jullie dan al een keer geweest?”, “nou wel vaker “ zegt ze” het is een prachtig eiland met mooie dorpjes en hele mooie meertjes, waar je denkt dat je in het paradijs bent beland”. Hmm dat klinkt goed, en ik vraag haar waar ze precies naar toe gaan. “Wij gaan naar ‘la place Bleue’ en we hebben daar een appartement”. “La place bleue” dat is toch niet waar wij…, jawel daar gaan wij ook naar toe.Ik vertel het tegen Erik en die knoopt prompt een gesprek aan met haar man, die Joel blijkt te heten.

Het klikt goed tussen die twee, ze houden allebei van sport en praten honderduit over allerlei zaken. Een aantrekkelijk Koppel, misschien een paar jaar ouder als wij, maar mooie mensen, stijlvol en een tikje uitdagend gekleed.Hoewel we op vakantie graag prive zijn, klikt het buiten verwachting met Joel en Barbara zoals de vrouw blijkt te heten.Na de landing verliezen we hen uit het oog en gaan we op weg naar appartement. We zijn moe van de lange reis en als we dan eindelijk in ons appartement zijn, vallen we uitgeput in ons bed en slapen tot de volgende morgen.Een lekker zonnetje wekt ons reeds vroeg en als Erik dan ook nog heerlijke croissantjes haalt en we die buiten op ons terras op eten is alle stress en vermoeidheid vergeten, de vakantie is begonnen.We gaan de omgeving verkennen, bikini aan en op zoek naar het strand. Het blijkt vlakbij aan het eind van een kronkelig paadje te liggen. Niet prive maar dat hoeft ook niet , de kinderen spelen in het zand, we zwemmen, we zonnen en genieten. We maken plannen om te gaan snorkelen. S”avonds gaan we terug het appartement en maken een rondje door het park, er blijken allemaal speeltuintjes en een mooi zwembad te zijn. De kinderen voelen zich er helemaal thuis, als we s’avonds wat gegeten hebben, gaan de kinderen nog een rondje maken. Erik en ik maken van de gelegenheid gebruik om eens lekker te gaan douchen, samen, dat komt er nooit van, maar nu op vakantie, we zijn alle twee een beetje verbrand en een beetje vakantiegeil. We zoenen onder het stromende water, hij zeept me in en ik geniet van zijn aanraking en ik voel zijn opgewonden pik tegen mijn verbrande kontje, mmmmm… vakantie.Voordat de kinderen terug zijn, hebben we ons weer aangekleed en maken samen een wandeling door het park. De volgende dagen gaan volgens hetzelfde ritueel, lekker rustig aan, de omgeving verkennen zonnen en lekker van de kinderen en elkaar genieten.De kinderen hebben ieder een maatje gevonden in het park, de vriendjes en vriendinnetjes lopen in en uit.

Op een late namiddag als de kinderen zich amuseren lopen naar de bar van het park vlakbij het zwembad, we bestellen een drankje en genieten van de zon en het uitzicht op de mensen in het zwembad. De meeste vrouwen liggen topless te zonnen en zien er goed uit, lekker bruin en glimmen van het water of de zonnenbrand . “ he hallo hoe is het met jullie ?” klinkt het opeens, we waren ze bijna vergeten Joel en Barbara, ze komen net uit het water, beiden glimmend met een mooie bruine huid en Barbara topless. Ze praten honderuit, we nodigen ze uit om iets mee te drinken en zo zitten we later samen aan de rose. Ik word een beetje aangeschoten en kan mijn ogen niet afhouden van de mooie lichamen van Joel en Barbara, ze winden me op. “Als jullie het leuk vinden, dan kom straks nog iets drinken bij ons” zegt Joel uitnodigend. Ik reageer snel en zeg dat kinderen slapen moeten, nee, niet vanavond nog iets bij hen drinken, ik merk dat ik nu al opgewonden genoeg ben, niet nog meer, dan komen er ……..We gaan naar huis en spreken af elkaar weer snel te zien, we kussen als afscheid, zo moet dat nu eenmaal hier, ik merk dat we hartstochtelijk kussen en dat ik niet alleen wat opgewonden ben. De zon, de zee, de rose en de bruine lichamen, ik vreet Erik straks op ………..Ik pak Erik lekker vast en merk dat hij ook zin in mij heeft, streelt stiekem mijn borsten onder mijn bloesje, ah mijn tepels worden vanzelf hard, we nemen een kortere weg naar ons appartement en lopen door een bosje, Erik stopt en kust me zachtjes op mijn mond, ik beantwoord zijn kus en begin hem te tongzoenen, mijn handen gaan onder zijn shirt en strelen zijn rug. Zijn handen glijden over mijn rug, over mijn kontje en in mijn bikini broekje. Ik voel zijn pik groeien en ja ik, ik, ik wil hem neuken, zijn lul in mijn natte kutje. Er komen mensen aan en we moeten doorlopen, alle twee gloeiend van verlangen. ‘laten we even langs het strand lopen “ fluister ik, we nemen het paadje door de duinen en komen bij het strand, de zon begint langzaam te zakken en we lopen naar de zee.

