Dit is deel 2 van de BOB. In het eerste verhaal bracht ik na een kort avondje stappen drie breezersletjes naar huis, waarna er een hete nacht van werd gemaakt. ’s Ochtends werden Amber, Saskia en ik naakt wakker in het bed van Kirsten’s ouders, terwijl Kirsten nietsvermoedend kwam binnenlopen. Ondanks de wilde nacht had ik er weer gelijk zin in, maar daar kwam niks meer van terecht. “Zijn jullie gek geworden? M’n ouders komen straks thuis!” siste Kirsten, die helemaal in paniek raakte. Ik besloot om de dames maar even helpen op te ruimen, want er was nogal wat rotzooi gemaakt de vorige nacht. Overal lagen kwakken sperma en kutsap.Ik stelde me onder het opruimen maar netjes voor aan Kirsten, die me eigenlijk nog niet kende. Nu ze nuchter was zag ze er ook best lekker uit, ook al was ze erg chagrijnig. Ze probeerde me maar zo snel mogelijk haar huis uit te krijgen, wat ik ook geen probleem vond. In de deurpost kreeg ik als afscheid van Amber en Saskia een lange tongzoen en daar ergerde Kirsten zich ook aan. Snel wisselden we telefoonnummers en msn-adressen uit en toen ging ik er vandoor.Het duurde precies een week voordat ik weer wat van ze hoorde.

Op zondagochtend kwam ik Amber op msn tegen. Haar msn-naam was ‘AmBeRtJuH’ en daarachter stond ‘(hartje) Ronnie’ en ‘Zwaar weekend gehad, pfff’. Ik nam aan dat Ronnie haar vriendje was en wat ze met dat zware weekend bedoelde kon ik wel naar raden. “Ey Martijn,” zei ze. “Sas, Kir en ik willen vanmiddag naar het strand enne eigenlijk zijn we nog op zoek naar een BOB om ons te brengen.” Ik was gelijk klaarwakker. “Natuurlijk wil ik me wel opofferen,” zei ik. “Maar dan moet daar natuurlijk wel wat tegenover staan.” “En als we je nou eens heel uitgebreid gaan bedanken? (knipoog) Over een paar dagen komen onze vriendjes terug van vakantie en daar moen we nog ff gebruik van maken.” “Hehe, da’s goed. En Kirsten komt ook mee?” “Yep, alleen weet ze nog niet wat d’r te wachten staat. Ze doet zo zielig, omdat het uit is met d’r vriendje, dat we vinden dat ze wel wat afleiding kan gebruiken. (knipoog) Komen jouw vrienden ook mee?” Dat was even een probleem, want Dennis en Patrick waren aan de andere kant van het land aan een voetbaltoernooi bezig. Maar Amber zou er nog wat op vinden, dus reed ik in m’n eentje naar een afgesproken plek, waar ik de meiden ophaalde. Het was echt heet die dag en de meisjes zagen er heerlijk uit.

Alledrie hadden ze een string en een bikini aan, waarover nu nog een T-shirt getrokken was. Hun lange haar kwam tot op hun schouders. Ook hadden ze een zonnebril op en roken ze heerlijk naar zonnebrandcrème. “En, ben je er klaar voor, Martijn?” vroeg Saskia. Dat was ik zeker; ik had moeite om m’n ogen op de weg te houden, zoveel lekkers zat er in m’n auto. M’n stijve was nu al duidelijk door m’n zwembroek te zien. Amber, die naast me zat, zag het en moest giechelen. Zonder iets te zeggen aaide ze over m’n bobbel heen en gaf me een knipoog. Op het strand aangekomen gingen we op een handdoek liggen. Kirsten kon toch wel aardig zijn, want ze bedankte me nog dat ik haar vorige week thuis had gebracht. Werd het toch nog gezellig. Toen we even later de zee in gingen kon ik me even uitleven met de breezersletjes. Lachend pakte ik ze één voor één bij hun tietjes, wat zelfs Kirsten niet erg scheen te vinden. Bij Kirsten fluisterde ik in haar oor dat ze er leuk uitzag (een truc die bij de andere twee tieners ook had gewerkt) en ze keek me lachend aan en zei dat ik er ook wel mocht uitzien. De jongens om me heen in de zee keken er jaloers naar en dat kon ik me best voorstellen. Ook tijdens het insmeren op het strand kon ik me goed opgeilen. De zonnebrandcrème gleed overal doorheen op hun strakke, gebruinde lichamen. Amber, Saskia en Kirsten genoten er echt van. Van elk van de drie meisjes kreeg ik dan ook een kus als ik klaar was met insmeren.“Ik heb het wel weer gezien,” zei Saskia op gegeven moment. “Kom, we gaan naar het vakantiehuisje van je ouders, Kir.” Kirsten bleek van d’r rijke ouders een sleutel gejat te hebben van hun vakantiehuisje in het bos, niet ver van het strand vandaan.

