Schiermonnikoog


SchiermonnikoogSchiermonnikoog

“Ik ga volgende week naar Schiermonnikoog” deze zin geeft me weer een goed gevoel.
Om het begin te vieren van het nieuwe schooljaar gaan we met de HAVO en VWO klassen van het komend vijfde jaar op kamp. We hadden vier opties; we konden gaan survivalen in de Ardennen, zeilen, naar Schiermonnikoog of thuisblijven. Ik had mijn keuze vrij snel gemaakt toen ik de opties zag. Ik heb voor schiermonnikoog gekozen omdat dit gewoon een soort vakantie zelf is, de zeilkamp en Ardennen optie zijn allebei kampen waar je hard moet werken en dat is niet iets voor in de vakantie.
Ik heb alles al voorbereid. Alle kleren zitten in de koffer samen met de andere spullen op de checklist. alles wat op de checklist stond heb ik 3 keer gecontroleerd op aanwezigheid in de koffer.
Helaas moet ik morgen heel erg vroeg op staan vanwege de lange trip, dat is het nadeel als je in Tilburg woont. Ik zit nu thuis in het zonnetje in de hangmat te genieten van de auto’s die achter onze tuin langsrijden, want die heb je niet in Schiermonnikoog.
Naast wadlopen, zeehonden kijken en onszelf verzorgen gaan we vrij weinig doen dus heb ik daar ook veel tijd om uit te rusten en een beetje te voetballen met m’n vrienden.
De aarde is weer een stukje verder gedraaid waardoor de zon is verdwenen is.  Ik gok dat het zo’n tien uur is wat voor mij betekent dat ik zo langzamerhand naar mijn kamer moet gaan om te slapen. Ik kijk nog een keer in mijn toilettas of ik alles heb en krab aan m’n oksel. vanmiddag heb ik bij het douchen naast mijn schaamstreek ook mijn oksels geschoren om het okselzweet te verminderen en aangezien ik dat bijna nooit doe jeukt dit altijd flink.
Zonder te fantaseren wat voor seksuele momenten ik ga beleven op Schiermonnikoog val ik in een vaste slaap

Ik word wakker, ik weet niet waarvan, maar weet gelijk dat het te vroeg is. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het 1 uur s’nachts is. Ik hoor een onverklaarbaar geluid waar ik denk ik ook al van wakker werd. Ik hoor het zelfde geluid nog een keer en herken het, ik voel achter mijn hoofd op het nacht kasje en pak na twee keer voelen en nog een keer het geluid te horen, namelijk prrrrrr, prrrrrr, mijn mobiel.

Voordat ik mijn mobiel unlock trilt hij nog een keer. Na unlocken blijk er in de what’s app groep het een en ander gezegd. Het zijn dezelfde vrienden die praten als de vrienden waarmee ik over een uur of 6 naar Schiermonnikoog ga.
Er zijn 16 ongelezen berichten. Het eerste bericht is van Thijs. hij schrijft;
“weet je waar ik echt zin in heb?” dit soort vragen verafschuw ik heel erg, net zoals van die quotes als “het is moeilijk ware liefde te vinden” dit is niet meer als aandacht vragen. Je moet hier op reageren terwijl dit onnodig is. Je moet eerst heel nieuwsgierig vragen waarom hij vind dat het moeilijk is om ware liefde te vinden of waar hij zin in heeft, terwijl je totaal niet geïnteresseerd bent. Vaak legt hij het dan ook omslachtig uit of geeft een doorzichtige smoes om het toch niet te vertellen. Als hij nou gewoon zegt waar hij zin in heeft, of niet, zijn we op hetzelfde punt geëindigd met veel minder moeite.
Na dit bericht is er vier keer “nou” gevraagd waarna Thijs heeft gezegd dat hij zin heeft in Schiermonnikoog, gelijk heeft hij, maar dat heeft hij vorige week al een paar keer verteld en om een uur s’nachts heb in niet echt de behoefte om dit weer te lezen. daarna is er nog wat onzin verteld.
in een van de berichten word gevraagd door Teun of ik er ook was, ik schreef daar op gelijk dat ik er nu wel was meer gelijk weer ga slapen.
Ik krijg nog wat slaaplekker berichten en zet mijn mobiel uit, alleen mijn mobiel blijft trillen. Ik ga op mijn rug liggen en leg mijn mobiel onder mijn maag. Ik wacht tot mijn mobiel weer trilt en na een seconde of vijftien trilt mijn mobiel, wat een lekker gevoel oplevert. Ik doe dit wel vaker, dan trilt hij onregelmatig en dat geeft een heerlijk gevoel, het is niet echt een schrikgevoel, maar toch wel spannend gevoel.
er komt geen bericht meer binnen waardoor ik mijn ogen sluit.
Ik doe mijn ogen open en zie gelijk licht waar ik niet aan hoef te wennen, dit betekent natuurlijk dat Ik droom. opeens verschijnt er een trap waar gelijk 7 vrouwen vanaf lopen, door middel van de kleding weet ik al wat voor droom het is; een natte. een van hun heeft een vibrator, ik kijk even naar beneden en zie dat ik enkel in een pyjama broekje sta, waarin ik ook in slaap was gevallen. Het valt mij op dat de meisjes (ja meisjes, want ze zijn na gebootst op meisjes uit mijn klas en meisjes uit andere klassen die ik wel eens zie) naast een slipje enkel nog een wit t-shirt dragen dat bij alle vrijwel doorweekt is. Ik voel gelijk dat mijn pyjamabroekje wat meer druk uitoefent op mijn kruis. Een van de vrouwen loopt geil op mij af en trekt mijn broek wat naar beneden gaat op haar knieën, waarna ze met haar mond gaat “paaldansen”. Ik doe mijn ogen dicht en geniet, na een half minutje doe ik mijn ogen open en zie dat ze net was opgehouden met pijpen. Het meisje met de vibrator komt op mij aflopen en geeft mij een klein zetje waardoor ik val. ze hurkt over mijn bovenbenen en oefent met haar buik druk uit op mijn ontblote eikel, ondertussen zet ze de vibrator net op de rand van mijn schaam streek en begint zonder regelmaat de vibrator hier te gebruiken.
Ik heb een geweldig uitzicht over haar cup D borsten die goed zichtbaar zijn in het natte strakke shirtje. Ze gaat op haar knieën waardoor er een grotere druk komt. Nu ze een hand vrij heeft gebruikt ze deze om haar al uitgescheurde hals nog verder uit te scheuren, waardoor haar (door mijn gedachte gecreëerde) perfecte borsten worden ontbloot. Omdat ze nu opeens wat groter is dan ik ben hangt ze verder voorover waardoor haar borsten dichtbij mijn gezicht hangen. Ik heb nog net zicht op de lesbische taferelen die zich afspelen op de achtergrond. Dit likken, vingeren met squirten en met de dubbele dildo vrijen is perfect nagebootst op het pornofilmpje dat ik gisteravond had gekeken. Ik concentreer me weer op de tieten waarmee ik oog in tepel sta. Ik zie de stijve tepels die ik met mijn tong net niet kan bereiken. Het meisje dat over mij heen zit gebruikt weer de vibrator. Daarna gaat ze weer rechtop zitten. snel gevolgd door een  opkomend gevoel in mij onderbuik, ik kijk naar mijn penis die in deze droom iets groter lijkt waar het voorvocht al uitdruipt. Als ik naar boven kijk zie ik een heerlijk kutje die al redelijk nat is en word gevingerd door het meisje waartoe dit behoort. Ze kijkt me met een hand masserend op haar linker cup C borst geil aan, waarna ze haar ogen dicht knijpt en een diepe kreun geeft. Ik richt mij blik weer op de vagina en zie ook dat de clitoris ruw word betast, gevolgd door een heerlijke vloed van kutsap die over mijn gezicht gaat, als ik zie dat ze nog een keer klaar komt steek ik mijn tong uit maar daar komt niks op.
Ik word wakker. precies op het moment dat ik het hoogtepunt heb bereikt. Ik heb een heerlijk orgasme terwijl ik al zo goed bij kennis ben dat ik mijn mobiel snel genoeg weg haal bij de sperma. die door mijn broekje heen gaat. Om al het sperma eruit te halen masturbeer ik nog zachtjes na.

Mijn wekker gaat. Kwart over zes zoals gepland. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en loop naar mijn wekker toe om hem uit te zetten. Ik heb sinds de middelbare school mijn wekker aan de andere kant van mijn slaapkamer gezet, omdat ik hem anders uitzet en nog een keer omdraai, waardoor ik weer in slaap val. Ik doe de dingen die ik altijd doe voordat als ik opsta. Ik krab even aan mijn kruis en voel dat de eerste haartjes er al weer zitten. Ik ben net klaar alles als de ouders van een vriendin van mij.

Voordat ik de deur open kan doen wordt er al aangebeld. Ik doe de deur open met de arm die nog niet in mijn jas zit.

“Heey, een momentje hoor!”

“Doe maar rustig aan, we hebben alle tijd”

Rosa is sinds vorig jaar een goede vriendin van mij. Vorig jaar ben ik bij haar gaan zitten in de eerste pauze van het nieuwe jaar omdat ik haar erg mooi vond. Toen we aan de praat raakte bleken we heel veel gemeenschappelijke interesses te hebben. Muziek, geloof, kunst en nog veel meer. Ondanks dat is ze altijd een vriendin gebleven, omdat ik niet meer het onderbuik gevoel had als ik bij haar was.

Ze woont een paar straten verder op, waardoor we vaak samen fietsen naar school en we vaak bij elkaar langs gaan. Voor deze ene keer gaan we met de auto naar school omdat we natuurlijk koffers nodig hebben voor de week dat we op kamp gaan. Ik heb mijn Jas aan en groet mijn vader die boven aan de computer zit. Ik loop naar de deur en Rosa steekt haar hand uit voor een tas. Ik geef haar de lichtste omdat ik weet dat als ik niets geef ze me op mijn bovenarm mept en zegt: “Jij bent misschien wel sterker, maar dat wil niet zeggen dat ik slap ben!” Rosa lacht en draait zich in een halve pirouette om. Haar zwarte haar beweegt in een kleine vertraging mee.

“Ik heb hier zo’n zin in, lekker zonnen, lekker frisse lucht en lekker …”

Ze stopt en aarzelt, ik vraag wat ze wil zeggen maar ze zegt dat ze het niet weet, maar ik denk dat ze het niet wil vertellen.

We leggen de Koffers in de kofferbak van de stationwagen van de vader van Rosa en we gaan beide achterin zitten. De vader van Rosa lacht vriendelijk naar me en vraagt hoe het met me gaat. Ik zeg dat het prima met mij gaat en stel de vraag terug. Hij zegt dat ik je mag zeggen wat hij het afgelopen jaar nooit tegen me gezegd heeft.

De laatste keer dat ik Rosa zag was vorige week, toen waren we gaan zwemmen. We hadden erg veel lol toen. Vooral toen we op het gras zaten en er een meid met een prachtig figuur voorbij liep. Haar grote billen gingen heen en weer, waardoor haar zwemslip telkens vijf centimeter naar links en rechts verschoof. Toen kreeg ik weer een klap op mijn schouder en Rosa’s hoge stem.

“Alleen kleuters staren”

Een paar minuten later liep de badmeester langs. Ik zag Rosa wegzwijmelen bij zijn zwarte gekrulde haar, opgepompte biceps van de anabolen en zonnebankgebruinde huid. Ik geef haar een tik op de schouders en zei dat alleen kleuters staren en we lachten toen allebei. Na het zwemmen kocht ik voor ons beiden een ijsje en we raken in gesprek wat we leuk vinden aan het andere geslacht. Op het moment dat het stil valt kijk ik naar Rosa en zei keek naar mij, vervolgens keek ik rond naar de strakblauwe lucht, mijn halve ijsje, de voorbij rijdende cabrio en vervolgens kijk ik naar Rosa en merk dat ze naar mij aan het staren is.

“Alleen kleuters staren”

Rosa kreeg een kleur en lachte.

