Ook wel de lul genoemd, want op een avond stappen en niet mogen zuipen zat ik echt niet te wachten. Maar goed, helaas was het mijn beurt. Dus haalde ik (25) met m’n auto m’n vrienden op, Patrick (24) en Dennis (22), die allebei in hetzelfde dorp wonen. Nadat we pas waren aangekomen in een danstent, werd m’n stemming er niet beter op. Er werd tijdens het dansen agressief tegen me aangeduwd door een stel breezersletten van een jaar of achttien, die hier kennelijk al wat langer aan het feesten waren. Op een gegeven moment werd zelfs de volledige inhoud van een mixdrankje over me heen gegooid. Kwaad draaide ik me om en zag de drie meiden paniekerig richting uitgang lopen. Ik wilde ze even flink uitschelden, maar was ook wel nieuwsgierig naar wat er aan de hand was, dus liep ik ook naar buiten. Daar bleek dat één van de drie totaal dronken in een terrasstoel was gaan zitten en haar volledige maag aan het leegkotsen was. De andere twee keken verschrikt om zich heen naar iemand die hun kon helpen. Niemand in de buurt scheen daar kennelijk zin in te hebben, dus sprak ik ze maar aan. “Kirsten heeft zich helemaal volgezopen met pisang,” zei één van hen, die tranen in haar ogen begon te krijgen. Het betraande meisje had blond haar tot op haar schouders, hetzelfde kapsel als haar vriendin en Kisten, alleen hadden die bruin haar. De bruinharige had zich over Kisten gebogen en probeerde haar aan te spreken.

Ze was wel bij bewustzijn, maar zag en helemaal laveloos uit en ze reageerde niet echt op haar omgeving. “We moeten haar naar huis brengen,” zei de bruinharige, die het huilen ook nader stond dan het lachen. “Maar hoe dan?”, reageerde de blonde. “Op de fiets kan ze niet en we kunnen haar toch niet zo meenemen?” M’n vrienden waren intussen ook naar buiten gekomen en ik zag aan hen dat ze het allemaal erg grappig vonden. Zij hadden dan ook de nodige drank op. Zij wel. “Ik weet ook niet of ik wel genoeg geld heb voor een taxi,” vervolgde de bruinharige. Eigenlijk vond ik het best wel zielig en aangezien ik er toch al bij betrokken was bood ik maar aan Kirsten met mijn auto naar huis te brengen. Ze waren zichtbaar opgelucht en wilden gelijk zelf ook mee om de weg te wijzen. ‘Daar gaat m’n avond,’ dacht ik en m’n vrienden hadden moeite om niet in lachen uit te barsten. “Hou je wel je achterbank schoon? Wij moeten zo nog mee,” grinnikte Patrick. En dus zat ik even later met drie tienermeisjes in de auto op weg naar Kirsten’s huis, dat in hetzelfde dorp bleek te liggen als waar m’n vrienden wonen. De twee logeerden bij haar, aangezien haar ouders op vakantie waren, dus dat kwam goed uit. Kirsten’s ouders verdienden kennelijk genoeg geld, want het huis was vrijstaand en had grote kamers die luxueus waren ingericht. Kirsten, die nog geen woord gezegd had, werd gelijk in haar bed gestopt.

Daarna stelden de meiden zich aan me voor: de blonde heet Saskia, de bruine Amber en alledrie bleken ze achttien te zijn. “Hoi, ik heet Martijn,” zei ik met een knipoog. Nu ik ze zo bekeek, zagen ze er best wel lekker uit. Ze waren niet groot en zagen er erg strak uit, met stevige tietjes en konten. Allebei hadden ze bovendien een leuk topje en een strakke spijkerbroek aan. Hun gezichten waren opgemaakt, maar dat was een beetje uitgelopen door de tranen. “Sorry voor alle moeite,” zei de bruinharige. “Wil je misschien nog wat drinken?” Da’s weer eens wat anders, drinken aangeboden krijgen van een meisje. Eén biertje zou nog wel gaan als ik nog wilde rijden, dus daar zei ik geen nee tegen. In de woonkamer gingen we met z’n drieën op de bank zitten en de meisjes dronken zelfs een biertje mee. Ze vertelden wat er in de danstent gebeurd was: Kistens vriendje had het uitgemaakt en daarom had ze zich helemaal volgezopen. Saskia en Amber hadden wel vriendjes, maar die waren met hun eigen ouders op vakantie. Toen ik ze vertelde van het mixdrankje dat ik over me heen kreeg, waren ze nog meer schuldbewust. “Dat T-shirt van je gaat gelijk de was in,” zei Saskia resoluut. “Er is hier een droger, dus da’s zo gebeurd.” Ik zat dus even vast hier, met een ontbloot bovenlijf, maar dat vond ik niet zo erg. Saskia zei dat ze gelijk even ging douchen, want ze gingen toch niet meer uit.

