Alleen op vakantie in Frankrijk

Ik, Linda 22 jaar blond en niet onknap zou samen met mijn vriendin twee weekjes rond trekken door Frankrijk, maar van de week brak mijn vriendin haar onderbeen bij een verkeersongeluk, nu kan ik thuis blijven en mijn vakantie thuis doorbrengen of ik kan alleen gaan.

Eigenlijk is alleen gaan helemaal zo’n gek idee niet eens, helemaal mijn eigen ding doen en met niemand rekening te hoeven houden stond mij wel aan, dus heb ik de tent en kampeer spullen in de auto geladen en ben op weg gegaan richting Frankrijk.

 

De eerste dag naar de omgeving van Lille gereden en daar een camping gezocht, wat beslist niet mee viel omdat daar gewoon haast niets te vinden is.

Ik kwam uiteindelijk terecht op een afschuwelijke camping met enorm smerig sanitair en totaal geen vakantie stemming, ik ben de volgende dag dan ook weer snel vertrokken en richting de kust gegaan waar ik ergens in de Vendee op een kleine maar leuke municipal camping terecht kwam.

Omdat het nog vroeg in het seizoen is, is het er erg rustig maar dat staat mij wel aan, lekker even tot rust komen en niets te hoeven.

Nadat ik mijn tentje opgezet heb op een mooi zonnig plekje, ga ik even een rondje over de camping en kom er achter dat het eigenlijk wel heel erg stil is, ik zie alleen een stel bij een Mobile home.

Aan de auto te zien zijn deze mensen ook Hollanders dus misschien is het wel leuk om even een praatje aan te knopen, de vrouw zit buiten op de veranda en nadat ik mij heb voorgesteld vraag ik haar hoe het hier is, en of er in de omgeving nog iets leuks te doen is.

Zij blijken hier al een week te zijn en hebben dus heel wat tips voor mij, na wat heen en weer gepraat over koetjes en kalfjes kom ik er achter dat het stel Eva(30 jaar donker lang haar) en Andre(34 jaar) heten en dat zij bij mij uit de buurt komen, eva bied mij een wijntje aan en zo brengen wij een gezellig uurtje door, daarna ga ik terug naar mijn tentje om iets te eten te verzorgen.

 

Even later komt Andre bij mij aan en verteld mij dat er voor de komende nacht zeer slecht weer voorspeld wordt, voor onweer, hagel en windstoten word gevreesd.

Hij vindt het dan ook helemaal geen goed idee om de nacht in een tentje door te brengen en stelt voor om bij de receptie te informeren hoe of het er voor staat en of er een alternatief is.

Bij de receptie aangekomen blijkt deze al gesloten en is het telefoonnummer dat op een papiertje op de deur geschreven staat onbereikbaar.

Andre wilt wel even op zijn laptop kijken of er meer over de situatie op internet te vinden is, via een soort buien radar kunnen we zien dat er een zeer slecht weerfront op onze camping afkomt, en na een half uurtje vallen de eerste flinke druppels al, ook begint het in de verte al te rommelen.

 

Waarschijnlijk was het aan mij te merken dat ik bijzondere angst voor onweer heb, want Eva kwam naast mij zitten en sloeg een arm om mij heen, doe maar rustig zei ze je bent hier veilig, je gaat met dit weer echt niet in dat tentje liggen, blijf maar mooi hier slapen, Andre slaapt wel op de bank en jij slaapt bij mij in bed.

Nu heb ik wel vaker met vrouwen geslapen, ik heb ook wel eens voorzichtige seks met mijn vriendin, maar dit is eigenlijk een totaal vreemde vrouw voor mij en ik wist niet goed hoe ik hier op moest reageren, maar toen het opeens harder begon te rommelen en te bliksemen gaf ik toe en was ik blij dat er vannacht iemand bij mij zou zijn.

 

Toen we het eens waren hoe we zouden slapen en we snel mijn slaapspullen uit mijn tent gehaald hadden, schonk Andre ons nog maar eens een wijntje in en we klonken nog maar eens op onze kennismaking.

Andre zette een leuk muziekje op en Eva zorgde voor een hapje en zo werd het een zeer gezellig avondje met zo nu en dan een hevig onweren en regen op de achtergrond.

Na een wijntje of wat vond eva het tijd worden om naar bed te gaan, we gingen om beurten even douchen en daarna installeerde we Andre op de bank en gingen Eva en ik naar de slaapkamer, net op het moment dat we beide in bed lagen liet het onweer zich met veel kabaal horen en schrok ik zodanig dat ik bij Eva in haar armen vloog, zij ving mij behendig op en begon zachtjes geruststellende woordjes in mijn oor te fluisteren, ook aaide ze zachtjes over mijn hoofd.

Dit bracht mij zoveel geruststelling dat ik het gelaten over mij heen liet komen, voor ik het in de gaten had waren het niet alleen maar geruststellende woordjes meer, maar ook geile woordjes, ook stelde zij mij voorzichtig wat vragen die met seks te maken hadden en waar ik zonder na te denken op antwoordde.

 

Ik voelde mij door haar gestreel heerlijk ontspannen en door haar erotische woorden voelde ik mij langzaam maar zeker behoorlijk geil raken, mijn kutje begon al aardig nat te worden, toen ze vroeg of ik wel eens seks met een vrouw had gehad en ik bevestigend antwoordde ging zij wat verder en streelde zij mij met haar linker hand zacht over mijn rechter borst.

Heb je het koud vroeg ze, nee zei ik, dan moet je blij zijn dat ik je streel, zei ze  lachend want je tepel prikt zowat door je slaapshirt heen.

Ik werd mij hierdoor bewust van de situatie maar kon door mijn geilheid hier niets meer tegen doen, Eva gaf mij een kusje in mijn nek en likte zachtjes aan mijn oorlelletje en streelde niet alleen mijn tiet maar kneedde hem nu ook.

