We staan al weer een week op de overvolle “camping municipal” in een luxe plaats aan de Cote d’Azur. Vanavond hebben we onszelf een lekker etentje beloofd en we lopen nu over de boulevard te flaneren en bekijken waar we straks zullen neerstrijken. Rob, die gek op boten is wil eigenlijk eerst nog even langs het haventje lopen om naar de mooie boten te kijken. We lopen op de aanleg steiger, “er ligt hier echt voor kapitalen”, zegt Rob die diep onder de indruk is van alle luxe schepen. In de verte komt een groot lux motorjacht aan dat kennelijk aan deze steiger wil aanmeren. “Laten we nog even wachten tot hij binnen is en dan gaan we een hapje eten” stelt Rob voor. Hoewel ik niet zo’n passie heb voor schepen als hij vind ik het allemaal best men is hier toch gewend om pas erg laat te gaan eten. Het jacht komt langzaam dichterbij en we zien nu dat op de voorplecht een bloedmooi meisje staat met een zware tros in haar armen. Het meisje heeft een dunne doorschijnende jurk aan en omdat de zon pal achter haar staat kijken we daar dwars doorheen en is het duidelijk dat ze er helemaal niets onder draagt.

Ze is slank, heeft lang, zwart haar, een prachtig gebruinde huid en fantastische borsten. “Vast de geile ma√Ætresse van de √©√©n of andere miljonair” mompelt Rob voor zich uit. Het gaat niet helemaal goed met de boot, dat kan een onervaren persoon als ik zelfs zien. Hij komt te snel op de kant af en ook de koers is niet helmaal goed. Rob heeft het al lang in de gaten, hij spurt er op af, pakt een autoband aan een touw en houdt hem precies op de juiste plek om een grote botsing met de steiger kant te voorkomen. Het schip kaatst terug en bij de tweede poging gebruikt Rob z’n benen om de zaak onder controle te krijgen. Het meisje, dat bijna van de voorplecht is gevallen door de foute manoeuvre staat te trillen op haar benen. Rob neemt te tros van haar over en meert de boot vakkundig af. Uit de stuurhut komt een geschrokken jongen naar buiten. Hij komt op Rob af en bedankt hem uitbundig voor de redding en de hulp bij het afmeren. “Als je niet ingegrepen had hadden we flink wat schade opgelopen en dat had m’n vader niet zo leuk gevonden” zegt hij. We lopen gezamenlijk de steiger af en praten wat met elkaar. Aan het eind bedankt hij Rob weer uitgebreid en zegt dan :”het minste wat ik terug kan doen is jullie een drankje aanbieden, hebben jullie daar tijd voor”? Zo zitten we even later op een terras midden tussen de Jet Set van de Cote d’Azur achter een exotische cocktail. En daarna komen we er echt niet onderuit om met hen samen een hapje te eten.

Het is een heel leuk stel, we kletsen honderd uit en aan het eind van de avond heb ik het idee dat we elkaar al jaren kennen. Ze heten Sylvie en Paul, ze studeren allebei nog en ze wonen hier in de buurt. De boot waar ze een tochtje mee gemaakt hebben is van Paul’s ouders. Als Paul even naar het toilet is vertelt Sylvie dat Paul’s vader waanzinnig rijk is en in een heel grote villa hier vlak bij woont. Aan het eind van de avond vertellen ze dat ze van plan zijn de volgende dag weer te gaan varen en ze vragen of we zin hebben om mee te gaan. Rob is opgetogen en w nemen het aanbod dankbaar aan. Zo komt het dat Silvie en ik de volgende dag heerlijk midden op zee op het achterdek van het jacht topless liggen te zonnen. De boot schommelt zachtjes, en tussen ons in staat een ijsemmer met een fles dure champagne die we samen al bijna leeggedronken hebben. Dat komt hard aan zo midden op de dag als je nog niets gegeten hebt. De jongens zijn een beetje aan het zwemmen. We praten over het leven wat we allebei leven en over de liefde en de sex. Ik zeg dat ik me een beetje bezwaard voel omdat we zo lux ontvangen worden en wij met ons karige vakantie budgetje niet veel terug kunnen doen. Ze buigt zich naar me toe, kijkt me heel diep in de ogen en zegt dan “we vinden het juist heel leuk dat we jullie ontmoet hebben en ik ben er zeker van dat jullie heel veel voor ons kunnen betekenen. En dan geeft ze me met super zachte lippen een lange kus op de volle mond.