Toch was het een echt afgelegen stukje, zeiden ze. Allemaal privé-terrein, omgeven door bomen. Dat klopte allemaal, want eenmaal aangekomen bleek het erg rustig te zijn rondom het huisje. Terwijl de meisjes zich op hun handdoeken installeerden in het gras, bekeek ik het huis van binnen. Gelijk door naar de slaapkamer natuurlijk en daar bleek een groot bed te staan. Dat zou nog wel gebruikt gaan worden, dacht ik lachend. Daarna gingen we aan de champagne, want dat was de enige drank die in het huis aanwezig was. Kirsten had intussen mijn mobiel te pakken en zat er een beetje mee te spelen. Zo kwam ze ook op de foto die ik de week ervoor van Amber had genomen, terwijl ze met haar gezicht onder het sperma zat. Saskia en Amber gierden het uit, want het zag er ook wel grappig uit. “Jeez, wat een sletjes zijn jullie,” reageerde Kirsten een beetje geschrokken van de foto. “Zo zie jij er straks ook uit hoor,” grinnikte Saskia. “Ja, het wordt eens tijd dat je weer eens een echte pik tot je beschikking krijgt,” vervolgde Amber. “Zoals die van Martijn.” Hier zat kant en klaar neukwerk voor me, behalve Kirsten misschien, die zich nog erg schaamde, maar volgens mij vond ze het ook spannend. Snel deed ik m’n zwembroek uit en ging boven Amber staan. “Riep iemand me?” vroeg ik grijnzend. Het duurde niet lang voordat het pijpsletje haar mondje om m’n pik had getrokken. “Jezus Amber, doe niet zo sletterig,” snauwde Kisten, die zich toch minder op haar gemak begon te voelen, terwijl haar vriendinnetje aan het pijpen was. “Ze bedankt Martijn alleen maar voor de rit,” zei Saskia. “Laat mij ook ’s effe, Am.” Ik had nu twee tienermeisjes in bikini voor me geknield die om de beurt m’n pik in hun mondje namen en hem stevig afzogen.

Amber zoog zich een ongeluk en maakte haar wangetjes helemaal strak. Saskia speelde er meer mee. Af en toe kwam m’n pik stevig tegen de binnenkant van haar wang aan, zodat je aan de buitenkant een enorme bobbel zag. Best een geil gezicht.Kisten keek met een rood hoofd toe hoe haar vriendinnen zich als volleerde sletjes helemaal aan m’n pik hadden overgegeven. Ze beet met haar tanden op haar onderlip; zo te zien vond ze het toch wel geil. Ze werd nog roder, toen ik haar aankeek in de trant van: “Zo, en jij bent de volgende.” Ik besloot om het haar niet moeilijk te maken en ging voor haar staan met m’n nu drijfnatte pik. “Kom op Kir, laat eens zien hoe goed je kan pijpen,” schreeuwde Saskia haar toe. De druk werd teveel voor Kistin, die nu toch op haar knieën ging zitten en een beetje angstig naar me omhoog keek. Ik pakte haar bij haar hoofd beet en leidde hem naar m’n pik, zodat ze haar mondje wel open moet doen. Rustig neukte ik in haar mond, m’n pik heen en weer bewegend. Saskia en Amber juichten Kirsten ondertussen toe. Aangemoedigd nam Kisten nu wat meer initiatief, pakte mij bij m’n billen vast en begon m’n pik met haar mond en tong te bewerken. “Zie je wel dat je het kan Kisten,” lachte Amber. “Nu zijn we allemaal sletjes!” Nu ik de pijpende Kirsten zo bekeek wist ik zeker dat ik haar moest neuken. Voordat ik klaarkwam uiteraard, want ze deed het zo goed dat ik niet lang meer had te gaan. “Ik wil je neuken,” zei ik met een schorre stem, wat weer op een gejuich van Amber en Saskia kwam te staan. “Ga op je handen en knieën zitten.” Even keek ze vertwijfeld naar me op, maar daarna deed ze gelijk wat haar gezegd werd. Eerst deed ik haar bikini en slipje uit, want die had ze nog aan.

