Ook ik ben jong geweest en heb in mijn jeugd wel eens geblowd enzo. Tja , het probleem was echter dat ik er absoluut niet tegen kon en hier ook wel eens missbruik van werd gemaakt. Ik had toen een vriendje en was bij een vriend van hem op bezoek. Na het nodige bier en de nodige joints viel ik in slaap op de bank.

Ik werd wakker doordat ik 2 handen voelde die mijn borsten en tepels heerlijk aan het strelen waren. Bang dat het maar een droom was hield ik mijn ogen dicht om van het opwindende gevoel te genieten. Net toen ik mijn ogen wilde openen voelde ik hoe 2 monden zich elk om een tepel sloten en er langzaam aan begonnen te zuigen. Ik gluurde tussen mijn wimpers door om te zien dat het mijn vriend en zijn vriend waren. Ze zaten elk aan een kant voorzichtig liet ik mijn handen richting hun kruis glijden. Waar ik erachter kwam beide hier al op gerekend hadden want deze warenn open. Zachtjes liet ik hun pikken door mijn handen glijden. Die van mijn vriend kende ik, maar ik had nooit geweten dat die van J. zo groot was.

Mijn vriend vroeg me hem te pijpen. En terwijl ik op mijn knieen hem pijpte voelde ik J. zijn tong in mijn kutje tekeer gaan. Plots duwde hij 3 vingers in mijn kutje en begon me stevig te vingeren. Dat zat zo strak en ging zo hard dat ik ontzettend geil werd. Ik kreeg echter niet de kans om te kreunen of om te kijken want mijn vriend zorgde ervoor dat zijn pik diep achter in mijn keel bleef zitten. Toen de vingers eruit gingen, ging J op de bank liggen. Ik zag nu pas goed hoe groot zijn pik was en hoe stijf deze was. dat wilde ik in me voelen en snel ging ik erop zitten. Terwijl mijn vriend toekeek bereed ik J. Elke stoot ging dieper en met zijn vingers zat hij aan mijn klitje. Ik voelde hoe mijn vriend achter mij stond en stevig in mijn tepels kneep. Zacht duwde hij een vinger in mijn kontje toen de 2e vinger erin past voelde ik hoe zijn pik er tegenaan duwde.

Ik wilde eigelijk nog zeggen dat ik dat niet wilde, maar toen gleed hij er al in. Nu werd ik van 2 kanten geneukt. Keer op keer voelde ik dat ik klaarkwam. Toen ze even later klaarkwamen spoten ze over mijn borsten heen. Een paar weken later kreeg J. een vriendin en we hebben het er nooit meer over gehad. maar ik weet het nog precies

Auteur
Black