uithuilen op Texel


Uithuilen op Texel

Eindelijk was het dan zover, ik was onderweg om een heerlijk weekje op Texel door te brengen, mijn scheiding werd afgelopen woensdag officieel uitgesproken en nu het dan echt nooit meer goed tussen ons zal komen heb ik er toch flink moeite mee, daardoor ben ik er aan toe om even van de wereld te verdwijnen en de eerste paar dagen in mijn eentje zielig te gaan zitten zijn.

Ik ben Rob en ben 28 jaar, heb een normaal postuur en ben zeker niet onaardig om te zien, mijn scheiding heb ik zelf niet gewild maar mijn ex vond het nodig om er met een collega van haar en al mijn spullen vandoor te gaan.

Doordat ik eigenlijk te laat van huis ben gegaan, mis ik net de boot van half één en moet ik een uur wachten, als ik aan kom rijden zie ik dat de boot  net het haventje van Den Helder uit vaart.

Ik besluit om voor de kassa’s af te slaan en eerst te gaan lunchen in het restaurant daar op de dijk, onder het genot van heerlijk eten geniet ik van een schitterend uitzicht over het marsdiep.

Als ik net iets heb besteld komt er een mooie jonge blonde vrouw van ongeveer 22 jaar het restaurant binnen en passeert mijn tafeltje zonder mij een blik waardig te gunnen en een wolk van parfum achterlatend.

Ik kijk haar na en zie dat zij een kort strak rokje draagt waar twee heerlijke billen duidelijk in zichtbaar zijn.

Toen ze haar jasje uitdeed viel het mij op dat ze een super strak truitje droeg waarin haar borsten duidelijk te zien waren en ik betrapte mijzelf erop dat ik regelmatig naar die bollen zat te staren.

Toen ik mijn lunch genuttigd had en nog een kopje koffie na had gedronken werd het tijd om de auto op te zoeken en in de rij te gaan staan voor de boot.

Het was in deze tijd van het jaar totaal niet druk dus het laden en lossen van de auto’s was zo gebeurt, nadat ik mijn auto op de veerboot had geparkeerd ging ik naar boven om buiten op het dek lekker de wind door mijn kop te laten waaien en het is altijd leuk om de meeuwen met de boot mee te zien vliegen en als het een beetje meezit kan ik ook nog een zeehondje spotten.

Ik stond daar een beetje voor mij uit en over het bijzonder kalme water te turen toen de zelfde dame uit het restaurant mij voorbij liep, ik zag haar in eerste instantie niet eens maar aan de geur van haar parfum die zij verspreide herkende ik haar direct en deed mij hoopvol omkijken.

Een paar meter bij mij vandaan ging zij aan de reling staan en voerde de meeuwen een paar stukken brood, ook nu kon ik mijn ogen niet van haar afhouden en betrapte mij er weer op dat ik stond te staren, even kruisten onze blik elkaar en met een klein knikje en een allerliefste glimlach liet ze blijken dat ze mij herkende.

De oversteek naar het eiland duurde maar even, en voor ik de kans kreeg om een paar woorden met haar te wisselen werd er omgeroepen om weer naar de auto’s te gaan.

Zij was eerder van het dek als ik en met een vreemd leeg gevoel in mijn maag zocht ik mijn auto weer op, nadat de boot aangemeerd was reed ik de boot af en volgde de borden richting het dorpje De Koog alwaar ik bij een park van Landal een huisje had gehuurd.

Bij het park aangekomen schreef ik mij bij de receptie in en ontving ik de sleutel van het zes persoons super luxe huisje, doordat ik een last minute boeking had gedaan was dit een heel goedkope aanbieding geweest waar ik dankbaar gebruik van maakte.

Ik was zo goed als klaar met de papier winkel toen ik weer die heerlijke geur van haar parfum rook, ik draaide mij wat verschrikt om en keek recht in haar schitterende blauwe ogen.

Ze groette mij weer met een heerlijke glimlach en stapte langs mij heen om bij zich bij de andere juffrouw aan de balie ook in te checken, ik was zover klaar en kon geen reden verzinnen om te blijven hangen.

Ik besloot om mijn huisje maar op te zoeken en liet de hoop varen om met haar in contact te komen, bij het huisje aangekomen verkende ik eerst de boel en was aangenaam verast door de aanwezige luxe, een infra rood sauna, whirlpool en openhaard waren in het huisje aanwezig en ook de keuken was van alle gemakken voorzien.

Toen ik het hele huisje bekeken had laadde ik mijn auto uit en borg mijn kleding in de kast, de meegenomen boodschappen gaf ik in de keuken een plaatsje en dronk een pilsje in het aangename voorjaars zonnetje, na een poosje bedacht ik mij dat ik nog wat verse groenten en vlees voor de avond moest gaan halen en begaf mij lopend naar het winkeltje van het vakantie park.

Doordat het buiten het vakantie seizoen was hadden ze niet echt veel keus, een biefstukje met een salade en wat gebakken aardappeltjes zou het avondmaal worden, ik bedacht dat ik wel een wijntje bij het eten zou lusten en zocht op de drank afdeling naar een lekker flesje.

Omdat ik geen verstand van wijn heb, twijfelde ik nogal welke fles ik mee zou nemen, ik rook haar voor ik haar hoorde,” deze wijn vindt ik heel lekker” zei ze zwoel, ik veerde overeind en het zweet brak me uit.

