Zoals ik al zei ik ben seksverslaafd. Ik heb ongeveer 5 keer per week seks(altijd veilig). And I love it!! Ik ben jong en ik heb zomervakantie, dus ik ga veel uit. Afgelopen vrijdag was ik met 3 vriendinnen(inclusief moi) en 2 vrienden. We waren bij me vriendin wat aan het drinken. 1 van deze jongens was er voor het eerst. Ik heb hem uitgenodigt. We noemen heb nu even ‘Jaap’:p.

Jaap was ook 24 jaar. Ik heb vaker seks met Jaap. Ik leerde hem kennen op sexdatinggigant, Hij is lekker, heeft een grote lul en is charmant. Er komt geen liefde bij kijken, het is gewoon seks en soms doen we ook wel wat gezelligs, zoals die avond. We waren met 5e goed bezig. 2 flessen Jack Daniels en 5 flessen wijn gingen naar achter, dus rond 12uur waren we allemaal lam as hell. Ik zag warig, scheeuwde en lachte overdreven hard. Als ik dronken ben ben ik nog geiler dan normaal. Toen iedereen boven was, bleven ik en Jaap in de woonkamer zitten. Hij stond voor me(terwijl ik zat). Hij keek even om zich heen en haalde daarna ze lul uit zijn broek, alsof het heel normaal was wat hij deed pakte ik ze lul vast en likte ik aan ze eikel. Ik nam hem in me mond en zoog en zacht aan. Jaap genoot, dat was duidelijk. Daarna duwde ik hem weg en stond op. Hij tilde me op, duwde me tegen de muur aan en vroeg waar ik heen dacht te gaan. Op dit moment keken we allebei verbaast op toen we 1 van mijn vriendinnen zag giechelen, met der handen voor der mond, alsof we het gegiechel dan niet zouden horen. Vervolgens gingen we heel beschaamd zitten.

Half 1, nog genoeg tijd om de metro te pakken. Ik, de giechelende vriendin(Melissa) en Jaap gingen weg. Mel en Jaap gingen me naar de halte brengen. De laatste gaat om kwart over 1. Ik met me hoge naald haken en korte jurkje helemaal lopen(het is namelijk best een stukje). Ik en Jaap waren ondertussen een beetje aan het spelen met elkaar. Zoenen, beetje strelen, ondertussen we over het lange fietspad richting de metro liepen. De spanning tussen ons was van afstand te zien! Hij ging met ze vinger naar binnen. Ik kreunde zachtjes en beet zacht in zijn oor. Hij draaide me om en liet me bukken. Hij deed ze lul uit ze broek. En probeerde um der in te zetten. Helaas kon ik nergens leunde, dus ging het behoorlijk moeizaam. Toen die er eindelijk in zat ging die paar keer een en weer. Totdat ik half omviel, hierna wou die er niet meer in. We liepen door, vastbesloten om te neuken. Nog steeds dronken en supergeil!

00:45, We kwamen aan bij het metrostation. Ik zette me mega grote Prada bril op, zodat ik niet herkent zou worden(me broer woont daar ook in de buurt). Het metrostation was verlaten. We gingen met ze 3e op het bankje zitten. Ik, op Jaap schoot en Mel naast ons. Jaap keek weer om en zei daarna: “Zal ik hem er hier inzetten”? Ik liet weten dat ik dit niet verplan was. Hij begon me te aan strelen en te zoenen in me nek. Ik krijg gelijk een hele trilling door me lijf. Ik werd kk geil. Ik zei tegen hem:”Zet hem maar erin”!. Ik deed me jurkje wat omhoog en hij maakte ze gulp open. Ik ging erop zitten. Me kut was zo nat dat die er gelijk in ging. Hij sprong eerst rustig op ze lul en daarna wat sneller, met me hoofd naar beneden en me zonnebril nog steeds op, zodat niemand wat zou zien. Mel zat nog steeds op hetzelfde bankje met haar rug naar ons toegekeerd. Ze giechelde nog steeds een beetje. Ik schok me dood, toen Mel me porde en zei dat der iemand aan kwam. Ik en Jaap bleven gewoon zitten. Het was donker en we bewogen niet. Hij dacht waarschijnlijk dat we gewoon op elkaar zaten te kletsen. Hij ging 3 hokjes verder zitten. Het was zo donker dat hij weinig kon zien, wij ook dus:P. Ik gleed rustig heen en weer over zijn pik. Hij hield me stevig vast en kreunde in me oor. Ik deed het steeds iets sneller en ik bleef de man aankijken, zodat ik meteen kon stoppen als hij omkeek. Het was moeilijk om stil te blijven, ze lul voelde zo lkkr in me! Toen de man ze hoofd omdraaide stopte in meteen. Hij had niks in de gaten en was bezig met zijn telefoon. Jaap zei kom we gaan daar zitten en hij wees naar het donkerste stuk van het metrostation. We liepen er met ze drieën heen. Jaap ging helemaal in de hoek zitten en ik ging op hem zitten. Hier kon de man ons niet een zien. Ik deed me benen bij elkaar en ik sprong op ze lul. Ik kreunde er zacht bij dat de man het niet zou horen. Mel was zich nu aan het concentreren op der muziek. Ik zette 1 been over die van Jaap zodat ik meer grip had. Ik kon nu sneller springen en dat deed ik ook. Ik kreunde iets harder, totdat we het geluid hoorde van een metro die zo aankomt. Mel draaide zich angstig om en Jaap probeerde me jurkje een beetje mee beneden te doen, terwijl hij nog in me zat. Toen Mel zeurde over dat mensen dat gewoon konden zien kwam de metro aan op het perron tegenover ons. Er zaten niet veel mensen in en ze keken ons niet raar aan, of dat kan ik me niet herinneren in ieder geval. Toen de metro aankwam gingen we gewoon verder. Ik deed weer 1 been over de zijne en me hoofd naar beneden zodat die goed kon genieten van me kont, die heen en weer trilde ondertussen dat ik hem berijd. Ik voelde het aankomen, nog even en ik kom. Ik pakte ze hand vast die om me heup heen zat en ik ging hard heen en weer! Ik kreunde iets te hard toen ik klaarkwam. Hij deed het werk nu. Hij pakte me heupen vast en liet me hard springen. Helaas voor hem kwam de metro voordat hij klaar kwam en moest ik weg…

Toen zat ik met me natte kut in de metro. Nog helemaal geil en dronken, onderweg naar huis. Ik en Jaap hebben nog steeds contact via de site.

Auteur
Tara
E-mail
taarje23@gmail.com
Website
http://bit.ly/Sex-met-tara