Ik werd geiler en geiler en draaide mij zo dat we nu tegenover elkaar kwamen te liggen, nu kuste Eva mij op de mond en prikte met haar tong tussen mijn lippen, ik gaf mij hieraan over en al snel vonden onze tongen elkaar, nadat we even zo hadden liggen vrijen ging Eva met haar mond langzaam via mijn hals al likkend en kussend naar beneden ze stroopte mijn shirt omhoog en kwam zo bij mijn borsten.

Een voor een nam ze een tepel in haar mond, zoog er even aan en beet er zachtjes in, ook ging ze met haar hand zachtjes over mijn buikje naar beneden en streelde over mijn benen, eerst via mijn dijbeen naar mijn kuit en toen terug langs mijn been omhoog, daarbij raakte ze met haar vingers even mijn kutje en merkte ze dat mijn slipje al doordrenkt van mijn sap was.

Ze vroeg of ik het lekker vond en ik kon alleen antwoorden met een diepe zucht, dit was voor haar het sein om verder te gaan en streelde met haar vingers wat harder over mijn kutje, opeens schoof ze de rand van mijn slipje aan de kant en stak ze een vinger in mij poes, ook streelde ze met haar duim over mijn klitje, toen ze zo even bezig was vroeg ze of ze mij mocht likken, ze wachtte geen antwoord af en daalde met haar mond over mijn buikje naar beneden, ze likte mijn kutje eerst over mijn slipje heen en vingerde mij gelijktijdig met twee vingers in mijn kut, ze trok mijn slipje over mijn heupen en ik tilde mijn kontje op, nu lag ik in mijn blote kont voor haar, ook trok ze mijn hemd over mijn hoofd en was ik naakt.

 

Eva hervatte haar lik werk en ik kreunde van genot, ik voelde mijn eerste orgasme naderen en toen Eva een vinger in mijn kontje stak kwam ik heerlijk klaar en moest ik op mijn lippen bijten om niet te gillen, toen ik weer een beetje bijkwam schoot Eva snel uit haar nachthemd en zei, en nu ik jonge dame en ze kwam met haar geschoren poesje boven op mijn gezicht zitten.

Ik kon niet anders dan haar kut in mijn mond nemen en haar klitje naar binnen zuigen, ik stak mijn tong uit en begon haar heftig uit te likken.

Eva draaide met haar kont alle kanten op en kreunde toen ik beide borsten in mijn handen nam en beide heerlijk begon te kneden, ook stak ik af en toe even mijn tong bij Eva in haar anus wat haar een gilletje van genot ontlokte.

Ondertussen merkte ik niet dat de deur heel langzaam open ging en Andre zachtjes binnen kwam, pas toen Andre op het bed klom en tussen mijn benen plaatsnam merkte ik dat hij er was en schrok ik mij wild.

Eva hield mij met haar dijen en handen in bedwang en zei tegen Andre dat hij mijn kutje direct moest likken, toen hij zijn tong in mij stak en even flink bezig ging werd ik weer bloedgeil en staakte ik mijn verzet al snel en hervatte ik mijn lik werk bij Eva alweer.

Toen Eva dat merkte verminderde zij haar druk op haar dijen en kon ik weer helemaal mijn gang gaan, ook liet ze mijn armen los en kon ik weer bij haar borsten.

Andre was een ervaren beffer en ik kwam al snel klaar op zijn mond, ook Eva bereikte haar hoogtepunt even voor mij.

Toen we beide op adem waren gekomen wou ik toch wel graag weten wat dit moest voorstellen en bekenden Andre en Eva dat ze dit toen ik stond te douchen hadden afgesproken.

 

Doordat Eva mij constant over mijn buik en borsten aaide werd ik toch weer nat en geil, toen ze dat merkte lag ze mij op mijn rug en zei ze tegen Andre dat mijn mond gevuld kon worden.

Andre kwam naast mijn hoofd zitten en hield zijn lul voor mijn mond, ik hapte hem dankbaar naar binnen, ook Eva kwam erbij en samen pijpte we Andre, om de beurt namen we zijn lul diep in onze mond of likte aan zijn ballen.

Andre hield dit niet lang vol en kwam klaar in mijn mond, hij spoot zoveel sperma dat ik niet alles zo snel kon verwerken, er liep dan ook wat uit mijn mondhoeken naar mijn kin, Eva zag dat en was er als de kippen bij om alles van mijn kin te likken, Andre haalde zijn verslappende pik uit mijn mond en Eva stak direct haar tong in zijn plaats en zo likte ze nog wat sperma uit mijn mond op.

Schijnbaar was dit zo’n geil gezicht voor Andre dat zijn lul weer tot leven kwam en hij stiekem tussen mijn benen plaats nam en terwijl eva en ik nog lagen te vrijen duwde Andre stukje voor stukje zijn harde lul tussen mijn kutlipjes, ik vond het heerlijk en al snel duwde ik mijn heupen omhoog om meer van zijn heerlijke staaf naar binnen te krijgen.

Toen hij helemaal in mij zat begon hij mij heerlijk met zachte stootjes te neuken en ik een luid kreunen niet kon onderdrukken, Eva kwam met haar borsten bij mijn gezicht en ik hapte om beurten haar tepels in mijn mond.

Andre voerde zijn tempo steeds verder op en toen hij een vinger in mijn kont stak kwam ik met een gilletje klaar, omdat Andre nog maar kort geleden klaar was gekomen duurde het bij hem even langer en daar maakte Eva gebruik van door op haar knieën te gaan zitten en Andre te smeken om haar ook te neuken.

Hij kroop van mij af en besteeg haar en neukte haar op zijn hondjes, dit duurde niet lang of beide kwamen luid kreunend klaar en Andre spoot het poesje van Eva helemaal vol, uitgeput vielen ze naast mij neer en zo zijn we alle drie in slaap gevallen.