Ehh ja oké dan, die ehh lijkt mij ook wel ehh goed antwoorde ik stotterend, de schoonheid wou zich weer omdraaien maar ik was haar gelukkig net voor, ehh als ik deze neem kom je dan straks een glaasje drinken? Vroeg ik brutaal, ja lijkt me lekker zei ze zonder blikken of blozen, je ziet me om een uur of negen wel verschijnen.

Door de schrik dat ze toe gestemd had vergat ik helemaal om haar te vertellen in welk huisje ik zat maar toen ik uit mijn verdoving ontwaakte was ze alweer verdwenen, voor de zekerheid nam ik toch maar drie flessen van de wijn mee en teleurgesteld dat ik haar nergens meer zag keerde ik terug naar mijn verblijf.

De rest van de middag besteedde ik aan het verkennen van het park in de hoop dat ik dat lekkere ding weer tegen zou komen, tegen een uur of zes ging ik terug naar mijn huisje en maakte mijn avond eten klaar, na het eten nam ik nog even een bad wat mij heerlijk ontspande, na het bad stak ik de open haard aan en toen ik daar net mee klaar was werd er op de deur geklopt.

Met een bonzend hard deed ik open en stralend stond ze voor mij, ze zag er geweldig uit, een laag uitgesneden zwart cocktail jurkje die haar borsten nauwelijks binnen hield, haar benen waren gehuld in zwarte hold-up kousen en ze stond op zwarte pumps met hoge hakken.

Hoi, ik ben Diana en doe je mond maar dicht, zei ze lachend en stapte naar binnen, ik herstelde mij en gaf haar een hand, Hallo ik ben Rob leuk dat je er bent antwoorde ik.

Ik liet haar voorgaan naar de woonkamer en bood haar een zitplaats, na een glaasje voor ons beide te hebben ingeschonken ging ik tegen over haar zitten, “hoe wist je mij te vinden?” vroeg ik, “niet zo moeilijk hoor, ik zit in het huisje hier naast” antwoorde ze met een lief lachje.

We raakten al snel in een prettig gesprek waarin zij mij vertelde dat ze deze avond alleen zou zijn maar dat de volgende dag haar ouders en haar zusje zouden komen, eigenlijk zouden die gelijk met haar zijn aangekomen maar er was nog iets op haar vaders zaak, zodat zij de laatste boot naar het eiland niet zouden halen.

Ook liet zij voorzichtig doorschemeren dat ik haar in Den Helder in het restaurant al was opgevallen en dat ze het erg leuk vond dat we elkaar steeds even tegen waren gekomen.

Ik vertelde haar een beetje oppervlakkig waarom ik alleen in een huisje zat en met een genoeglijk lachje hoorde zij dat aan.

Nadat we een poosje leuk hadden zitten babbelen en ik de glazen voor de derde keer had bijgevuld werd de stemming toch wat losser, we waren duidelijk allebei over onze schuchterheid heen. Diana ging wat verzitten en hield haar benen iets geopend, tot mijn grootte vreugde ving ik een glimp van haar rode slipje op, ook ik ging iets verzitten om een nog betere positie te krijgen.

Ik was waarschijnlijk iets te veel met haar slipje bezig zodat ik niet door had dat ik weer zat te staren, het viel Diana op en met luide stem vroeg ze mij of het uitzicht mij beviel, ehh..w-wat schrok ik, wat zei je? “of het uitzicht je bevalt!” als je het beter wilt zien kun je beter hier komen en ze wenkte mij met haar wijsvinger.

Ik twijfelde geen moment en stapte direct op haar af, bij haar gekomen drukte ik mijn lippen brutaal op de hare en kuste haar, eerst aarzelend maar al snel kuste zij mij terug en perste ze haar tong tussen mijn lippen, een heerlijke en vurige tongzoen volgde.

Diana lag een hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar beneden, hierdoor knielde ik tussen haar nog verder gespreide benen en keek ik recht tegen het  kruis van haar slipje waar zich een nat plekje aan het ontwikkelen was, ik drukte mijn lippen op het natte textiel en gaf haar een kus op haar nog verborgen plekje.

Voorzichtig likte ik zacht over de stof en drukte het puntje van mijn tong iets tussen haar lipjes wat een kreuntje van dit heerlijke schepsel opleverde, met een vinger schoof ik het randje van het slipje opzij en een heerlijk poesje met licht opgezwollen schaamlippen kwam tevoorschijn, zacht en plagend likte ik haar lipjes en af en toe liet ik een vingertopje door haar gleufje glijden.

Diana zakte hijgend verder onderuit waardoor ik met gemak het slipje van haar kont kon stropen en ik de weg vrij had om haar glad geschoren kutje lekker diep te likken, haar clitje liet zich duidelijk zien en die zoog ik dan ook enkele keren tussen mijn lippen.

Diana had zelf haar borsten uit haar jurkje gehaald en kneedde die twee heerlijke bollen al kreunend met beide handen,”ohh jaa ohh jaa” kreunde ze luid, toen ik eerst een en later twee vingers in haar soppende gleuf op en neer pompte toen ik ook haar clitje met mijn tong beroerde hield ze het niet meer,”ohh jaa ikk komm” kermde ze en liet een stroom van haar zalig sap uit haar poesje stromen, ik trok mijn vingers terug en likte haar doosje zo goed mogelijk leeg en schoon.