Ik kijk rond in de auto en kijk naar rechts en ik zie dat Rosa naar mij kijkt en snel doet alsof ze naar iets anders keek. Ik zeg er verder niets van en vraag aan Rosa’s vader of hij een fijne vakantie heeft gehad.

Na 10 minuten rijden komen we bij het verzamelpunt aan. Er staat een grote dubbeldekker klaar en er zijn al wat leerlingen en leraren. We bedanken de vader van Rosa en laden de koffers over naar de bus en stappen in. Rosa gaat naast een van haar vriendinnen zitten, waardoor ik naast Dorus ga zitten. Dorus is al sinds de eerste klas een vriend van me en samen met wat andere jongens vormen we een hecht vriendengroepje waarmee we vaak gamen, over meisjes praten en bier drinken.

De rest van ons vriendengroepje gaat achter ons zitten. Ik kijk recht voor me uit en zie dat Rosa nog een keer achterom kijkt en snel weer terug kijkt. Na een paar minuten is de hele bus vol en laat de buschauffeur de koppeling langzaam opkomen.

 

Ik kijk de bus rond. Het eerste wat me opvalt zijn twee meisjes die naast elkaar zitten links voorin de bus. Ze kijken elkaar aan en zijn in gesprek. Wat opvalt is dat hun gezicht en profile volledig hetzelfde zijn, waarschijnlijk zijn ze een tweeling. Wat het meest opvalt is dat ze een heel mooi gezicht hebben, en profiel heeft het wat weg van Doutzen Kroes, maar toen ze net naar mij omkeken zag je dat ze wat ronder in gezicht zijn. Ze hebben beide bruin haar, de een heeft het net iets donkerder als de ander, daarnaast kijkt de een wat feller, de ogen zijn iets verder geopend als de ander. Ik staar even voor me uit om te bedenken wie ik het leukst vind, wat ik vaak doe als ik een eeneiige tweeling zie. In de korte bedenktijd kan ik niet kiezen, mijn aandacht wordt heel snel afgeleid door een ander meisje.

Schuin daarachter zit een meisje naast een jongen. Het meisje heeft bruin lang haar met slag. Haar bruine huid, magere gezicht, kleine wipneus bedekt met sproeten, blauwe ogen dunne lippen en donkere wenkbrauwen matchen perfect. Het verraste me toen ze sprak. Ze sprak met een doodnormaal, licht Amsterdams accent. Ze werpt een blik naar achter, waarna haar haar volgt. Ze werpt overal voor een milliseconde haar blik op, de lawaaiige jongens op de achterbank. De giebelende meisjes rechtsachter mij, Thijs en Luuk die achter mij elkaar zitten te plagen, mijn starende blik op haar ogen, die heel even terugkijken naar mij. Haar ogen doordringen me als de Mona Lisa dat doet als je volledig vooraan in de menigte staat. Die kleine blik in haar ogen voelde precies hetzelfde als toen ik twee jaar terug in het Louvre me naar voren had gebeukt om tenslotte helemaal vooraan een blik te werpen op het kleine meesterwerk waarbij een blik van de geschilderde ogen van la gioconda je ziel dusdanig raakt dat je een schub mist van je niets-doordringende drakenhuid en daarin wordt getroffen met een pijl.

Plotseling wordt ik uit mij licht erotische gedachtes getrokken als ik Luuk en Thijs achter mij wat hoor fluisteren. Ik weet niet of ik het goed hoorde, maar het kan wel redelijk kloppen want ik hoor Thijs terug fluisteren: “Ik ook, allebei eigenlijk. Jij was de reden dat ik bij jullie vriendengroep aansloot. Ik wilde in contact komen met jou.”

Ik kijk naar links en vraag me af of Dorus ook heeft gehoord wat ze zeiden. Daar hoef ik geen vraag meer over te stellen, want toen ik naar hem keek haalde hij zijn koptelefoon van zich af en vroeg of ik wat wou zeggen. Ik zei dat ik gewoon even door het raam keek en dat er niets aan de hand was. De Koptelefoon waaruit ik de hardstyle duidelijk hoor door tetteren gaat weer op het mollige hoofd van Dorus. Ik had sowieso niet verwacht dat hij het gehoord zou hebben. Ik weet van mezelf dat ik een bovengemiddeld gehoor heb.

Ik weet zeker dat Thijs zei wat hij zei en dat Luuk ongeveer gezegd heeft dat hij gevoelens had voor Thijs. Dat is een flinke binnenkomer voor mijn maan- en katerdag. We zijn nog niet op Schiermonnikoog of er gebeurt al van alles, of is dit al het hoogtepunt? Ik vraag mezelf vaak dingen af, dit zorgt voor zekerheid. Ik heb alleen geen tijd om de vraag te beantwoorden want er komt een veel grotere vraag naar boven, moet ik het doorvertellen aan de rest van de groep als Thijs of Luuk het niet aan ons vertellen? Ik zet het even uit mijn hoofd omdat ik de rust wil hebben om de meisjes te bekijken die mee gaan naar Schier.

Ik kijk even rustig voor me uit, ik zie de veluwe passeren als mijn stofzuigende moeder voor de tv. Traag, onregelmatig maar wel is er te zien wat er achter ligt, het kan maar niet snel genoeg weg zijn. Op dat moment zie ik een bekend gezicht. Een paar rijen achter de tweeling zitten twee meisjes naast elkaar, waarvan een hetzelfde gezicht heeft als het meisje met de enorme mooie kont die ik zag in het zwembad. Even later wordt mijn vermoeden bevestigd als we een kleine pauze hebben en ik het meisje op zie staan in de bus en zich draait om haar jas te pakken. Een perfecte halve ronde is voor een splitsecond te zien. Daarna staan er mensen voor mij op waardoor ik haar niet meer zie. Vervolgens zie ik Rosa naar mij kijken met doordringende ogen. Ik kijk naar haar mond en ze playbackt iets. Het laatste woord was kleuters, waardoor ik al wist waar ze het over had.

Ik eet mijn lunchpakket op aan het bankje waar mijn vrienden zitten. Ik luister met een half oor mee wat ze zeggen, alleen spreken ze mij niet aan en praten ze over een oninteressant onderwerp waardoor mijn gedachten afdwalen. Ik heb al een hoop leuke meisjes gezien waardoor ik goed moet kijken wie wat gaat worden, want ik kan ze niet allemaal aan de tand voelen. Nog voor ik een keuze heb gemaakt lopen de giebelende meisjes die schuin achter mij zaten langs ons bankje. Op het eerste oog lijken ze op typische huppeltrutjes.

De ene heeft magere benen waardoor de plaats van de botten makkelijk geschat kan worden. Dit wordt duidelijk versterkt doordat haar hele korte broekje haar been niet klemt waardoor je net kan zien dat ze een wit slipje aan heeft. Het andere meisje is duidelijk wat sportiever. Ze heeft gespierde benen en is breed in haar schouders, ik denk dat ze hockeyt. Ze heeft gevulde ronde billen die door haar korte broekje mooi geaccentueerd worden. Ik draai me een voor een kwart zodat het niet opvalt dat ik naar ze kijk, met mijn zonnebril, want ze kijken allebei een beetje argwanend rond. Op het moment dat ik met een schuin oog naar hun kijk staan ze achter een boom.

Op dat moment hoor ik dat Teun over de laatste transfer van Real Madrid gaat waar weer zoveel miljoen is uitgegeven. Op dat moment hebben we een gesprek over voetbal wat tot en met de reis het onderwerp blijft.

 

Na het liggen op het gras bij de dijk, wachtende op de veerboot. Het fietsen naar de accommodatie waar we van maandag tot en met vrijdag blijven en het welkomspraatje staan mijn vrienden en ik op onze kamer.  We zijn onze spullen aan het uitpakken en ons bed aan het instaleren. Er staan 4 stapelbedden in onze kamer, waardoor twee overblijven voor eten en drinken. Over een minuut of tien moeten we weer beneden zijn voor het eerste avondmaal en daarna krijgen we een korte rondleiding in het dorp.

Om de stilte te verbreken begin ik maar met praten: “En jongens hebben we er zin in?” Dorus en Daan knikken instemmig en Thijs en Luuk zeggen allebei iets positiefs, als laatste kijken we Teun aan die op een stukje kauwgom. Hij kijkt ons aan en zegt: “Nee, ik had meer zin in thuis blijven bij mijn gezellige ouders.” De jongens lachen hard en ik lach maar voor de lol mee. Teun is nooit zo gesteld op zijn ouders die volgens hem altijd hem de schuld geven. Ik heb altijd het idee dat het meer zieligdoenerij is. We gaan in de grote zaal beneden zitten wat gebruikt kan worden als eet en leefruimte. Boven zijn verschillende slaapkamers die aan twee hallen zijn aangesloten. De ene hal is voor de meisjes de ander voor de jongens.
Als snel merken we dat aan een tafel alleen ruimte is voor vier, waardoor Teun en ik aan ons lot worden overgelaten om nieuwe vrienden te maken. Zonder er bij na te denken wijs ik Teun de tafel aan waar de tweeling aan zit. We lopen er op af en ik vraag of de plaats bezet is. De meisjes schudden met hun mooie hoofden en we nemen plaats. Ik stel mezelf gelijk voor gevolgd door een aarzelende Teun. De meisjes hebben beide een paardenstaart in, de een net iets hogers als de ander. Het meisje met de meer geopende ogen, alsof elk moment iets kan gebeuren en ze strak staat van de stress klinkt desondanks heel rustig. “haay, ik ben Cinthia,” als kwik, kwek en kwak stopt ze spontaan met haar zin en vult de leukere van de twee haar aan, “en ik ben Mirthe.” Cinthia, Mirthe en ik praten over de eerste indrukken van het eiland en over de busreis. Teun was meer bezig met het eten zelf en de andere jongens die achter mij zaten.

“Welke vind je leuker, de rechtse of de linkse” hoor ik een naar tomaatruikende fluister stem in mijn rechter oor zeggen. Ik draai me snel even om naar Damian die met een lepel nog een hap macaroni naar binnen werkt. “Daar heb ik het later wel over.” Antwoord ik en ik keer terug naar de tafel. “wat vroeg hij?” vraagt Cinthia direct. “Hij vroeg wie van jullie twee hem leuk vond.” Ik krijg een harde por in mijn rug, omdat ik het hard genoeg zei dat Damian mij goed kon horen. Damian zegt iets onverstaanbaars met volle mond, waarbij het lijkt alsof ik consumptie in mijn nek krijg. “Dat zei ik niet, lul.” Ik moet glimlachen en de tweeling lachen allebei met open mond. Het valt opeens op dat de twee gebitten van elkaar verschillen, Cinthia mist een ondertand, maar de 5 overgebleven voortanden staan in haar gebit, alsof er nooit een zesde zou moeten zijn. Ik vraag er niet naar, ik ben ten slotte geen orthodontist. “Volgens mij was het voor jou net iets te vroeg vanmorgen.” Zegt Mirthe brutaal. Ik vraag waarom en Mirthe zegt dat ik een half uur in de bus recht voor me uit heb zitten kijken en niet had bewogen of iets, alsof ik sliep. Het vreemde was, volgens Mirthe dat mijn hoofd niet hing maar rechtop stond, alsof ik klaarwakker was. Ik moet glimlachen en zeg dat ik soms net iets te diep in mijn gedachten verzonken raak, terwijl ik weet dat ik even aan het genieten was van een hele mooie meid en haar bijna even mooie spiegelbeeld.

Na een afwascrew geselecteerd te hebben en buiten nog even op het terrasje te zitten en genieten van een van de laatste zomeravonden, komen Damian, Teun en Dorus bij mij zitten. Ze kijken me vragend aan en ik weet waarover. Ik behoud hetzelfde gezicht als wat ik had en wat ik ook als pokerface gebruik. “Wie vind jij het knapste?” Vraagt Damian een half uur na dato nog een keer. “Ik vond die linker wel lekkerder,” zegt Teun, waarop Dorus antwoord: “Ik zou eerder die rechter doen.” Teun lacht en zegt dat Dorus ze geen van beide zou doen, waarop ik moet glimlachen. “Teun, als je die rechter wat vond had je moeten meedoen in ons gesprek, volgens mij weet je geeneens hoe ze heet.”  “Thia heet ze toch?” “Bijna, Teun, Cinthia.” Ik zei dat precies zacht genoeg om zowel Cinthia als Mirthe niet te laten omkijken.

