Nieuwjaar was net achter de rug. Ik had nog een paar dagen voor ik weer aan het werk kon en wilde er nog graag even tussenuit. Als vrijgezel die in een flat woont komen de muren op een gegeven moment echt op je af. Op viamichelin.com oriënteerde ik me op mijn bestemming, waarna ik besloot naar het Duitse Eifelgebergte te rijden. Helaas lukte het geen van mijn vrienden om met me mee te gaan, dus ging ik alleen. Het was een koude, maar zonnige dag. Onderweg stopte ik bij allerlei bezienswaardigheden. Nooit geweten dat er in de Eifel zoveel overblijfselen uit de Romeinse tijd lagen!? Rond een uurtje om 14.30 vond ik het rondrijden welletjes en besloot ik alvast een slaapplaats te zoeken. Aan het stuwmeer van de Rursee stond een gezellig hotel. De receptioniste vertelde me dat ze inderdaad nog een kamer had voor één persoon, dus kreeg ik de sleutel van kamer 7 mee. Ik bracht mijn spullen naar de kamer. Die zag er prima uit: lekker ruim en zelfs een bad! Wat later liep ik naar de auto om mijn wandelschoenen aan te trekken. Het leek me namelijk wel lekker om nog even een wandeling te maken vóór het donker zou worden. Op de parkeerplaats zag ik een lange, slanke brunette. Ze zag er goed verzorgd uit en ik vermoedde dat ze wachtte op haar man, ongetwijfeld de eigenaar van een van de fraaie Audi’s die er geparkeerd stonden. Ik groette haar netjes in het Duits en ik kreeg een vergelijkbare reactie. Toen ik de berg naast het stuwmeer opliep, bedacht ik me dat ik waarschijnlijk lastig contact zou krijgen met medegasten van het hotel. Wie gaat er immers in z’n eentje naar zo’n afgelegen plek? Maar goed, ik was hier in de eerste plaats omdat ik er nog even tussenuit wilde, lekker de natuur in. Niet zozeer om te socializen, al zou dat natuurlijk wel leuk zijn. Na mijn wandeling voelde ik me voldaan. De receptioniste vroeg of ik vlees of vis wilde bij het diner en ik koos voor dat laatste. Toen ik richting mijn kamer liep, zag ik een bordje met “Hallenbad” en “Sauna”. Nieuwsgierig liep ik die kant op, naar de andere vleugel van het hotel. Bij de sauna lag een lesbisch stelletje in identieke badjas tegen elkaar op hun ligstoelen. Het zwembad was helemaal leeg. Het leek me wel lekker om nog even in de sauna te gaan, wat te zwemmen en in mijn boek te lezen. Hm. Ik had alleen geen badjas bij me. Dus knoopte ik een handdoek om en nam plaats in de sauna. Na ongeveer tien minuten kwam het lesbische stelletje bij me in de cabine zitten. Ik voelde me enigszins opgelaten, toen bleek dat beide dames hun bikini aanhadden en ik daar in m’n blootje zat. Maar goed, ik ga regelmatig naar de sauna en besloot dat het me eigenlijk niets uitmaakte. Ik douchte me lekker koud af en ging in de andere ruimte naar het zwembad. Aangezien er toch niemand was en ik geen zwembroek bij me had, sprong ik naakt het water in. Toen ik een paar baantjes had getrokken, verscheen de dame die ik op de parkeerplaats had gegroet. Al zwemmend hield ik haar goed in de gaten. Ze droeg een wijde broek en een los truitje met een tijgerprint, niet echt mijn smaak. Haar handtas zette ze op een tafeltje naast een van de ligstoelen. Toen kleedde ze zich langzaam om. Eerst ging haar broek uit. Ik zag dat ze mooie, lange benen had. Daarna ging het truitje uit. Dat zag er goed uit, zeg! Ik keek op een mooie turquoise bikini. Haar lange, bruine haar werd op een knotje gebonden. Ik was gedoemd om nog even in het water te blijven, omdat ik ondertussen een behoorlijke paal had, en nam me voor om dadelijk mijn boxershort aan te trekken. Als de dames hier in badkleding rondlopen, dan kan ik ook beter iets aandoen. Ik trok nog even een paar baantjes en de dame liep langzaam het trapje af om het zwembad in te gaan. Ik knikte als groet en zwom nog een paar baantjes. Plotseling verscheen er een andere dame, ook een brunette, maar iets kleiner. Ze riep iets in het Nederlands tegen de knappe dame in het zwembad en ging weer. Dat leek me een goed moment om uit het bad te gaan en ik liep het trapje op. Mijn paal was gelukkig iets afgezwakt, maar toch nog vrij redelijk van omvang. Precies op het moment dat ik het bad helemaal uit was, kwam