Ze had strakke tietjes en haar tepeltjes priemden recht vooruit. Langs haar kutje was het heerlijk warm en vochtig. Ze was dus al behoorlijk geil. In één stoot ramde ik m’n pik in Kirstens kutje, die een gil gaf die tot in de wijde omgeving te horen moet zijn geweest. Terwijl ik haar op z’n hondjes flink neukte, gingen Amber en Saskia Kisten een beetje plagen. Opmerkingen als “Is het lekker?”, “Hoe voelt dat nou, zo’n pik in je?” en “Sletje dat je er bent” vlogen over haar heen. Kirsten kon alleen maar kreunen als antwoord. “He, maar straks willen wij ook hoor,” riep Amber naar mij. Dat kon nog op een probleem uitlopen, bedacht ik me. Drie meiden tegelijk vond ik op de één of andere manier toch wel erg veel van het goede. Ik besloot me voorlopig eerst maar op Kirsten te richten, die door de opgehoopte spanning al toe was aan haar eerste orgasme. Terwijl ik haar strakke kutje voelde samentrekken, kwam ze met een luid gekreun klaar. “Pak m’n mobiel effe,” riep ik naar Saskia, want ik hield het niet langer vol. Dit moest weer vastgelegd worden. Snel liep ik naar de hoofdkant van Kirsten, die nog steeds op haar handen en knieën zat. Toen ze m’n pik voor haar gezicht zag, deed ze automatisch haar mond weer open. Ik hoefde m’n eikel alleen maar op haar tongetje te leggen en gleed toen haar mondje weer uit. Dat was genoeg om klaar te komen. Voordat Kirsten door had wat er gebeurde, spoot ik in haar gezicht. Ik had haar hoofd goed vast, zodat ze die niet weg kon draaien. Straal na straal vulde ik haar mooie gezichtje met sperma, dat alle kanten opspoot. Ze wilde wat zeggen, maar toen haar mond openging, legde ik m’n pik erin en zorgde ervoor dat de laatste restjes zaad haar keel ingleden. Amber en Saskia lagen helemaal dubbel van dit gezicht en gelijk daarna lieten ze het filmpje zien dat Saskia had gemaakt.

Het zag er echt heel geil uit; Kirsten die helemaal ondergespoten werd. “Ik zei toch dat jij er ook zo zou komen uit te zien als ik,” grinnikte Amber tegen Kirsten, die even geen pap meer kon zeggen. “Je ziet er echt lekker geil uit zo,” fluisterde ik in haar oor en daar kon ze toch wel van glimlachen. Het vele zaad droop van haar gezicht af, ook van haar neus viel een druppel, en ze ging zich even opfrissen.Amber en Saskia eisten echter dat ik ze ook zou klaarmaken; dan zouden ze mij ook lekker verwennen. Ik moest dus stevig aan de slag en befte en vingerde ze om de beurt. Toen hoorde ik een auto richting het huisje rijden. “Wees maar niet bang,” kreunde Amber die m’n hoofd met haar handen tussen haar benen vasthield. “Ik heb hulptroepen ingeschakeld. Met één pik schiet het natuurlijk niet op, he.” Uit de auto stapte een jongen die zo te zien een stuk jonger dan ik was. Met een grijns gaf hij mij een hand en vertelde dat hij René heet; hij bleek het ex-vriendje van Kirsten te zijn. “Amber en ik geilden al lang op ‘m en nu het officieel uit is leek het ons niet erg om ‘m ook uit te nodigen,” vertelde Saskia. René had intussen Amber bij haar borstjes beetgepakt en zoende haar vol op haar mond. Saskia en ik gingen binnen het grote bed ‘gebruiken’; daar moest ik haar eindelijk klaarbeffen. Kirsten was op het gekreun in de slaapkamer afgekomen en moest lachen toen ze zag dat Saskia hulpeloos geraakt werd door een gigantisch orgasme. M’n pik was intussen weer in stelling gebracht. Ik liet Saskia op haar rug liggen, trok haar string opzij en zonder genade schoof ik m’n leuter diep in haar kut naar binnen. Saskia leek toe aan een dubbel orgasme, zo hard schreeuwde ze het uit. Kirsten lachte haar daardoor nog harder uit.Plotseling hield ik op en zei tegen Kirsten dat ze me moest pijpen. Haar pijpbeurt van daarnet was me namelijk goed bevallen en ik wilde zoveel mogelijk gebruik maken van de situatie. Ik ging op m’n rug op het bed liggen. Zonder te aarzelen knielde het sletje tussen m’n benen en stopte m’n pik soppend in haar mondje.

