Het was in Augustus. Een goede vriend had me gevraagd mee te gaan met hem op reis samen met de rest van zijn familie. We waren in Bordeaux in Frankrijk. Wegens omstandigheden was alleen zijn oudste zus en zijn moeder mee. Ook zijn zus had twee vriendinnen mee genomen.

We hadden een zeer afwisselende vakantie; een dagje aan het zwembad, een beetje cultuur. En toen we aan het zwembad zaten was me opgevallen dat zijn zus echt wel een mooie vrouw was. Ze heeft een beetje een air over zich maar daar had ze ook wel wat redens toe. En haar karakter maakt me ook niet veel uit want ik vond ze gewoon mooi om naar te kijken.

Ze had mooi borsten. Dat kon ik zien door haar bikini-topje. Ze had een beetje meer dan handje-vol. Ik merkte dat ze steeds haar bandjes naar beneden deed en haar topje zeer smal maakte, zodat zoveel mogelijk zou bruinen. Ik denk dat ze het liefst monokini had liggen zonnen, net zoals de moeder, maar ik denk dat mijn aanwezigheid haar tegenhield. Nu was ik niet de subtielste in het kijken en had ze dus wel door dat ik haar zeer aantrekkelijk vond. En dat heeft me nu juist geluk gebracht.

Ik was na een avondje cultuur aan het douchen. We verbleven in een oud kasteeltje dus was het nog een vrij oude douche met een gewoon schuifgordijn. De vrouwen hadden een kamer apart net zoals de jongens en middenin bevond zich de badkamer. Altijd als we de badkamer binnen kwamen, luisterden we of er iemand onder de douche stond en zo ja vroegen we of we binnen mochten.

Ook nu gebeurde dat op dezelfde manier en ik zei haar dat ze binnen mocht komen. (Het gordijn was niet doorzichtig. ) Ze stond even voor de spiegel en door goed te luisteren probeerde ik haar te volgen. Plots verraste ze me toch en ze trok het douchegordijn weg. Ik stond daar volledig naakt en wist niet echt wat te doen, terwijl ze me volledig opnam met haar mooie ogen. Ze zei dat ze het maar normaal vond dat zij mij naakt mocht zien omdat ik haar de hele tijd zat aan te staren. Ik vond dat ergens niet onterecht maar bleef het wel oncomfortabel vinden. Ik was echter ook wat opgewonden dat zo een mooie vrouw mij aan het aanstaren was en ik kreeg een spontane erectie.

Ze keek geïnteresseerd hoe mijn penis recht kwam. Hij stond nu al half-recht. Ze voelde zich duidelijk ontspannen een deed haar bikini uit. Ik zag haar mooie borsten uit die bikini floepen. Zo een beetje vallen door hun grote. Diep vielen ze niet want ze had echt wel een mooi, jong, aantrekkelijk lichaam. Nu kreeg ik de hardste stijve die ik ook gehad heb. (Ik was op dat moment nog een maagd. ) Ze deed nu ook haar broekje uit en ik kon zien dat het al een beetje was nat geworden.

Ze stapte bij me in de douche en gaf me een sensuele kus. Met mijn penis raakte ik haar buik. Ik wist dat ze een vriendje had en ik wou niet de persoon zijn die daar tussen kwam. Dus toen ze me een tweede keer wou kussen ging ik met mijn hoofd een beetje achteruit. Ze vroeg wat er scheelde en ik vertelde dat ik niet de persoon wou zijn waarmee ze haar vriendje zou bedriegen. Toen begon ze te wenen.

Ze vertelde dat ik gelijk had en dat ze hem eigenlijk niet mocht bedriegen. ‘Maar’, zei ze, ‘hij kijkt niet meer naar me en we hebben nog amper seks. Als ik hem dan aan het vrijen krijg komt hij onmiddellijk klaar en doet hij geen moeite mij af te werken. En toen ik je op mij zag geilen gaf me dat een goed gevoel. Ik voelde me eindelijk nog een vrouw. ‘

‘En dan stond je hier in de douche en heb ik me laten leiden door mijn gevoel. Wanneer je dan spontaan een erectie kreeg sloegen bij mij de stoppen door en ik wou gewoon die douche in. ”

Ik troostte haar en we stonden te knuffelen in de douche, naakt. Ik had nog steeds een stijve penis en die duwde in haar buik tijdens het troosten. Ze was duidelijk nog steeds geil want ze nam mijn kont stevig vast. Ik volgde haar voorbeeld en begon haar kont te masseren. Ik blijf er nog steeds van verwonderd hoe strak die kont wel niet was. Een mooie volle poep, niet te mager en perfect gevormd.