de kleinere brunette nog even terug. Haar blik viel even kort op mij, waarna ze de ruimte weer snel verliet. Ik vermoedde dat ze zich enigszins opgelaten voelde. Zo, dacht ik. Misschien is die knappe brunette helemaal niet met haar man, maar is ze samen met een vriendin op pad!? Ik bond mijn handdoek om en ging wat zitten lezen in mijn boek. Natuurlijk keek ik af en toe naar het zwembad, waar de lange brunette nog lekker baantjes aan het trekken was. Even later liep ik naar de douche. Ik haalde bij mijn kluisje mijn boxershort op, spoelde deze even goed uit en trok ‘m aan. Zo. Dat was in elk geval iets fatsoenlijker. Wel zo handig als ik nog even een gesprekje wilde aanknopen. Ondertussen was de knappe brunette uit het bad gestapt en droogde ze zich af bij haar ligstoel. Ik liep naar haar toe en vroeg in het Nederlands hoe ze hier terecht was gekomen met haar vriendin. Ondertussen viel mijn oog op haar bikinitop, waar ondanks dat ze vrij slank was een behoorlijke boezem in zat. Ze keek er duidelijk van op dat ik Nederlands sprak en antwoordde: “Dat is mijn zus. Ik ben hier samen met mijn moeder en mijn zus, als verjaardagscadeau voor mijn moeder.” We praatten nog even over koetjes en kalfjes, ik droogde me af, kleedde me aan en ging naar mijn hotelkamer. Daar realiseerde ik me dat een eventueel avontuurtje met de welgevormde brunette er niet in zat. Enigszins teleurgesteld fatsoeneerde ik me, waarna ik me aankleedde voor het diner. Aan één kant van het restaurant was het erg druk. Ik zocht daar naar een plekje, maar al snel werd mij duidelijk gemaakt dat ik aan de andere kant moest zijn. Daar stond op een tafeltje een bordje met daarop “Zimmer 7”. Ik nam plaats en kreeg even later mijn voorgerecht. De dame die mij voorheen de sleutel van mijn kamer had gegeven, wees op de tafel naast me. “Ik heb je dichtbij drie Nederlandse dames neergezet, zodat je misschien wat contact kunt hebben.” Dat vond ik attent van haar en mijn blik gleed naar het tafeltje dat voor hen bestemd was. “Zimmer 11” en “Zimmer 32”, zag ik staan. Pas op dat moment realiseerde ik me dat de drie dames natuurlijk over twee kamers verspreid moesten worden. De zussen zullen wel bij elkaar slapen en de moeder apart, nam ik aan. Toen ik aan mijn hoofdgerecht begon, kwamen de kleinere zus en haar moeder aan het tafeltje zitten. Uit hun gesprek bleek dat de lange brunette apart sliep. Ik voelde weer wat spanning opkomen, bood wat wijn aan en knoopte een gesprek aan. Al gauw bleek dat de dames nog geen half uur bij mij vandaan woonden. Ook vertelde de kleinere zus dat haar knappe zus, die Suzanne bleek te heten en de oudste dochter was, al wat over mij had verteld. Ik verontschuldigde me nog even voor mijn naaktzwemmen en de dames reageerden lachend maar heel relaxt. Na een minuut of tien kwam de lange brunette aanlopen. Een mooie rok, met panties en hakken. Daarboven een prachtig hemdje met een jasje, haar haren mooi bij elkaar gebonden. Ze zag er adembenemend uit. We kletsten nog even door en toen ik klaar was met mijn nagerecht, besloot ik de dames verder met rust te laten en terug te gaan naar mijn hotelkamer. Zozo, kamer 11 dus, dacht ik. Aangezien ik de ochtend erna weer op tijd zou vertrekken, besloot ik dat ik wel wat risico kon nemen. Ik schreef een briefje met als tekst: “Hoi Suzanne, mocht je na de wellness en het heerlijke eten nog een lekkere massage willen, dan weet je me te vinden! Groeten, Jim (kamer 7).” Ik liep naar kamer 11, twee deuren verder, en schoof het briefje onder de deur door. Terug in mijn hotelkamer, bedacht ik me dat dit natuurlijk ook de kamer zou kunnen zijn van de moeder en de jongste dochter. Even kreeg ik het benauwd, maar het idee dat ik hen toch niet meer zou treffen stelde me gerust. Tegen een uur of half 10, toen ik wat TV zat te kijken, werd er zachtjes op mijn deur geklopt. “Hallo?”, riep ik. “Hoi, ik kom voor de massage”, zei de stem aan de andere kant. Mijn hart bonkte bijna mijn lijf uit. “Momentje”, riep ik en ik trok gauw een t-shirt en joggingbroek aan. Ik opende de deur en Suzanne stapte naar binnen, met een lach op haar gezicht. Ik zette de TV uit en vroeg of ze iets wilde drinken. “Nee, ik heb meer dan een halve liter rode wijn op, dus laten we dat maar niet doen”, antwoordde ze. “Kleed jij je vast uit, dan haal ik even een badlaken”, zei ik. Toen ik terugkwam en het badlaken op het bed legde, zei ik: “Ga maar liggen!”