DE WEDUWNAAR

Het is een warme zomeravond. Hij is op de fiets in de Biesbosch. Bij het pontje krijgt hij een lekke band. Hij baalt als een stekker. Want hij heeft helemaal niets bij zich om de band te plakken. Hij neemt de fiets bij de hand en loopt in de richting van het pontje. Daar hebben ze misschien wel plakspullen. Er stopt een bestelbusje. Het raampje gaat omlaag. Kapotte band? Een vrouwenstem. Wat een stomme vraag, denkt hij. Ik loop hier niet voor mijn lol. Ja, zegt hij. En ik ben voorlopig nog niet thuis. Als hij uitgelegd heeft waar hij woont, wil zij hem wel thuis brengen. Als hij instapt, kijkt hij haar eens goed aan. Hij ziet een ongeveer 50 jarige vrouw in een overall met een brede riem om haar middel. Hierdoor is overduidelijk dat het een vrouw is. Kun je het goed zien? Vraagt ze. Hij bloost. Jazeker, je bent een mooie vrouw. Nu bloost zij. Ik ben Eva, zegt ze. Ik ben Adam, zegt hij. Ze lachen om dat toeval. Als ze even onderweg zijn, stopt ze. Ik moet plassen, zegt Eva met een benauwd gezicht. Ze loopt naar een paar bosjes. Maar dan draait ze zich weer om. Als ze weer instapt, ziet hij dat ze een nat kruis heeft. Trek je overall uit. Dan wordt de bekleding niet nat. Ik rijd wel even naar jouw huis voor andere kleren. Na enige aarzeling stapt Eva achterin en trekt de overall uit. Als er niemand aan komt, klimt ze op de passagiers stoel. Mijn moeder woont dichtbij. Daar was ik ze wel uit. Ze heeft alleen een overhemd, nylons en schoenen aan. Hij krijgt er een stijve lul van. Hij legt zijn hand op haar been. Haar been is koud. Daarna weer. “Om haar been te verwarmen”. Steeds iets hoger. Eva laat het toe. Ze krijgt weer een rode kleur, maar doet haar benen wel verder uit elkaar. Hij schuift steeds verder naar boven en stopt een vinger in haar kut. Ze is drijfnat. Ooh wat lekker, ga door, zegt Eva. Als ze bij het huis komen, vraagt Eva of hij meeloopt naar boven. Jij hebt mijn kut gevoeld, nu wil ik jouw lul ook voelen. Dat is wel zo eerlijk. In de slaapkamer kleden ze zich uit en vallen op het bed. Ze pakt zijn pols en bindt die met een van de nylons aan het bed. De andere volgt. Nu kun je me niet tegen houden. Het is al jaren geleden dat mijn man overleden is. Dit is voor mij weer de eerste keer.

Voor mij ook, zegt hij. Ik ben al 4 jaar weduwnaar. Ze pakt voorzichtig zijn lul in haar hand. Langzaam gaat haar hand op en neer. Hij gaat steeds sneller ademen en voelt dat hij bijna klaar komt. Maar dan knijpt ze hard in zijn lul. Zijn lul wordt direct slapper. Je mag nog niet klaarkomen. Anders duurt het veel te kort. Daarna neemt ze zijn lul in haar mond en drukt haar kut op zijn gezicht. Lik me, zegt ze. En begint heel langzaam zijn lul te pijpen. Elke keer als haar tong het puntje van zijn lul raakt, veert hij op. Hierdoor drukt hij dan zijn lul diep in haar zijn keel. Ze hebben samen veel plezier. Opeens horen ze de deur. Eva, ben je thuis? O nee, dat is mijn moeder, fluistert Eva. Ze springt van het bed en rent naar de douche. Ze roept, ik ben in de douche. Hij hoort haar moeder roepen. Ik ben mijn badjas vergeten. Hij hoort de trap. Dan gaat de deur open. Er komt een klein dik vrouwtje met grote borsten binnen. Ze loopt naar de kast en pakt de badjas en wil weer weglopen. Dan ziet ze hem liggen. Ik wilde naar de sauna gaan, maar dit is leuker. Ik wilde altijd al mijn man vastbinden, maar durfde niet. Nu is hij dood. Maar de vriend van mijn dochter kan nu wel. Ze trekt haar kleren uit en haar borsten vallen bijna op haar navel. Zijn erectie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ze gaat op zijn gezicht zitten. Hij krijgt bijna geen lucht meer. Likken, commandeert ze. Hij probeert het wel maar krijgt het steeds benauwder.

Eva komt binnen en ziet haar moeder zitten. Ze trekt haar moeder van hem af. Ze geeft haar een klap in haar gezicht en maakt Adam los. Ik zal je leren, sloerie. Ze nemen haar naakt mee naar beneden, naar de tuin. Nee, dat niet, roept ze. Op een tuintafel binden ze haar vast. Met gespreide armen en benen. Kom, we gaan eten. Laat ma zo maar liggen. Na het eten loopt Eva naar de schuur en pakt een dik touw. Moeder kijkt hun bang aan. Een sok wordt in haar mond gepropt. Hij trekt aan haar tepels de borsten omhoog. De vrouw kreunt van de pijn. Eva pakt het touw en bindt het stak om haar borsten. Haar borsten gaan omhoog staan. Ze pakt de broekriem en slaat op haar borsten. Eerst zacht, maar dan steeds iets harder. Ook op haar kut. Hier, neem jij het over, zegt Eva. Maar wel hard slaan. Haar kut moet rood zijn als ik terugkom. Ze loopt weg en pakt een korte kaars en steekt die aan. Laat het kaarsvet op haar moeders buik lopen. Langzaam gaat ze in de richting van haar schaamhaar. Ook haar kut wordt niet gespaard. De vrouw kronkelt zo hard van de pijn, dat ze bijna loskomt. Stil liggen jij en laat een druppel op haar gezicht komen. Anders doe ik het daar ook. Na een minuut stopt ze. Haar moeders schaamhaar en kut helemaal bedekt met kaarsvet. Ze steekt de kaars tussen haar moeders borsten. Ze moét nu wel stil blijven liggen, anders…. Daarna blaast Eva de kaars uit en doet hem in een pedaalemmer zakje. Ze maken moeder los. Ze moet op het tuinmuurtje gaan zitten. Met de kaars in haar kut. Ze stapt met moeite over het muurtje, perst de kaars door het nu hard geworden kaarsvet in haar kut. Ze voelt het schaamhaar uitgetrokken worden. Als ze gaat zitten, gaat de kaars nog verder naar binnen. Ze binden haar benen zo vast, dat ze moet blijven zitten. Eva gaat op de tuinstoel liggen. Zo, nu wil ik lekker geneukt worden. Als ze klaar gekomen zijn, helpen ze de moeder van het muurtje. Ze is helemaal stijf geworden. Daar weet ik wel wat op, zegt Eva. Neuk ma maar in haar kont. Ma bukt voorover en steunt op het muurtje. Adam ziet alleen nog het zakje uit haar kut steken. Als hij haar kont neukt, voelt hij de kaars zitten. Dit geeft een sensationeel gevoel. Ook voor haar. Ze komen samen luid schreeuwend klaar. Hierna brengt Eva Adam naar huis.

Auteur
marrie54