M’n hart begint heftig te kloppen, m’n kut trekt zich samen, wordt gloeiend heet en drijfnat. Ik ga weer op het matras en probeer mezelf weer onder controle te krijgen maar het vuurtje is nu eenmaal aangestoken en het wil niet meer uit. Onder invloed van de alcohol en het zacht wiebelen van de boot word ik langzamerhand super geil. In m’n hoofd beginnen zich allerlei gedachten te vormen van wat er vandaag nog zou kunnen gebeuren. Ik heb de jongens al een tijd niet gezien en vraag aan Sylvie waar ze zijn. “Ik zag ze net de kajuit in gaan ” zegt ze. Ik ben nieuwsgierig genoeg om ook even te kijken. Ik ga het trapje af, het gangetje door en kom in de luxe kajuit. De jongens zitten op een grote ronde bank en kijken naar een grootbeeld TV. Er staat een geile porno video film op die een trio toont . Twee hele mooie meiden en √©√©n grootgeschapen man zijn elkaar heerlijk aan het verwennen. Hij ramt z’n enorme lul in de kaalgeschoren kut van een blondine die luid hijgt van opwinding. De beelden en geluiden jagen m’n opgefokte geile gevoel nog meer op, ik beeld me in dat ik √©√©n van de meiden van de film ben en het sap loopt door m’n kut. Ik had Sylvie helemaal niet aan horen komen maar ineens staat ze achter me en heeft ze haar beide handen om mijn naakte borsten. “Houden jullie ook wel van dit soort films”? vraagt Sylvie fluisterend in m’n oor terwijl ze m’n tepels verwent.

Ze moest eens weten denk ik bij mezelf maar ik antwoord alleen dat ik dit heel opwindend vind. “Wij hebben ook zo’n film van ons zelf gemaakt ” zegt ze met een geil glimlachje naar Rob. Paul protesteert dat dat eigenlijk priv√© is en niet voor openbare vertoning. Sylvie wimpelt het weg en zegt tegen hem dat ze in Holland echt wel wat gewend zijn. Ze gaat de cassette halen en schuift hem in de video. We zien nu Sylvie op het grote scherm, wat is ze toch beeldschoon, naakt op haar knie√´n zit ze tussen de gespreide benen van een mooie gespierde jongen. Ik denk dat hij met olie is ingesmeerd om z’n spierbundels nog beter te laten uitkomen. Ze heeft z’n stijve paal in haar hand en rukt hem langzaam af. “Dit zijn vrienden van ons waar we wel vaker dit soort dingen mee doen” zegt ze. Het is een mooie jongen en een lekkere grote kromme pik waar al heel wat voorvocht uit sijpelt zodat het afrukken gesmeerd verloopt. Sylvie bukt zich en kust hem op z’n rode eikel de jongen glimlacht gelukzalig. In het detailshot zien we dat de pik en de rest van de schaamstreek spiegelglad geschoren zijn waardoor z’n kromme paal nog groter lijkt dan hij waarschijnlijk is. Ik sta me af te vragen hoe dat zal voelen om zo’n kromme in je te hebben. Er komt nu een donker meisje bij die z’n tepels eerst met haar vingers en dan later met haar mond masseert. De jongen kreunt van genot. De camera richt zich nu op Sylvie die de grote natte staaf nu in haar mondje heeft genomen en hem dieppijpt .Wat heeft zij veel in haar mond en hoe is het mogelijk dat hij zo diep in haar zit, je kan zien dat ze dit vaker doet. Het meisje heeft de geil zwabberende borsten van Sylvie opgemerkt en kruip daar naar toe om ze te verwennen. Ik sta gefascineerd naar de video te kijken en Sylvie, die nog steeds achter me staat, schuift nu m’n super kleine bikini broekje naar beneden.