We begonnen beiden meer opgewonden te geraken en ze wou er mee door. Ik stemde in gedreven door het verstand van mijn penis. Ze vertelde me hoe het ging gebeuren. Ze had gewoon nood aan seks, lichamelijke affectie. Ze had een vriendje dus ik moest gewoon instaan voor het fysieke. Ik zou haar langs achter in de poes nemen terwijl ze tegen de muur zou leunen. Ze stelde zich onmiddellijk klaar en zei dat ze aan haar vriendje zou denken.

Ze spreidde haar benen en wachtte vol ongeduld. Ik was best vertwijfeld door de situatie en ik verschoot toen ze zonder omkijken mijn penis vast nam en naar zich toe trok. Ze duwde hem tegen haar kont en zo maakte ze me duidelijk dat ze er klaar voor was. Ik ging een beetje door de knieën en duwde mijn penis haar vochtige vagina binnen.

Ze nam mijn handen en legde die op haar borsten terwijl ze zei dat ik alles met haar kon doen, zolang het maar bij deze positie bleef. Ik begon haar borsten goed te voelen en voelde me immens ontspannen. Eerst stootte ik langzaam maar al snel had ze het tempo omhoog gedreven. Ik had geen ervaring dus zo lang hield ik het niet vol. Ik zei dat ik ging komen en ze zei me terug te trekken. Ik trok me terug en nog naar enkele keren te trekken aan mijn penis kwam ik op haar kontje klaar. Ze was een beetje teleurgesteld en draaide zich om. Ze verwachtte mijn penis nu snel terug naar slap te gaan maar dat deed hij niet.

Ze dacht wel dat ik nog even door kon gaan en stelde zich opnieuw in positie. Ik had nu wat meer vertrouwen en duwde hem hard naar binnen. Haar adem schokte toen ik dat deed. Ik had met linkerhand haar borst vast en met mijn rechter streelde ik de binnenkant van haar dijen. Ik zocht tussen haar lipjes naar haar clitoris en streelde die hele regio.

Toen we hevig bezig waren begon ik hard haar clitoris te stimuleren en ik was klaar om nogmaals te komen. Ze vroeg met het nog even te proberen ophouden want ze ging dadelijk komen. Ik deed mijn uiterste best en zij spande haar lippen samen zodat ik wat minder bloed in mijn penis zou krijgen. Ik kon weer even verder en niet veel later kwam ze klaar. Er kwam wacht vocht uit haar kutje en dat drupte op mijn voeten. Ik vond dit zo een geil gebeuren dat ik nu ook echt wel moest komen. Ik haalde mijn penis uit haar kutje en was klaar om opnieuw op haar onderrug en kontje te komen toen ze zich verrassend omdraaide en me klaar pijpte.

Ik kwam rijkelijk klaar in haar mondje. Tijdens het masturberen had ik nog nooit zoveel sperma geproduceerd en nu kon ze met moeite bijhouden. Ik verwachtte niet dat ze zou slikken en vertelde haar dat ook. Ze slikte en vertelde me dat dit niet volgens plan verlopen was. Ze zei dat ze had genoten en zich liet gaan in het moment.

Ze wist dat ze me ontmaagd had en voelde zich wat schuldig. Ze vertelde me dat ik haar alles kon vragen en ze benadrukte dat ik over dit hele gebeuren moest zwijgen. Ik had nog nooit iemand kunnen beffen dus vroeg ik haar of ik even mocht beffen. Ze stemde in en we gingen uit de douche. We droogden elkaar af en opnieuw had ik een stijve. Ze was verwonderd en zei: ‘Jij kan precies blijven gaan’. Ik nam haar op en legde haar op bed. Ik gaf haar een stevige tongkus en begon haar tepels te likken. Ik draaide er met mijn tong toertjes rond en beetjes zachtjes in haar tepel. Ik streelde haar tepelhof en porde met mijn penis tegen haar buik. Ik zakte naar benden en likte haar navel.

Ik ging nog lager en volgde haar fijne streepje haar. Ik vond haar clitoris en begon die als een gek te likken. Ze begon zwaarder te ademen en krulde al een keertje haar rug op. Haar bekken begon ritmisch te bewegen. Ik deed het even trager aan en begonnen alles rondom haar kutje te kussen en te strelen. Ze verschoot van de manier waarop ik haar kuste aan de binnenkant van haar benen. Ze was hier duidelijk gevoel en er kwam een klein beetje vocht haar kutje uitgedropen.

Ik legde me in goede positie en begon haar kutje te likken. Terwijl verzorgde ik met mijn handen haar dijen en haar clitoris. Ze begonnen zeer zwaar te ademen en te hijgen en krulde meerde malen haar rug op. Ze duwde mijn hoofd steviger tegen haar vagina. Vlak voor ze ging komen trok ze mijn hoofd weg.