We kunnen niet van elkaar afblijven en branden van verlangen. Plotseling zien we achter een rots twee lichamen verstrengeld de liefde bedrijven. Ik word warm en begin weer te gloeien, de man kust de vrouw hartstochtelijk, de vrouw krast met haar nagels over zijn rug en knijpt in zijn billen. De man neemt de borsten van de vrouw in zijn handen en kust de tepels. Ze liggen met de rug naar ons toe, en we zien hun kontjes ritmisch bewegen. Steeds sneller heviger, dan opeens in het schijnsel van de maan zie het gezicht van de vrouw, het is Barbara, een moment kruisen onze blikken en verzinkt ze weer in het spel van lust.Ik schrik en wil snel naar het appartement, we lopen terug en pikken de kinderen op, het is al laat en nadat ze gedoucht zijn, gaan ze naar bed. Wij drinken nog een roseetje en gaan ook naar bed. Voordat ik in slaap val, komen de beelden weer terug, het spel van twee mensen die vol lust de liefde bedrijven. Ik kruip tegen Erik aan en val in slaap. Opeens zie ik de lichamen weer bewegen, een vrouw die vol overgave haar lichaam om dat van de naakte man draait. Haar kutje dat ze ritmisch naar zijn harde pik beweegt en langzaam over hem heen laat glijden. Diep en dieper laat ze de pik in zich dringen, de man likt haar tepels, kneed haar borsten, knijpt in haar billen en die vrouw, ze herkent die vrouw, die vrouw ben ik zelf…….. Ik schrik wakker , ik gloeit helemaal, in mijn slaap ben ik tegen Erik aangekropen, ik heb me tegen hem aan gedrukt, mijn kutje, kletsnat heb ik tegen hem opgereden, geschrokken van mezelf, maar ook brandend van lust, streel ik Erik’s pik, Die reageert en wordt keihard, ik doe wat ik nog nooit heb gedaan en kus die pik, ik zuig aan hem, eerst zachtjes dan harder, ik begin mezelf te vingeren. Erik wordt wakker en trekt mij op zich, ik glijd over zijn pik en we neuken tot we alle twee met een luide kreun klaarkomen.De dag erna gaan we met de kinderen naar een stadje in de buurt en later naar het strand, een fijne dag. Ik denk niet meer aan gisteren, we kopen nieuwe kleren in een marktkraampje en gaan lekker eten. Zo gaan de volgende dagen voorbij, met nog twee dagen te gaan, wordt er een activiteitendag georganiseerd voor de kinderen van het park, sporten, muziek maken en toneelspelen. De kids zijn wild enthousiast en willen perse meedoen.

Het is de hele dag van ‘s morgens tot s’avonds, ook wel lekker voor ons, kunnen we een dagje met ons tweeen leuke dingen doen. Als we de kinderen gaan inschrijven, komen we Joel tegen. Hun kinderen doen ook mee. ‘Wij gaan morgen naar de Paradijswatervallen, lekker zwemmen en duiken vanaf de rotsen” zegt Joel enthousiast “waarom gaan jullie niet mee?”. Erik reageert enthousiast; “lijkt me leuk, wat vindt jij?” Hij kijkt mij opgetogen aan, ik weet het niet, de beelden van een aantal dagen geleden komen weer terug. Ach ja als Erik het leuk vindt en wat kan er ook gebeuren. “ja leuk zeg ik”. De volgende dag nadat we de kinderen gebracht hebben, komen Barbara en Joel ons ophalen. Er worden welkomszoenen uitgewisseld, maar gelukkig zonder harstocht, tenminste dat hoop ik toch. Zou Barbara mij dan toch niet gezien hebben die avond?De watervallen liggen midden in de bergen boven het park en we rijden zeker een uur. De mannen praten over ruige avonturen en sportprestaties en ik praat met Barbara wat over de kinderen en allerlei ditjes en datjes. We rijden een smalle weg op en komen uit bij een verlaten parkeerplaats. Wij zijn blijkbaar de enige hier, we stappen uit en nemen onze spullen mee, zwemspullen en picknick spullen. Joel pakt een paar flessen rose uit de koelbox. Nee, nee toch niet opnieuw rose ,denk ik en begin het toch warm te krijgen.Ik laat niets merken en loop achteraan het steile rotspaadje af, de mannen zijn al ver vooruit en ik hoor in de verte praten. Samen met Barbara loop ik hen achterna, na 10 minuten komen we bij twee meertjes uit, die omsloten zijn grote rotsen. Een waterval stort zich vanaf een meter of 5 in de meertjes, het water is donkerblauw en heel helder. Het is prachtig hier, echt een paradijs, ik hoor een plons en ja Joel ligt al in het water, Erik duikt hem na. “Kom” zegt Barbara, we lopen wat verder en achter de rotsen ligt nog een derde meertje met mooie strandjes. We leggen de handdoeken en dekens neer en gaan ook het meer in. Ik kan het niet nalaten Barbara lijf te bekijken, ze heeft een felrode bikini, die haar bruine huid goed doet uitkomen. Zelf heb ik vandaag een badpak aangedaan, voor de zekerheid. Nadat we lekker gezwommen hebben, genieten we van de picknick lekkere sandwiches, tapas en ja toch maar een klein glaasje rose. Dit is wel heel erg lekker en heel onschuldig. Na de lunch maken we aanstalten lekker wat te gaan zonnen. “ eh” zegt Barbara “ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar wij willen graag streeploos bruin worden”. “Oh nee” zeg ik ruimhartig, de rose doet zijn werk al en ja topless is niet zo’n probleem. “Oh fijn van jullie, maar jullie hoeven dat zelf niet te doen , als je dat niet wilt, al zwemt het wel heerlijk” zegt Barbara.