De blonde schoonheid had even tijd nodig om weer op adem te komen maar toen ze hersteld was stond ze op en hielp mij ook te gaan staan, ze gaf mij weer een heerlijke tongzoen en zakte toen door haar knieën en ritste in een beweging mijn broek los, ze haalde mijn staal harde pik tevoorschijn en zonder aarzeling hapte ze hem tussen haar lippen, even zoog ze op mijn eikel en liet toen mijn halve lul in haar mondje verdwijnen langzaam pijpte ze mij en enkele keren draaide ze met haar tong heerlijk om mijn eikel, ik hield dit echt niet lang vol en veel te vlug spoot ik mijn zaad recht haar keel in, de schat had moeite om alles te slikken en liet dan ook een klein beetje uit een mondhoek druipen.

Diana stond op en pakte mij bij de hand ,”zullen we jouw bed opzoeken?” vroeg ze, en al struikelend, huppelend en met veel moeite mijn broek uitschoppend sleepte ze mij mee naar mijn slaapkamer, gelukkig is die op de begane grond want als ik zo de trap op had gemoeten had ik zeker mijn nek gebroken, bij mijn bed aangekomen kleedde ik haar verder uit, drukte haar achterover op bed en viel met mijn mond haar heerlijk harde recht opstaande tepels aan, ik zoog de roze knoppen een voor een tussen mijn lippen en likte ze krachtig met mijn tong.

Ondertussen wurmde ik mijzelf uit mijn overhemd en de rest van mijn kleren en zocht ik met mijn hand haar kutje, even vingerde ik haar maar toen Diana merkte dat mijn snikkel weer op sterkte kwam duwde zij mijn hand weg,” kom neuk me alsjeblieft” hijgde ze, ik nam plaats tussen haar benen en bracht mijn lul tussen haar kutlipjes, met een beweging van mijn heupen gleed mijn snikkel tot aan mijn zak in haar kutje en begon haar langzaam en met lange halen te neuken,”ohh hmm ohh jaa” kreunde ze, ik voerde mijn tempo iets op en beet even zacht in een tepel, “ohh jaa neuk me harderr” kermde ze luid, ik zocht met een vinger haar kont gaatje en stak er even een topje in,”jaa ohh ik komm” kreunde ze en ik voelde hoe haar spieren zich spanden. 

Ze kwam hevig klaar en ook ik hield het niet en trok mijn lul uit haar poes en spoot mijn zaad met een boogje op haar buik, ik liet mij naast haar vallen en beide moesten we even uitblazen.

Ik heb hier een heerlijk tweepersoons bad, zei ik, dus als je zin hebt kunnen we er wel even gebruik van maken, O ja dat lijkt mij heerlijk, wij hebben die luxe niet, jubelde ze. 

Ik liet het bad vollopen en Diana schonk onze glazen nog eens vol, gezamenlijk stapten we in het bad en genoten van het warme water, het duurde niet lang of de blonde schat kwam met haar voet tussen mijn benen en streelde zo mijn lul, heel uitdagend keek zij mij in mijn ogen en langzaam kwam mijn snikkel voor de derde keer deze avond tot leven, toen hij hard genoeg was voegde ze haar andere voet er ook bij en masseerde zij mijn staaf tussen haar voeten. 

Ik zag aan haar houding dat ze dit niet lang kon volhouden dus stopte ik haar, stapte uit het bad en kuste haar op haar mond, ook zij ging staan en stapte er uit, ik liet haar op de badrand gaan zitten en opende haar benen, weer knielde ik hier tussen en likte haar weer naar een razend orgasme.

Zonder ons af te drogen gingen we naar mijn bed en kropen heerlijk tegen elkaar aan, we knuffelde en vreeën nog even met elkaar maar door de wijn en de seks vielen we allebei in slaap.

Toen ik s ’morgens wakker werd lag ik alleen in bed, op de klok zag ik tot mijn schrik dat het al over tienen was, ik sprong overeind en schoot in mijn broek, in de keuken zag ik dat de koffie klaar was maar van de blonde heerlijkheid was geen spoor te bekennen, ook in het woonkamer gedeelte was geen spoor meer over van de vorige avond.

Ik schonk mijzelf een kop koffie in en liep er mee naar het terras, het was heerlijk toeven in het vroege voorjaars zonnetje, op het terras van de buren was ook leven merkbaar want daar zaten wat mensen in de zon en uit de wint te ontbijten, ik herkende haar eerst niet omdat ze er nu niet als een filmster uitzag maar meer als een gewoon burgerlijk meisje, spijkerbroek en trui en geen franje.

Op geen enkele wijze zocht ze contact of liet ze blijken dat ze mij kende, ik liet het maar zo waarschijnlijk deed ze dit vanwege haar ouders, ik zag haar zusje een meisje van ongeveer 18 jaar die vrolijk zat te zingen met een grootte hoofdtelefoon op haar kop.

Ik besloot iets te eten, een douche te nemen en daarna een flinke wandeling over het strand te gaan maken, ook zoiets waar mijn ex vrouw een gruwelijke hekel aan had.