Al snel wordt het nacht en gaan we naar onze kamers. Ik zit nog in mijn trainingsbroek en sweater als Thijs zegt: “Bram, wat hoorde ik nou over Helena? Heb je tijdens jullie laatste afspraakje haar proberen te zoenen?” Het klopte wat Thijs zei.

Twee weken geleden had ik het derde afspraakje met een meisje uit onze klas, Helena. Ik dacht dat ze wat voor me voelde maar ontweek mijn poging tot zoenen en sindsdien heb ik haar niet meer gesproken, blijkbaar in tegenstelling tot Thijs. Van je vrienden moet je het hebben, die in het bijzijn van de rest nog even erin wrijft dat Helena blijkbaar toch iets meer voelt voor andere jongens als ik.

“Het is toch wel beschamend, 17 en nog niet gezoend, niet geneukt en nog geen relatie gehad.” Gaat Thijs verder reagerend op mijn pokerface. Hij weet dat hij me heeft waar hij me hebben wil. Het enigste wat ik kan zeggen is over wat hij vandaag over zijn geaardheid zei in de bus, alleen zou dat niet eerlijk zijn tegenover Luuk en zou ik dat niet goedkeuren over mezelf. Ik zou nooit iemand discrimineren vanwege geaardheid, ras of geloof waar diegene bij is. Thijs gaat verder: “Misschien moet je het maar gaan proberen met die lelijke mokkel van je, Rosa.”

Nu had hij me, hij beledigde mijn beste vriendin in het bijzijn van mijn vrienden en ik kan er niets tegen doen, het is de vriend van mijn vrienden dus kan ik geen ruzie maken, ik kan hem niet slaan, ik kan niets, alleen weglopen, maar waar naar toe?

“Ik ga even buiten een luchtje scheppen” en ik loop het gebouw uit. Buiten staat een docent te roken, wat natuurlijk hoort bij zijn rolmodel voor de toekomstige maatschappij. Ik zeg dat ik me niet zo lekker voel en dat ik even een luchtje wil scheppen. “Dat zeiden die meisjes net ook al. Die zijn net voor jou ook even de bossen ingelopen om een luchtje te scheppen. Misschien is het een idee als je hun inhaalt, dan lopen jullie niet alleen.”

Ik loop wat harder als normaal de bossen in en hoor de meisjes enkele honderd meter voor mij wat giebelen. Het zijn de huppeltrutjes in hun kleine broek. Plotseling merk ik wat ze zeggen en ik ga spontaan langzamer lopen. “Je had het toch over een open plek waar niemand ons kan zien?” “Jep, hij is daarzo.” “Het is best wel koud weet je zeker dat we dit moeten doen” “Kom op, meis, zo’n kans om seks in openlucht te hebben zal je niet vaak krijgen en we kunnen elkaar moeilijk likken met onze kleren aan. Ik wil, by the way al de hele dag je hele lichaam likken, van je teennagels tot je ooren, dus waag het niet iets aan te houden.

Tonight is my Lucky night.

 

Ik loop heel stilletjes de kant op waar de open plek moet zijn. Ik loop zover ik kan zien tussen de bomen door over een natuurlijk pad. Al snel kom ik bij het grasveld waar de twee meisjes nu openlijk staan te zoenen. Hun kaken blijven behendig open en hun lippen doen al het werk. Intiem kussen ze elkaar. Ik loop snel een halve cirkel om het grasveld heen, tussen de graankorens. Buiten hun zicht maar hun in mijn zicht. Ik wil dit zien, eerste rang, gratis gewonnen, helaas geen popcorn en cola, maar wel een geweldig schouwspel dat al begonnen is. Het is zeer duidelijk dat de brunette het initiatief neemt. Tijdens het zoenen trekt ze het shirt van de blondine uit en gooit die op de grond. Ze trekt een elastiekje dat blijkbaar haar hele kapsel al de hele dag in bedwang had gehouden los en gooit deze in de richting van het shirt. Vervolgens trekt ze haar topje uit en ritst haar veel te korte en te strakke broekje los. Dankzij het strakke broekje springen de billen even over de rand en trillen ze nog rustig na. Haar Witte slipje is in overeenstemming met haar push-up bh en haar topje. Haar brede dijen maken nu kleine stootbewegingen naar de blondine die nog altijd in haar te grote broekje en bh staat te zoenen met de lippen van de brunette die nu langzaam woorden eruit laat rollen, zacht en zwoel en te gelijke tijd ook dwingend. “Kleed je nu uit, anders zorg ik er voor de je de rest van de week geen kleren meer hebt.” De blondine liet het zich geen tweede keer zeggen en kleedde zich gehoorzaam uit. De kippenvel was duidelijk te zien op haar puntige cup b borsten die al snel tegen de c-cup van de brunette die ondertussen ook verlost was van haar boezemvriend. Het verlangend zoenen van de twee naakte meisjes was niet zonder gevolgen. Mijn erectie zocht een uitweg, maar vond die niet.

Ik zat comfortabel tussen de planten waar ik zelf niet op viel. Ik moest goed kijken wat er gebeurde op de open plek omdat er geen enkele bron van licht was, naast de sterren en de maan. De bruinharige tiener haalt met een beweging haar elastiekje uit haar haar en gooit deze naar de andere kleren, ze schudt haar hoofd zodat al het haar op haar rechterschouder rust. De blondine neemt een aarzelende houding aan maar gaat ten slotte plat op het gras liggen. Ze spreidt haar benen waartussen het hoofd van de brunette passievol tussen gaat en begint met likken. Eerst rustig kleine likjes rond de al licht geopende vagina, daarna de schaamlippen ten slotte haar klit. De blondine kreunt heftig onder de veronderstelling dat niemand haar ziet of hoort. Ze wrijft over haar borst en drukt haar kruis wat meer in het gezicht van haar vrienden, die daarop alleen maar heftiger met haar tong beweegt over alles wat ze tegenkomt. Ze stopt ondertussen een vinger in de vagina, die al snel wordt gevolgd door de buurvinger. Langzaam beweegt ze haar arm en ze schudt haar haar naar de andere schouder, zodat ze vervolgens kan likken en vingeren. De handeling wordt sterk toegejuicht door gekreun van de blondharige. Ik wrijf over mijn gulp wetende dat als ik mijn broek openmaak ik heel erg betrapt zou zijn. Het tempo van de arm neemt toe, het gekreun wordt luider en na een kleine gil kronkelt het lichaam van de blondine helemaal op, haar rug bolt, haar benen sluiten om de brunette die niet stopt met likken noch vingeren. De blondine hijgt wat na en de brunette neemt af in tempo. Het meisje dat net was klaar gekomen sluit haar benen wat meer om haar vriendin die opstaat met haar erbij. Ze zoenen heftig, alsof de wereld ervan afhangt. Mijn erectie drukt tegen mijn fietssleutel aan, die in mijn linker broekzak zit.

De brunette zakt in en de blondine komt los. De brunette gaat liggen op het droge koude gras. Haar vriendin valt gelijk met de deur in huis en stopt zonder na te denken twee vingers in de vagina van de sexy brunette die dit met een gil en een glimlach beantwoord. Ook hier neemt het tempo langzaam toe, maar bij de snelheid waar de blondine klaarkwam stopte ze ermee en bukte over haar vriendin een en kuste deze op haar bovenlip. Alsof ze dit eerder hadden gedaan hurkt deze blondine tussen de benen die verbonden zijn met een wijdgeopende, glimmende vagina zitten en stoot voorzichtig met haar schaamhaar tegen de klit van het meisje. Die haar hoofd naar achter slaat en er overduidelijk van geniet. Ik kan niet geloven dat dit gebeurt, maar het gebeurt. Ze stoten beide tegen hun schaamstreek aan als de golven die het strand raken, gecontroleerd maar hevig. “Ja, ik kom” roept de brunette vol overmacht, de blondine bedenkt zich geen moment en draait zich zo dat haar hoofd nu tussen de benen in licht en ze laat haar tong al het werk doen, terwijl de brunette hard wrijft over haar opgezwollen klit. Ze gilt er een hoge noot uit waarbij al haar spieren lijken aan te spannen.

Ze zoenen elkaar nog een keer heftig op de mond en kleden zich vervolgens aan. “Snel, voordat ze ons gaan zoeken!” zegt de blondine. Zij en haar vriendin lopen nu weg van de open plek, terwijl ik nog in de bosjes zit. Ik wacht nog heel even en toen liep ik naar de open plek. Ik bedenk me geen moment en haal mijn 19 cm kloppende calippo uit mijn broek die ik tot mijn enkels laat zakken, niet nadenkend over de mogelijkheid dat de meisjes terugkomen. Ik laat mijn huid over mijn eikel heen glijden als de tong van het meisje over de vagina van de ander. In een steeds hoger tempo ging liet ik mijn rechter hand over mijn pik gaan. Ik voelde dat ik ging komen en liet mijn linker hand het overnemen, waardoor mijn rechter hand mijn eikel permanent kon vasthouden. De zogenaamde schroevendraaiertechniek zorgde voor een geweldig gevoel in mijn onderbuik, denkend aan mijn aanstaande klasgenootjes die hier zonet elkaar hebben liggen likken. Ik voel het sperma door mijn pompende pik heen spuiten, die waarschijnlijk een halve meter verderop tussen het gras bleef kleven. Nog altijd met mijn handen over mijn pik stond ik op. Het laatste beetje sperma drijft uit mijn pik, het overgebleven goedje moet er maar aan geloven en laat ik opvangen door mijn onderbroek, die ik zo dadelijk toch verschoon. Net wanneer ik weg wil lopen zie ik dat de brunette haar elastiekje niet heeft meegenomen. Ik raap het op, nadenkend over wat ik er mee ga doen. Zal de brunette terugkomen om het te halen, zal ze het vergeten, zal ze, als ze dit in mijn handen ziet, weten dat ik alles heb gezien. Ik besluit het mee te nemen, als souvenir, van de grootste voorstelling tot nu toe uit mijn leven.

Ik loop terug naar de accommodatie, met het elastiekje in mijn broekzak, waar ik de docent buiten zie wachten. “Ik zie dat je de meisjes niet hebt gevonden.” “Nee,” zeg ik, “waarschijnlijk zijn hebben ze over een ander pad gelopen.” “Nou, hup je bed in, we gaan morgen het eiland verkennen, dat wordt dus een lange dag.” “Oke,” gaap ik, “nog een fijne nacht.” “Hetzelfde, Bram”

 

“Wouw, het eiland is echt zo verschrikkelijk mooi!” zegt Rosa tegen mij. We zitten beide op een terrasje, in de hitte. De afgelopen vier uur hebben we op de fiets achter een rondleider aangefietst waarbij we heel veel informatie hebben gekregen. Over het ontstaan, over de connectie met Duitsland, het wadlopen, de schoonheid en over de ongereptheid. We hebben net een bramenstruik helemaal staan leegplukken zonder het eerst schoon te maken of iets dergelijks. Over een uur of twee is het eb zodat we kunnen wadlopen. “Hoe warm denk je dat het is?” vraagt Rosa. “Ik denk een graad of 27, maar het voelt als 35. Ik doe mijn tas open en haal waterschoenen er uit, die van mijn vader zijn geweest. “Ik doe gewoon straks een zwembroek aan en deze, ik ga echt niet in laarzen en een lange broek dat water in. Rosa lacht, “Ik heb ook van die schoenen bij, ik heb hier onder gewoon een bikini aan.” Ze zou het shortje kunnen aanhouden, maar daar zeg ik niets over. De serveerster loopt naar ons toe en vraagt wat we willen drinken. “Gaat u ons om onze identiteitkaart vragen?” vraagt Rosa brutaal. “Zolang jullie voor jullie drankje betalen, lijken jullie 18 jaar of ouder.” Zegt de serveerster. “Doe mij in dat geval maar een droge witte wijn.” De serveerster kijkt naar mij, ik lach nog een beetje over de handelswijze van Rosa en ik bestel een biertje. Rosa staat gelijk op en zegt dat ze even naar de wc gaat.