Ze maakt haar bovenstukje en haar mooie bruine borsten komen te voorschijn, mmm best wel mooi. Ik wend me af, want kan daar toch niet openlijk naar kijken, Erik stoot me aan, en gebaart me te kijken, dan zie ik dat streeploos echt streeploos is en zowel Barbara als Joel helemaal naakt zijn. Alsof ik het nog niet warm genoeg heb, gelukkig duiken ze het water in en Erik en ik wisselen verbaasde maar ook wel opgewonden blikken uit. “ en wij …” fluistert Erik “dat had ik niet verwacht “ zeg ik. We blijven liggen, proberen wat van de zon te genieten zonder teveel te kijken.Ik droom langzaam weg, en schrik wakker als ik ineens de stem van Joel hoor, “jullie nog wat rose ?”, ik kijk omhoog , Joel staat voor me en ik kijk recht tegen zijn pik aan, een mooie grote pik, “ ahumm, ehhh, ja graag” zeg ik, woww dat heb ik nog nooit gezien een pik van een andere man zo kortbij en wat vooreen”. Joel en Barbara komen bij ons zitten en schenken wat rose in, we drinken en ik merk dat Erik ook wat losser begint te worden, hij schuift steeds meer richting Barbara op. Ik kijk onbeschaamd naar Barbara, ze heeft mooie volle borsten, haar schaamhaar is mooi kort. Ik kan zelfs haar kutje zien, ook dat heb ik nog nooit zo van een andere vrouw gezien, het zal de rose wel zijn, maar ik vind het een geil gezicht. Ik kijk nog eens naar Erik, die vrolijk er op los babbelt, hij zal toch niet…, dat kan ik ook en kijk onbeschaamd naar Joel, neem hem van boven tot onderop, zijn brede borst, zijn gespierde armen, zijn strakke buik en zijn lekkere pik. We praten, we drinken en ik wordt zo geil. “kom Erik “ zeg ik “we gaan zwemmen, ik krijg het warm” Iedereen lacht en Erik en ik duiken in het water. We zwemmen en pakken dat elkaar lekker vast, we zoenen, vol op de mond heerlijk. “Zullen wij ook ? “ vraagt Erik, ach wat kan me schelen en ik trek onder water mijn badpak uit, “nu jij’ zeg ik. En ook Erik trekt zijn short uit, we zwemmen, oh wat voelt dat lekker, water langs mijn borsten, water tussen mijn benen, ik spreid mijn benen en voel het water tegen mijn kutje. Ik smelt, Erik pakt me vast van achter, en we zwemmen samen naar de overkant. Als we daar langzaam uit het water komen, voel ik de warme zon op mijn blote lichaam.

Ik wordt langzaam een en al verlangen, Erik kust me in mijn nek, ik druk mijn kont tegen hem aan en leg zijn handen op mijn buik. Ik wil dat hij me neemt, alleen wij bestaan nog. Zijn keiharde pik drukt tegen mijn kontje, zijn handen nemen vol mijn borsten en kneden. Ik wil hem in mij voelen, mijn kutje smacht om gevuld te worden. We zakken samen op de grond, ik druk hem neer, ga op hem zitten, en begin hem te plagen met mijn kutje, steeds even op zijn pik dan weer weg en weer, en weer, en weer, en dan hou ik het niet meer, ik glijd over zijn pik tot hij helemaal in mij is en begin hem te neuken, we versmelten tot we allebij uitgeput klaarkomen. Dronken van de sex, de zon, de rose en elkaar vallen we in slaap.Ik schrik wakker, de zon is weg, ik stoot Erik aan, een beetje verschrikt hoe we erbij liggen, kijk ik rond. Waar zijn Barbara en Joel, we zwemmen naar de overkant van het meertje. Niemand te zien, ons spullen liggen er de restanten van de picknick. We komen uit het water, he, daar ligt een briefje. Ik lees het voor “Lieve vrienden, we hopen dat jullie genoten hebben, wij hebben zeker genoten en een goed voorbeeld doet volgen, dus …………………..

Auteur
Jack