Amber, die deze avond ook wel het nodige aan drank ophad, was erg giechelig en toen we met z’n tweeën naast elkaar op de bank zaten werd dat alleen maar meer. De tv was aangezet, maar ze had meer oog voor mij. Toen ik een opmerking maakte dat ze er erg leuk uitzag in haar kleding, straalde ze helemaal. Daarna sloeg ze haar arm om me heen en gaf me een zoen op m’n wang om me te bedanken. Ik was ook niet helemaal van steen en sloeg ook mijn arm om haar heen. Bovendien groeide m’n pik irritant omhoog, wat een flinke bobbel in m’n broek veroorzaakte. Amber bemerkte dit gelijk en giechelde: “Komt dat helemaal door mij?” Ik hoefde er niet op te antwoorden en zoende haar meteen vol op haar mond. Toen deed Amber iets wat ik niet helemaal verwacht had: ze maakte m’n broekriem los en probeerde ook de knopen van de broek los te maken. “Eens kijken of we die lieverd wat meer ruimte kunnen geven,” mompelde ze. Het leek alsof ik in een droom was beland en zonder tegenspraak hielp ik haar, nog steeds zittend op de bank, mee m’n broek en boxer uit te trekken. Amber, die nog steeds naast me zat, leek gebiologeerd door m’n pik toen-ie uit m’n boxer sprong. Ze wachtte geen moment en omsloot haar lippen meteen om mijn leuter. Dat was nog iets dat ik niet meteen verwacht had en verbijsterd keek ik naar haar achterhoofd dat omlaag en omhoog ging. Ze had kennelijk vaker gepijpt, want ze wist precies hoe ze me in extase kon brengen. Vlug ging Amber nu op haar knieën tussen m’n benen zitten en speelde even met m’n pik door ‘m lachend over haar gezichtje te wrijven. Daarna spoog ze m’n piemel nat en zette ze de heerlijke pijpbeurt voort. Kleine soppende geluidjes ontsnapten nu uit haar mond, ik zag speeksel uit haar mondhoeken ontsnappen en toen ze nog eens geil naar me keek onder het pijpen had ik het gevoel dat ik het niet lang meer zou uithouden.Plotseling hoorde we Saskia van boven roepen: “He Am, ik ben klaar hoor. Jij kan douchen.” Toch een beetje geschrokken veegde Amber haar speeksel van haar mondhoeken en riep: “Ik kom eraan.” Tegen mij zei ze zachtjes glimlachend: “En jij gaat hier niet het huis uit voordat dat je jouw zaad over me hebt gespoten; dat heb je wel verdiend.” Snel liep ze daarna naar boven, mij in verbijstering achterlatend. Daar zat ik met m’n boek over m’n knieën en een kletsnatte pik die weer snel kleiner was geworden.

M’n hart bonsde in m’n keel als ik dacht aan wat Amber me had beloofd. Toen ik m’n broek weer omhoog deed kwam ik er pas achter dat alle gordijnen in de kamer nog openstonden. Iedereen die langs liep had me kunnen zien tijdens die pijpbeurt. Toch wel spannend, maar ik deed de gordijnen maar snel dicht. Van boven hoorde ik wat gelach en het duurde niet lang voordat Saskia naar beneden kwam. Haar blonde haren hingen nat over haar schouders, alsof ze nog geen tijd had genomen om ze goed droog te maken. Het opvallendste was dat ze al gelijk gekleed was voor de nacht: ze had een wijd T-shirt aan, duidelijk zonder iets eronder, en alleen een blauw slipje. Dit gezicht zorgde dat m’n pik weer wat stijver werd; dit kleine meisje zag er ook echt heel geil uit. “He, is er nog wat op tv?”, vroeg ze lachend. Ik had het gevoel dat Amber haar verteld had wat er gebeurd was. Ook Saskia had er geen moeite mee intiem te worden. Ze ging op m’n knieën zitten, gleed zo ver naar achteren dat ze m’n pik wel moest voelen en keek naar de tv. “Doe je benen eens uit elkaar? Dan kan ik er tussen zitten,” zei ze. Nu zat ze met haar kont helemaal tegen m’n pik aan. Zachtjes pakte ik haar schouders beet en haalde glimlachend hetzelfde trucje uit als wat ik bij Amber deed: ik zei dat ze er erg leuk uitzag. Lachend zei Saskia: “Maar Martijn? Maken we je allebei zo geil dan?” Met twee handen pakte ik nu haar borstjes beet die door het T-shirt heen priemden en begon ze te masseren. Saskia begon te kreunen en pakte mijn linkerhand, die ze begeleidde naar haar slipje. Ik begreep de wenk en zocht in haar slipje naar haar kutje, dat ik begon te vingeren. Saskia’s kutje was zo te voelen lekker geschoren en al vrij vochtig, wat het vingeren alleen maar soepeler maakte.

