De Tweelingbroers Stevan en Lukas.

De tweelingbroers Stevan en Lukas waren aan het spelen in de studiekamer van hun vader. Die zat naast hun eigen slaapkamer, hun vader was niet thuis en ze besloten om rond te kijken. Ze mochten er niet komen in de studie, maar ze hadden een sleutel gevonden links op de keukentafel. Hij vertelde om weg te blijven uit de studiekamer en niet aan zijn computer te komen. te blijven. Ze waren beiden 11 jaar, rood haar en groene ogen en bleke melkwitte huid. De jongens waren gekleed in een t-shirts en een trainingsbroekshorts. Ze waren identiek in alle opzichten. Hun vader kon ze bijna niet uit elkaar houden. Hun moeder was al lang terug bij hun vader weg gegaan, dus er waren er nu drie mannen in hun huis

Er stonden allemaal studie boeken, familiefoto’s, schrijfblokken, en er stond een tube “AQUA glide” – dit voelde erg glad aan. Stevan, die de oudste van de was, gezien hij 20 minuten eerder was geboren snuffelde rond bij de computer van hun vader. Vader had veel fiscale documenten, bestanden en een aantal video’s. Er waren foto’s van de
twee jongens in hun zwembroek die stoeiden met elkaar. Dat was afgelopen zomer op het strand, op een ander foto stond hun vader met hun buurman in een zwembroek. Vader lachte terwijl hij keek naar zijn tweeling jongens. Ze vonden een map die was beveiligd met een wachtwoord. Lukas had een nota gevonden met willekeurige woorden geschreven stond “geheim wachtwoord” Nou, dat moet het zijn. Waarop hij het wachtwoord invoerde en het hun toegang gaf tot een beveiligde map in de laptop.

Het waren verschillende videobestanden. De jongens namen de laptop en zette de laptop op de grond en gingen er omheen zitten. Ze openden de bestanden. In een van de bestanden was een video van twee jonge tieners, ze liepen elkaar achterna op het grasveld, vervolgend liet één van de twee de andere tackelen. De ene jongen was blond en de andere had zwart haar.

De blonde jongen werd op de grond gedrukt door de zwartharige jongen, hun
gezichten kwamen dicht bij elkaar en hij kuste hem vol op de lippen van de andere jongen – de jongens hadden vader en moeder elkaar dit ook zien doen. Maar na een paar zoenen, opende de jongen zijn mond en liet zijn tong naar binnen glijden, de andere jongen stak zijn tong ook bij hem in de mond en waren elkaar heerlijk aan het tongen. Je zag hun tong bewegen in elkaars mond. Stevan draaide het volume omhoog en hoorde de jongens elkaar heftig zoenen.

“Weet je, papa vind dit erg geil om te zien, terwijl die twee jongens elkaar tongen.

Stevan keek naar Lukas en dacht er over na – “Zou jij dat ook willen proberen ?
We zijn toch broers van elkaar.

Hij knikte, “Ja”, We pauzeerden de video en gingen dichter bij elkaar zitten, Stevan kwam dichter bij zijn broer en raakte de lippen, en kuste hem. Toen opende Lukas zijn mond en liet zijn tong bij zijn broer naar binnen gaan.

Toen ze elkaar aan het tongen waren voelde ze een tinteling, en Stavan raakte er opgewonden van. Hij had zoiets nog nooit gevoeld. Ze keken in elkaar diep in de ogen en gingen verder. Stevan zijn lul werd steeds stijver, en hij merkte dat Lukas ook een stijve begon te krijgen. De jongens bleven hier een aantal minuten mee door gaan.

Ze gingen de video verder bekijken, en zagen dat de jongens elkaars shirts bij elkaar uit deden. En zij begonnen over elkaars body te wrijven. Stevan pauzeerde de video en de jongens gingen ook elkaars t/shirt uit doen zoals op de video.

Stevan ging met zijn hand op en neer over het slanke lichaam van Lukas. Hij Voelde elke centimeter van zijn mooie slanke body, en, net als op de video deed hij zijn hand op de tepel aan de linkerkant, en draaide er rondjes omheen, het zelfde deed hij aan de rechterkant. Ze kwamen weer dichter bij elkaar en gaf Stafan een zoen. Stefan beantwoorde dit met een tongzoen.

