Op het werk volg ik een curus.in de cursus krijg ik een sms van mijn spannende knappe collega (MR X) waar ik altijd al enorm op aan het geilen ben.en wilde fantasien over heb!

in de sms staat:kom je bij mij ook een cursus volgen? Die zelfde avond hebben we contact via de sms.

we vrtellen elkaar geile fantasien,ik ben zo geil geworden ik voel aan mijn natte kutje terwijl ik blijf smsen.

ik kreun van genot en kom klaar op de bank terwijl ik er aan denk dat ik MR X echt ontmoet en mijn fantasien ga uit voeren.

niet lang daarna heb ik een ontmoeting met X in de sportschool. mijn kutje word vochtig op het moment dat ik naar hem kijk!wil zoveel geils met hem doen.

samen rijden we naar een spannend plekje in het bos dan kan ik me niet meer inhouden en we zoenen,oh wat een geil gevoel.ik voel aan zijn pik en hij is al lekker hard.

ik kan niet wachten ik haal zijn lekkere geile lul uit zijn broek.oeh mmm wat een lekkere dikke eikel.er komt voorvocht uit en dat wil ik hebben.

ik lik het er lekker af.ik ga met mijn mond om zijn eikel en laat zijn pik diep in mijn mondje zakken tot hij niet verder kan.

we hebben maar even de tijd dus dit was het spannende moment in de auto.savonds sms X mij of hij mag langs komen ik heb hem zo geil gemaakt hij moet me zien!

ik ben toevallig alleen dus X komt langa oh zoo ontzettend spannend.we geilen elkaar enorm op. de cursus die X mij wil geven duurt heel lang dus we doen het rustig aan 😉

hij streel me,vingert me heerlijk en zoent zooo lekker! Oh en wat een geile pik heeft X! de verleiding is heel groot om me daar niet lekker over heen te laten zakken en hem diep in mijn kutje te voelen.

toch doen we het niet want dat maakt het allemaal zo spannend.

wel pijp ik hem uiteindelijk heerljjk en spuit hij zijn sperma lekker over mijn gezicht heen!oh wat was dat een heerlijke geile cursus dag,daarna volgden er nog heel veel meer!

 

Auteur
Stoute Meisje