Ik leun achterover en geniet even van de zon. De geur die overal op het eiland hangt laat je alle benzine-, zureregen- en mestlucht vergeten. Het enigste wat je ruikt is de zout van de omringende Waddenzee, waarvan ik de bodem straks ga betreden. “Rosa loopt met het drinken in haar hand naar buiten. Ze vraagt me om 2 euro omdat ze aan de bar al heeft afgerekend. “Vanavond is het hier feest, zullen we ook gaan?” “als de docenten ons niet in de weg zitten, vind ik alles best.” Antwoord ik. We drinken ons drankje op en fietsen op onze leenfiets naar het verzamelpunt. Vanaf daar fietsten we met de hele groep naar het strand, waar een instructeur op ons stond te wachten. Spontaan doen heel veel meisjes hun kleren uit waaronder ze een bikini dragen. Vanmorgen dacht ik slim te zijn door geen bermuda aan te doen maar een zwembroek, wat achteraf dus slim bleek te zijn. De meeste jongens Kleden zich vervolgens ook uit, waardoor ik genoodzaakt ben om, net als de rest, mijn shirt uit te doen.

Hier heb ik de hele vakantie voor gewerkt… Ik heb de hele vakantie elke avond push- en sit-ups zitten doen om in welke positie dan ook, aangespannen of niet, een wasbordje boven mijn zwembroek te hebben. Verschillende meisjes kijken een paar keer om maar ik reageer er niet op en praat met mijn inmiddels halfnaakte vrienden. Op een gegeven moment begint de instructeur met het compliment dat we allemaal waterschoenen, laarzen of oude schoenen aan hebben vanwege de schelpen die in het water liggen. Na een korte uitleg lopen we het water in en banen we ons een weg in de zee. De zee zelf is iets frisser als op het land. Opeens komt Rosa naast mij lopen. “die sixpack was me niet opgevallen toen we twee weken geleden gingen zwemmen.” “Nee, je had het te druk met die badmeester van je.” “Eikel.” Zegt Rosa terwijl ze me op de schouder slaat. Na een uur lopen en kijken naar de strakke kontjes halfbedekt door een bikini die duidelijk de vorm van de billen door het stof heen laat schijnen, blijkt het tij te keren en lopen we terug naar de kust waar de docenten en onze kleren op ons wachten, eenmaal terug duiken we allemaal het water weer in om nog verkoelend te zwemmen. Rosa zwemt naar me toe en vraagt of we naar de docenten toe gaan voor het avond plan. Eenmaal pratend met de docenten blijkt dat we vanavond vrij hebben en dat het een mooi toeval is dat er een feestje in het dorp is. Na gegeten, afgewassen (het was onze beurt vandaag) en gedoucht te hebben, blijkt de helft van de groep al te weten van het feestje.

 

“Jongens, het is al tien uur, iedereen is er al, voor je het weet zijn de mooie meiden al met andere jongens aan het zoenen.” “Alsof ze anders met jou zouden zoenen…” Reageert Thijs. Ik haal mijn neus op. Rosa is een half uur geleden met haar vriendinnen weg gegaan. Daarvoor ging er een groepje weg met onder andere Mirthe en Cinthia en het meisje met de enorm lekkere kont, die Mirthe en Cinthia blijkbaar kennen. Het is momenteel uitgestorven op de accommodatie, zelfs de docenten hebben besloten het dorp in te gaan. Luuk komt naar beneden en zegt: “Waar wachten we op, let’s roll” Ik loop gelijk naar de fietsen gevolgd door Luuk, na onze fiets van het slot afgehaald te hebben besluit de rest toch te komen. Na vijf minuten fietsen bereiken we het dorp waar de muziek al lichtelijk te horen is. Na de jassen afgegeven te hebben en het eerste rondje bier gepakt te hebben opent Dorus met het gesprek. “Eens kijken wat voor vlees we in de kuip hebben” waarop ik gelijk het meisje met de grote kont aan knik die lichtelijk aangeschoten langs de jongens heen danst wiens ogen bij haar achterwerk blijven hangen. Ik drink mijn biertje in een teug leeg en zeg dat ik eens kennis ga maken. “Hey, jij bent toch ook van het kamp van het Tilburgcollege?” is mijn openingszin na het ontwijken van ellebogen met bier en monden aan shotbekers. Ze knikt, “Ja, jij heet toch bram, Mirthe heeft veel over je verteld.” Verbaasd kijk ik in de richting waarin het meisje kijkt gevolgd door de ogen van Mirthe die lief lacht. Ik steek mijn hand op met een glimlach en kijk terug. “Ja, ik heet Bram, hoe heet jij?” “Ik heet Elsa, wil je dansen?” Is goed. Zo dansen we, zo drinken we nog een shotje, en zo merk ik dat Elsa zich steeds sletteriger gaat dansen. Op instinct probeer ik wat meer lichamelijk contact te hebben. Voor ik het wist sluit ik als reactie mijn ogen, maar weer ik niet af. Eerst verstijfd van schrik, daarna een omhelzende warmte die ik terugomhels. Elsa’s lippen zoenen de mijne en ik zoen terug. De blijkbaar slecht tegen alcohol kunnende Elsa met de lekkere kont en de grote tieten die nu tegen mijn romp aan rusten hangt nu aan mijn terugzoenende lippen. Een warme verkennende tong dringt mijn mond in die vervolgens mijn tegen komt op zoek naar haar mond. Een zwoele langdurige zoen die oneindig leek te duren. Liefde voel ik niet, wel passie, de enorm sexy, modelfiguur uit mijn toekomstige klas is dronken en opgepikt door mij. “Ik heb het warm, ik ben heet, ik wil je in me voelen” Hoor ik de lippen zeggen die tegen mijn lippen aanwalsen. “laten we teruggaan naar het kamp, daar is toch niemand.” Zeg ik.  We lopen langs de tafel van mijn vrienden, die ik nog een goede avond toewens, die verbaasd zijn over mijn korte verblijf en mijn 1,70 lange geluk aan mijn zijde die aan mijn kaak zit te happen. We vragen de jassen en spoeden ons naar de fietsen.

Na een flinke rit in de tegenwind, waarbij Elsa 3 keer in de berm is gevallen komen we op de nog altijd verlaten accommodatie. Ze sleept me haar slaapkamer binnen. “hier slapen die tweeling en dat rossige havomeisje zegt de mond die bij de geile ogen horen. Ik vraag me af in hoeverre het verstandig is om dit zo uit te buiten, om mijn ontmaagding zo te laten plaatsvinden. Dat arme meisje is dronken en zou dit waarschijnlijk nooit doen als ze nuchter is en niet meer weten als ze nuchter is.

Wat zou ik willen als ik dronken was? Wat moet ik doen? Elsa zit in mijn nek te zoenen en wil al te graag door gaan. Stop ik hier, of trek ik mijn shirt? “Stop, je bent dronken, ik wil heel graag seks met je, maar dan moet je nuchter zijn” Hoor ik mezelf zeggen in mijn hoofd. Maar ik kan het niet zeggen of kan ik het wel?

 

“Wacht, ik doe het licht aan, dan kunnen we meer van elkaar zien.” Zegt Elsa die van mij weg loopt. Haar billen vullen elk een eigen kabinet in haar broek die heen en weer gaan op het loopritme. Haar ronde grote billen laten mijn ogen even staren, totdat het licht brandt. Nu merk ik dat Elsa haar decolleté erg diep heeft hangen. Ik twijfel tussen cup c en cup d. Maar het doet er niet toe. Elsa zoent me weer op mijn mond en gaat al weer snel genoeg naar mijn nek. Ik laat mijn handen langzaam zakken naar de twee billen die strak in Elsa’s broek zitten. Ik kneed rustig in het vlees. Vervolgens doe ik mijn shirt uit en vervolgens ook het shirt van Elsa. Elsa gaat in een razend tempo naar beneden en doet behendig mijn riem, knoop en gulp los en laat me uit de pijpen van mijn broek stappen. Vervolgens trekt ze mijn onderbroek naar beneden die op dat moment een halve erectie van mij aan het tegenhouden was. De bruinharige babe gaat rustig heen en weer met haar mond en stopt wanneer mijn eikel haar gehemelte raakt. Al snel is mijn halve erectie in volledige grootte. Ze draait zich om en trekt haar broek uit. Terwijl ze dit doet haal ik haar bh in een beweging los, zoals ik dat al vaak geoefend had met de beha van mijn zusje. Alle kleren van Elsa gaan uit en ik kan weer vrij rondlopen omdat mijn onderbroek bij de rest van de kleren licht. Elsa draait zich om. Haar goddelijke lijf zorgt er voor dat mijn pik nog even iets meer bloed binnen zich laat stromen. Ze loopt op me af en omhelst me en zoent me op de mond. Ik voel hoe haar tepels in mijn borstkas prikken. “Zo, gespierde hunk, laat maar zien wat je kan.” Ik zoen haar terug en laat haar achteruit lopen en gecontroleerd vallen op het bed. Alsof ik een fotografisch geheugen heb doe ik precies hetzelfde als de brunette gister bij de blondine. Alleen ben ik nu aan de beurt me een veel mooiere meid die kreunend reageert op mijn tong en mijn vingers. Na een paar minuten mondwerk merk ik dat haar vagina goed nat is, maar dat mijn erectie is gezakt. Ik buig over Elsa heen, schurend langs haar vagina, van mijn borstkas tot mijn piemel, die door de geilheid van Elsa’s geslachtsdeel er al weer meer zin in heeft. Ik zuig eerst aan beide harde tepels die er voor zorgen dat mijn derde been nog meer zin heeft. Ik zoen Elsa op haar mond. “Neem me.” Zegt ze. Ik sta op en mijn harde kloppende pik laat ik voorzichtig in haar vagina glijden. Als een sleutel in een sleutelgat past het en ik druk hem goed aan, waarbij Elsa hard kreunt. Langzaam stoot ik met mijn heupen terwijl ik de benen van Elsa tegen mijn lijf aan houd. Haar kont voel ik tegen mijn liezen golven door de harde stoten. Mijn zak draait nog een klein beetje en kletst tegen het begin van Elsa’s grote kont op. Het voelt zo anders als mijn hand, zo veel lekkerder als een kunst vagina. Ik strek mijn arm uit naar de meebewegende borsten die bij elke stoot naar haar gezicht toe vliegen en dan weer rustig in model komen. Met mijn hand masseer ik haar borsten terwijl ik met mijn heupen nog steeds diep in haar vagina stoot.

