Ik open mijn ogen en kijk om me heen, ik zie stralen licht achter mijn rolgordijn vandaan komen en heb zo het gevoel dat het vandaag een warme dag gaat worden. Ik draai me om en pak mijn mobiel, het is 10:00, nog vroeg dus ik besluit nog even de foto’s van het feest van gisteravond te bekijken. Terwijl ik de foto’s bekijk kan ik het niet laten om nog even aan Lizzy te denken, zij was er als eerst om me te helpen, de spullen moesten worden klaargezet. Ergens laat in de avond na een paar likeurtjes had zij besloten me apart te nemen, ze had mijn hand tegen haar kruis gedrukt en daarna mijn hand achter haar slipje door geleid. Meteen nadat ze dit had gedaan zoende ik haar en verwende haar kutje, ook wreef ik in haar nek en trok zacht aan haar haar. Toen ze me vast greep en begon te schokken wist ik dat ze haar hoogtepunt had bereikt, ik haalde mijn kletsnatte hand uit haar slipje en likte mijn vingers af. Zij streelde de binnenkant van mijn dijbeen en voelde dat mijn vocht al langs mijn been naar beneden liep, ze likte haar vingers af en streelde daarna weer vanaf mijn dijbeen naar boven. Ik zag haar grijnzen toen ze merkte dat ik geen slipje aan had, het gevoel van haar warme vingertoppen die over mijn natte kutje gleden werd me al bijna teveel en ik moest een harde kreun onderdrukken, ze liet maarliefst 4 vingers naar binnen glijden en trok met haar andere hand mijn jurk tot boven mijn bh op. Ze likte en zoog aan mijn steenharde tepels nadat ze mijn bh los had gemaakt. Ik voelde mijn orgasme vanuit mijn tenen opborrelen en liet me helemaal gaan. Kreunend, schokkend en me aan haar vast klampend kwam ik klaar. Nadat ik bij was gekomen kon ik weer een tevreden grijns van haar gezicht aflezen. Ja.. Wat een avond was dat gisteren. Wordt vervolgd!

Auteur
Yilda
E-mail
x-lins14@hotmail.com