Ik ben drijfnat en heet in m’n kut. Sylvie gaat met √©√©n hand voorlangs en met de andere achterlangs m’n super natte spleet in. Ik spreidt m’n benen automatisch iets meer om haar alle toegang te geven tot m’n genotsspleet en als ze m’n clitje aanraakt geef ik me echt helemaal over. Het is de drank, de zon, de vakantie, deze supergeile meid, ik laat me in trance met gesloten ogen m’n hoofd naar achteren op haar schouders vallen en zij kust me in m’n nek. Ik heb nu geen zicht meer op het scherm maar ben me ineens meer bewust van de geile ophitsende geluiden. “Wat ben je nat” fluistert Sylvie”, en ik vraag haarof ze zelf ook zo nat is. “Voel zelf maar” antwoordt ze. Ik ga met √©√©n hand naar achteren en ontdek dat ze zelf ook al geen broekje meer aan heeft. M’n hand vindt haar lovespleet en ontdekt eerst twee ringetjes door haar schaamlippen. Op de video hoor ik Sylvie gillend klaarkomen, ik kijk even en zie nog net de grote pik van Paul in haar palen en dan haalt hij hem er uit en spuit z’n spierwitte sperma met kracht op haar buik. Prachtig gezicht zo’n spuitende pik en wat is het veel! Ik heb Sylvie’s opgezwollen klit inmiddels tussen het topje van m’n vingers, ze kreunt. De twee jongens die eerst zo geconcentreerd naar de TV zaten te kijken horen ons en kijken achterom. Ik zie dat Rob zo’n grote paal heeft dat hij boven het elastiek van z’n zwembroekje uit komt. Paul heeft een boxer short aan en ik zie zijn lul uit √©√©n pijp steken en met z’n hand masseert hij zachtjes z’n enorme eikel. Na een kort moment van weifeling komen ze allebei tegelijk op ons af en sluiten ons in hun armen. Sylvie en ik hebben ons inmiddels naar elkaar gedraaid en vingeren elkaars drijfnatte sleuf met twee handen. Wat is alles opgezwollen, heet en nat! Rob staat achter mij en ik voel dat z’n natte harde pik mijn kont gaatje zoekt. Ik spreid m’n benen nog iets meer, Sylvie denkt dat het een uitnodiging voor haar twee vingers is om nog dieper in m’n kut te woelen en natuurlijk laat ik haar gaan.

Graag zelfs, hoe dieper hoe liever! Rob’s paal penetreert m’n kontje. Het is allemaal zo nat en glibberig dat het moeiteloos verloopt. Sylvie heeft een lange, kromme dubbele dildo gepakt en perst die nu diep in m’n natte kut. Nuzijn mijn twee gaten volkomen opgevuld, ik voel me helemaal vol, maar nog Rob nog Sylvie zijn begonnen te rammen. Het lijkt wel of ze op een startsignaal staan te wachten. Sylvie spiest zichzelf nu aan het andere einde van de dikke geaderde dildo Ik ben nieuwsgierig of Paul dit aan elkaar geregen trio tot een kwartet wil maken en of sylvie iets in haar kontje verdraagt. Met mijn hand voel ik achterom hoe het er mee staat. Ja hoor, ik voel dat zijn stramme paal ook in de aanslag staat voor haar gaatje. Nu is het mijn beurt om te helpen met de penetratie. Op de achtergrond hoorik nog steeds de geile geluiden van Sylvie, Paul en het hete stel die allemaal om de beurt kreunend neuken in alle gaten die ze maar kunnen vinden. Ik zie dat ze in een heel gecompliceerde positie in elkaar verstrengeld liggen, helemaal glimmend van het zweet en alle andere geile sappen. Voorzichtig help ik Paul z’n glibberige pik in Sylvie’s kont te duwen. Ze kreunt een beetje, ik weet niet of het van pijn is of genot. Als hij er diep in zit staan we alle vier even heel stil, het is alsof we even onze balans zoeken in dit waanzinnige standje. De jongens zakken allebei iets door de knie√´n, klaar voor de start. Het lijkt wel alsof we alle vier aan √©√©n spies geregen zijn. Dan beginnen de jongens praktisch gelijk alsof het afgesproken is heel langzaam te kontneuken, alsof het een trein is die heel langzaam op gang komt.

