Voeten deel 2


Voeten deel 2: Als we even later aan een kopje koffie zitten, vraag ik me af waar ik nou over gepraat heb in mijn slaap. Als onze blikken elkaar kruisen, zie ik aan je dat je weet waar ik aan denk. Ondeugend glimlach je naar me, maar je zegt niets. Na de koffie vraag je of ik zin heb om mee te gaan naar de stad. Echt heel veel zin heb ik niet, ik had eigenlijk hele andere plannen, maar toch stem ik er schoorvoetend mee in. Aangezien het mooi weer is, gaan we op de fiets. Als we even later op de fiets zitten, waait je rokje iets op. Ik fiets naast je en kan je niet heel goed zien, maar in een flits zie ik vanuit mijn ooghoek een seconde de zijkant van je bil. Het lijkt haast wel of je geen slipje aan hebt, maar ik kan het ook verkeerd gezien hebben. Ik zet de gedachte opzij en fiets verder. In de stad aangekomen, stallen we onze fiets vlakbij een gezellig café met een groot terras. We komen hier vaker en zeker met dit weer kan je er heerlijk zitten. Het is druk op het terras, maar na wat zoeken, vinden we toch een plekje achter in de hoek van het terras. Je gaat tegenover me zitten en we bestellen wat te drinken. We praten wat over koetjes en kalfjes en laten de zon lekker branden op ons gezicht. Als de ober langs is geweest met onze bestelling, kijk ik hem verwonderd na. De man ziet er uit of hij ergens van geschrokken is en met een rood hoofd loopt hij weg, terwijl hij nog een paar keer achterom kijkt. Als ik jou weer aankijk om te vragen wat er aan de hand was met die man, valt mijn blik op je rokje. Meteen snap ik wat er met die man aan de hand was. Je zit met je benen iets uitelkaar en rokje is over je bovenbeen geschoven. Daardoor is het duidelijk te zien dat je geen slipje draagt. Weer krijg ik die ondeugende blik van je en aan je rode wangen zie ik dat je er van geniet dat je de ober net “per ongeluk” een inkijkje tussen je benen hebt gegeven. Heel even doe je, je benen iets verder uit elkaar, waardoor ik heel even zelfs tussen je kleine schaamlippen kan kijken. Glinsterend roze zie ik en dan doe je snel je benen over elkaar. Weg inkijk. Wat achterblijft bij mij, is een kloppende eikel tegen de band van mijn boxershort. Snel kijk ik om me heen en als ik zie dat niemand kijkt, leg ik mijn piemel wat opzij, zodat de druk wat minder wordt. Ik buig wat naar je toe en doe net alsof ik wat bij je neus wegveeg. Aan je reactie zie ik dat je het geil aan mijn vingers geroken hebt en met je onderlichaam kronkel je op de stoel. Ik geef je een vluchtige zoen en ga weer normaal op mijn stoel zitten. De ober is ondertussen erg fanatiek. Om de vijf minuten staat hij met blosjes op zijn wangen bij onze tafel om te vragen of alles nog oké is. Je geniet van al deze aandacht en flirt er rustig op los. Grinnikend zie ik aan hoe jij die arme man gek maakt. Als we ons drinken op hebben en onze rekening hebben betaald, staan we op en kijkt de ober ons, duidelijk teleurgesteld over je vertrek, beteuterd na. Iets verder op lopen we langs een grote lingerie winkel. Als ik rustig door wil lopen trek je mij aan mijn shirt naar binnen. ‘Je mag wat spannends voor me uitzoeken’ zeg je. Daar heb ik wel oren naar, ik vind het heerlijk om mooie setjes voor je uit te zoeken. Het is stil in de winkel en volgens mij zijn we de enige twee in de winkel, op de twee verkoopsters na dan. Een van de twee verkoopsters komt dan ook meteen naar ons toe en vraagt of ze ons ergens mee kan helpen. Het is een knappe vrouw in een lange licht doorschijnende jurk en met een mooi volslank figuur. Ik schat haar een jaar of dertig. ‘Ik eh, wij eh, willen graag even rondkijken.’ Zeg ik stamelend en wat van mijn apropos door haar waanzinnige verschijning. Weer die ondeugende blik van jou. ‘Misschien hebben we je zo nog nodig Maaike.’ Zeg je haar met een knipoog. Verrast kijk ik je aan, ‘ik had niet door dat je haar kende.’ zeg ik tegen je, als ze buiten gehoorafstand is. ‘Beter dan je zou durven dromen’ zeg jij geheimzinnig lachend. ‘Als jij nou eerst eens wat voor mij uitzoekt, dan kijken we zo ook even voor jou. Dan hebben we het zo meteen even over wat je mij vannacht in je slaap verteld hebt.’ Opgewonden kijk ik de winkel door. De vraag wat ik nou gezegd heb, spookt voordurend door mijn hoofd, maar ondanks dat probeer ik me te concentreren op de rekken vol lingerie. Alles om me heen windt me op, kant, nylon, ondoorzichtig, doorzichtig, slipjes, strings, bh’s, panty’s en kousen ze hebben alles om een man zijn hoofd op hol te brengen. Ik begin maar bij de slipjes. Er is zoveel keus dat het me begint te duizelen. Dan hak jij de knoop door en trekt me naar een rek met bodystockings. ‘Als je hier nou eens kijkt, deze dingen winden me heel erg op, maar ik heb er nog nooit een gehad.’ Raad je me aan. Ik trek een doorzichtige zwarte bodystocking uit het rek en geef die aan je. ‘Geweldig!’ Roep je. ‘Ik ga hem meteen passen.’ Ik loop achter je aan naar de pashokjes. Ik wil voor het gordijn op je wachten, maar je trekt me mee naar binnen. Er is ruimte zat daarbinnen, er staat zelfs een grote comfortabele stoel. Ik ga er eens goed voor zitten. Als ik je geholpen heb met de rits van je jurkje, glijdt die van je af op de grond. Je staat nu op je pumps, maar verder naakt voor me. Niet alleen was je je slipje “vergeten” vanmorgen, maar ook je bh zo te zien. Opgewonden staar ik naar je prachtige lichaam, je benen, die op ooghoogte zijn omdat ik in de stoel zit, lijken extra lang door de pumps die je aan hebt. De pumps trek je nu één voor één uit. Als je ze uit hebt, stap je in de bodystocking en hijst hem omhoog. Je volle borsten en je grote tepels zijn goed zichtbaar in het doorzichtige zwarte nylon. Ook je vagina is goed zichtbaar. ‘Deze is wel heel handig.’ Zeg je verheugd. ‘Deze heeft knoopjes in het kruis, erg handig tijdens spannende spelletjes.’ Ik kan het alleen maar beamen en in gedachte zie ik voor me, hoe ik daar gebruik van kan maken in de praktijk. Dan gaat de deur van de paskamer op een kier open. De verkoopster van zojuist, steekt haar hoofd om de hoek en vraagt of alles lukt. ‘Heb je hier nog een paar mooie kousen bij Maaike?’ Vraag je, terwijl je heupwiegend een ere rondje draait. Tevreden kijkt Maaike naar het setje wat je haar toont. ‘Staat je goed!’ Zegt Maaike en vervolgt: ‘ik zal eens voor je kijken, ik denk dat ik wel wat heb.’ En weg is ze weer. ‘ Vind je het mooi?’ Vraag je mij, waarop ik antwoord dat ik het prachtig vind. ‘Maar vind je het ook opwindend?’ ‘Of ik het opwindend vind? Mijn piemel graaft zich intussen een weg dwars door mijn broek!’ Antwoord ik met een rood hoofd. Precies op het moment dat Maaike weer binnenkomt met een paar mooie nylon kousen. ‘Maak het jezelf gemakkelijk!’ Zegt Maaike glimlachend. ‘Je hoeft niet bang te zijn dat hier iemand binnen komt hoor, of je moet je schamen voor mij natuurlijk, dat kan. Maar zo te zien is dat nergens voor nodig.’ Zegt ze terwijl ze me van top tot teen in zich op neemt. ‘Ik heb heus wel eens een man naakt gezien hoor, ik werk in een lingerie zaak…’ Vult ze lachend aan. Aangezien de druk op mijn broeksband explosief toe neemt, maak ik de knopen van mijn broek los. Dat lucht tenminste iets op. ‘Kom, kom.’ Zegt Maaike. ‘Niet zo preuts, volgens mij knel je de heleboel daar beneden nog steeds af. Dat kan nooit gezond zijn!’ ‘Doe nou gewoon wat ze zegt!’ Zeg je als je de twijfel bij mij ziet. ‘Mij maakt het niet uit dat Maaike jou naakt ziet, en daarbij, mij heeft ze ook al bijna naakt gezien toch.’ Lichterlijk beschaamd doe ik wat beide vrouwen mij aanraden en ik trek mijn t-shirt, broek en sokken uit. Als ik alles opgehangen heb, trek ik met moeite mijn boxershort over mijn stijve piemel heen. Volledig naakt, neem ik weer plaats op de stoel. Maaike laat haar blik tevreden over mijn lichaam glijden en laat die blik heel even hangen ter hoogte van mijn kruis. Heel even verbeeld ik me dat ze sensueel haar lippen nat maakt, maar misschien zag ik dat verkeerd. Jij hebt ondertussen de kousen aangepakt en zet je voet op mijn bovenbeen, als je een kous gaat aantrekken. Langzaam rol je de kous eerst over je tenen, over de rest van je voet en daarna over je been, tot halverwege je bovenbeen. Ik wrijf even over de zachte stof om je voet. Heerlijk vind ik het. ‘De kousen staan je prachtig.’ Zeg ik je. ‘Maaike heeft een goede smaak.’ ‘Nou,’ antwoord Maaike die erbij is blijven staan. ‘Jij en je vrouw hebben allebei anders ook smaak hoor. Jij hebt ooit gekozen voor een prachtige vrouw en je vrouw heeft ooit gekozen voor een prachtige man!’ Opgelaten kijk ik naar jou, terwijl jij ondertussen oogcontact maakt met Maaike. De vonken spatten eraf, ik herken deze blik uit duizenden! Je kijkt vaak zo naar mij en dan wil je maar één ding en dat is mij, hier en nù! Maaike beantwoord je blik uitdagend en voor ik het weet sta jij achter Maaike en rits je haar jurk los. De lange jurk valt met een plof op de grond en daar staat, een tot tien minuten geleden nog een wildvreemde verkoopster, met haar naakte melkwitte lichaam, op vijf centimeter afstand van mijn hoofd. Ik neem haar hele lichaam nauwkeurig in haar op en vraag me stiekem grinnikend af, waarom de verkoopster van lingerie eigenlijk zelf helemaal geen lingerie aan heeft… Haar lichaam lijkt perfect, niet al te grote borsten met zacht roze tepels, een bolle venusheuvel en volle schaamlippen zonder ook maar een enkel haartje. Haar binnenste schaamlippen zie ik niet. Wat ik wel zie als ik mijn blik omlaag laat gaan, is een paar mooie lichte voeten met warm roze voetzolen en keurig subtiel gelakte teennagels. Dan zie ik dat je haar om haar middel gepakt hebt en je haar stevig tegen je aan drukt. Het is een prachtig gezicht, twee paar mooie borsten die zich, zoals het lijkt, met elkaar verenigen. ‘Dit is veel te lang geleden Maaike!’ Hoor ik je hees in haar oor fluisteren. Als antwoord kreunt Maaike bevestigend. ‘Dat was het laatste jaar van de middelbare school.’ Fluisterd ze terug. ‘Waarom heb je me nooit iets verteld?’ Weet ik uit te brengen. ‘Omdat ik niet wist wat je er van zou vinden!’ Antwoord je schuldig. ‘Maar als je dat niet wist, hoe je nu verwacht dat ik zou reageren dan?’ ‘Nu kon me dat niet schelen, ik ben zo opgewonden dat ik daar niet eens aan heb gedacht. En wat vind je er eigenlijk van?’ ‘Wat denk je zelf?’ Antwoord ik wijzend op mijn piemel, die paars is aangelopen van geilheid. ‘Ga rustig door met waar jullie gebleven zijn, doe net of ik er niet ben. Ik geniet hiervan!’ Je slaakt een zucht van opluchting en ook Maaike die gespannen toe heeft staan kijken, ontspant zich weer. ‘Ik dacht dat je het al wist, maar hoe kon je het ook weten, het is al zo lang geleden dat zij en ik iets met elkaar hadden.’ Zegt Maaike tegen me. Zachtjes masseert ze ondertussen je billen. Bij de knoopjes van de bodystocking kleurt het doorzichtig zwarte nylon langzaam steeds donkerder. De dikke schaamlippen van Maaike zijn iets uitelkaar gegaan en tussen haar kleine schaamlippen glinstert vocht van opwinding. Langzaam wordt de binnenkant van haar bovenbenen ook vochtig. Je knijpt in de borsten van Maaike en als reactie worden haar roze tepels hard en staan ze inmiddels pamantig naar voren. Emotioneel vallen jullie elkaar tegelijk in de armen en zoenen elkaar op elkaars vochtige lippen. Na een lange innige tongzoen laten jullie elkaar los. ‘Hadden jullie eigenlijk nog meer nodig?’ Vraagt Maaike nog nahijgend van de zoen. ‘Ja! Zeg jij. ‘Vannacht toen we in bed lagen, lag hij te praten in zijn slaap over anale stimulatie.’ Zeg je winzend naar mij. Geschokt kijk ik je aan. ‘IK?’ Vraag ik je met een rood hoofd. ‘Ja jij, je murmelde dat je eens wat gelezen had over prostaat massages en dat soort dingen.’ Als ik dit even op me in laat werken moet ik stiekem bekennen dat ik daar in het verleden wel eens wat over gelezen had. ‘Ja dat klopt eigenlijk wel, maar dat is al jaren geleden.’ Beken ik dus maar. ‘Toch speelt het nog steeds ergens in je achterhoofd, waarom zou je het er anders over hebben gehad in je slaap?’ ‘Nu ik er zo over nadenk, ja het lijkt me wel spannend om het eens te proberen, maar ik ben wel bang dat het pijn doet en ik weet niet zeker of het wat voor me is.’ Geef ik toe. Dan zegt Maaike ineens: ‘Ik heb misschien wel wat voor jullie achterin de winkel, waar jullie in dat geval allebei wat aan hebben. Ik kan het wel even halen als jullie dat willen?’ ‘Oh ja, als je dat zou willen graag!’ Antwoorden we bijna in koor. ‘We zijn benieuwd wat het is!’ Maaike trekt een van de badjassen aan, die er hangen voor de klanten die zonder zich helemaal te hoeven aankleden, even snel een andere maat van iets uit de winkel moeten halen en loopt de paskamer uit. Als ze weg is, trek ik zachtjes aan je schaamlipje. ‘Boefje!’ Zeg ik grijnzend. ‘Bang van wat ik er van zou vinden… Alsof ik dit erg kàn vinden! Het is een droom van me, jij met een andere vrouw!’ Ik kan zien dat jij steeds meer op je gemak bent en dat het een opluchting is dat je “geheim” voor mij nu geen geheim meer is. Genietend laat jij me met mijn vingers friemelen aan je schaamlippen. Dan komt Maaike de paskamer weer in. Trots laat ze een doosje zien. ‘Nou dit is hem dan!’ Jij pakt de doos van haar aan en maakt hem open. Er komt een paarse dildo uit, met twee kanten. Een kleine wat dikkere kant en een grotere maar wat dunnere kant. ‘Het is een “Feeldoe” legt Maaike uit. De dikkere kant is voor de vrouw en de dunnere kant voor de man. Ik pak het ding van je over. Het voelt hard en zacht tegelijk. Niet onprettig. Onwennig kijk ik ernaar. ‘Ik heb geen idee hoe zoiets werkt.’ Beken ik. ‘Dat moeten jullie met z’n tweeën thuis maar eens rustig uitproberen dan. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen. Je mag deze wel houden, zie het als een “relatie geschenk”.’ Dan antwoord jij: ‘Maar ik heb ook geen idee hoe het werkt!’ Maaike kijkt ons ongelovig aan, maar antwoord dan snel: ‘Als je wil kan ik jullie er wel bij helpen hoor.’ ‘Dat lijkt mij een prima plan!’ Zeg ik misschien iets te snel, waardoor zowel jij als Maaike in de lach schieten. ‘Is goed. Spannend! Wanneer heb je tijd?’ Vraag je aan Maaike. ‘Vanavond zou kunnen?’ ‘Dat is prima!’ Zeg je opgewekt. Ik kijk nog eens goed naar het prachtige tafreel wat zich voor mij afspeelt. De naakte verkoopster, mijn vrouw in een bodystocking met prachtige kousen er onder. Mijn piemel stroomt bijna over van geilheid. In de verte hoor ik het belletje boven de ingang van de winkel rinkelen. Als door een bij gestoken, trekt Maaike snel haar jurk weer aan. Ze geeft jou een kus op je wang en wrijft even snel met een goedkeurende blik langs mijn glimmende eikel, die door mijn teruggetrokken voorhuid goed zichtbaar is. Snel kijk ik naar naar jou, maar je knipoogt begripvol. ‘Ga rustig verder met winkelen, ik ga even een andere klant helpen.’ Zegt Maaike terwijl ze haar jurk goed trekt. ‘Het setje wat je nu draagt lijkt voor je gemaakt!’ Zegt ze. ‘Die mag je daarom ook houden.’ Als ze wegloopt is er, behalve de stijve tepels onder haar bijna doorzichtige jurk, niets meer te zien van wat ze zojuist gedaan heeft in de paskamer. Als de deur van de paskamer dicht is trek jij je jurkje weer aan en vraagt aan mij of ik je kousen even wil uittrekken. Je legt de onderkant van je voet met de zachte nylon weer tegen de onderkant van mijn piemel. Zo langzaam als mogelijk trek ik genietend van het gevoel van het nylon en je voetjes, je kousen uit. Als ze uit zijn ruik er snel nog even aan. Jij stapt ondertussen in je pumps en als ik aangekleed ben lopen we samen het pashokje uit. Met een vriendelijk, maar voor de buitenwereld afstandelijk, ‘bedankt en tot ziens.’ en een betekenisvolle knipoog naar Maaike , verlaten we de winkel. Arm in arm lopen we terug naar de fiets, terwijl ik de hele weg niet van je billen afblijven, in de wetenschap van wat jij onder je jurkje aan hebt. Beste lezer, heb je op/aanmerkingen, tips, ideeën voor een vervolg of gewoon soortgelijke ervaringen te delen met mij, geneer je niet en mail naar onderstaand adres:

Auteur
S. Voet
E-mail
pantyszijngeil@hotmail.com

Related post