De kutsappen van Saskia likte ze smaakvol op. Kirsten zat nu geknield met haar kontje richting de slaapkamerdeur en ze was zo ingespannen bezig dat ze niet doorhad dat René stiekem de kamer binnen kwam gevolgd door Amber. René bracht grijnzend z’n vinger voor z’n mond als teken dat we hem niet aan Kirsten moesten verraden en liep naar haar kont toe. Met een stoot kwam hij bij haar schaamlippen binnen. Kirsten verslikte zich bijna in m’n pik. Ik had haar hoofd de hele tijd echter stevig vast zodat ze niet zou ophouden met pijpen en daardoor niet kon zien wie haar neukte. Maar haar vriendinnen jouwden haar al toe: “Kirsten, je wordt geneukt door je ex-vriendje!” Kirsten kreunde zwaar en keek naar me op. Ik zag ook dat ze geneukte werd door René; aan alle kanten gevuld dus. Heerlijk geil gezicht. Ik vond het zo wel genoeg en met een flinke plop gleed m’n pik uit haar mond mondje. Ik had verwacht dat Kirsten nogal kwaad zou zijn, maar nu ze zo geneukt werd deed ze geen moeite om zich om te draaien en liet René z’n gang gaan. Misschien omdat ze dacht dat hij speciaal voor haar was gekomen.René had zich echter al flink tegoed gedaan aan Amber. Bij haar liep het zaad uit haar glad geschoren kutje langs haar benen en ze had een paar blauwe plekken. Terwijl Saskia achterbleef om foto’s van René en Kirsten te maken, keken Amber en ik elkaar even aan. Al vanaf de eerste avond had ik iets speciaal gevoeld voor haar en volgens mij was het ook wederzijds. Ze lachte tenminste altijd verliefd naar me als ik haar aankeek. Het was duidelijk dat ze me weer wilde hebben. Even later lagen we dan ook in het gras te neuken; in de missionarishouding zodat ik haar lieve pijpgezichtje goed kon zien. Terwijl ik wild in haar beukte vroeg ik plagend: “En? Neuk ik lekkerder dan je vriendje?” “Ja, ja,” kreunde ze. “Véél lekkerder dan die eikel. Ik wou dat je me voor altijd zou neuken.” Op dat moment kwam ik in haar klaar. Kirsten lag uitgeteld op bed, met het sperma van René over haar tietjes gesproeid. Saskia zoog René nog even af en Amber deed bij mij hetzelfde. Saskia en Kirsten maakten later nog vaak gebruik van de ‘service’ van René, maar Amber en ik hadden elkaar gevonden. Ze schepte er genoegen in dat ik haar op haar slaapkamer neukte vlak voordat haar vriendje langskwam. Later maakte ze het uit en had ik haar voor mij alleen. Alleen foto’s en het filmpje op m’n mobiel herinneren me nog terug aan die geile tijd met Amber, Saskia en Kirsten.

Auteur
Martijn
E-mail
horny20guy@hotmail.com