Met mijn rechterhand begon ik nu onder haar T-shirt te voelen. Ik genoot van haar strakke huid en haar stevige tietjes die ik flink masseerde. Het duurde niet lang of Saskia begon te stuiptrekken van genot. Haar kreuntjes werden wat harder en met een hoog stemmetje riep ze: “Ja, harder schatje. Ik wil op je vingers komen.” Ze liet ze haar kutsappen over m’n hand stromen. Verliefd keek Saskia me aan met haar grote blauwe ogen en zoende me op m’n mond. “Dank je, dat was lief van je,” zei ze. Ik was door dit alles flink opgefokt geraakt, kan ik wel zeggen. Ik móest nu iets neuken! Desnoods trok ik mezelf ter plekke af. Dat was gelukkig niet nodig, want Saskia fluisterde in m’n oor. “En nu mag je naar de badkamer waar Amber nog een verrassing voor je heeft. Ik heb je niet voor niks al dat lekkere zaad van je laten bewaren, want ik geloof dat Amber het nog graag wil hebben.” Ze hadden dus inderdaad met elkaar hierover gepraat. Met een licht hoofd wilde ik naar boven lopen toen Saskia nariep: “Ik kom natuurlijk ook zo van je genieten, hoor. En die vrienden van je zagen er trouwens net zo lekker uit als jij. Als ze willen mogen ze ons ook verwennen.” Tja, vrienden voor alles he. Ik vond het een goed idee, want ik zou hier vanavond toch niet meer wegkomen en voelde me wel schuldig tegenover m’n vrienden dat ik ze niet meer zou ophalen. Dus ik belde met een schorre stem Patrick op die niet zo enthousiast was over het nemen van een taxi. Maar voor een fikse neukpartij die ik in het vooruitzicht stelde hadden ze wel wat over. Trillend liep ik nu naar de badkamer, want ik wilde nu echt m’n pik in dat strakke vlees van Amber stoten. Ze had het grote bad vol met water laten lopen en stond al naakt op me te wachten. Zonder iets te zeggen liep ik naar haar toe en zoende de lippen van haar lieve gezichtje vol passie. “ Ik krijg het een beetje koud,” zei ze. “ Laten we in bad verder zoenen.” Het warme water en het stoom maakte het allemaal nog meer een droom voor me. Ik lag onderop, terwijl Amber bovenop alle plekjes van m’n gezicht kuste.

Daarna gingen we kreunend tongen en ze smaakte heerlijk fris in haar mond. “Zal ik je pik nog even wat stijven maken, voordat we gaan neuken?,” vroeg ze ontdeugend. M’n leuter kón op dat moment al niet stijver, maar ik was benieuwd naar wat Amber van plan was. Ze haalde overdreven adem in en ging met haar hoofd onder water op zoek naar m’n pik. Toen die eenmaal gevonden was werd het allemaal nog goddelijker voor me. Amber pijpte echt als een engeltje, hoe ze met haar tong m’n eikel wist te bewerken en met haar hand m’n pik aftrok. Af en toe haalde ze adem boven water en dan lachten we even naar elkaar. Heel lang hield ik dit niet vol, wist ik, en ik wilde haar nog even flink neuken. Op mijn aanwijzingen gingen deden we het beste standje wat in dit bad mogelijk was: op zijn hondjes. Terwijl ik me klaarmaakte haar nauwe kutje te penetreren en volop van het uitzicht genoot van haar roze sterretje, bedacht ik me dat de meisjes beiden hadden gezegd dat ze vriendjes hadden. Ik moest grinniken toen ik bedacht hoe die zouden staan kijken als ze wisten dat ik hun vriendinnetjes flink ging misbruiken. Hadden ze maar niet op vakantie moeten gaan; bovendien waren het niet voor niets breezersletjes. Het kostte me even wat moeite om m’n flinke pik helemaal Amber’s kutje in te krijgen. Ze kreunde dan ook behoorlijk en moedigde me tegelijkertijd aan dieper te stoten. Toen ik eenmaal met m’n volle 19 cm in haar zat, pakte ik haar bij haar heupen vast en begon haar stevig te neuken. Het water klotste wild door onze neukbewegingen en er stroomde behoorlijk wat over de rand heen. Beiden kreunden we en fluisterden om de beurt lieve en geile woordjes tegen elkaar. Toen we even zo bezig waren, kwam Saskia binnen, ook naakt. Ze was net zo strak als haar vriendinnetje en gebiologeerd keek ik dan ook naar haar toen ze op ons afliep. Saskia knielde naast het bad neer en begon te zoenen met Amber.