Ik pak Elsa bij haar heupen en maak een half draai en laat me vervolgens neer vallen op het bed. Elsa gaat gespreid op haar knieën boven me zitten. Nu gaat zij langzaam op en neer en laat ik haar het werk doen. Het uitzicht is fenomenaal. Haar perfecte lange gezicht, gevolgd door haar borsten die nu vrolijk op en neer gaan, waar ik niet te veel aandacht aan besteed zodat mijn ejaculatie voor zover het kan wordt uitgesteld. Ik schrik, “Ik draag geen condoom!” schreeuw ik tegen Elsa die niet verbaasd kijkt. “Maakt niet uit schat, ik slik de pil, zorgt er voor dat ik geen puistjes heb.” Deels gerustgesteld laat ik Elsa weer doorgaan waar ze mee bezig was. Ik zet mijn handen onder Elsa’s billen en til haar op. Nu probeer ik zo hard als ik kan haar te penetreren waarbij Elsa het uit gilt. Door de krachtsinspanning doe ik het nu langzamer aan en ik hoor het soppend geluid dat ze maakt. Elsa neemt het werk over en steunt met een arm op mijn romp, de andere hand gaat uit naar haar klit die ze hevig begint te masseren. Ik steek mijn arm uit naar haar linkerborst en begin over haar tepel te wrijven. Plots laat Elsa zich boven op me vallen, waarbij ik gelijk weer begin met stoten. Elsa gaat nu spastisch op en neer met haar kont waardoor er kleine harde stoten plaats vinden. Elsa kreunt nu flink en ik krijg een alcoholische lucht mijn kant op. Ik heb er geen erg in en zie dat haar tieten net boven mijn borst bungelen. Ik voel haar spieren rond haar vagina aanspannen en ik zie haar rug bollen. “Wauw, wat ben jij geweldig” Zegt Elsa. “Jij bent ook fenomenaal.” Meen ik en ik zoen haar op haar mond. Ik sta op uit het bed met nog altijd een kloppende erectie die op het punt staat alles eruit te spuiten wat er in zit in de vagina van Elsa. Ik til haar dusdanig op dat mijn pik de vrije lucht vind en ik zet Elsa neer. Ik laat haar buigen, en Elsa leunt tegen de kast aan. Hoe verleidelijk het ook is om haar anaal te nemen, doe ik het toch vaginaal. Haar massieve kont hou ik vast terwijl ik stoot. Ik voel me vermoeid van al het neuken maar ik wil nog spuitend klaar komen. Haar kont beweegt mee. Elsa voelt me verslappen en draait zich om. Ze geeft een knipoog en hurkt. Terwijl ze mijn ballen streelt pijpt ze me in hoog tempo en likt ze het voorvocht van mijn eikel af. Ze bijt een klein beetje in mijn vel wat de druppel is. Ik voel me spuitend klaarkomen en ik hoor Elsa verschrikt hoesten. Toch houd ze mijn piemel in haar mond tot al het sperma er uit is. Ze slikt en zoent me op mijn mond. De zoute smaak van de sperma proef ik nog een klein beetje op haar tong. “Bedankt, tijger voor deze avond.” “Nee, jij bedankt, lekker ding.” We zoenen elkaar ik trek vervolgens mijn kleren weer aan. Elsa trekt schoon ondergoed aan en haar nachtjapon. Ik geef haar nog een vluchtige kus op haar mond en loop naar mijn eigen kamer toe, waar ik mijn handdoek pak. Ik heb totaal geen spijt van deze avond, denk ik bij mezelf. Ik loop naar de douches toe om mezelf op te frissen. Vervolgens trek ik mijn pyjama aan in de slaapkamer en slaap binnen 5 minuten.

 

Er wordt op de deur geklopt. Ik kijk op en hoor een docent roepen dat we moeten op staan. De vijf jongens moeten gister wel heel stil zijn binnen geslopen denk ik bij mezelf. “Zo, Brammetje, een fijne nacht gehad?” “Ja hoor, ik heb heerlijk geslapen, en jullie?” zeg ik, wetend dat ze op wat ander doelden. “Ik bedoelde..” ging Damian verder. “Hij weet precies wat jij bedoeld, alleen hij is waarschijnlijk niet van de bil gegaan met dat wijf.” Ik behoud mijn pokerface, reageer niet en trek andere kleren aan. “Zie je,” gaat Thijs verder, “waarschijnlijk zijn ze gewoon naar bed gegaan.” Ik kan een glimlach niet onderdrukken, wat Luuk zit. “Zow, kleine viezerik, Good job!” Mijn glimlach hangt nu van oor tot oor.

Tijdens het ontbijt zie ik Elsa zitten. Ze maakt geen oogcontact en ziet er moe uit. Ze praat wat met wat vriendinnen, maar ziet er afwezig uit. Na het afwassen komt ze naar mij toe. Niemand staat om ons heen. “Wat is er gisteravond gebeurt? Ik hoorde dat ik met jou hier naartoe ben gegaan, maar dat kan ik me niet meer herinneren. Het laatste wat ik me herinner is dat wij stonden te praten.” “We namen een shotje,” zeg ik, “toen zoende je mij en merkte ik dat je goed bezopen was.” “Ik ben met jou naar de accommodatie toe gegaan en heb er voor gezorgd dat je veilig in bed lag met een emmer naast je.” Mijn pokerface wordt nu erg op de proef gesteld want ik lieg dat ik barst. Ze kust me zacht en lief op mijn wang. “Dankjewel.” “Any time.”

Veel mensen zijn inmiddels naar het dorp gegaan. Ik wil ook zo gaan, want het gemis van de condooms gister was toch even schrikken en dat wil ik niet weer laten gebeuren. Ik loop naar mijn kamer om dunnere kleren aan te doen vanwege de hitte. Luuk zit ook in de kamer een spelletje te spelen op zijn mobiel. “Hey, ben jij niet naar het dorp?” zeg ik tegen hem. “Nee, ik wil even een moment voor mezelf. Ik heb het moeilijk met Thijs.” “Tja, het is een beetje een klootzak.” “Ja, maar hij voelt wat ik voel, hij is wie ik ben, alleen wil hij niet wat ik wil.” Gespeeld verbaasd kijk ik naar hem op, alsof ik niet weet waar hij het over heeft. “Ik bedoel,” aarzelt Luuk, “Ik bedoel dat we homo zijn en hij bang is om het te vertellen. Ik wil heel graag doen wat iedereen doet als ze verliefd zijn, maar dat wil hij niet.” “Tja, verliefd zijn is moeilijk” is het eerste cliché dat over mijn tong rolt. “Vind je het niet raar? Dat wij wat voor elkaar voelen?” “Nee, ik begrijp jullie heel goed” zeg ik. Luuk bedankt me en geeft me een knuffel. Zijn sportschool armen voel ik om me heen slaan en ik sla ook stevig mijn armen om hem heen.

“Is het goed als ik me even omkleed?” vraag ik als we van elkaar verlost zijn. “Natuurlijk” antwoord hij. Vervolgens trek ik mijn spijkerbroek en t-shirt uit en ik pak een ander shirt en een korte broek. Plotseling voel ik een naakt, gespierd lichaam tegen mijn rug aan komen. De brede armen slaan om mijn buik en ik voel een lage stem in mijn oor. “Ik heb een veel beter idee, niet om-, maar uitkleden.”

 

Ik verstijf. Wil Luuk, een van mijn beste vrienden, nu seks met mij hebben? Dat gaat niet door, ik wil niet dat een van mijn vrienden aan me zit op die manier en hoe wou hij er voor zorgen dat ik een erectie kreeg. Maar ik heb gister ook seks gehad zonder dat ik verliefd was, maar dat was met een meisje, een mooi meisje met grote borsten en een grote kont. Ik hoef geen seks met een jongen ook al is hij gespierd licht behaard en redelijk knap in zijn gezicht. Hij draait mij om en trekt zonder mijn goedkeuring mijn onderbroek omlaag. Zonder tegenstribbeling van mij neemt hij mijn piemel in zijn mond. Toen gebeurde het onverwachtse. De manier waarop hij rond mijn penis cirkelt, er aan zuigt, aan mijn ballen zit, is zo lekker, zo opwinden, zo goed, ik voel mijn bloed naar mijn penis stromen terwijl ik dat eigenlijk naar mijn hersens wil hebben om hem te stoppen. Maar hij is nu al begonnen en ik voel hoe mijn pik in zijn gehemelte begint te drukken. Voor ik het weet is komt mijn derde been in de volle lengte uit de mond van Luuk die mij tegen het bed van Dorus aan drukt. Ik val achterover en ik merk dat Luuk zich volledig uitkleed en zelf ook al een erectie heeft. Ik schat in dat de zijne groter is als de mijne. Hij trekt zich eerst een stukje af en loopt naar mij toe. Vervolgens draait hij zijn hand over mijn pik wat zo veel beter voelt als hoe ik het zelf, of als Elsa het deed. Zijn tempo neemt steeds meer toe en gebruikt nu ook een tweede hand, die eerst rond zijn eikel aan het draaien was. Ik voel het hoogtepunt komen en ik sluit me ogend denkend aan Elsa. Ik voel dat Luuk, wetend dat ik tegen het moment supreme, weer begint te pijpen. Toch wist hij niet dat ik tegen het moment aan zat want hij neemt mijn pik uit zijn mond om me weer af te trekken en ik spuit de eerste dosis vol in zijn gezicht en de rest komt op mijn buik terecht. Luuk blijkt er daarentegen geen erg in te hebben want vervolgens trekt hij af en spuit zelf op mijn buik. Nog beduusd van alles wat er is gebeurd zie ik dat Luuk ons gemengde sperma van mijn buik af likt en dit eerst laat zien in zijn mond en vervolgens slikt en zijn schone mond laat zien. Vervolgens buigt hij naar mij toe om me te zoenen. Maar nog voor dat zijn lippen bij de mijne waren krijg ik controle over mijn nek en draai mijn hoofd. Luuk is verbaasd en vraagt: “Wat is er? Wil je dit toch niet?” “Nee, sorry Luuk, je bent heel aardig enzo en je bent een mooie jongen alleen voel ik seksueel gezien niets voor je.” “Maar waarom…” “omdat je het zo goed deed hoefde ik nergens over na te denken maar deed jij al het werk, het was gewoon heel goed.” “Oke, dankjewel voor dat compliment, het was niet de bedoeling om je…” Zijn adem stokt. Hij weet niet meer wat hij moet zeggen. “Weet je wat, laten we dit gewoon vergeten en gewoon dezelfde vrienden blijven.” Ik knik en kleed me aan.

Ik ga op de fiets alleen weg van de accommodatie en fiets het dorp in. Bij de drogisterij kom ik niemand tegen en ik koop een pakje durex, voor het geval dat er gewilde seks deze week nog komt. Toch heb ik het gevoel dat ik na vandaag even niet meer kan trekken, neuken of wat dan ook. Ik voel me zo vreemd, alsof ik mezelf niet ken en wat ik seksueel wil. Ik stop het pakje weg in de broekzak van mijn bermuda en loop naar buiten. Op dat moment komt Rosa langs fietsen. Ze laat haar vriendinnen weg rijden en stopt voor me. “Hee,” zegt ze op een droevige toon alsof ze kan zien wat er met me aan de hand is, “wat is er?” We gaan op een bankje zitten en ik leg alles aan haar uit. Ze zegt dat ze me begrijpt en dat bij meisjes ook soms een kleine interesse is naar hetzelfde geslacht en dat zo’n one-afternoon-stand niets betekent. Ik geef haar een knuffel en bedank haar dat ze het begrijpt. “Ik ben er voor je” zegt ze en zoent me op mijn wang. Ook hierbij voel ik me weer verstijfd. Mijn beste vriendin deed dat anders nooit, waarom doet ze het nu wel? “Laten we terug gaan naar de accommodatie, we gaan straks vroeg eten en daarna het strand op, om een een of andere reden.” Zegt Rosa en ik fiets op de automatische piloot naast haar richting de boerderij waar onze bedden slapen.