Lukas ging met zijn hand op en neer over de body van Stevan heen. Hij deed dit bij zijn broer net als op de video. Beide jongens raakte opgewonden van deze ervaring. Zonder geluid te maken gingen ze weer verder met zoenen van elkaar. Na enkele minuten van elkaar te hebben gezoend en gesteeld deed Stevan de video weer aan. en wrijven Steve zag de
video, waar hij pauze is en een jongen werd de tepel likken anderzijds,
Hij zag dat de ene jongen de andere jongen zijn tepels aan het likken was,
vervolgens beet hij zachtjes op te tepels.

Stevan deed hetzelfde met zijn broer. Zijn broer zijn tepel werd hard en hij leek er erg van te genieten. Hij kreunde een beetje en haalde moeilijk adem. Hij kon de harde lul van Lukas in zijn zijn korte broek zien groeien, en glimlachte.

Van het bijten in de ene tepel ging hij over naar de andere tepel. Zijn broer, legde zijn handen op zijn schouders waardoor zijn broer achterover kon leunen. Hij was er zelf echt van aan het genieten. De jongens sloten hun ogen en begonnen elkaar weer te zoenen, dit met veel plezier.

Lukas die zag in de video dat de jongen de andere jongen zijn lul in de mond genomen had er aan zoog, door zijn mond op en neer over de lul heen te bewegen. Dus hij besloot om zijn broer zijn lul in zijn mond te nemen, het proefde een beetje zout, maar hij was heel hard en stijf, toen hij begon te zuigen met zijn mondje. Hij kon de hardheid van zijn broer zijn stijve lul voelen als hij zijn lippen er over heen bewoog. Op de video zag hij dat de jongen de lul uit zijn mond haalde en aan de lul en ballen begon te likken van zijn broer.

Dus Lukas ging dit ook doen. Stevan legde zijn hoofd terug en begon er echt van te genieten. “Mmmmmm ja, dat voelt goed ! “zei hij.

Toen kusten de jongens elkaar weer, elkaar heerlijk aan het tongen. Ze wisten
niet of ze het wel goed deden, maar het zuigen van elkaars lippen en tong vonden
ze gewelding.

Lukas draaide het geluid van de computer wat meer omhoog, zodat hij de jongens kon horen kreunen en zuigen. Wat hij met zijn broer aan het doen was voelde erg goed. Hij bleef zuigen en bewoog zijn hoofd op en neer, hij liet zijn broer zijn lul tussen zijn lippen op en neer glijden. Hij proefde een zoute vloeistof uit zijn broer lul komen en vond het erg lekker. In de video begint de jongen stuiptrekkingen te maken en spuit een lading sperma diep in de mond van de andere jongen, wat hij snel door slikt.

De twee jongens namen de zelfde positie in als op de video, Stevan begon op Lukas zijn lul te zuigen. De lul gleed in en uit zijn mond, en wreef over zijn lippen. Hij kon de eikel van zijn broer zijn lul voelen, de warmte van de eikel, de zilte smaak van het vloeistof.

Lukas probeerde naar te doen wat op de video gebeurde. De jongens wisten niet wat er zou gaan gebeuren. Hij spreidde beide benen van zijn broer wijd open en Stevan trok zijn billen uit elkaar. Lukas deed glijmiddel aan zijn vingers en plaatste zijn vinger voor Stefan zijn anus en drukte hem naar binnen. Hij ging met zijn andere hand over ghet slanke lichaam van zijn broer. Hij hield er van om het lichaam van zijn broer aan te raken, en uit het gekreun van Stevan kon hij opmerken dat hij het ook erg lekker vond. Lukas verplaatst zijn vinger in en uit zijn anus.

Stevan kreunde en draaide zijn hoofd om toen zijn broer een bepaalde G-spot in hem aan raakte. “Mmmmm, dat voelt goed, Lukas… ja, niet ‘stoppen !”
Waarop Lukas voor gedurende enkele minuten mee door ging.