“Waarom kom je er ook niet bij, Saskia,” zei ik en dat deed ze, ook al was het behoorlijk krap met z’n drieën. De twee sletjes waren op het idee gekomen boven op elkaar te gaan liggen: Amber zat al op haar handen en knieën en Saskia kroop hier bovenop. Zo kon ik zelf kiezen wie ik ging neuken. Ik ging me dan ook behoorlijk te buiten en maakte flink misbruik van de situatie. Ik pakte ze overal waar ik pakken kon. Op een gegeven ogenblik moest ik wel komen en waarschuwde de tieners, of eigenlijk Amber, daarvoor. Want zij had me tenslotte wat beloofd. “Als je wil mag je in me gezicht spuiten,” zei Amber giechelend. “Dat vinden jullie mannen toch altijd zo geil?” Dat had ze goed begrepen. Amber ging op haar knieën zitten, met Saskia in haar rug, die over haar schouders meekeek. Ook zij wilde geen moment missen. Ik ging staan en trok me vlug af. Lachend deed Amber niet alleen haar mond open, maar stak ook haar tong uit om me te plagen. Net op dat moment schoot een eerste straal sperma haar mond binnen wat haar een beetje deed verslikken; ik had goed gemikt. Snel legde ik m’n pik op haar gezichtje en ‘plamuurde’ Amber helemaal met m’n zaad.

Een laatste straal was voor Saskia, die met open mond het schouwspel had gadegeslagen. Een druppel sperma kwam bij haar op haar neusje terecht. Bij Amber droop echter alles van haar gezichtje, haar neus en wangen zaten helemaal onder. Ook in haar bruine haar waren wat spermaresten achtergebleven. Lachend keek ze me aan met haar grote kijkers en vroeg: “Zie ik er zo geil uit?” “Jij hebt het geilste gezichtje dat ik ooit hebt gezien,” antwoordde ik, waarna ze weer een giechelbui kreeg. Amber wilde haar gezicht afvegen, maar ik hield haar tegen. “Hier móet ik even een foto van maken,” zei ik en met m’n mobiel was dat zo gebeurd. “Mmm, ik voel me net een pornoster,” fluisterde ze, waarna ze met haar tong uitgestoken op de foto ging.Ik was eventjes op en wist dat ik m’n leuter voorlopig niet meer zou kunnen gebruiken. Nadat we ons even hadden opgefrist gingen we weer in de woonkamer zitten, waar we wat dronken. Niet lang daarna ging de deurbel. “Volgens mij heb ik nu ook een verrassing voor jou, Amber,” zei ik. Saskia, die al wist van het plan m’n vrienden te bellen, rende lachend naar de deur om ze binnen te laten. Patrick en Dennis hadden er zo te zien zin in en dat werd niet minder toen ze de meisjes bekeken: allebei alleen met een slipje en een T-shirt aan. Amber, die niet verwacht had met plotseling drie mannen tegenover zich te hebben, was een beetje verlegen met de situatie. Ze lachte, maar vond het zo te zien ook wel een beetje eng.

