Alleen op m’n werk
Ik zit zowat de hele dag alleen op m’n werk. Zoveel werk heb ik niet te doen, en dan ga je al gauw uit verveling op internet. Zo ben ik op deze site met erotische verhalen terecht gekomen. Wat een heerlijke verhalen staan hier! Als je ze leest wordt je er behoorlijk geil van.
Zo gebeurde het, dat toen ik van die heerlijke verhalen aan het lezen was, er plotseling een koerier bij de deur stond. Ik schrok ervan, ik had hem niet horen aankomen en had dus op m’n beeldscherm nog het verhaal open staan. De jongen zag dat en herkende de site. “Leuke verhalen staan er op, hè?” zei hij tegen mij. “Ik lees ze ook vaak.” Ik wist me even geen raad, en reageerde een beetje onnozel. “Ja, toevallig kwam ik op deze site. Normaal lees ik dit nooit.” “Oh nee?” Hij geloofde me niet, en kwam langzaam naar me toe. Ik bloosde er van. Hij genoot daar zichtbaar van. Het idee dat ik van die sexverhalen aan het lezen was maakte hem behoorlijk opgewonden. Er groeide een behoorlijke bobbel in zijn broek. Ik moet je zeggen, het was een behoorlijk knappe jongen! Hij was zeker 10 jaar jonger dan ik ben, en het deed mij wel wat, dat hij van mij zo opgewonden raakte! Ook ik was van het lezen van al die verhalen al behoorlijk nat tussen m’n benen geworden.

“Laat eens lezen,” zei hij, “misschien is het een verhaal die ik nog niet ken.”

 Hij stond nu achter mij, en las met mij mee… Ik kon me niet meer bewegen, zo spannend vond ik dit al. Langzaam kwam zijn linkerhand op mijn schouder…. zakte langzaam naar beneden, naar mijn borsten en begon deze te masseren. Oh wat voelde dat lekker aan, mijn tepels reageerden hier gelijk op en stonden knoerthard vooruit! “Nou, zei hij,” hier wordt je wel geil van!” Hij draaide mijn stoel om, zodat ik naar hem keek. Toen zag ik ook wat hij ondertussen met zijn rechterhand aan het doen was: zijn eigen bobbel aan het masseren! Hij tilde mij op en zette me op m’n bureau. Hij duwde mijn rokje omhoog, trok mijn stringetje uit en streelde voorzichtig met zijn vinger langs mijn poesje. “Je bent al behoorlijk nat,” zei hij. Hij begon m’n klitje te likken, kleine rondjes eromheen te draaien en stak voorzichtig 1 vinger in mijn kutje. Wat was dat lekker. Mijn ademhaling werd steeds dieper, steeds heftiger. Wat gebeurde mij nou, hier op kantoor, waar ik alleen maar hoor te werken? Het lukte me niet om me ertegen te verzetten, het was te lekker! Al die dagen dat ik alleen zat, en die sexverhalen aan het lezen was, en nu gebeurde het met mij! Hij merkte dat mijn ademhaling steeds heftiger werd. Hij ging verder, stopte er nog een tweede, en een derde vinger bij in. Hij voerde het tempo op, heftig in en uit, ik hield het niet meer en schokkend kwam ik op mijn eigen bureau klaar!!
“Oooh wat was dat heerlijk,” zei ik tegen hem toen ik weer wat bij m’n positieven was gekomen. Hij streelde mij over m’n lichaam, heel lief, vol genegenheid. Zijn bobbel zat nog net zo klem in zijn broek. Het werd tijd dat deze alle ruimte kreeg…
Ik maakte zijn broek los, liet deze zakken, en ook zijn boxershort. Zijn mannelijkheid stond fier overeind. Wat was die groot en heerlijk dik. Alleen al bij het zien van al dat moois, werd ik al weer bloedgeil. Langzaam begon ik zijn pik te strelen, zijn ballen en achter zijn ballen. Dat vond hij blijkbaar erg lekker! Hij genoot ervan. Langzaam nam ik zijn pik in mijn mond, speelde met mijn tong rond zijn eikel. Hij hield mijn hoofd met zijn twee handen vast en begon neukbewegingen in mijn mond te maken. Dit was voor het eerst dat ik zo’n grote pik in mijn mond had, en ik had er eerst wel moeite mee! Maar wat was dit lekker! Hij ging er helemaal in op, hield met z’n handen mijn hoofd stevig vast, en bepaalde zelf het ritme. Het duurde niet lang. Ik voelde de toch al grote pik, nog stijver en dikker worden en al snel spoot het sperma achter in mijn keel. Ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar er liep ook wat uit mijn mond. Ik likte de pik zoveel mogelijk schoon. Of het nou door het schoonlikken van mij was, maar de pik bleef stijf staan! Hij trok mij omhoog, tegen zich aan. “Wat was dat lekker zeg!
Vond je het niet erg, dat ik zo hard in je mond aan het neuken was?” “Nee,” zei ik, “in het begin moest ik wel even wennen, maar het was ook wel erg geil.”
Op dat moment ging de telefoon… Die moest ik beantwoorden, want ik was per slot van rekening op mijn werk. Toen ik klaar was met het telefoontje was de koerier verdwenen. Het pakje lag netjes op mijn bureau.
Na deze middag heb ik hem niet meer gezien, maar ik denk er nog vaak aan terug. Misschien dat hij dit verhaal ook leest en wie weet, denkt hij dan ook weer even aan mij…..
Auteur
Sexipedia
E-mail
info@sexipedia.nl
Website
www.sexipedia-diary.com