Na een heerlijke wandeling door de duinen en over het strand loop ik om een uur of twee het cafétje van het park binnen om een lekker pilsje te drinken, bij het binnen komen vallen de twee zusjes mij direct op, als ook Diana mij ziet wenkt ze mij om bij haar te komen.

Zij stelt mij voor aan haar zusje, die Els blijkt te heten en redelijk veel op Diana lijkt, behalve haar borsten die zijn wat kleiner, ze is gekleed in een rokje met een strak truitje waar ik duidelijk haar tepeltjes in af zie steken, Diana vertelt aan haar zusje dat ik de buurman ben en dat we eerder al  kennis gemaakt hadden, ondertussen geeft zij mij ongemerkt een por omdat ik weer sta te staren, ” is dit de man waar je vannacht mee geslapen hebt” vroeg Els, hoezo? waarom zou ik bij hem geslapen hebben? antwoorde Diana, haha lachte Els, simpel, toen wij aankwamen was jij duidelijk net wakker, je bed was onbeslapen en in je ogen was het duidelijk te zien dat je pas een goede beurt had gehad.

Ik schoot in de lach en Diana in de stress, gelukkig stapten haar ouders binnen dus  liet ik hen alleen en verliet stilletjes het café.

Terug in het huisje speelde ik even zittend op de bank een spelletje op mijn laptop toen ineens Els bij de open schuifdeuren stond, hoi zei ze, met een zielig stemmetje,” mag ik hier even binnen komen?” ” bij ons is niemand, ze zijn naar het strand”  voor ik iets kon zeggen stapte ze naar binnen, ” wat een leuk huisje is dit, veel leuker dan bij ons” ging ze ongestoord verder, ze kwam voor mij staan en keek mij recht lachend aan,” en? was het leuk met mijn zus? ze is heet he? heeft ze je erg afgemat?” ging ze maar door.

Nou eh.. ik..ehh..heb niet..ehh… was alles wat ik uit kon brengen, ze pakte mijn laptop van mijn schoot en lag hem aan de kant, drukte mij achterover in de kussens en ging op mijn schoot zitten met aan elke kant van mij een knie, ze pakte mijn hoofd tussen haar handen en drukte haar mond op de mijne.

Haar tong dwong tussen mijn lippen en zonder het zelf te beseffen beantwoorde ik haar kus, onze tongen vonden elkaar en een heerlijke en lange tongzoen volgde.

Ik voelde mijn paal in mijn broek groeien en dat voelde dit kleine sletje ook, ze schoof met haar onderlichaam zachtjes heen en weer over mijn broek en wreef zo met haar poesje over mijn snikkel, ik maakte van de nood een deugd en schoof mijn hand onder haar truitje, precies zoals ik al vermoede droeg ze geen BH en een klein spits borstje met een enorm harde tepel vulde mijn hand, ik kneedde de borst en liet haar tepel zachtjes tussen duim en wijsvinger rollen, “hmm ahh hmm ” zuchtte ze in mijn mond “.

Ik stroopte haar truitje omhoog tot boven haar tietjes en streelde haar borstjes met beide handen ook nam ik een tepel in mijn mond en liet mijn tong rondjes om haar tepel draaien en beet er even zachtjes in” ahh ohh hmm” liet ze luid horen.

Ze richtte zich wat op haar knieën omhoog en maakte met mijn hulp mijn broek los en bevrijde mijn knal harde lul, ze liet zich zakken en mijn paal verdween in haar kletsnat slip loos kutje, eerst langzaam maar steeds sneller wipte ze op en neer en neukte mij zonder omhaal regelrecht naar een hoogte punt,” ohh jaa ikk komm ook” kermde ze toen ik mijn sperma diep in haar buikje spoot.

Even moesten we op adem komen en toen ze van mij afstapte merkte ik pas dat haar moeder en Diana in de deur opening stonden.

Haar moeder sprong op ons af en trok haar dochter aan haar arm bij mij weg, “slet! sloerie!” gilde ze luid en stoof mijn huisje uit met Els achter haar aan, ik kon nog net zien hoe mijn zaad langs haar been naar beneden droop.

Diana stond geamuseerd te grinniken, “jij laat er ook geen gras over groeien, ik had niet verwacht dat je haar gelijk zou neuken” zei ze met een glimlach waar ik de rillingen van kreeg, ze draaide zich met een rukje om en liep weg richting haar eigen huisje.

Voor de rest van de dag heb ik geen leven meer bij de buurtjes gezien en bracht de avond hangend voor de tv door, ook de volgende dag zag ik helemaal niemand, zelfs de auto’s waren verdwenen, het leek erop of het gehele gezin naar huis was vertrokken.

Het was maandag avond rond een uur of acht toen Diana ineens voor de deur stond, gekleed in een heerlijk geil rood jurkje keek zij mij ondeugend aan, ik liet haar binnen en schonk haar iets te drinken in, ze vertelde dat haar moeder zo ongelofelijk boos was geworden dat ze er op had gestaan om direct te vertrekken, om haar zusje te beschermen was Diana ook vertrokken en had Els bij haar in de auto mee genomen, thuis was de bom verder gebarsten en nu logeerde Els bij haar zus.

Ik hoorde het verhaal aan en verbaasde mij er over dat ze haar zusje nu dus alleen had gelaten, “nee hoor, ze haalt even een paar breezers en komt ook zo” zei ze doodleuk.