 

De rede om het strand op te gaan in de avond werd vrij snel duidelijk toen het donker was. Door het eb leek het strand oneindig groot en de zonsondergang werd door elke kleine zandduin die eerst onder water lag gereflecteerd. Iets wat je normaal alleen in de lucht met de wolken ziet gebeuren. Het is nu vrijwel donker iedereen loopt in verschillende groepjes met een paar docenten voorop en achterop. Je kan de groepjes nog net onderscheiden van de donkere lucht om je heen. Anders hoor je wel waar ze zijn. Ik loop met de jongens in een willekeurige richting. We praten niet, terwijl de andere groepjes er wel vrolijk op los zingen, schreeuwen en praten. Ik kijk de jongens aan en ze kijken allemaal omhoog. Het is een heldere nacht waardoor de sterren goed te zien zijn. Maar waar je normaal thuis met een heldere nacht rond de honderd sterren ziet, zie ik er nu duizenden. De rust om mij heen voelt zo fijn na een paar gekke dagen. De zoute geur van de zee, de zeewind en de duizenden lichtpuntjes in de lucht. Dit beeld zie ik als mijn gedachten, overal waar ik kijk zijn herinneringen, sterke en zwakke, een grote chaos terwijl elke herinnering miljoenen lichtjaren van mij vandaan lijken en van elkaar lijken af te staan. Ik blijf even kijken naar de sterren. De zwarte duisternis met zulke kleine felle lichtpuntjes trekt mijn aandacht. Ik kan heel duidelijk de grote en kleine beer zien. Ik zoek naar andere sterrenbeelden. ‘Ho, shit’ zeg ik zacht. Tussen de sterren lijk ik het gezicht van Rosa te zien. Haar korte zwarte gladde haar. Haar brede jukbeenderen onder haar samengeknepen blauwe ogen als ze lacht. Een brede lach met kuiltjes bij de mondhoeken. Een lichte Indonesische tint, lichter als karamel, donkerder als een zongebruinde huid. Een lieve rechte kleine neus, haar kleine lippen, rood als zuurtjes, lijkt altijd zo zacht als schuimpjes. Voel ik me nu verliefd? Ik blijf naar de sterren kijken om te bepalen wat ik voel. Daar heb ik niet genoeg tijd voor. Ik hoor een herkenbare stem. “Bram, kom je?” Ik schrik wakker van de sterren en kijk in de lichte sterren in de pupillen van Mirthes ogen. Ik blijk niet lang stil gestaan te hebben want de groep is niet zo ver weg. “Ja, ik keek even naar de sterren.” “Mooi zijn ze, hè” “Ja,” antwoord ik, “moet je nagaan dat elke ster weer een opzichzelfstaande zon is. Met allerlei planeten om zich heen. Wat is ons zonnestelsel toch immens groot.” “And we’re still singel.” Vult Mirthe aan. Ik doe als ik haar niet gehoord heb en ik loop naar de groep. Mirthe loopt achter me aan. “We hebben morgen een vrije dag en Cinthia en ik gaan op de fiets door het bos heen fietsen, heb je zin om mee te gaan?” “Ja, lijkt me leuk.”  Antwoord ik gelijk. Ik kan heel erg de stilte en de zuurstof gebruiken in het bos.

Ik kom weer terug bij mij vriendengroep. Ze zingen een liedje waarbij ik spontaan begin mee te zingen. We zingen een paar liedjes, tot het stil valt. Thijs roept dan plots uit het niets iets. Dit doet hij altijd, om de stilte te verbreken, waardoor je eigenlijk nooit rust hebt in de vriendengroep. “Damian vind Rosa leuk!” hoor ik hem roepen. Damian kijk Thijs aan en kijkt vervolgens weg. “Jij en Rosa zijn toch goede vrienden, Bram?” Roept Thijs, dit maal iets zachter. Ik knik zachtjes. “Dat je haar nog niet gedouwt heb,” zegt Dorus, “ben je homo ofzo?” Op deze vraag reageer ik niet, maar ik merk dat Luuk en Thijs wat heftiger ademen als normaal. “Wat ik bedoel,” Gaat Dorus verder, “het is wel een lekker wijf, of niet dan?” “Maat, die kont van haar is echt perfect.” Gaat Teun door. Damian loopt naar mij toe. Terwijl de andere jongens doorpraten over Rosa als een object, geef ik Dorus advies over Rosa. Ik zei dat hij het rustig aan moest doen en afwachten. Na een heel verhaal aan Dorus verteld te hebben zegt hij: “Oke Bram, dat is pure bullshit, ik ga nu vragen of ze morgen wat met mij wil drinken.” Zonder dat er een woord gezegd kan worden, loopt Dorus trots weg de donkerte in. Even later komt hij terug en zegt hij niets. De hele groep weet dat ik gelijk heb en we zeggen er niets over.

Ik loop verder door, naar Rosa. Ik vraag wat ze gezegd heeft.  “Ik zei helemaal niets tegen hem.” Begint ze, “Nadat hij de woorden ‘heb je zin’ kon hij niets meer zeggen, arme jongen. Toen lachte iedereen hem uit omdat hij dat vroeg.” “Had je anders ja gezegd” Vraag ik. “Nee, jongens met zwart haar vind ik maar niets.” Kijkend naar mijn blonde lokken zegt ze: “Ik vind blond leuker.” Ik praat nog wat door met Rosa, tot we weer bij de accommodatie zijn.

 

“Hij heeft wel een grote, hè?” “Shh, hij is bijna wakker.” “Mooi dat de jongens allemaal al op waren.” “Gaat hij naar de sportschool?” “Ik weet niet, de wifi op het eiland is zo slecht dat ik nog niets op facebook heb kunnen doen.” “Als hij nou eens wakker wordt kunnen we gaan…” Cinthia stopt heel even met praten. Ik voel een koude gloed over mijn lichaam. Het voelt alsof duizend ogen naar mij staren alleen niet zien dat ik wakker ben. Mirthe hoor ik ook praten, verder weet ik niet of iemand er bij is. Dank de goden dat ik nu niet wakker wordt met een ochtenderectie. Ik voel dat het deken op mijn voeten ligt en het enige wat ik nog aan mijn lichaam heb is een boxershort. Cinthia hervat het gesprek weer “mountainbiken” “Haha,” begint Mirthe fel, “ik heb meer zin in dat andere.” “Shh, je maakt hem wakker.” Om te reageren op het felle geluid draai ik me om en kreun ik een klein beetje. Ik voel een koude hand op mijn rechter bovenarm. “Je moet dit voelen, Cinthia.” “Maak hem maar wakker.” “Bram” “Bram” “Bram!” Ik probeer nu te doen alsof ik daar daadwerkelijk wakker van wordt. Ik draai me weer om naar de kant waar Mirthe en Cinthia staan en open langzaam mijn ogen. Ik weet dat er nu van mijn kant een schrikreactie moet ontstaan. “Wow!” roep ik luid terwijl ik de dekens heel snel over me heen trek. Nu ga ik bluffen. Als het eerste wat ik hoorde ging waarover ik dacht dat het ging gaan ze me nu toejuichen en weet ik dat ik een van de twee heb. Ik kijk de mooie gezichten van de tweeling een voor een aan. “Oh, jullie zijn het.” Ik gooi de dekens van me af en voel dat er wat bloed naar mijn pik is gestroomd waardoor hij al wat groter is als anders maar niet in een erectie vorm staat. Ik sta op en loop naar de koffer. “Goedemorgen slaapkop,” begint Mirthe met een wat hogere stem als waarin ze net praatte. Ik pak ondertussen schone kleren en een onderbroek uit mijn koffer. “Heb je lekker ge…” Ik trek mijn onderbroek naar beneden en sta nu in mijn blote lul tegenover een sexy tweeling en alles wat ik denk is dat ik dit moet volhouden en moet doorgaan met mijn act. Mirthe en Cinthia staan met stomheid geslagen tegenover mij, met de mond een beetje open. Mirthe kan de woorden niet meer vinden en ik pak snel de onderbroek en doe deze aan. Ik voel de erectie opkomen dus pak ook snel mijn broek en doe hem goed om zodat de contouren van mijn erectie niet zichtbaar worden. “Ik heb heerlijk geslapen, bedankt dat je het vraagt. Als je me excuseert,” zeg ik terwijl ik mijn toilettas en handdoek pak, “dan ga ik mij even opfrissen.” Ik zeg nog doei terwijl ik de meisjes achterlaat in mijn kamer. Ik hoor Mirthes stem nog doei roepen terwijl deze omhoog schiet en ik sluit de deur.

Yes, denk ik bij mezelf. Met een stralende lach loop ik voorbij een paar dames de badkamer in. Na mijn haar gedaan te hebben en mijn tanden gepoetst te hebben doe ik mijn shirt aan en ontbijt ik. Ik heb de spullen nog niet opgeruimd of Cinthia en Mirthe staan al bij me met de fietssleutel in de hand. Ik pak boven snel mijn fietssleutel. Een jas is niet nodig vanwege het heerlijk warme weer. Zodra we eenmaal zijn weggefietst bij de accommodatie begint Mirthe aarzelend: “Lieten we je vanmorgen erg schrikken?” “Ik ben wel een erger wakker geworden.” Antwoordde ik. “Vond je het erg dat we er waren?” Vraagt Mirthe door. “Nee hoor, is beter als met een aantal snurkende zwetende jongens wakker worden.” Mirthe en Cinthia lachen allebei. We fietsen eerst door het dorp. Het dorp is in het westen van het eiland neergezet me een aantal oude huizen en een gemeente huis. Ook is er altijd een politieauto te zien die ervoor moet zorgen dat het eiland niet zinkt. Het is een uur of tien en de rust in het dorp is geweldig. Naast een café, een ijskraam, friettent, souvenirshop en een supermarkt valt er niet veel te bespeuren in het dorp. Al snel fietsen we de bebouwde kom uit en besluiten we een stukje over de duinen te fietsen. De zoute zeelucht, de krijsende zeemeeuwen en de harde, warme wind maakt het er niet vervelender op. Waar je dit normaal als een vervelend iets ziet, lijkt het nu iets wat je nooit meer kan missen bij het fietsen. Na dit stukje gaan Cinthia, Mirthe en ik de bossen in en Cinthia stelt de zoveelste vraag om de conversatie in leven te houden.

“Dus, gaat dat nog wat worden, jij en Rosa?” “Nee,” is mijn antwoord, “we zijn gewoon goede vrienden. Bovendien gaat Damian er met haar al mee vandoor.” “Die dikke?” Vraagt Mirthe met een lach. Ik knik en Cinthia en Mirthe proesten het uit. “Op de basisschool waren Rosa, Cinthia en ik nog hele goede vriendinnen, alleen kreeg ze op de middelbare andere vrienden en ging ze ons negeren.” Zegt Mirthe met een boos gezicht. “Ik hoop dat die jongen haar gaat stalken en ze jaren lang geen normaal leven meer heeft.” Zegt Cinthia zo gemeend als wat. “Waarom gebeurt dat altijd tussen vriendinnen?” vraag ik. Cinthia en Mirthe reageren allebei niet. “Vind je het dan niet erg om met mij vrienden te zijn, terwijl ik ook hele goede vrienden ben met Rosa?” “Nee, joh,” zegt Mirthe, “je bent een hartstikke lieve jongen.” Cinthia volgt op met: “Volgens mij ben jij vrienden met iedereen.”

Plots merk ik dat het nu compleet rustig op het fietspad is en dat het fietspad nu niets meer is dan een zandweggetje en dat het verharde pad is opgehouden. Ik heb de hele tijd achter Mirthe aangefietst en niet echt opgelet. Mirthe slaat vervolgens weer af. We rijden nu over een kleine zandbaan die gemaakt is door meerdere fietswielen die er overheen zijn gecrost. Een slingerend fietspad dat over de wortels van bomen heen gaat waarbij je nog net geen slag in je wiel krijgt. Ik Fiets achter Mirthe en Cinthia aan. Het zadel springt bij elke wortel hard mijn kont in waardoor ik daar nogal last van begin te krijgen. Mirthe en Cinthia fietsen ondertussen vrolijk door, alsof ze de weg kennen. Ervaren springen ze op zodra de achterband een wortel raakt. Bij de andere vibraties dempen de billen van de tweeling elke mogelijke kansen op zadelaambeien. De ronde perfecte billen van de meisjes fietsen steeds verder vooruit, waardoor ik een extra tandje bij zet. Op het moment dat ik bijna in Cinthia’s wiel zit komen we op een open plek en gooien Mirthe en Cinthia hun fietsen weg. “Bram,” roept Mirthe, terwijl zij en Cinthia hun jassen uit doen, “je hebt ons wat uit te leggen.” “We vonden dit op jouw kamer.” Zegt Cinthia terwijl ze een durex condoom uit haar broekzak haal. “Zullen we eens even kijken of die condooms het wel doen?” Gaat Mirthe verder.