 

Ik werd wakker door een zacht gelik aan mijn tepels en toen ik mijn ogen opende keek ik in de bruine ogen van Eva, goede morgen lieverd zei ze, Andre is met het ontbijt bezig en ik zal jou even wassen, daarop ging ze met haar tong naar mijn navel en likte daar met veel speeksel kringetjes.

Toen over mijn buik en venusheuvel naar mijn kutje, die was nog zo gevoelig van het feest van gisteravond dat ik niet veel nodig had om weer zeiknat te worden, ze likte eerst even zacht om mijn klitje en schaamlippen en stak toen een vinger naar binnen ook likte ze af en toe over mijn sterretje, ik werd zo rustig, maar geil naar een eerste hoogtepunt van de dag gelikt.

Ik wou haar ook even klaar laten komen maar Andre riep dat het ontbijt klaar was en dat de koffie was ingeschonken, we wilden hem niet laten wachten en sprongen beide uit bed en liepen naakt de slaapkamer uit, zo dames lekker geslapen? Vroeg Andre, en nog last van het onweer gehad vroeg hij aan mij, onweer? Zei ik, ik heb er niets meer van gemerkt maar ik heb wel sterretjes gezien, we schoten alle drie tegelijk in de lach.

 

Ook Andre zat naakt aan de ontbijttafel en ik kon mijn ogen niet van zijn pik afhouden, Eva had het door en vroeg aan mij wat ik eten wilde, yoghurt, fruit of worst vroeg ze, eerst maar wat yoghurt om op krachten te komen zei ik, daarna zien we wel verder.

Toen ik mijn ontbijt op had en een flinke slok heerlijke koffie had genomen vroeg ik of ik een stukje worst mocht hebben, natuurlijk zei Eva, maar krijg je zo’n heel stuk wel op?

Als jij me helpt komen we een heel eind zei ik, en voor Andre er erg in had zaten Eva en ik op onze knieën voor zijn slappe pik en namen we hem al likkend en zacht zuigend om beurten tussen onze lippen, in no time kwam zijn lul omhoog en werd zo stijf als maar kan.

Andre vond het heerlijk, Eva pijpte Andre diep, ze kon zijn lul helemaal in haar keel nemen, dat kon ik niet en nam genoegen met iets meer dan de helft, ook likte we zijn balen en aan zijn kontgaatje en Eva stak daar zelfs haar tong in.

Toen Andre klaarkwam spoot hij alles bij Eva in haar keel en ze liet er geen druppel van verloren gaan, ik kreeg niets, zo zei ze, jij had al yoghurt op en ik nog niet jij krijgt zo nog wel wat fruit maar eerst opruimen, douchen en aankleden want dit kon wel eens een lange dag worden.

 

Toen we allemaal klaar waren dronken we buiten op de veranda nog een kop koffie, we zullen even bij jou tentje gaan kijken om te zien of die het onweer overleefd heeft zei Andre. Alles bleek prima in orde te zijn, de tent had niets te leiden gehad, ik kroop erin om te zien of binnen ook alles in orde was en hoorde Andre vragen, hoe is het daar? Alles droog?

Toen voelde ik zijn hand op mijn kont en voelde direct mij kutje reageren, alles is droog op een klein plekje na maar dat is jouw schuld zei ik, Andre kwam ook naar binnen en gaf mij een kus op mijn mond, onze tongen vonden elkaar en er volgde een diepe innige tongzoen, ho even André zei ik, even pauze anders kom ik de dag niet door zei ik, gelijk heb je mijn lul moet ook even rusten zei André en we kropen weer naar buiten.

 

We gingen naar Eva terug en bespraken wat we de komende dag zouden gaan doen, ik ga lekker een paar uurtjes in het meer vissen zei André, dan kunnen wij wel een boswandeling gaan maken zei Eva en daar was ik helemaal voor.

Terwijl ik mijn wandelschoenen ging aantrekken pakte Eva wat drinken en eten in een rugtasje, gaven beide André een dikke zoen en gingen op weg, we liepen zo van de camping het bos in, waar diverse wandelingen waren uitgezet, je kon diverse kleuren bordjes volgen, wij kozen voor de gele die route was ongeveer twaalf kilometer.

 

Onder het wandelen hadden we het hoogste woord met natuurlijk de afgelopen nacht als voornamelijk onderwerp, Eva vroeg naar mijn ervaringen op seks gebied en of ik niet erg geschrokken was van hun actie.

Ik stelde haar gerust, ik had een en ander natuurlijk niet verwacht en ik was wel even geschrokken, maar ik had er absoluut geen moeite mee.

Niet dat ik heel veel ervaring met seks had, ik had wel wat vriendjes gehad natuurlijk en wat seks uurtjes met mijn vriendin beleefd, maar ik wou graag nieuwe dingen ontdekken, een fantasie van mij was dat ik ooit door twee mannen tegelijk geneukt zou worden, een pik in mijn poesje en een pik in mijn mond… of in.. daar droom ik van zei ik, nou zei Eva dan kunnen we nog een leuke tijd hebben.

 

Na een half uurtje begon het behoorlijk warm te worden en werd het tijd om een rustpauze in te lassen, we vonden een mooi stukje gras in de zon en Eva spreidde een klein kleedje uit zodat we lekker konden zitten, we dronken wat en Eva had wat snoepjes mee genomen.

Ik ging even met gesloten ogen liggen om van het zonnetje te genieten, ik hoorde Eva in haar rugtasje rommelen maar ik schonk daar geen aandacht aan, ik heb wat fruit, zei Eva, wil je wat? Is goed zei ik, doe maar een stukje, goed, ogen dicht en benen open zei eva, en voor ik het wist deed eva mijn knieën wat omhoog en uit elkaar.

