Op een zaterdagmiddag moet ze bij de Fotograaf thuis in de studio komen poseren. Haar geruite schoolminirokje heeft ze al aan als ze bij hem aanbelt. De Fotograaf neemt haar mee naar de studio, waar alles al klaar staat, en ze kunnen meteen beginnen. Hij geeft aanwijzingen hoe ze netjes moet poseren: eerst staand, recht voor de camera, haar minirokje goed hoog opgetrokken zodat haar mooie lange benen goed zichtbaar zijn, en dan op de zelfde manier en profile, eerst links, dan rechts, kortom, de landelijk voorgeschreven standaard schoolfotoos, drie stuks.

Alleen op marcy’s school, de school voor Personeelsbeleid en Administratie voor Bedrijfsleven en Overheid, moeten de leerlingen extra fotoos laten maken, ook van hun achterkant. Als marcy zich, nog altijd staand, met de rug naar de camera moet keren moeten haar billetjes n√®t onder haar rokje te voorschijn komen; een beetje op haar teentjes, een beetje voorover, haar billetjes naar de camera toe. Sommige leraren hechten juist aan d√©ze foto erg veel waarde. Dan een foto, op haar knietjes, in de hoek, kontje naar de camera, en tenslotte op de zelfde plaats maar nu omgekeerd: op haar knietjes, gezicht naar de camera, rechtop, handen op de rug, ogen dicht en mondje open. De Fotograaf legt uit dat deze fotoos symboliseren dat de PABO-leerlingen bereid zijn om zo nodig gecorrigeerd te worden, en daarna met “Dubbel Motivatie, Nul Frustratie” weer aan de slag gaan.

Als de verplichte schoolfoto’s gemaakt zijn, zegt de Fotograaf: “Zal ik eens een paar mooie foto’s van je maken voor je vriendje?” Marcy vindt het goed, en de Fotograaf vertelt haar hoe ze uitdagend moet poseren, want dat vinden jongens leuk, zegt hij. Al snel krijgt ze de smaak te pakken en draait wulps en zwoel voor de camera. De Fotograaf pakt zijn handcamera en komt al fotograferend dichterbij. Dan zegt hij: “Ga nog eens op je knie√´n zitten.” Marcy doet het. “Doe je ogen eens dicht.” Marcy doet het, ze herkent het beeld. “Doe je mond eens een beetje open, een beetje meer.” Marcy doet het. En terwijl de Fotograaf gewoon doorfotografeert haalt hij zijn stijve lul uit zijn broek en stopt hem in marcy’s openstaande mond. Ze kijkt hem verrast aan.

“Toe maar, sletje, dat hoort er allemaal bij. Ik weet zeker dat je vriendje dat ook lekker vindt.” Marcy knikt. En geruime tijd moet ze hem in haar mond hebben en hem stevig leren vasthouden met haar lippen. Dan begint hij zijn lul een hele tijd lang in haar mondje in en uit te schuiven, en dan zegt hij dat ze hem moet Pijpen, dat z√≠j nu met haar mondje over zijn lul heen en weer moet bewegen. Met haar hele sletterige schoolmeisjeslijfje beweegt ze van voren naar achter tussen de benen van haar Fotograaf, eerst een tijdlang midden in de studio, dan neemt hij haar mee naar de bank, ploft neer en trekt haar tussen zijn benen en laat zich nog eens een hele tijd pijpen. En hij fotografeert maar door.

Dan komt hij heftig klaar en spuit het z√≥ in marcy’s mond. Maar het is t√© heftig, te veel, zodat hij de helft van zijn zaad in haar gezicht spuit. En natuurlijk maakt hij daar ook foto’s van. Dat zal marcy’s vriendje ook wel leuk vinden….

En tot slot heeft hij nog een idee: marcy moet geblinddoekt in de douche gaan zitten, want dat zal beslist een paar mooie foto’s opleveren. Marcy knikt gehoorzaam. Ze kan er zich iets bij voorstellen: voor haar vriendje moet ze ook af en toe geblinddoekt zijn, soms, als ze erbij mag zijn als hij zijn zakenvrienden ontvangt. Maar da’s toch anders dan helemaal alleen in zo’n kale kouwe betegelde douchecel. Spannend!

Ontspannen zit ze daar en wacht op wat komen gaat. Door een klein kiertje ziet ze het flitslicht van de camera verschijnen. Maar dan! Ineens treft een warme straal vloeistof haar midden in haar gezicht, tegelijk met het flitslicht. Waauw! Wat een sensatie! Binnen een paar tellen is marcy helemaal zwoel-warm-doorweekt.

Marcy wordt helemaal warm van pure emotie. Wat een heerlijk gevoel. De straal houdt een tijdje aan, en al die tijd wordt ze gefotografeerd, kronkelend onder de hete pisstralen van haar Fotograaf!

Langzaam houdt het op….. marcy ligt verzaligd languit in de douche, haar gelaarsde voeten over de rand stekend, en ze geniet. Ze geniet met volle teugen van haar eigen ondergepiste plakkerige zelf, en met tegenzin komt ze overeind.

“Zo, lekker pisbekkie-van-me, en nou graag binnen een kwartier douchen, aankleden en opsodemieteren, want zometeen komt de volgende. Saskia Nogwat, geloof ik. Ken je die?” Marcy schudt haar hoofd. Pisspetters vliegen uit haar haren.

“Ik word altijd supergeil van meisjes die Saskia heten,” zegt hij nog.

….Nou, bedankt….. denkt marcy, draait de hete kraan open, en begint zich langzaam uit te kleden en af te spoelen.

Auteur
marcy marx
E-mail
mariscamarcy@hotmail.com