Na ons geile tafereeltje fatsoeneerde wij ons zelf en liepen we mijn woonkamer weer in, gewoon alsof er niets gebeurd was. De sfeer was erg gezellig en iedereen had het zo te zien naar zijn zin, toch hadden ik en Lizzy andere plannen, de rest naar de stad toe sturen om verder te feesten was de beste optie. Na veel teleurstellende blikken en tegenstribbelen hebben wij iedereen de deur uit gekregen en hebben daarna de troep opgeruimd. Ik pak nog even snel een doek van het aanrecht en neem de grote eettafel af. Dan voel ik Lizzy haar handen over mijn schouders glijden, ze streelt mijn armen en pakt allebei mijn handen en houdt deze stevig achter mijn rug vast, ik laat me uitdagend en sloom voorover hangen tot ik met mijn buik op de tafel lig. Lizzy laat mijn handen los en streelt over de achterkant van mijn benen en geeft dan een flinke tik op mijn bil, tot mijn verbazing laat ik een kreun ontsnappen. “Wat ben je toch ook een geil sletje Yilda, ik had altijd al het idee dat je er van hield om gedomineerd te worden” zegt Lizzy met een zwoele stem, ik kijk achterom en grijns, daarna spreid ik mijn benen wijd open zodat Lizzy vol zicht heeft op de natte plek in mijn stringetje. Lizzy houdt mijn rokje omhoog en trekt met haar andere hand mijn string uit zodat ze perfect zicht heeft op mijn natte kale kutje. Daar voel ik dan ook meteen haar vingers in verdwijnen, ik heb geen idee hoeveel het er zijn, maar het zijn er genoeg om mij te laten kreunen en klaar komen als een bezetene. Het verhaal komt in kleine delen 😉 Wordt vervolgd!!

Auteur
Yilda
E-mail
x-lins14@hotmail.com