Ik wou nog iets zeggen maar Eva was me voor en lag een vinger op mijn mond, laat me maar even gaan en geniet zei ze, en ik liet haar haar gang maar gaan, ze deed mijn rokje wat omhoog en stroopte mijn slipje van mijn billen, ze gaf een paar kusjes op mijn spleetje en begon mij voorzichtig te vingeren, mijn kutje stond direct in vuur en vlam en werd flink nat.

Eva deed eerst een vinger in mijn kutje en opeens voelde ik iets tussen mijn lipjes wat dikker was dan een vinger, eerst ging het wat moeilijk en stroef maar toen Eva er even wat speeksel op deed ging het makkelijker.

Ik voelde mij langzaam maar zeker gevuld worden en ik moest even kijken wat ze aan het doen was, ik tilde mijn hoofd wat op en keek tussen mijn benen, ze was bezig met een banaan! Eva glimlachte naar mij en stootte steeds dieper in mij door, ik werd vervuld van geilheid en kon een snik niet onderdrukken.

Dit gaf Eva nog meer aansporing om door te gaan en kwam met haar hoofd bij mijn kutje, ze likte mijn klitje en ze neukte mij met die banaan, ik lag te kronkelen als een paling en kwam heftig klaar, ik lag nog uit te hijgen toen eva de banaan uit mijn kutje haalde en hem uit de schil nam, er een stukje met haar mond afbeet en bij mij in mijn mond deed en samen aten wij al tongzoenend de banaan helemaal op.

Lekker? Vroeg ze, heerlijk zei ik, alleen mis ik de slagroom.

Toen we beide uit gelachen waren en ons wat opgefrist hadden in een beekje gingen we hand in hand op weg, mijn slipje had ik maar uit gelaten want ik verwachte nog wel wat vandaag.

 

Toen we weer op de camping kwamen zagen we dat er naast mijn tentje een klein oud campertje stond, ook stond er bij André een wat oudere heer, ze hadden een diep gesprek over vissen.

Wij stelden ons voor en de man bleek Bram(52jaar) te heten en was erg vriendelijk maar keek een beetje koel uit zijn ogen.

Naar later bleek was Bram sinds een jaar weduwnaar en was nu op zoek naar wat rust.

Wij gingen eerst even douchen en Eva wou even een dutje gaan doen, ik wou mijn bikini aantrekken en nog even met een boek van de zon genieten, na een uurtje kwam Eva vragen of ik mee ging naar de supermarkt om wat boodschappen voor het eten te doen, we haalde wat vlees voor de barbecue en wat groente voor een heerlijke salade, toen we terug kwamen was André ook terug van het vissen en zat lekker met Bram aan een biertje, zo dames tijd voor een wijntje? Vroeg hij en we schoven bij hen aan.

Zo zaten we lekker en gezellig een poosje te borrelen toen André het tijd vond om de BBQ aan te steken, Eva vroeg aan Bram of hij bleef eten want we hadden toch meer dan genoeg.

 

Tijdens het eten merkte ik aan Eva dat de wijn begon te werken en ze een beetje tipsy werd, opeens vertelde ze het verhaal van de banaan en ik schaamde mij dood.

Bram wou het niet geloven dat we dat gedaan hadden en wou wel eens zien hoe dat er uit zag, ook bij hem begon de alcohol te werken, Eva ging naar binnen en kwam terug met wat bananen, benen wijdt! Riep ze, dan zullen we deze heren eens wat laten zien.

Toen ik een beetje begon te protesteren pakte de beide mannen mij beet, voor ik mijn mond open kon doen drukte André zijn mond op de mijne en stak zijn tong in mijn mond.

Eva warmde mijn kutje met haar mond op en Bram stak zijn hand onder mijn shirt en pakte mij wat ruw bij mijn borst en tepel, ik stribbelde wat tegen maar kon de vlinders in mijn buik niet negeren.

Mijn poesje begon weer te stromen en Eva likte het allemaal op, toen ik goed nat was kwam Eva met de banaan en duwde hem met zachte dwang in mijn kut, ze haalde hem wat op en neer en toen was er geen houden meer aan.

Ik wou meer! Bram zoog hard aan mijn tepels en de banaan vloog in en uit mijn poes, André haalde zijn lul uit zijn short en hield hem voor mijn mond, ik hapte hem naar binnen en kronkelde met mijn tong langs zijn eikel.

 

Ook Bram haalde zijn lul uit zijn short en hield hem bij Eva voor haar mond, die zich geen moment bedacht en hem direct naar binnen zoog.

Ik nam de banaan van Eva over en neukte mijzelf hard en diep met de kromme vrucht, ik voelde de pik van André in mijn mond dikker worden en hij kwam in mijn mond klaar, hij spoot dikke klodders sperma diep in mijn keel en deze keer slikte ik wel alles naar binnen.

Toen André spoot kwam ik ook heerlijk klaar en kneep de banaan met mijn kut bijna plat.

Eva pijpte Bram zo diep dat zijn ballen tegen haar kin kletsten, ook bram spoot zijn zaad bij Eva in haar keel en ook zij had daar geen enkel probleem mee en slikte alles tot de laatste druppel op.

 

Toen we allen wat bij gekomen waren besloten eva en André om naar binnen te gaan om eens lekker met zijn tweeën te gaan seksen.

Bram wou met mij doorgaan maar ik besloot dat dit voor nu even genoeg was mijn kutje was rauw van de banaan, ik vroeg Bram naar zijn camper te gaan zodat ik de boel op kon ruimen, nadat de hele boel weer aan kant was deed ik de lichten uit en ging naar mijn tentje om van een welverdiende nachtrust te genieten en te dromen over twee heren die mij in al mijn gaatjes zouden vullen.

 

De volgende morgen was het heerlijk weer om de omgeving eens te gaan bekijken, eerst heb ik nog bij Bram en Eva ontbeten en ben toen in mijn autootje gestapt, ik ging alleen omdat ik de afgelopen dagen eens rustig tot mij door wilde laten dringen en wel toe was aan een beetje rust.