“Wat?” vraag ik. Het liefst wil ik ja zeggen. Een eeneiige tweeling komt al niet zo veel voor, maar een eeneiige tweeling die er zo geweldig uit ziet zal ik nooit meemaken. De late ochtend met een temperatuur van boven de 20 graden en een droge grond bij een open plek in de natuur maakt dit moment ideaal. Ik zou eigenlijk boven mezelf moeten uitstijgen en nee zeggen. Mirthe en Cinthia zijn veel te aardig en wil ik ook nog in de pauzes kunnen aanspreken en te vriend kunnen houden. Maar kijkend naar het figuur van de tweeling, wat ik niet zomaar in elke klas zou tegenkomen bij ons op school, doet me twijfelen. De cup B borsten en flinke ronde billen maakt de keuze erg moeilijk en ik merk dat mijn kruis begint te knellen. Net wanneer ik nee wil zeggen schiet me te binnen dat dit al raar genoeg is om contact te verbreken, waardoor ik maar net zo goed de volle winst kan meepakken. Dit is dan wel weer tegen al mijn principes in. Ik wil de macht hebben om nee te zeggen, alleen is de verleiding zo groot. Nee is het juiste antwoord, in bescherming tegen mezelf en voor de bescherming van Cinthia en Mirthe, die dit niet de rest van hun leven moeten kunnen herinneren. Net op het moment dat ik mijn mond open wil doen zegt Cinthia: “Heb je hulp bij de keuze nodig.” In het midden van de zin doet ze haar blouse snel en behendig los en laat ze haar bh, met de sluiting aan de voorkant, snel van zich af vallen. De strakke ronde cup b borsten kijken mij aan, de ietwat grote tepels zijn al een beetje stijf wat de blouse al had verraden. Ik loop naar Cinthia toe. Ik kijk haar hazelnootbruine ogen aan. Haar grote ogen, wat versterkt wordt door de mascara houden oogcontact met mij zonder te knipperen. Puur op instinct pak ik haar linker borst vast met mijn rechter hand. Ik kneed een beetje in het vlees en zoek weer oogcontact met Cinthia, we kijken elkaar aan terwijl ik haar borst masseer. Het zachte vlees is een hele hand vol en de tepel drukt nu wat meer in de muis van mijn hand. Ik laat haar borst rustig los en pak met dezelfde hand haar hoofd. Het zachte steile haar is bruiner als haar ogen en zit ondanks de wind tijdens de fietstocht nog perfect in model. Langzaam breng ik mijn lippen naar haar toe. Cinthia doet haar mond al wat open en sluit langzaam haar ogen. Ik zoen haar rustig op haar mond. Heel teder en zachtjes. Cinthia probeert met haar tong mijn mond binnen te komen maar trekt deze terug als ik die niet toelaat. Ik bijt speels op haar lip en breng vervolgens heel even mijn tong in haar mond en wil loslaten wat versneld wordt door een verrassingsaanval van achter. Een hand komt van achter en pakt mijn ballen door mijn bermuda heen. Ik wil me omdraaien maar dat wordt tegengehouden door de andere hand van Mirthe die op mijn borst rust. Cinthia lijkt bekomen van mijn zoen en doet mijn broeksknoop los. Na wat gefriemel en een zenuwachtige lach volgt mijn rits. Ik stap uit mijn broek terwijl nu ook mijn onderbroek omlaag wordt getrokken. Als ik ook hier uit ben gestapt wordt mijn windjack en t-shirt van mijn lijf verwijderd. Ook Mirthe doet haar blouse en bh uit. Het enige verschil tussen Cinthia en Mirthe zijn een paar sproetjes en de lichtgebruinde huid van Mirthe, waardoor contouren van een bikini zichtbaar zijn. Ik wil naar Mirthe toelopen om haar te zoenen. Ik wil de leukste van de twee laten merken dat zei de leukste is. Mirthe duwt mij van haar af terwijl Cinthia en zij druk bezig zijn om ook hun korte broekje en slipje uit te krijgen.  Alsof het afgesproken is duiken Cinthia en Mirthe op hun knieën. Mijn opkomende erectie wordt in de mond genomen door Mirthe, terwijl Cinthia er onder kruipt om mijn kortbehaarde balzak te likken en om vervolgens elke bal, een voor een, met haar mond naar beneden haalt. Mirthe moet dit eerder gedaan hebben. Ze cirkelt heel gelijkmatig rond mijn eikel en vertraagt aan het eind zodat mijn penis langzaam afbuigt in haar keelgat. Cinthia komt er bij zitten. Nu zit Cinthia links van mij en Mirthe rechts. Ze zetten allebei hun lippen tegen mijn pik aan en gaan nu in hetzelfde tempo heen en weer. Hun mooie gezichten die met behulp van een beetje make-up er geweldig uit zien staan recht tegen over elkaar terwijl Mirthe haar tong ook gebruikt. Mirthe en Cinthia zijn duidelijk al wat geiler, omdat hun tepels wat stijver staan en hun vagina al wat meer open staat. Ik help Mirthe en Cinthia overeind en ga tussen hun in staan. Ik zet beide handen tegen hun donkerbehaarde vagina aan en steel in een versnellend tempo hun vagina. Ik voel de nattigheid al op mijn vingers waardoor het sneller gaat als bij Elsa. Ik wordt achterover gedrukt waardoor ik languit op het droge gras kom te liggen. Cinthia gaat op haar knieën boven mijn hoofd zitten, waardoor ik als een uitgehongerd beest haar vagina aflik. Het zoute water maakt mij geiler dan ooit  tevoren. Mirthe pakt mijn penis vast die nu langzaam het warme natte vlees binnentreed. Mirthe en Cinthia kijken elkaar nu aan terwijl ze zo te voelen weer in dezelfde tempo heen en weer gaan. Ik voel dat Mirthe niet inhoud waardoor mijn ballen tegen haar kont aanklotsen. Cinthia stop net voordat mijn neus haar anus in gaat waardoor ik telkens een flinke haal van mijn tong van haar klit tot die anus geef. De gemixte smaken zijn te intens om te onderscheiden waar ik vervolgens niet meer op let. Cinthia en Mirthe verhogen het tempo waardoor mijn ballen harder tegen Mirthe aankomen. Mirthe borsten gaan nu op en neer en het schaamhaar van Cinthia komt steeds harder op mijn lichtbehaarde kin terecht. Ik pak Mirthe nu bij de heupen vast in de hoop dat ze stopt met bewegen wat ze ook doet. Ook Cinthia lijkt te stoppen. Ik ga met mijn tong nu wild heen en weer over de vagina van Mirthe’s zus, terwijl ik Mirthe zelf nu hard en snel penetreer. Blijkbaar is mijn tong goed bezig, want er komt een waterstraaltje recht mijn mond in. Zelf voel ik ook al een ejaculatie opkomen wat ik uit wil stellen waardoor ik Mirthe nu het werk weer laat doen. Cinthia gaat nu boven mij staan en vingert zichzelf boven mij waardoor er nu nog flink wat sap uit haar kut in mijn gezicht komt. Mirthe begint nu langzaam aan te schreeuwen en komt heel snel van mijn lul af. Boven mijn buik komt nu haar vocht wat heerlijk warm voelt. Ik draai Mirthe om en ga in doggystyle positie staan. Ik neem haar nu in hoog tempo en bij de eerste keren dat ik terugkwam met mijn geslachtsdeel kwam er nog wat extra vocht uit de vagina. “Ja! Ik kom!” Roep ik. Mirthe en Cinthia bedenken zich geen  moment en gaan naast elkaar hurken. Ik trek me af en schiet de eerste lading vol in het gezicht van Mirthe terwijl ik haar aankijk in haar ogen. De tweede komt in het gezicht van Cinthia, die het snel oplikt en doorslikt.  De rest gaat over de strakke borsten heen van Mirthe, die ik daarna een flinke tongzoen geef. Vervolgens geef ik zo’n zelfde tongzoen aan Cinthia waarbij ik nog een klein beetje mijn eigen sperma naproef.

 

Na me afgedroogd te hebben met de handdoek die Mirthe had meegenomen in haar tas zijn we naar de accommodatie gefietst, waar ik zo snel mogelijk de douche in ben gesprongen. Op het moment dat ik de kamer binnen kom zie ik Damian met zijn handen in zijn haar in de kamer zitten. “Is er iets, Damian?” Vraag ik gelijk. “Ja,” zegt Damian, “ik heb je advies opgevolgd om rustig te blijven. Ik kwam Rosa net in de gang tegen en vroeg of ze zin had om vanmiddag wat te drinken.” “En?” Vraag ik. Damian kijkt op met een lach. “Ze zei ja!” “Wouw man! Gefeliciteerd!” Reageer ik enthousiast. “Ze is mooi, hè?” zegt Damian dromerig. Ik denk aan Mirthe’s ronde gezicht met haar bruine steile haar achter haar wangen, over haar oren, langs haar schouders eindigend in puntjes. “Dat is ze zeker.” “Ik weet het niet, man,” gaat Damian verder, “ik wil deze kans niet verkloten. Kan jij niet met haar praten.” “Met haar praten…” Mompel ik. Praten met Mirthe lijkt me inderdaad het beste wat ik kan doen. “Ja, ik ga met haar praten.” “Met wie?” Probeert Damian te bevestigen. “Met Mirthe, ze moet weten dat ik haar leuk vind.” Ik doe snel een t-shirt aan en loop weg. “Wat moet ik dan doen met Rosa?” Roept Damian er achter na. “Ga met haar daten, geef haar aandacht, komt wel goed.” Roep ik, zonder er over na te denken.

Ik loop op Mirthe af die een boek zit te lezen op een stoeltje buiten de accommodatie. “Hey, heb je zin om te praten?” vraag ik. “Is goed.” Zegt ze met een lach en rent vervolgens naar boven. Even later komt ze terug, met haar fietssleutel en wat meer parfum op. We fietsen naar het eerste beste café waar we wat te drinken bestellen. “Praat maar.” Zegt ze. “Oké,” begin ik, “ondanks dat je enorm mooi bent, en erg goed bent in seks,” Mirthe kan haar lach niet onderdrukken, “vind ik je ook hiel lief en leuk. ” “Dat van die seks is gewoon iets tussen mij en Cinthia. Op vakanties proberen we altijd de lekkerste hunk te vinden en daarmee het te kunnen doen, maar ik vind je ook heel leuk, maar ik wil je eigenlijk beter leren kennen.” “Hier zit ik, leer me maar beter kennen.” “Dus, welke opleiding doe je?” “Ik doe dit jaar VWO 5,” zeg ik, “met een economie-maatschappij profiel.” “Heuy, ik ook.” Zegt Mirthe met een lach. “Wat wil je hierna gaan doen dan?” “Ik wil een studie in economie gaan doen, ik weet alleen nog niet welke. En jij?” “Ik denk dat ik iets met rechten ga doen. Ik zag op facebook dat je veel muziek luistert.” “Dat klopt,” reageer ik, “Ik luister vooral naar die bands als Bastille en Coldplay, en jij?” “Serieus? Ik ben echt zo fan van Bastille, ik vind dat zo’n goede band!” Mirthe lacht en drinkt haar glas leeg. Ik zie dat haar tanden een beetje scheef staan. Toch heeft het iets, iets wat mooier is als een kaarsrecht gebit, zoals dat van Cinthia. Mirthe blijft lachen maar houd nu haar lippen op elkaar. We rekenen af en ik zeg tegen Mirthe: “Toen we naar het strand gingen zag ik nog iets waar ik nog een keer naar toe wil, ga je mee?” Toen we de dijk overgingen om naar het strand te gaan stonden er bankjes op de dijk, wat dus moet zorgen voor een mooi uitzicht over de Waddenzee. “Ja, lijkt me leuk.” Zegt Mirthe. We fietsen verder pratend over muziek, over het eiland en andere dingen. We zetten onze fiets aan de ene kant van de dijk en lopen de trap omhoog. Het geluid van de golven hoor ik al en eenmaal boven zie ik dat het tij op vloed staat, waardoor de overkant nog net te zien is. Ik ga op het bankje zitten, recht van mij ploft Mirthe neer. “Wouw Bram, wat is het hier mooi!” Ik pak mijn mobiel en mijn oortjes en geef een oortje aan Mirthe en doe de andere in mijn oor. De tonen in mijn rechter oor, het golven van de zee in mijn linker oor. Na een paar liedjes kijk ik naar Mirthe die zich vervolgens ook omdraait. “Wil je verkering?” “Ja.” Zeg ik en ik zoen haar op haar mond. Na het laatste liedje besluiten we terug te gaan naar de accommodatie en fietsen we er hand in hand naar toe.