Na enige tijd kwam Els binnen, ook zij was gekleed in een zelfde geil rood jurkje, zonder omhaal begroete zij mij met een heerlijke tongzoen en ging naast en iets tegen haar zus aan zitten, ik was van plan geweest om deze avond lekker gebruik van de sauna te maken en had deze al aan gezet, maar nu ik deze snoepjes zag zitten twijfelde ik of ik dat wel moest doen.

we babbelden nog wat over de ruzie die Els thuis had gehad toen Diana haar zusje vertelde dat ik boven een bad had, de jongste van de twee was direct enthousiast en wilde er gelijk gebruik van maken.

Terwijl de zusjes in bad gingen, ging ik even heerlijk ontspannen in de al warme sauna, na een minuut of twintig vond ik het welletjes en liep de badkamer binnen om onder een koude douche flink af te koelen.

Ik zag de meiden onderuit gezakt met hun ogen dicht in het bad zitten, Els zat met haar rug tegen Diana haar borst geleund en haar zus had haar armen om haar heen geslagen, ze streelde heel erg langzaam en waarschijnlijk gedachteloos de borst van haar zusje, het was zo’n geil gezicht dat zelfs onder de koude douche mijn lul super hard werd.

Door het geklater van het douchewater kwamen de meiden terug uit hun gedachten en zagen mijn recht staande pik, Els maakte van de gelegenheid gebruik om mij flink op te geilen en zoende haar zus vol op haar mond, Diana begreep haar hint en nam beide tietjes in haar handen en kneedde die lekker, als ik het water warmer zou hebben gezet was ik van geilheid spontaan klaar gekomen maar gelukkig wist ik mij te beheersen.

Toen mijn lichaam voldoende afgekoeld was stapte ik onder de douche vandaan en verliet zonder een woord te zeggen de badkamer, op de overloop droogte ik mij af en schoot een badjas aan, beneden ging ik even met een wijntje buiten zitten, het was wel fris maar mijn net nog verhitte lichaam kon dit echt waarderen.

Toen de beide dames ook beneden kwamen puilden mijn ogen bijna uit hun kassen, ze hadden zich opgetut en hun lichamen staken in heerlijke lingerie.

Els droeg een zwart jarretel setje met zwarte kousen en een BH die haar tepels open liet en ze stond op pumps met zeer hoge hakken, waardoor ze net zo groot leek als haar zus.

Diana droeg een rood setje, een rode string met een rode halve BH die haar borsten omhoog stuwde en haar tepels nauwelijks binnen hield, rode hold-up kousen en rode hoge laklaarzen met  iets minder hoge hakken dan van haar zusje.

Ook zij namen nog een glaasje en gingen weer naast en tegen elkaar op de bank zitten,

ik volgde hen met mijn ogen, “ga daar eens zitten” zei Diana en wees op de stoel recht tegen over hen, ik had geen aansporing nodig en nam snel plaats op de eerste rang.

De meiden kusten elkaar zachtjes op de mond en lieten hun tongetjes open en bloot voor mij om elkaar heen cirkelen, langzaam lieten zij hun handen een zoektocht over elkaars lichaam maken en sloegen daar geen plekje bij over, Diana boog haar hoofd naar de borsten van Els en zoog haar tepels gulzig een voor een tussen haar lippen, ook haar tong gebruikte ze rond de stijve roze knopjes, na even boog Diana haar hoofd verder naar beneden en trok Els haar benen wat op zodat de toegang tot haar pruimpje beter voor de mond van haar zus bereikbaar zou worden, nu pas zag ik dat het kruis in Els haar slipje open was en was dus geen belemmering om de tong zijn werk te laten doen,” ohh jaa zuss likk me” kreunde het geile ding.

Diana werd hierdoor flink gestimuleerd en likte de natte kut nog heviger, ook Els wou wel wat heerlijk sap in haar mondje en draaide haar zus na een poosje met haar rug op de bank, ze stroopte het slipje van de kont van Diana en stapte over haar heen, ze drukte haar eigen poesje op de mond van Diana en haar  mond drukte ze op de poes van haar zus, beide likten ze elkaars kutje tot ze beide luid kreunend klaar kwamen.

Het was voor mij de eerste keer dat ik twee vrouwen zag die seks met elkaar hadden, dus ik had met ingehouden adem zitten kijken en had ogen te kort, twee van die heerlijke geile dames die elkaars plekjes moeiteloos wisten te vinden was voor mij te veel en zonder mijn pik ook maar aan te raken spoot ik mijn zaad spontaan de kamer in.

Ze moesten lachen, die geile donders, toen zij mij met grootte ogen en een enorme harde paal zagen zitten, mijn erectie was na mijn spuit fontein amper minder geworden en stond nog fier over eind.

Els klom als eerste van de bank en drukte snel een kusje op mijn eikel, het zaad wat er nog aanhing nam ze in haar mond en verdeelde dat in de mond van Diana, ze pakte mijn hand en nam mij mee naar de slaapkamer, haar zus sloot de deuren af en volgde, toen  ze  bij ons kwam zat haar zusje al op haar knieën met mijn pik in haar mond.

Diana kwam naast mij staan en kuste mij vol op mijn mond en perste haar tongetje bij mij naar binnen, een heerlijke tongzoen met een zacht zilte smaak volgde.