Er waren tal van bezienswaardigheden om te bezoeken, ik koos voor een museum en een kasteel, het museum toonde moderne kunst van plaatselijke kunstenaars maar kon mij totaal niet boeien waardoor ik het al snel voor gezien hield en op weg ging naar mijn volgende doel.

Het kasteel was wel interessant, een imposant gebouw met een rijke historie en prachtige tuinen die er verzorgt bij lagen.

Het was stil, zo in het vroege voorjaar, toeristen waren er bijna niet en een echte rondleiding was nu niet mogelijk, wel kon ik op eigen houtje het kasteel bezoeken wat mij op plaatsen bracht die waarschijnlijk normaal gesloten zouden zijn.

Ik liep zorgeloos te dwalen door ruime woonvertrekken en lange gangen, boven kwam ik prachtige slaapkamers met mooie hemelbedden tegen en ik voelde mij net een prinses.

Vanuit een van de laatste kamers kwam nogal wat rumoer, de deur stond niet zoals de andere open maar stond op een kier waardoor ik het niet kon laten om er even door heen te gluren.

Ik zag een stelletje bezig de liefde te bedrijven, zij jong ongeveer 19 jaar, blond en een beetje mollig, hij veel ouder maar vitaal, het jonge meisje zat op haar knieën en pijpte de oudere heer vol overtuiging terwijl zij zichzelf hevig zat te vingeren.

Stomverbaasd en nieuwsgierig bespiede ik de twee, ik kon mijn ogen niet meer los maken van het geilende koppel, ik zag hoe de man klaarkwam in het snoetje van het jonge ding, hij spoot zijn zaad half in haar mond en half in haar gezicht, dikke klodders droppen van haar kin.

Even moest hij op adem komen maar al snel dwong hij het meisje overeind en moest zij op haar knieën op het bed gaan zitten, zonder omhaal nam de man plaats achter het meisje en ramde zijn niet verslapende paal in haar kutje, met lange en stevige halen neukte hij haar terwijl zij lag te kermen van de pijn.

Hij pompte zichzelf respectloos naar een volgend hoogtepunt en spoot zijn sperma bij haar naar binnen, toen hij klaar was veegde hij zijn imposante snikkel aan haar slipje af en verdween zonder een woord tegen haar te zeggen door een andere deur, het jonge meisje snikkend achterlatend.

 

Ik kon het meisje niet aan haar lot overlaten en sloop zachtjes het kamertje binnen, toen ze mij opmerkte schrok ze en bedekte zij zich snel met een laken, maar door mijn geruststellende woorden raakte ze over haar schrik heen en accepteerde mijn hulp, met een nat doekje maakte ik haar gezicht schoon en zag dat ze een knap gezichtje had.

In gebrekkig Frans en Engels spraken we tegen elkaar, waaruit ik kon opmaken dat haar naam Nicole was en dat ze op het kasteel in de huishouding werkte, ze had net straf gehad van de huismeester omdat ze een kopje had laten vallen, en als er iets niet goed ging werd er altijd met seks gestraft.

Het beeld van het neukende koppel en het lichaam van het bijna naakte meisje hadden mij toch opgewonden en zonder dat ik er zelf erg in had streelde ik de borsten van het knappe ding, ik voelde haar tepels door het laken heen zich verstijven, we keken elkaar even in de ogen en zonder enige vorm van protest kusten we elkaar.

Onze tongen vonden elkaar in een heerlijke tongzoen en we lieten ons achterover op het bed vallen, mijn handen zochten haar borsten onder het laken en kneedde de heerlijke bollen zacht, ik liet haar tepels tussen mijn vingers rollen en voelde dat ze nog harder werden.

Het laken viel van haar lichaam en ik zocht met mijn mond haar tepels, een voor een nam ik ze tussen mijn lippen en kuste, likte en zoog eraan.

Met een hand zocht ik tussen haar benen naar haar grotje en voelde dat ze nat was, ik vingerde haar en met een diep gekreun kwam ze hevig klaar.

Misschien was ik te snel gegaan, want toen ze weer een beetje bij was gekomen sprong ze van het bed en verdween gehaast door de zelfde deur als waardoor de man was verdwenen, nu mij onbevredigd achterlatend.

 

Ik durfde haar niet te volgen en na een poosje gewacht te hebben wist ik dat ze niet terug zou komen en besloot ik om weer verder te gaan, mijn aandacht voor het kasteel was wel vervlogen en ik hield het binnen voor gezien, wel bracht ik nog een tijdje in de prachtige tuin door.

Toen ik bij de parkeerplaats kwam zag ik haar bij mijn auto staan, ze glimlachte even naar mij en stapte zonder een woord te wisselen bij mij in, Ik startte de auto en reed de parkeerplaats af.

Nicole liet mij met handgebaren weten welke richting ik op moest en stuurde mij zo naar een verlaten weggetje in het bos, na een minuut of 10 liet ze mij stoppen en keerde zij zich naar mij om, haar hand lag ze op mijn wang en heel langzaam kwam ze met haar mond naar de mijne, ze kuste mij en ik beantwoorde haar kus, heel voorzichtig prikte zij met haar tong tussen mijn lippen en gulzig zoog ik die in mijn mond.

Na even heerlijk te hebben zitten vrijen knoopte ze mijn blouse open en zocht met haar hand naar mijn BH loze borsten, ze kneedde hen zachtjes en speelde heerlijk met mijn tepels, ze boog zich voorover en nam een tepel in haar mond en zoog die hard tussen haar lippen en likte er met haar tong rondjes omheen.

Haar andere hand kwam onder mijn rokje en vond een drijfnat kruisje, ze lachte weer en vingerde mijn poesje door de stof van mijn slipje heen.