De jongen op de video kreunde “fuck ja! Shit, ja, ga door, druk je vinger verder er in ! ”

Lukas keek naar Stevan en zei tegen hem: “Ga daar mee door. ‘

Dus Stevan kreunde en zei: “Fuck ja! Shit, ja, blijf er mee door gaan, ga verder met je vinger naar binnen. “De jongens giechelde. Ze hadden niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. Toen vroeg Stevan om er een 2e vinger bij te doen. Toen ik dat deed zei Stevan, “Oh fuck, broer, ja! Oh verdomme mijn God, YES! Fuck, ga door en druk al je 2 vingers bij me naar binnen. Shit man, dit voelt goed ! ”

Op de video nam de jongen een tube glijmiddel wat erg veel leek op de tube van vader. Op de label stond “Aqau Glide” en smeerde wat van dat glijmiddel op zijn lul. Lukas reikte de Tube aan die op het bureau stond en deed hetzelfde. De andere jongen ging op zijn knieën zitten en stak zijn kont omhoog, Stevan deed hetzelfde wat de jongen ook deed op de video. Ze keken nauwkeurig toen de jongen zijn lul in de anus van de andere jongen drukte. Op de video van de jongens zag je de lul tekens een beetje verder naar binnen gaan door heen en weer te stoten.

Dus, Lukas vroeg, wil je dat ook bij mij doen ?

“Vergeet niet om te drukken, broer” de jongen in de video zei dat ook.

Stevan deed wat hem werd verteld en hij voelde zijn lul bij zijn broer naar binnen gaan. Het deed op het eerste moment wel een beetje pijn, maar zoals je dat bij de jongen op de video zag duurde dat maar even.. Hij beet op zijn onderlip om de pijn wat te onderdrukken, en liet zijn broer langzaam zijn lul naar binnen gaan. Op laatst zat de lul van zijn broer helemaal in hem.

Zoals in de video, die nog liep, begon Stefan zijn lul langzaam in zijn broer zijn strak anus heen en weer te bewegen. Stevan raakte hier erg opgewonden van, dat voelt lekker. In de video kon hij de jongens horen kreunen en zeggen:
“Fuck dat voelt goed” en “Oh, God, ja !”

Aan het gezicht van Stevan kon ik merken hoeveel hij er van genoot. Zijn broer bleef bleef maar heen en weer gaan met zijn lul. Hij boog zich een beetje voor over en ondersteunde zichzelf op zijn ellebogen. Zoals de jongens op de video ook deden. Hij kon de ballen van zijn broer tegen zijn eigen ballen voelen stoten. Stevan had zijn handen vast aan de heupen van zijn broer, ondertussen begon hij aan zijn broer zijn lul te rukken zoals ook op de video gebeurde. Ze bleven hier een paar minuten mee doorgaan.

“Ondertussen veranderden ze hun posities ook zoals op de video gebeurde. Hij draaide Lukas op zijn rug met zijn benen wijd de lucht in. Deze positie vonden ze beide beter. Zo kon Lukas zijn broer hem zien neuken en konden ze elkaar ondertussen heerlijk tongen. Terwijl Stefan zijn lul in mij stoote.

Zo lagen ze dicht tegen elkaar aan, het voelde voor Stevan er fijn om zijn lul diep in Lukas te hebben. Stefan begon te stuiptrekken, hij had het het heerlijkste gevoel wat hij ooit beleefd had. Hij dacht dat hij op ontploffen stond, toen hij dacht dat hij zich niet meer kon inhouden, zakte het gevoel weer weg. Hij kwam er later achter dat het een droog orgasme is. De jongen op de video spoot een straal sperma op het gezicht van zijn broer. Hij vermoedde dat hij nog niet oud genoeg was om dat te doen.

“Shit, dat was het beste gevoel ooit.” Zei Stefan. Lukas bleef liggen en streelde zijn
lul, hij hetzelfde gevoel. Het begon bij zijn voeten en ging vervolgens geheel door zijn lichaam heen, tintelingen alsof zijn hele lichaam klaar kwam. Toen was het afgelopen. De jongens zoenden erlkaar zoals ook op de video werd gedaan.

De twee bleven elkaar strelen en zoenen. Toen beseften ze dat het nodig was om alles schoon te maken en op te ruimen. Stevan ging snel naar hun kamer en maakte een kopie van de film. Zo kunnen wij het later nog eens bekijken op onze slaapkamer.

Later die avond herhaalden de jongens wat ze eerder die dag hadden gedaan. Lukas besloot dat hij nu zijn broer wou neuken, en Stevan gehoorzaamde hem.
Jou jongenskutje zal overuren maken met die stijve lul van me ! ”