Ik haakte haar BH los en pakte een tiet in mijn hand, zacht kneedde ik het stevige vlees en zoog een tepel tussen mijn lippen.

Mijn andere hand lag ik achter op het hoofd van het pijpende meisje zodat ik haar ondersteunde en makkelijker in haar mondje kon stoten.

Na even zo heerlijk gepijpt te zijn stopte de schat en kroop op het bed, ze ging op haar knieën zitten en ik moest haar achterlangs neuken, Diana leidde mijn paal voor haar grotje en bracht mijn eikel tussen haar lipjes, het koste mij veel moeite om haar niet direct ruig te neuken maar ik liet mijn paal pesterig langzaam bij het meisje naar binnen glijden, ” ohh jaa dieperr” kreunde ze toen ik zachtjes naar binnen gleed, het geile ding hield het niet en stootte met haar bekken wild naar achter om maar zoveel als mogelijk van mijn lul in haar poesje te krijgen, ik begon zacht te stoten ,” jaa ohh jaa harderr” kermde ze weer en toen ik mijn tempo nog wat verhoogde kwam ze geweldig klaar.

Doordat ik net nog had gespoten hield ik het gelukkig lang genoeg uit om deze beurt niet te spuiten, toen Els  zich hijgend opzij liet vallen en Diana  met haar benen wijdt naast haar ging liggen, kroop ik bij haar tussen haar benen en perste mijn paal in het gleufje van de oudere zus, terwijl onze monden elkaar weer vonden neukte ik haar in een hoog tempo,”jaa ohh ikk komm al” gilde ze veel te snel, ik voelde de krampjes van haar kut en spoot mijn zaad ook veel te vroeg diep in haar buik.

Ik liet mij naast haar op mijn zijde glijden en Els nam snel met haar mond de plaats van mijn penis in en likte mijn zaad uit het poesje van haar zus, met een mond vol richtte zij zich op en drukte die op de mond van Diana en verdeelde het sperma eerlijk.

Alle drie waren we redelijk buiten adem en kropen heerlijk tegen elkaar, na nog geen tien minuten merkte ik dat beide dames in slaap waren gevallen, ik trok het laken over ons heen en viel ook in een heerlijke slaap.

ik weet niet hoe lang ik geslapen had maar ik werd wakker door het gewoel naast mij,

aan de bewegingen en het gehijg begreep ik dat de twee sletjes elkaar lagen te vingeren, weer richtte mijn paal zich op maar stom als ik ben liet ik hen begaan en bemoeide mij er niet mee.

Ik moet weer in slaap gevallen zijn want toen Diana aan mijn schouder stond te schudden schrok ik wakker, ze boog zich over mij heen, “sorry we moeten gaan” fluisterde ze en gaf mij een diepe kus, in een klap was ik bij mijn positieven en sprong van schrik uit bed. “g-gaan j-jullie?” stamelde ik, “ja we gaan, de eerste boot gaat zo en die moeten we halen” .

Ik kon hen niet overtuigen om te blijven, ze wilden op tijd weer thuis zijn om nog eens met hun ouders te praten dus kuste ze mij allebei nog eens heerlijk, ze vertrokken mij diep teleurgesteld achterlatend.

Gefrustreerd nam ik een douche en kleedde mij aan, in de keuken stond een pot koffie met een briefje waar het e-mail adres van Diana op stond, ik vond het geweldig dat dit niet het einde leek te zijn, maar mijn humeur werd er toch niet beter op.

Ik besloot om op dit vroege uur naar het strand te gaan en mijn kop leeg te laten maken door de harde wind die er nu stond.

Het strand was totaal verlaten, wat wil je ook dacht ik, de eerste boot gaat om zes uur dus het moet half zes zijn geweest toen ze vertrokken, in mijzelf piekerend liep ik een heel eind langs het water maar toen het begon te regenen kwam ik terug op aarde en draaide om, op het park terug aangekomen was ik doorweekt en leek het wel of ik met kleren aan in het zee had gelegen.

Ik zat een beetje verdwaasd een broodje te eten toen er geklopt werd, het was een vrouw met haar hand omhoog en in een theedoek gewikkeld, heb jij toevallig pleisters? vroeg ze met een

trillende stem.

Ze had zich in haar vinger gesneden en had niets om op de wond te doen, ik weet wel iets van EHBO dus ik hielp haar en pakte de verbandoos die ik in de auto heb.

Het bleek wel mee te vallen, door het bloed leek het heel erg maar toen ik het wondje dicht drukte stopte het bloeden al snel en kon ik met twee pleistertjes de klus klaren.

Nu had ik tijd om haar goed te bekijken, een niet onknappe vouw van ongeveer 32 jaar met bruin lang haar, een beetje mollig en een paar heerlijke borsten, het bleek de buurvrouw van de overkant, ze had mij net zien lopen vandaar dat ze wist dat ik al uit bed was en bij mij aangeklopt had.

ik bood haar koffie aan maar ze weigerde beleeft, ze moest terug want haar “mannetje” was alleen, natuurlijk dacht ik nog, een mannetje, ik had het kunnen weten.

De dag bracht ik verder door met een spelletje op de laptop, een filmpje en een goed boek, laat in de middag checkte ik mijn mail en toen schoot het briefje mij te binnen, ik zocht het op en zond Diana een berichtje, “hoi, veilig thuis gekomen? en alles goed gegaan?” was het enige wat ik kon verzinnen, ik verwachte direct een antwoord maar dat bleef natuurlijk uit.