Langzaam likte ze van mijn borsten naar beneden om via de navel bij de rand van mijn rokje te komen, met een hand schoof ze het rokje omhoog en trok mijn slipje over mijn billen naar beneden, even liet ze haar wijsvinger van boven naar beneden tussen mijn schaamlipjes glijden, daarna ging ze met haar hoofd verder naar beneden en zocht met haar mond mijn pruimpje, eerst gaf ze een paar kleine kusjes op de schaamlipjes en zachtjes liet ze haar tong hier tussen glijden,”hmm ohh ahhh” kreunde ik en drukte met beide handen het hoofd van Nicole harder tegen mijn schoot, die liet haar tong nog sneller door het spleetje gaan en raakte hierbij enkele keren mijn klitje “ohh jaa ohh jaa” kermde ik steeds harder en schokte met mijn heupen omhoog,”ohh jaa ik kommm” gilde ik en liet een golf geil uit mijn kutje stromen, Nicole deed haar best om zoveel als mogelijk van dit zalige sap naar binnen te krijgen maar veel liep tussen mijn billen door in de stof van de stoel.

Nadat ik hersteld en terug op aarde was wilde ik dolgraag Nicole ook verwennen maar zij liet blijken dat het zo genoeg was en dat ik weer moest gaan rijden, na ongeveer 2 kilometer kwamen we in een dorpje waar ze op het plein uit wilde stappen, ze gaf me nog een briefje met een nummer en na een innige tongzoen verdween ze in een steegje.

 

Nadat ik de navigatie had aangezet had ik de camping snel terug gevonden, het bleek dat ik er eigenlijk maar een klein stukje van verwijderd was, ik zocht direct Eva en Andre op en onder het genot van een glaasje vertelde ik het hele verhaal. Natuurlijk wilden ze alles weten en Andre vond het jammer dat ik haar niet meegenomen had, toen ik vroeg hoe hun dag was geweest bleek die minstens zo leuk te zijn geweest als de mijne.

Het stel had zich prima vermaakt op het strandje van het meer en hadden samen met Bram heerlijk genoten van de zon en van elkaar, Eva had zich gewillig in de buitenlucht laten gebruiken door de twee heren en had hen een voor een naar een hoogtepunt weten te werken zonder dat het anderen was opgevallen.

We besloten om met zijn allen in het restaurant van het dorp te gaan eten, het eten was heerlijk en de wijn vloeide rijkelijk maar ondanks het leuke gezelschap kon ik mijn gedachten aan het meisje uit het kasteel niet van mij afschudden, toen we terug op de camping waren wilde ik maar een ding en dat was zo snel mogelijk naar mijn tentje en dromen over een geil avontuur met Nicole.

 

Dat avontuur kwam sneller dan ik verwacht had want na het douchen en het ontbijt besloot ik om het nummer wat ik van Nicole had gekregen te bellen, al snel nam zij met een dromerig “bonjour, Nicole” op en in mijn verschrikkelijkste Frans zei ik wie ik was en nodigde haar uit om naar de camping te komen zodat wij wat beter zouden kunnen kennismaken, wonder boven wonder begreep Nicole na wat kleine misverstanden mij en beloofde om die middag langs te komen.

Toen ze eindelijk kwam begroette wij elkaar met een paar stevige kussen en besloten we om lekker op een door struiken beschutte plek aan de oever van het meer te gaan zitten en te genieten van de zon en een wijntje die Nicole meegebracht had, ons gesprek ging met horten en stoten waardoor we diverse malen hartelijk moesten lachen omdat we elkaar weer eens niet helemaal begrepen, onder ons zeer gezellig samen zijn merkte ik aan Nicole dat ze iets nerveus leek te zijn en toen ik haar daar naar vroeg moest zij blozen en bekende zij mij dat zij er op hoopte om, net als de dag ervoor, met mij nog eens wat te vrijen, ik was blij dat zij niet zo preuts was en liet haar hoop dan ook snel uitkomen door haar in mijn armen te nemen en haar een kus op haar mond te geven die zij gewillig beantwoorde en wij daardoor in een heerlijke tongzoen verwikkeld raakten.

We lieten ons onderuit zakken zodat we naast elkaar kwamen te liggen en vreeën heerlijk met elkaar, Nicole zocht al snel met haar hand naar mijn borst, ik had mijn bikini aan wat het voor haar makkelijk maakte om mijn tiet tevoorschijn te halen en lekker met mijn tepel te spelen, tot er een lichte schaduw over ons heen viel wat ons beiden deed opkijken, niet geheel onverwachts stonden Eva en Andre ons breed grijnzend aan te kijken en ik kon niet anders dan met een naakte tiet hen aan de geile Nicole voor te stellen wat mij van het stel allerlei complimentjes opleverde, “mag ik erbij komen zitten” vroeg Eva met een verleidelijk stemmetje, ik vond het prima, Eva ontdeed zich ook van haar bovenstukje en kwam naast ons zitten, Andre mompelde iets over boodschappen en geile wijven en liet ons met zijn drieën achter, zonder schaamte ontdeed ik mij ook maar van mijn bovenstukje en liet mijn tieten de vrijheid.

 

Ik verontschuldigde mij bij Eva en gaf de verbaasde Nicole weer een heerlijke zoen die zij direct weer beantwoorde door met haar tong mijn mond te verkennen en weer een tiet van mij met haar hand te beroeren, ook liet ik mij nu niet langer in en zocht naar de borsten van Nicole en kneedde haar tieten stevig door de stof van haar blouse heen.

Eva hield zich eerst nog afzijdig maar toen zij begreep dat wij ons niets van haar zouden aan trekken kwam zij nog dichterbij een streelde mijn been en kroop met haar hand heel langzaam en plagerig naar boven om mijn kruis even met haar vingers te beroeren wat bij mij een siddering van genot door mijn lichaam deed gaan.