Saskia was een stuk vrolijker; nadat Patrick zich aan haar had voorgesteld vroeg ze gelijk: “Zullen wij eerst gaan neuken?” Patrick had een brede grijns op zijn mond en zei: “Normaal ben ik altijd degene die dat vraagt, maar ik heb er geen bezwaar tegen.” Voor Dennis bleef Amber over, maar dat vond hij helemaal niet erg. Het duurde niet lang voordat ik tegen twee zoenende stelletjes zat aan te kijken. Ik installeerde me relax op de bank en wachtte af wat er komen ging. Patrick nam het initiatief om Saskia met haar billen op de eettafel neer te zetten. Nadat haar slipje uit was, befte hij haar even, om vervolgens zijn leuter in haar kutje te duwen. Dennis lag met Amber op de grond en deed het missionarisstandje met haar. Wild beukte hij zijn pik in haar, zodat haar kleine lichaam over de grond schokte. Het leek wel alsof ik eerste rang had bij een pornofilm, zo’n geil gezicht was het. Patrick had Saskia inmiddels omgedraaid op tafel en begon haar flink van achter te neuken. Ondertussen mompelde hij haar grof toe, dingen als ‘Jij wilt lekker hard genomen worden he, slet?’ en ‘Ik zal je straks eens flink volspuiten.’ Saskia had er zichtbaar plezier in hem zo te horen praten en reageerde met: “Jaaah, ik ben een vies goor sletje. Spuit je pik helemaal leeg in me.” Ook Amber had het naar haar zin gekregen. In het begin liet ze Dennis haar gewoon neuken, maar nu had ze haar benen om hem heen geslagen en fluisterde ze dingen in zijn oren, waarvan hij zijn tempo alleen nog maar ging verstevigen. Haar wangen waren knalrood en haar ogen had ze gesloten om nog meer te genieten. Dennis was ook de eerste die klaarkwam. Hijgend en kreunend schokte hij in een laatste paar stoten zijn sperma in Amber’s kutje. Ook Patrick zat aan zijn tax.

Hij duwde Saskia bijna helemaal over de tafel heen, zo hard beukte hij zijn pik in haar. Onder een luid gekreun dropte hij zijn zaad in haar kut. Beide breezersletjes waren zichtbaar toegetakeld. Het sperma stroomde langs hun benen en ze zaten flink uit te puffen. We besloten nog wat te drinken voor we verder zouden gaan, want dat er deze avond nog geneukt moest worden, dat was zeker. Het gesprek ging voornamelijk over hoe groot onze pikken waren en hoe goed de tienermeisjes konden neuken. Het duurde dus niet lang voordat iedereen weer op en top geil was. Ik had al weer een tijdje geleden m’n zak geloosd, dus ik was er klaar voor, in tegenstelling tot Patrick en Dennis. De aanblik van mijn stijve pik maakte de sletjes al heet en voordat er serieus geneukt zou worden wilden ze er nog even mee spelen. Lachend gooiden ze scheutjes Breezer over m’n leuter en zogen dat dan flink af. Ook Saskia bleek een goede pijpster. Toen zei ze onder het pijpen hard: “Ik wil dat je zometeen in m’n kontje klaarkomt. Daarin ben ik nog niet gespoten.” Verbluft keken Dennis en Patrick naar dit geile tienersletje. Natuurlijk keken ze daarna ook naar Amber, maar die durfde dit echt niet aan zei ze een beetje beschaamd. Patrick had zijn pik weer stijf en zei lief tegen Amber dat dit hem niet uitmaakte en dat haar kutje ook hemels zou zijn. Daarop nam hij haar op zijn schoot, met haar rug naar hem toe. Langzaam zakte Amber, die zo rood als een boei was omdat we allemaal meekeken, met haar kutje over zijn pik. “Damn Dennis,” grapte Patrick. ”Ik kan je zaad nog in d’r voelen.” Saskia en ik gingen snel naar boven, want ze had me verteld dat Kirsten’s ouders een heel groot bed hadden. “Lachend en zoenend vielen we op het bed, waarna ik geen tijd verloor. Ik ramde m’n pik eerst in haar kut, waarbij ik haar diep in haar ogen keek. Heel intens was dat. Ook bij Saskia leek het inderdaad net alsof ik het zaad van Patrick nog kon voelen.