Om de vijf minuten checkte ik mijn mail box maar iedere keer geen antwoord van Diana,

ik stond op het punt om naar bed te gaan en keek nog een keer en ja hoor een berichtje.

Diana had mij een foto van haar zelf gestuurd waar ze bijna naakt opstond maar net genoeg haar lekkers bedekte om niets te kunnen zien, “voor op je nachtkastje” stond er onder, verder helemaal niets.

De foto vond ik prachtig maar ik had op een lang en heet gesprek gehoopt, op mijn volgend berichtje werd niet meer geantwoord en na een uurtje begreep ik het en ging teleurgesteld naar bed.

De volgende dag was het weer flink opgeknapt en besloot ik om een fiets te huren, ik reed een route van ongeveer dertig kilometer en tegen het eind van de middag reed ik het dorpje De Koog binnen.

Op een terrasje zat de overbuurvrouw, ze wenkte me en vroeg of ik wat drinken wilde, ik schoof bij haar en haar “mannetje”  aan en dat bleek een ventje van een jaar of vier te zijn die geconcentreerd op een kleurplaat zat te krassen.

Susanne heette de buurvrouw, we raakten in een prettig gesprek en ze vertelde dat ze alleen met haar zoontje een weekje op vakantie was, ook zij had net een verbroken relatie achter de rug en was toe aan wat ontspanning.

Ze vroeg naar mijn plannen voor de avond en ik antwoorde dat ik van plan was om een filmpje te kijken en van de sauna gebruik te gaan maken, sauna? heb jij een sauna? vroeg ze verbaasd, dat lijkt mij toch zo lekker! ik zei dat ze welkom was om er gebruik van te maken maar dat leek haar toch wat vreemd en ze zat natuurlijk met die kleine, waarom? vroeg ik, weet je wat, we eten hier wat en als het bedtijd is leg je die knul op een van mijn bedden, dan heb je alle tijd om in de sauna te gaan, eerst twijfelde ze nog maar ging overstag en stemde toch toe.

Na een eenvoudige maar goede maaltijd fietsten we samen terug naar het park, Susanne haalde wat spulletjes uit haar eigen huisje en kwam toen naar het mijne, nadat ze haar “mannetje” op bed had gelegd dronken we samen nog een wijntje en wou ze van de sauna gebruik gaan maken, ik wees haar waar ze zijn moest en wou weer naar beneden gaan, en jij dan? vroeg ze verbaasd, ik? ja ik ehh weet niet, ik ehh jij wil toch…, hakkelde ik , jij wou toch ook? vroeg ze, nou kom op dan!

Beide ontdeden we ons van onze kleding en namen eerst een voor een een warme douche, na af gedroogd te zijn namen we plaats in de reeds warme sauna.

Ik betrapte mij er zelf op dat ik weer eens zat te staren, ik kon mijn ogen niet van haar af houden, twee heerlijke tieten met grootte roze knoppen keken mij uitdagend aan en zoals ze daar met gesloten ogen zat had ik een prachtig gezicht op een heerlijk poesje met een klein streepje haar.

Ik schaamde mij maar ik kon echt niet voorkomen dat mijn snikkel op dit uitzicht reageerde en met klein schokjes omhoog kwam, ik probeerde het te verbergen maar hoe doe je dat als je naakt ben?

Natuurlijk zag Susanne mijn erectie toen ze haar ogen opende, er verscheen een lach  om haar mond, ” je vind het nogal spannend niet?” vroeg ze en knikte naar mijn lul, ehh ja ehh sorry hoor… kon ik nog uitbrengen voordat Susanne zich naar mij toe boog en mijn snikkel tussen haar lippen nam, met haar tong likte ze rondjes om mijn eikel, heel zachtjes zoog ze er even op en langzaam liet ze mijn lul dieper haar keel in glijden, toen ze hem weer uit haar mond haalde lachte ze even naar mij maar snel hervatte ze haar lik werk door van mijn eikel langzaam naar beneden te gaan en mijn zak ook flink te bewerken.

Weer nam ze mijn staaf in haar mond en liet hem in haar keeltje glijden en zonder probleem  zakte ze verder tot ze met haar lippen mijn zak raakte, heel mijn paal had ze nu in haar keel verwerkt en met lange halen begon ze mij heerlijk te pijpen.

Na een poosje vlak voor ik klaar zou komen stopte ze er mee, ik wou haar verwennen maar zij hield de boot nog even af, veel te warm zei ze, en daar had ze gelijk in want het zweet gutste uit al onze poriën.

We namen gezamenlijk een ijskoude douch om weer af te koelen en beneden toen ik de open haard had aangestoken kroop ze lekker op de bank tegen mij aan.

Ik sloeg mijn arm om haar heen en kon het niet laten om tussen haar badjas door haar borst te strelen, zachtjes aaide en kneedde ik het zachte vlees, haar tepel werd harder en ik liet hem tussen mijn vingers rollen.

Susanne begon licht te kreunen wat voor mij het sein was om mijn arm die om haar schouder lag terug te trekken en haar onderuit op de bank te laten glijden, met mijn hoofd zocht ik haar kruis en nu was het mijn beurt om mijn mond te vullen met de heerlijke sappen die uit haar grotje begonnen te stromen.