Ik knoopte het bloesje van Nicole open en hielp haar om het uit te trekken, ze droeg geen BH wat het voor mij makkelijk maakte om haar tepels lekker met mijn tong op te zoeken en die heerlijk te likken ook nam ik ze om beurten tussen mijn lippen om er even hard aan te zuigen wat bij de Franse schoonheid een wel gemeend gekreun veroorzaakte.

Ook Eva vatte het gekreun van Nicole op om wat verder te gaan en liet haar vinger stiekem tussen mijn bikini slip mijn gleufje in glijden en vingerde mij zo zachtjes tot het geil werkelijk mijn poesje uitstroomde, Nicole ging achterover op haar rug liggen zodat ik mijn hand ook naar beneden liet zakken en naar het natte plekje onder haar rokje zocht die ik zonder moeite vond en mijn vingers in haar broekje liet verdwijnen en haar grotje diep vingerde.

Er was niet veel voor nodig voordat de Fransaise met een zucht klaarkwam, ik voelde haar kutje krampachtig in mijn vingers knijpen wat bij mij ook een onverwacht snel orgasme veroorzaakte, even bleven wij hijgend over elkaar liggen en net toen ik Eva naar mij toe wilde trekken kwam er een bootje met wat kinderen voorbij die spetterend in het water voor ons bleef liggen wat ons na enige tijd weer deed aankleden en afdruipen omdat het magische moment hierdoor plotsklaps was verdwenen.

Eva ging iets teleurgesteld terug naar haar Mobil home waar Andre en Bram lekker aan een pilsje zaten, Nicole had daar niet zoveel zin in en stelde mij voor om samen naar haar huis te gaan om in de tuin nog wat te zonnen en een duik in hun zwembad te nemen.

 

Bij Nicole thuis aangekomen bleek er verder helemaal niemand thuis te zijn, we dronken eerst gezellig een glas wijn maar binnen de kortste keren zaten wij elkaar nat te spetteren in het kleine zwembad, we hadden veel lol en plonsden vrolijk in het rond.

Het duurde niet zo heel lang voordat we in het water lagen te vrijen, ik hing achterover geleund met mijn armen over de rand van het bad, toen de lieve Francaise mij begon te kussen wat ik natuurlijk graag beantwoorde, zij liet haar handen een verkenningstocht over mijn lichaam maken, die vonden al snel mijn tieten die zij dan ook heerlijk streelde en af en toe zacht in mijn tepels kneep waardoor die hard werden van geilheid.

Mijn bovenstukje verdween al snel met een boog uit het bad wat de weg voor de lippen van Nicole vrij maakte en die zij dan ook al snel om mijn tepels sloot om heerlijk aan mijn harde knoppen te zuigen.

 

Ik ontspande mij en liet Nicole haar gang gaan die, terwijl zij aan mijn tepels zoog, ook met haar vingers in mijn broekje kroop om mijn kutje zachtjes te vingeren,” ohh jaa hmmm” kreunde ik zachtjes toen zij haar middelvinger tussen mijn lipjes liet glijden, zachtjes haalde ze haar vinger op en neer wat mij geiler en geiler maakte.

Opeens stond ze op en trok mij ook overeind, we stapten uit het zwembad en gingen al vrijend op het gras liggen, nu was het mijn beurt om het bovenstukje van Nicole te verwijderen maar voor ik haar mooie borsten kon omvatten liet zij zich verder naar beneden zakken en kwam met haar mond ter hoogte van mijn poesje, langzaam stroopte zij mijn broekje over mijn billen en ook die verdween met een grootte boog.

Ze likte mijn kale schaamlipjes heel voorzichtig aan de buitenkant en wreef heerlijk met haar zachte hand over mijn buikje,”ohh hmm ahh” kreunde ik zacht toen het puntje van haar tong even mijn clitje raakte, het spoorde haar aan om harder te likken en liet haar tong op en neer door mijn gleufje gaan en stak hem er enkele malen diep in.

Ook haar vingers hield zij niet stil, ze liet er twee van mijn in poesje glijden en vingerde mij hiermee, terwijl ze mijn clitje zacht likte, naar een zalig hoogtepunt,”ohh jaa ikk komm” kermde ik en liet mijn sap haar mond in stromen.

Terwijl ik nog naar adem lag te happen kwam de schat weer naar boven en kwam in mijn armen liggen, ze keek mij in de ogen en lachte even naar mij om vervolgens haar mond op de mijne te drukken en mij een heerlijke tongzoen gaf, zodat ik mijn eigen zilte smaak in haar mond goed kon proeven.

We waren zo verschrikkelijk lekker en druk met elkaar aan het vrijen dat wij beide totaal niet in de gaten hadden dat Jean en Pascal de tuin in kwamen gelopen, Jean de 20 jarige broer van Nicole en Pascal zijn vriend, waren ons heel stilletjes genaderd en toen ik mij oprichtte om het poesje van de geile schat een lik beurt te geven zag ik hen breed grijnzend staan, ik schrok mij natuurlijk wezenloos en gaf een luide gil, Nicole leek minder te schrikken en sloeg haar armen beschermend om mij heen.

 

De dame en heren spraken te snel om iets van hun gesprek mee te krijgen maar doordat Nicole niet in paniek raakte en ook niet boos reageerde werd ik ook rustiger, de jongens kwamen wat dichter bij ons en het leek er op dat zij het wel leuk vonden wat zij gezien hadden, Ik weet niet hoelang zij daar gestaan hadden maar aan de bobbel in de broek van Jean moet dat lang genoeg zijn geweest.

Ik moest even aan de nieuwe situatie wennen maar gezien de afgelopen dagen wist ik hier wel raad mee en kon deze twee niet onknappe knullen wel waarderen, vooral Jean had mijn aandacht, natuurlijk ook omdat zijn aandacht ook geheel op mij gericht leek te zijn, hij had liet zijn short behendig zakken en hield zijn stijve lul recht voor mijn gezicht, meer aansporing had ik niet nodig en zonder verdere twijfels hapte ik zijn paars aan lopende eikel tussen mijn lippen.