Daarna ging ze op handen en knieën voor me zitten en ik stopte een vinger in haar roze sterretje. Nadat ik voldoende spuug op m’n pik en in haar kont had gespuugd was ik klaar voor de penetratie. “Nou niet gaan poepen he,” waarschuwde ik haar nog lachend. Stukje bij beetje kwam ik in haar. Ik kon merken dat Saskia nog niet ervaren was in haar kontje, want ze moest me een paar keer tegenhouden als het te pijn deed. Uiteindelijk was haar sluitspier toch wat meer ontspannen en zat m’n volle lengte toch helemaal in haar kont. “Fuck, ik wou dat-ie er nooit meer uitkan,” kreunde ik, terwijl ik dit kleine tienermeisje met lange halen neukte. “Wat zou dat heerlijk zijn,” regeerde Saskia glimlachend, naar me omkijkend. Ik zag aan de tranen op haar wangen dat ze gehuild had van de pijn, maar nu genoot ze volop. Ik pakte haar bij haar tietjes en vingerde haar ook weer totdat ze gillend klaarkwam. Daarna was het mijn beurt en stootte ik onder luid gejammer van Saskia mijn sperma in haar kont. Gelijk stroomde het weer naar buiten toen ik m’n pik eruit haalde. Daarna zoog Saskia m’n pik schoon, bedankte me voor deze sensatie en ging gelijk douchen. Lopend door het huis kreeg ik nog door waar m’n vrienden mee bezig waren. Dennis, zat tot m’n verrassing naast Kirsten op bed, die altijd nog in diepe slaap was. Hij rukte zich flink af op haar gezichtje, dat er inderdaad erg geil uitzag, zo slapend. Hij had er wel voor een prullenbak gezorgd waar hij z’n goedje inspoot, maar de laatste paar druppels zaad smeerde hij over Kirsten’s gezicht uit. “Benieuwd wat ze denkt als ze opstaat,” lachte hij. Beneden aangekomen waren Amber en Patrick nog steeds niet klaar. Hij zat niet meer in haar kutje, want ook Patrick had de pijpkwaliteiten van dit breezersletje ontdekt. Terwijl Amber voor hem geknield zat, neukte hij haar staand in haar mond. Voorzichtigheid kwam daarbij niet in z’n woordenboek voor, want hij had haar stevig bij haar hoofd vastgepakt en beukte erop los. “Je wilt me zaad he? Je wilt me zaad he, sletje?”, zei hij steeds. Amber kreeg even de gelegenheid om te knikken, voordat ik Patrick stuipachtige trekken zag vertonen. Aan de ogen van Amber te zien werd haar mondje vol met sperma gepompt. Dit kon ze niet allemaal binnenhouden. Langzaam stroomden uit haar mondhoeken slierten zaad.

Vlug haalde Patrick z’n pik uit haar mond en tot ieders verrassing kwamen er nog wat stralen uit die op Amber’s gezicht belandden. “Nee he, niet weer,” zei Amber verongelijkt. Maar aan haar lach was te zien dat het niet meende. “Ga je maar weer douchen,” zei ik. “Ik denk dat Saskia al op je wacht.” M’n vrienden bedankten me hartelijk voor deze nacht en gingen zelf lopend naar huis toe; ze woonden tenslotte in hetzelfde dorp. Ik had niet zo’n geluk en bovendien had ik aardig wat drank op, waardoor ik mijn taken als BOB niet meer kon vervullen. “Je kán natuurlijk wel bij mij slapen,” zei Dennis met een knipoog. “Maar ik denk dat deze meisjes je ook wel eens slaapplek willen geven.” Daar ging ik wel vanuit en ik nam afscheid van m’n vrienden. Ik was ook wel toe aan een douche en verraste de tieners in de badkamer. Geneukt werd er echter niet meer, want m’n pik deed allemachtig pijn van de vele actie deze nacht. Ik sopte Saskia en Amber romantisch af en met z’n drieën gingen we naar bed. Pas rond een uur of zes ’s ochtends gingen we slapen; daarvoor deden we allemaal spelletjes met elkaar (Truth or Dare en zo). De volgende ochtend (of middag) werd ik heerlijk wakker. Ik lag tussen twee naakte breezersletjes in en zo wil ik elke dag wel wakker worden. Plotseling hoorde ik een gilletje uit de deuropening. Het was Kisten, die wakker was geworden en opeens geconfronteerd werd met haar twee naakte vriendinnetjes en een onbekende naakte man. “Heej, goeiemorgen, Kir,” babbelde de ook wakker geworden Saskia alsof er niks aan de hand was. Amber vervolgde: “Dit is Martijn. We hebben hem even bedankt, omdat hij jou thuis heeft gebracht.” Ik zag een paar glimmende plekken op het gezicht van Kirsten en bedacht dat dit het zaad was dat Dennis gisteren gesproeid had. Een geil gezicht. Ondanks dat m’n pik nog steeds pijn deed, voelde ik hem licht groeien. “Nou,” zei ik grijnzend tegen de nog steeds verbijsterde Kirsten. “Jij mag me ook wel bedanken, hoor.”

Auteur
Papadoc
Website
http://www.dreknek.nl