Ik likte aan haar schaamlippen en liet het puntje van mijn tong steeds even tussen haar lipjes door flitsen, ook liet ik haar clitje niet onberoerd en zoog het gevoelige knopje tussen mijn lippen,”ohh jaa ohh hmm” kreunde de vrouw, voor mij een teken om haar dieper en harder te likken, “ohh jaa ikk komm” kreunde ze en liet haar heerlijk sap mijn mond in lopen.

Een gerucht bij de deur deed ons schrikken, Diana stond in de deur opening, “als je haar soms nog even wil naaien, wacht ik nog hoor!!” beide sprongen we van schrik op en Susanne bedekte zich met haar badjas, Diana pakte een glas en schonk hem vol uit haar eigen mee gebrachte fles wijn.

Ze ging bij Susanne op de bank zitten en trok de geschrokken vrouw met zich mee,” heeft hij je al geneukt?” vroeg ze brutaal,” hij is best goed hoor, alleen met twee vrouwen heeft hij wat moeite” lachte ze.

Susanne wist niet hoe ze moest reageren en wou opstaan om haar kleding bij elkaar te rapen maar Diana hield haar tegen,” ik heb jou van de week in de winkel gezien” zei ze, nu op een verleidelijke toon, ” en ik moet zeggen wat ik zag bevalt mij wel, ik wil jou ook wel even proeven”.

Ze drukte de verschrikte vrouw achterover en kuste haar vol op haar mond, Susanne protesteerde eerst maar al snel won haar geilheid het van haar verstand en weer met  een open mond zag ik dat de kus veranderde in een diepe en vurige tongzoen.

De twee dames lieten alle remmingen varen en zoenden en streelden elkaar waar ze elkaar maar raken konden, de kleren van Diana vlogen in het rond al snel lagen ze naakt aan elkaars poesje te sabbelen.

Susanne kwam doordat Diana een vinger in haar kontje stak als eerste bijna gillend klaar, maar ook bij Diana duurde het niet lang en ze veroorzaakte een vlek in de bank.

Ik had met verbazing naar de vrouwen staan kijken, nooit eerder had ik zo’n passie bij een vrouw gezien, mijn lul barste bijna maar vreemd genoeg kon ik het niet opbrengen om de dames te storen.

Toen de dames waren bijgekomen werden zij zich weer bewust van de situatie, Diana verontschuldigde zich en wilde ons weer verlaten, maar nu was het Susanne die haar tegen hield en overtuigde haar ervan om te blijven omdat zij, nu Diana er toch was een trio wel zag zitten.

De twee geile meiden besloten dat ik hen  na een kleine afkoel periode een voor een moest neuken, ik mocht mijn handen niet gebruiken en zij bepaalden de positie.

Diana koos ervoor om op de tafel te gaan liggen zodat ik staande mijn snikkel bij haar naar binnen kon brengen, met mijn handen op mijn rug naaide ik haar, stotend vanuit mijn heupen.

Ook nu wist ik mij wonderbaarlijk te beheersen en wist mijn zaad binnen te houden, toen Diana klaarkwam trok ik mij direct terug, zakte door mijn knieën en likte haar sappen gulzig op.

We lieten Diana even op adem komen maar al snel eiste Susanne mijn paal, zij ging op haar knieën op de bank zitten en ik moest haar achterlangs nemen, Diana bracht mijn snikkel tot in haar poes en weer neukte ik van uit mijn heupen hard mijn lul in en uit een druipende kut,”jaa ohh  jaa” kreunde Susanne luidt,”ohh jaa harder” liet ze mij hijgend weten,

opeens liet ze mijn lul ontsnappen en hij schoot uit haar scheur, ze graaide met haar hand naar achter en bracht hem voor haar sterretje,” mijn kont! naai mijn kont!” brulde ze schor, moeizaam drukte ik mijn staaf haar holletje in en wachtte even toen hij er helemaal inzat maar Susanne dacht daar anders over en duwde met kracht haar kont tegen mijn onderlijf,

ik begon te stoten en wist dat het niet lang zou duren.

Diana vingerde het kutje van de kermende vrouw, ik voelde haar vinger door het dunne vel wat ons van elkaar scheidde, “ohh jaa ik komm” brulde Susanne luidt toen ze klaarkwam, ik gaf nog een paar stoten en eindelijk kwam ik klaar en spoot mijn sperma met een brul in haar kont.

Allebei vielen we uitgeput op de bank en bleven een tijdje liggen, Diana schonk nog eens iets voor ons in en kwam met een doekje om mijn zaad wat uit het kontje liep te verwijderen, met een brede grijns op haar gezicht ging ze naast Susanne zitten “jee in je kont, nooit gedaan maar dat wil ik ook” zei ze.

Ik schrok mij rot, prima m-m maar niet vandaag zei ik snel.

We spraken af dat de twee vrouwen de rest van de week bij mij zouden blijven maar dat zij wel een klein beetje voorzichtig met mij zouden zijn.

Reacties of suggesties stel ik zeer op prijs!!

O ja, Diana, Els en Susanne, ik weet dat jullie dit lezen, ik ben weer op krachten dus volgende week bij mij?

Auteur
freek
E-mail
freekschrijft@gmail.com

Related post