W spreken af op een parkeerplaats, als ik bij X in de Auto stap krijg ik zon spannend en geil gevoel. Mijn kutje reageert meteen.

Ik kijk X in zijn ogen en zie zijn verlangen dat maakt mij alleen nog maar geiler.
Terwijl X rijd trek ik mijn kleding alvast uit. Zit in mijn stringetje in de auto met mezelf te spelen. X word gek van verlangen en zoekt snel een plek op waar we kunnen stoppen.
WE zijn allebei zo ontzettend geil, X heeft al een ontzettende harde lul, hij drukt me richting zijn lul en ik lik zijn voorkocht van zijn eikel af. Zijn vinger verdwijnt in mijn kutje. Hij kan me zo lekker vingeren en maakt me zo geil dat ik van me af spuit!! Ik wist niet dat ik zoveel kon spuiten Mmm. Hij zit op de auto stoel en ik druk me tegen hem aan en laat me over zijn lul heen zakken ohh zon geil en lekker gevoel wat ik voel.
X is ook zo geil dat wanneer hij mijn kutje voelt zijn sperma al in me kan spuiten!! Ik laat zijn lul diep in me zitten terwijl we lekker zoenen en ik zachtjes heen en weer ga. Ik ga andersom op hem zitten en zit lekker aan mijn klitje. Mmm met zijn lul in me kom ik lekker klaar.
We gaan buiten de auto staan,het regent een beetje die druppels op mijn lichaam geven me een geil gevoel.
X drukt me tegen de auto en neemt me hard en diep van achteren. Hij maakt me zo ontzetten nat dat hij mijn kut geil over mijn kontje smeert. Zijn eikel glijd langs mijn kontje. Hij twijfelt maar ik zeg:Neuk me, neuk me in m’n kontje! Je hebt me zo geil en nat gemaakt hij glijd zo naar binnen! Hij neukt me diep en hard in mijn kontje ohh zo ontzettend lekker. Ik merk dat X in houd, ik zeg hem lekker n mijn kontje te spuiten!! Terwijl ik aanzijn tepel voel wat hij zo fijn vind spuit hij mijn kontje vol!
Auteur
Stout meisje