Ze zei dat ze wou dat ik ook genoot en ze wou nog ééns neuken. Omdat ik opnieuw een extreem harde lul had wou ze eens anale seks proberen. Ze wist dat dat het gemakkelijkste ging als de penis keihard was en we stonden beiden ongelofelijk geil.

Ze ging op handen en voeten zitten en zei dat ik hem naar binnen mocht proberen duwen. Maar wel zeer voorzichtig. Ik vreesde een beetje voor een pijnlijke situatie en besloot eerst haar anus nat te likken. Terwijl vingerde ik haar kutje. Al snel bracht ik één vinger in haar kontjegaatje. Ze verschoot maar zei tegelijk dat het een goed gevoel gaf. Ik begon zachtjes haar kontgaatje te vingeren en ze beveelde me er een tweede bij in te brengen.

De vrouw werd niet graag teleurgesteld en ik deed wat me gevraagd werd. Verder was ik nog steeds haar kutje aan het vingeren. Ze zei dat ze klaar was en ik haalde mijn vingers eruit. Ze likte ze geil af. Ze pijpte mijn penis goed nat en nam hem tussen twee vingers en begeleide hem naar haar sterretje. Ze zette mijn eikel goed en vroeg me voorzichtig te duwen. Na een beetje duwen en kleine pijnkreetjes van haar was mijn eikel binnengedrongen.

Ze legde haar handen om mijn kont en trok mij tegen haar zodat mijn penis dieper in haar ging. Ze liet een traantje en ik vroeg of het wel nog ging. Ze zei dat ze absoluut verder wou en dat ze ook al een beetje genoot. Ik begon zachtjes ritmisch te bewegen en het ging steeds makkelijker. Ze stimuleerde met haar vingers (bezet van valse nagels) haar kutje en opnieuw kwam het vocht eruit. Het vond zijn weg via haar been naar beneden. Ik wreef er langs met mijn vingers en likte het op.

Ze nam opnieuw mijn kont vast met haar handen en zij ging het tempo bepalen. Ze begon steeds harder en wilder te duwen en ik genoot best hard. Ik liet me volledig gaan en ging wild te keer. Ik trok hard aan haar tepels en ze schreeuwde het uit (van genot). Ik ging hard tekeer en mijn ballen kletsten tegen haar aan. Ik voelde dat ze aan het komen was want haar rug kromde. Ze spoot een haarde straal uit haar kutje op het bed en ik ging verder.

Na nog vijf minuten stoten ging en friemelen ging ik opnieuw klaar komen.

Ik haalde mijn penis uit haar sterretje en trok er nog enkele keren aan om op haar rugje klaar te komen.

Ik zuchtte luid van het genot en beiden verschoten we dat iemand ons zou kunnen horen. Na even nagenieten kuiste ze zich af met haar handdoek en ging nog even voor me paraderen in haar blootje.

Ik zei dat ik haar mooi en geil vond. Ze kust me op de mond en duwde me plat op bed. Ze zei dat ze daarjuist opnieuw bijna was gekomen en dat het mijn taak was dat af te maken. Ze knielde met haar kutje over mijn gezicht en begon me te facefucken. Ze beval me mijn tong uit te steken en begon aan mijn penis te trekken.

Die werd opnieuw vrij snel hard. Wat je de eerste keer toch niet allemaal kan presteren. Ze schoof naar achter op mijn lichaam en bracht mijn penis in haar kutje. Haar lipjes gleden mooi over mijn eikel en ze begon me als een bezetene te neuken. Ze klotste met haar borstjes in mijn gezicht en ik vond het hemels.

Ik voelde aan haar rillingen dat ze opnieuw ging komen en ze kwam op mijn gezicht zitten. Bijna onmiddellijk spoot ze mijn gezichtje vol en ik vond het heerlijk.

Ze legde zich op bed en trok me op haar. Ze legde mijn penis tussen haar borsten en zo neukte ik me klaar. Ze likte af en toe mijn eikel en uiteindelijk cumde ik op haar kin. Ze likte het zwoel af.

Plots hoorden we iemand de trap op komen. Ze zei dat ze in de douche zou kruipen en dat ik moest doen alsof ik me net aan het aankleden was na de douche. Het was gelukkig haar moeder en die had een aparte kamer, dus die kwam niet binnen.

Vlak voor ik naar benden ging als ik aangekleed was ging ik nog even naar de douche om naar haar te kijken. Ze stond met haar rug naar mij en kon me niet zien. Ik greep langs achter naar haar kut en ze verschoot. Ze draaide zich om en toen ze zag dat ik het was gaf ze mij een laatste, zwoele kus…

Auteur
{MiB.}
E-mail
eroteur@hotmail.com