Zacht zoog ik op het heerlijke vlees en liet mijn tong rondjes om het kopje draaien, met mijn hand pakte ik voorzichtig zijn ballen en kneedde die zachtjes terwijl ik zijn lul steeds wat dieper in mijn keel liet glijden.

Terwijl ik Jean pijpte ging ik op mijn knieën zitten en voor ik er erg in had knielde Pascal achter mij en pakte mijn tieten in beide handen en begon die heerlijk te masseren, en kuste mij in mijn nek, ik had verwacht dat hij zich met Sabine bezig zou houden maar toen ik haar met mijn ogen zocht zag ik haar zittend in een tuinstoel, een glas wijn aan haar lippen, en met twee vingers in haar kut, genietend naar ons kijken.

Pascal bemoeide zich zeker niet alleen met mijn borsten maar liet zijn handen over mijn hele lichaam glijden en streelde mij waar hij maar kon, even haalde hij zelfs zijn vinger door mijn poesje zodat die nat werd van mijn geil, zijn natte vinger bracht hij naar zijn mond en likte die schoon, hij spuugde er op en bracht hem toen naar mijn kontje en smeerde zijn spuug op en in mijn sterretje, dit herhaalde hij enkele keren totdat hij zijn vinger naar binnen bracht en mij in mijn kontje begon te vingeren.

 

Ook Jean liet niet op zich wachten want na hem even heerlijk te hebben zitten pijpen trok hij zich uit mijn mond terug en zakte ook door zijn knieën en terwijl hij zijn tong diep in mijn mond liet verdwijnen vingerde hij mij met twee vingers diep in mijn druipende kut.

Ik hoorde Nicole op de achtergrond iets roepen waardoor de vingers uit mijn lichaam verdwenen, Jean ging op zijn rug liggen en trok mij met mijn poesje boven zijn snoei harde paal, ik dacht dat ik het begreep en bracht zijn paal met een hand voor mijn scheur en liet mij met een diepe zucht op deze heerlijkheid zakken, een paar keer liet Jean mij op en neer wippen maar net toen ik het tempo wilde verhogen, hield hij mij tegen en voelde ik dat mijn sterretje weer bevochtigd werd, ik wilde achterom kijken wat of er gebeurde maar Jean pakte mijn hoofd en perste zijn tong tussen mijn lippen zodat ik weer een heerlijke tongzoen van hem kreeg, even werd zo mijn aandacht afgeleid maar toen ik iets diks en hards tegen mijn sterretje voelde sloeg mij de schrik om mijn hart.

Pascal drukte mij zo ver als mogelijk naar voren en Jean hield mij stevig vast zodat ik geen kant op kon, hij fluisterde lieve woordjes in mijn oor en terwijl hij zachtjes zijn heerlijke lul in mij bewoog liet Pascal zijn lul zachtjes mijn kontje in zakken,” ohh ahh ohh” kermde ik luid toen zijn eikel in mij verdween, Pascal liet mijn kontje even aan zijn gevaarte wennen maar drukte zijn paal al snel wat verder, “ooh god, ohh jaa” gilde ik toen zijn hele lul in mij zat.

Na mij even rust gegund te hebben begonnen de heren met voorzichtige zachte stootjes, om en om lieten zij hun paal even op en neer gaan, natuurlijk ging het eerst wat moeizaam maar het duurde niet lang voor zij het juiste ritme kregen en mij zalig in beide gaten neukten, “ooh jaa neuk mij harderrr” kreunde ik toen zij het ritme iets verhoogde en wat hen nog meer aanspoorde om mij nog harder te naaien.

Ik voelde een warme gloed in mijn kontje ontstaan toen Pascal met een rauwe kreet zijn zaad in mij spoot en wat mij een heftig orgasme bezorgde, “ooh jaa ikk komm” kreunde ik toen ik klaarkwam wat ook Jean met een brul zijn zaad deed spuiten.

 

Hijgend en buiten adem lieten wij ons naast elkaar op het gras vallen, alle twee de lullen schoten daardoor uit mijn lichaam en het sperma droop uit mijn openingen, Nicole kwam bij mij liggen en likte veel van het warme vocht in haar mond waarna zij mij een met zaad gevulde tongzoen gaf en ook ik een heerlijk portie te slikken kreeg.

Nadat wij weer op adem waren gekomen verdwenen, alsof het de afspraak was, de jongens net zo plotseling als dat zij gekomen waren wat ons de mogelijkheid gaf om nog een tijdje al vrijend na te genieten en, al moest ik even niet meer aan seks denken, vond ik de massage die het meisje mij gaf heerlijk en ontspannend.

We dronken samen nog wat en namen nog een verfrissende duik in het kleine zwembad maar daarna vond ik het tijd worden om afscheid van de mooie Nicole te nemen en, na haar beloofd te hebben om haar snel weer te bellen, terug te gaan naar de camping.

Op de camping aangekomen werd ik direct door Eva geroepen en onder het genot van een slaapmutsje moest ik het hele geile avontuur aan mijn drie vrienden vertellen, na mijn verhaal zag ik drie jaloerse gezichten, Eva omdat zij graag in mijn plaats was geweest en Andre en Bram omdat zij graag in de plaats van de jongens waren geweest.

Ik weet niet wat de drie verder met mijn verhaal gedaan hebben want ik ging naar mijn tentje waar ik, na mijzelf nog even heerlijk gevingerd te hebben, in een diepe slaap viel en droomde over een geile Fransaice.

 

Reacties op mijn verhalen stel ik zeer op prijs.

Auteur
freek
E-mail
freekschrijft@gmail.com