. Suzanne had alleen haar ondergoed nog aan. Het was een prachtig donkerblauw setje: een fraaie slip en bijpassende BH, een C80 schatte ik zo. Ik verwarmde de olie wat in mijn handen en begon haar rug zachtjes warm te wrijven. Hmmm, kreunde ze zachtjes. Ik nam uitgebreid de tijd, want deze buitenkans wilde ik natuurlijk niet laten schieten. Na zo’n tien minuten begon ik aan haar nek. Teder kneedde ik met beide handen de spieren van haar nek en hals, waarna ik haar opnieuw zachtjes hoorde genieten. Ik steunde even op mijn linkerhand en voelde dat ze haar hand op de mijne legde. “Oh, lekker hoor! Dat heb je zeker wel vaker gedaan?!”, zei ze. “Ik masseer graag ja”, antwoordde ik en ik ademde bewust nog wat warme lucht in haar nek. Ik zag een rilling door haar lichaam gaan. Tijd voor de benen besloot ik. Ik legde een handdoek op haar rug, zodat ze het niet te koud zou krijgen en begon langzaam haar rechter hamstring en kuit te masseren. Daarna herhaalde ik de handelingen aan het andere been en masseerde ik nog even goed haar voeten. “Jezus, dit is echt zoooo lekker”, zei ze. Ik wreef nog opnieuw even zachtjes over haar rug en ging opnieuw naar haar hamstring. Dit keer liet ik mijn handen iets meer aan de binnen kant van haar been komen. Ik voelde haar lichaamswarmte, toen mijn handpalm in de buurt van haar slipje kwam. Zogenaamd heel zorgvuldig masseerde ik haar hamstrings, zo dicht mogelijk bij haar slipje, en ik keek hoe ze reageerde. Ze deed haar mond een klein beetje open en ademde zachtjes uit. “Wacht even”, zei ze, en ze kwam even omhoog om haar slipje uit te trekken. “Het zou zonde zijn als die olie op mijn slip komt, zo kun je er beter bij.” “Vind je het goed als ik mijn shirt en joggingbroek dan ook even uittrek?”, zei ik. “Ja, tuurlijk joh”, antwoordde ze. Ik ging verder met de massage van haar billen en liet mijn handen opnieuw afzakken langs haar hamstrings. Opnieuw voelde ik haar warmte en ik zag een glinstering bij haar schaamlippen. Heel geleidelijk aan liet ik mijn handen steeds iets meer bij haar kutje in de buurt komen en ik voelde dat ze zeiknat was. Zachtjes gleden mijn vingers over haar schaamlippen en ik hoorde haar opnieuw zachtjes kreunen. Dat zag ik als een goedkeuring om verder te gaan. Voorzichtig liet ik een vinger naar binnen gaan en daarna nog een. Ik maakte een wenkende beweging en hoorde haar “Mmmmmm” kreunen. Rustig bleef ik deze bewegingen maken en ik merkte dat ze steeds luider begon te ademen. Om haar te plagen stopte ik en zei ik dat het tijd was om om te draaien. “Jij bent echt gemeen!”, zei ze, maar aan haar lach kon ik zien dat het haar wel beviel. Voor het eerst keek ik op haar prachtige, naakte borsten, die precies goed waren. Niet te groot, niet te klein, licht gebruind, mooie, stevige tepels. Ik voelde mijn paal weer flink verharden. “Kom eens hier jij”, zei ze en trok me naar zich toe. Ze legde een hand achter mijn hoofd en trok mijn hoofd naar haar knappe gezicht. Ze sloot haar ogen en begon me langzaam te tongzoenen. Haar zachte lippen en haar heerlijk vochtige, warme tong maakten me gek. Ik streelde met mijn rechterhand over haar gezicht en kuste haar in haar nek. Met mijn borstkas voelde ik haar stevige, maar heerlijk zachte borsten. Ongetwijfeld voelde zij hoe mijn erectie zich tegen haar buik duwde. Ze sloeg haar armen om mijn middel en trok zich verder naar zich toe. Ze liet een hand in mijn boxershort glijden en begon zachtjes over mijn lul te strelen. Even later trok ze met beide handen mijn ondergoed naar beneden, waarna ik het uitschopte. Ze begon met haar zachte handen gevoelig mijn ballen te masseren. Ondertussen begon ik zachtjes haar tepels te likken, die inmiddels keihard waren geworden. Plotseling werd er op de deur geklopt. We schrokken allebei en besloten ons doodstil te houden en niet te reageren. < wordt vervolgd >

Auteur
N.N.