Broer en zus

Mijn ouders waren een weekje weg in die week kreeg ik sex met mijn broer! ik zal nu vertellen hoe het allemaal begon. Ik zat achter mijn computer spelletjes te doen enz. maar mijn broer stond te douchen en ik vroeg hem om een shirt ik riep thomas ( zo heet mijn broer) hij zij ja heb je een shirt voor me zij ik thomas zij ja kijk maar in mn onderste la van mijn kast ik keek dus en zag allemaal sex spulletjes in die la! ik schrok me dood en pakte snel een shirt en wou weggaan maar op dat moment stond me broer bij de deur opening en zij tegen me ” O je hebt het gevonden hij werd rood en vroeg me om niks tegen onze ouders te zeggen ik kleden me in mijn eigen kamer weer uit en trok een nieuwe bh en slipje aan mijn broer kwam binnen en zij hey mag ik… hij wist niet wat ie moest zeggen en zij toen maar lieve hemel dat ik dit niet eerder gezien heb. Hij duwde mij op bed en trok mijn schonen bh dus uit en zoende me de hele tijd mijn kleinere zusje kwam binnen en zij wat doen jullie ik ben 19 en mijn broer is 19 mijn zusje 9 ze ging snel weer weg dus wij gingen veder maar we schrokken wel heel erg van ons zusje maar ff veder hij pakte uit de sexla dus een condoom en ik mocht hem met mijn mond om doen bij hem duurde 3min. maar het was lekker hij stopte zijn lul in mijn vagina en duwde door tot hij ongeveer op de 16cm zat voelde hij iets hij zij ik ben bij je maagdenvlies en vroeg mag ik er door heen ik zij ja ja natuurlijk en ging er door heen ik vond het lekker maar barste in tranen uit zo pijn deed het dus hij kreeg een stijve en had sperma dus ik zij stop het in me dat was heerlijk maar toen 2 weken later kochten we een zwangerschapstest en daar uit bleek dat ik zwanger was ik dacht yes maar aan de ene kant ook weer niet we dachten hoe gaan pap en mam hier over denken we hadden toch besloten om het kindje te houden en het te vertellen aan de ouders mijn broer mocht op zich zelf gaan wonen en ik werd uit het huis gezet door mijn ouders en ik ging bij mijn broer wonen we kregen het kindje het is een prachttig mannetje na mannetje het is een tweeling twee jongentje geboren om 01:46 en de ander om 01:58 ze heten Luca en Jaden twee prachtige zoontjes love you x mama thomas vroeg me 1 week later van de geboorte van de prinsjes ten huwelijk en ik zij ja een dikke ja zo zie je dat je ook met je broer kan trouwen en kinderen krijgen xx love you

Groetjes: moeder van twee prachtige zoontjes luca en jaden

Auteur
xsanne
E-mail
omdatikeendarlingben@gmail.com
Website
www.stouteverhalen.nl