Hun stotende beweging zet zich door op de kunst lul zodat het precies lijkt alsof we van voren ook geneukt worden. Anaal is iets waar ik normaal gesproken niet zo weg van ben maar in combinatie met deze dikke dildo zo diep in m’n kut is het waanzinnig lekker. Sylvie’s en houden allebei de dildo in het midden vast en met de andere hand stimuleren we elkaar clit. Langzamerhand krijg ik het gevoel dat de hele zaak daar beneden bij mij door anderen bewoond wordt. Ik heb er zelf niet zo veel zeggenschap meer over en eigenlijk vind ik het prima zo en geef ik me er graag aan over. Paul en Rob staan fanatiek in onze kontjeste rammen en wij zitten er klem tussen in. Ik voel dat Rob bijna gaat komen, hij hijgt zwaar in m’n nek ; dan ineens spuit hij luid schreeuwend z’n warme geil in m’n holletje. Vrijwel gelijk komt ook Paul kreunend tot een orgasme. Ik kreun :”neuk me van voren schat” want ik voel dat ik ook bijna kom maar ik wil het met die dikke pik van hem diep in me. Ik laat me op de bank ploffen en Sylvie valt naast me neer De jongens met nog lange slierten geil zaad aan hun pik storten zich op ons om het af te maken . Ik lig met m’n benen zo hoog mogelijk opgetrokken over z’n schouders om me zo diep mogelijk te laten doorboren door die hete staaf. Als gekken beuken de jongens er op los en wij schreeuwen het uit van genot. Met √©√©n hand houden we elkaar vast en ik voel aan de kracht in haar hand dat ze heel dicht tegen een heerlijk orgasme aan zit. We kijken alle vier om de beurt naar elkaar, wat zijn we bezweet, wat is dit lekker. Ik kijk verliefd naar Rob, de spanning die op z’n gezicht lag (het moeten presteren) valt weg . Er komt een zachte verliefde blik voor in de plaats. Bij Paul en Sylvie gebeurt het zelfde.

Meteen verandert dat harde ruige neuken in wat ik altijd “liefdes neuken” noem. Veel rustiger, maar met een maximum aan gevoel. Ik schreeuw het uit!”Ik kom!” Ik kom!.” Ik hoor dat Sylvie bijna huilt van genot. Paul zal haar nu regelrecht naar een hoogtepunt neuken wat, aan haar geschreeuw te horen, heel heftig moet zijn. Door ons gegeil zijn we helemaal vergeten dat de video nog aan staat maar het duurt nog maar even en dan zijn de amateur porno sterren van het scherm ook helemaal uitgeteld. Net als wij laten zij zich allemaal op de bank vallen, knuffelen en vingeren nog een beetje na en dan is de film ook afgelopen. Als we allemaal weer een beetje op adem zijn zegt Sylvie als eerste :”Jezus, wat was dit heftig”! Paul zegt:”kom, we nemen snel even een duik want ik plak aan alle kanten”. We springen naakt in het frisse water en wassen onszelf en elkaar heerlijk schoon. Daarna klimmen we weer op de boot en gaan naakt op het zonnedek liggen om onze vermoeide lichamen door de zon te laten drogen. Ik heb een beetje pijnlijk kontje van het geram van Rob maar als ik er aan denk hoe die schat er heerlijk in klaar kwam zet ik het gauw van me af. Sylvie gaat naar beneden om uit de koelkast champagne, stokbrood, pat√©, en Franse kaas te halen. Ze zet alles op het zonnedek en wij liggen daar omheen. “Dit is het goeie leven” denk ik bij mezelf. We worden loom van de drank en het eten; ik lig op m’n rug mee te deinen op de golfslag en weldra val ik in slaap.

Auteur
Opwindend.net
Website
http://www.opwindend.net