Eenmaal aangekomen gaat Mirthe naar binnen, ik blijf buiten omdat ik Rosa zie zitten. “Hey.” Rosa, kijkt op met haar veel te grote zonnebril en lacht. “Hey Bram.” “Alles goed.” “Meer dan goed.” Zegt Rosa met dezelfde lach, die ze uren kan volhouden. “Ik heb net een date gehad met Damian. Hij is echt heel charmant en lief. We hebben vanavond weer afgesproken, dus missen we het kampvuur.” “Kampvuur?” vraag ik. “Ja, staat in de planning hoor.” “Haha, dat onthoud ik toch niet.” “Wat ging je met Mirthe doen?” “Oh, Ik heb eerst wat met haar gedronken, daarna zijn we op een bankje gaan zitten en hebben we gezoend.” Zeg ik met een pokerface. Als rechtgeaard voetballer zou ik op mijn knieën naar de cornervlag schuiven en willen dat al mijn teamgenoten dit doelpunt met mij vieren, maar ik houd het rustig. “Het lijkt er dus op dat we beide de liefde vinden deze week.” Zegt Mirthe poëtisch. Mijn mobiel gaat af. Een sms’je van Damian. “Hey Bram, de date met Rosa is echt super goed gegaan, we hebben zelfs even gezoend! Vanavond heb ik weer een date, mag ik van jou een condoom lenen?” “Je mag er zelfs een hebben, ik gebruik geen tweedehandsjes.” Stuur ik terug. Ik leg mijn mobiel weg en zeg tegen Rosa: “Damian bereid zich goed voor, hij vroeg of hij een kapotje van me mocht hebben.” “Haha,” lacht Rosa, “Ik had tegen hem gezegd dat ik deze vakantie met een happy ending wil sluiten en hij wist precies wat ik bedoelde. Zo fijn dat hij mij begrijpt. Damian is een erg lieve jongen en hij vind mij leuk.” Waarbij de nadruk lag op het laatste deel van de zin.

 

Ik zit met een biertje in mijn hand in het vuur te kijken. Mirthe zit tegen mij aangedrukt met een Jillz. Ik heb mijn koffer ingepakt zodat ik morgen me niet hoef te haasten. Deze vakantie is goed afgelopen en ik kan vol energie volgende week aan het nieuwe jaar beginnen. Daarnaast kan ik met Mirthe verder waar ik erg blij mee ben. Ik denk aan het aanstaande jaar. Ik ga het halen, daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Daarnaast heb ik nu een lieve vriendin die me kan ondersteunen. Ik ga tijd voor haar vrij maken en passievolle nachten beleven. Als ik dan weer in de morgen wakker wordt zie ik haar gezicht. Na de middelbare school zie ik ons studeren en het leven ontdekken, ons samenwonen en zo verder. “Ik moet iets bekennen.” Zegt Mirthe plots. Ik wil na de middelbare natuurkunde gaan studeren en ik heb een NT-profiel. Ik wou dat je dacht dat we dingen gemeen hadden en dat we samen konden zijn.” “Je bent mijn meisje,” zeg ik, “daar verandert niets aan.” Ze bedankt me en drukt zich verder tegen mij aan en ik sla een arm om haar heen. Ik kijk in het vuur en zie plotseling een hele andere toekomst met haar, eigenlijk zonder haar. Na de middelbare gaan we uit elkaar en zullen we elk een eigen pad nemen, het einde duurt nog 2 jaar, maar toch. Ze is mooi en in twee jaar kan ik daar veel gebruik van maken en wie weet vinden we samen een oplossing. Ik probeer een oplossing te verzinnen, terwijl ik in het vuur blijf kijken. De gesprekken rond het kampvuur ontgaan mij volledig. Zo had ik dat thuis ook een keer. Het was het eten voor de date met Helena, een mooi mager meisje, dat er een beetje oosters uit ziet, maar nog Nederlandser is als dat ik ben. Ik dacht na over wat ik in de date moest doen en ik was zenuwachtiger dan ooit te voren. Wat als ik ging zweten en ik zo ontzettend stonk dat ze me nooit meer wilde zien. Wat als ik nodig naar de wc moest terwijl we gingen rondlopen in het park, na de film en ik tegen een boom ging plassen, wat zij als die-hard milieu-activiste totaal verkeerd zou vinden. Mijn broertje was in gesprek over een bepaald probleem met geschiedenis. Mijn ouders wisten het blijkbaar ook niet. Pas toen mijn naam, aan de hand van de manier waarop de toon lag, voor de vijfde keer gezegd was, bleek het te gaan over wie de eerste keizer was van het Romeinse rijk. Mijn broertje dacht Ceasar, mijn ouders hadden er een paar genoemd. Toen zij ik dat het Augustus was die als eerst keizer genoemd werd, en dat Ceasar dictator voor het leven was. Blijkbaar hadden ze al voor een half uur een discussie er over en was mijn laatste stukje biefstuk koud geworden, waardoor ik die weg moest gooien. Tegen de zenuwen heb ik mijn fles smirnoff, die ik net voor het invoeren van de alcoholwet heb gekocht, om toch nog soms  wat te kunnen drinken, in een keer heb leeggedronken om vervolgens na de film, die ik vijf keer een domme kutfilm heb genoemd, terwijl ik die zelf heb uitgekozen en Helene hem wel leuk vond, in het park Helene vol op haar mond geprobeerd  te zoenen. Ik heb haar nadien nooit meer gesproken. Mirthe staat op om nog wat te drinken te pakken, ik laat mijn flesje zien waar nog bier in zit, in de reactie op de vraag of ik ook nog wat wil. Ik kijk nog steeds in het vuur nadenkend over dingen in het leven. Na een minuut of vijf stopt het geroezemoes om mij heen en schrik ik wakker. Ik draai me om en zie dat Dennis, de stoerste jongen van de klas Cinthia aan het zoenen is. Ik draai me om. Ik ga weer verder met waar ik mee bezig was, maar het eerste waar ik aan denk is dat ik dacht dat Cinthia mijn blik leek te passeren. Ik kijk nog een keer op en zie Cinthia met open ogen naar mij kijken. Ik weet zeker dat het Cinthia is, waardoor ik een heel slecht gevoel krijg. Ik draai me nog eens om. Nu staat het meisje waarmee Dennis staat te zoenen met haar rug naar mij toe. De bruine lokken die in puntjes op haar rug liggen worden gestreeld door de hand met de zwarte ring. De magere hand van het meisje streelt het kortgeschoren kapsel en de oor met de oorbel. De andere hand van Dennis rust op de rug van het meisje. Ik kijk de rug af en zie daar een kont die uit duizenden te herkennen is. Dat is mijn kont, of was mijn kont. De kont van Mirthe. De kont waar vanmiddag mijn ballen tegen aan hebben geklotst. Deze wordt nu vastgepakt door een andere jongen, met de goedkeuring van Mirthe. Ik drink de laatste drie slokken van mijn biertje en sta op om een nieuwe te pakken. “Nee, Bram!” hoor ik Cinthia roepen als ik haar passeer. Ik loop lang het zoenende stel en Dennis doet zijn ogen open. Ik kijk hem boos aan. Mijn wenkbrauwen lijken mijn wangen aan te raken. Dennis stopt met zoenen en Mirthe kijkt om. Mirthe is mijn blik niet meer waard en in blijf Dennis aankijken, op het moment dat ik hem voorbij loop beweeg ik mijn lijf een klein beetje zijn kant op, waarop hij een grote stap achteruit doet. Ik loop verder met dezelfde oogcontact tot ik binnen ben. Ik hoor Mirthe mijn naam roepen. Ik loop de keuken binnen en pak een biertje. “Bram, waarom doe je dat?” “Die vraag kan ik beter aan jou stellen.” Zeg ik zacht. “Bram, het is zo dat jij wat anders bent als hij. Hij vind mij ook leuk en hij is, hoe zeg ik dat..” “Een lul?” “Nee, kijk, ik wil liever een stoere vent aan mijn zijde, met een peuk op zijn oor. Roken vind ik slecht, maar zo’n sigaret is wel stoer enzo. Jij bent meer een romanticus, maar dat wil ik niet. Ik wil iemand die boos op me wordt als ik een leugen beken, en dat doe jij niet. Ik wil gewoon liever een soort klootzak. Snap je me?” “Ik snap dat je een vieze kuthoer bent.” Zeg ik terwijl ik mijn biertje openmaak. Ik loop terug naar het kampvuur zonder wat te zeggen. Ik drink in een teug mijn fles leeg en ga nog een nieuwe halen. Mirthe loopt net de accommodatie uit en Dennis staat nog steeds op dezelfde plek. Op het moment dat ik hem voorbij loop zegt hij: “Het is niets persoonlijks, man.” In de keuken pak ik zoveel bier als ik pakken kan en neem ik mee naar mijn kamer. Ik leg de biertjes in mijn openstaande koffer op een na. Ik leg het pakje condooms weer op de goede plek en doe weer met alle moeite mijn koffer dicht. Ik bedank mompelend Damian die de spullen zoals altijd achterlaat zoals ze geweest zijn. Ik open mijn biertje met mijn sleutelhanger en drink deze langzaam leeg. Ik zet het flesje neer. “Godverdomme” roep ik.

 

Ik zit in de bus, op weg naar huis. Het waren hele nieuwe ervaringen met een slechte nasmaak evalueer ik zelf na. Ik zit boven achterin en kijk door het raam hoe andere jongens en meisjes hun koffer met moeite de bus in krijgen. Ik merk dat Mirthe naar boven kijkt en ik probeer geen oogcontact te maken. Na een paar minuten komt ze naar boven, de bus is nog zo goed als leeg. “Is het goed als ik naast je kom zitten.” Vraagt Mirthe. “Moet je niet bij Dennis gaan zitten?” “Nee, Dennis heeft gister nog een andere gezoend en is met haar naar boven gegaan, klootzak.” “Wie had ook al weer liever een klootzak?” Vraag ik cynisch. “Mirthe als jij eens een heel eind opflikkert en niet meer met mij praat doe je nog eens iets goed in je leven.” Ik heb gelijk spijt van de woorden die over mijn tong rollen, maar Mirthe heeft zich gister volledig in de nesten gewerkt. Luuk en Thijs die nu weer beste vrienden zijn, Dorus en Teun gaan achterin zitten waar Damian achteraan loopt om zich vervolgens in de hoek te wurmen. Mijn telefoon gaat een keer af. Ik lees het berichtje dat van Rosa komt. Ik hang mijn hoofd in het gangpad en zie Rosa achteromkijken en lief glimlachen. Ik maak met mijn ogen een beweging daar Damian waarbij ze nee schudt. Ik pak mijn jas en tas op en plof naast Rosa neer. Bedankt dat je naast me komt zitten, mijn vriendinnen heb ik momenteel even niet nodig. Ik leg mijn hand op haar dijbeen, “leg het zo maar uit.” De bus rijdt weg. We zijn net in alle vroegte opgestaan en hebben na een grondige inspectie de fietsen teruggegeven aan de verhuurder en de boot naar het vaste land gepakt.  Nu hangen de wallen als lood onder mijn ogen en heb ik zin in mijn eigen bed. Zover is het nog niet, want van Groningen tot Tilburg is een eindje rijden. Ik denk aan Rosa die nog steeds wat wil zeggen, maar er nu niet mee voor de dag komt. Ik zet mijn muziek op en laat dit een tijdje afspelen. Na een paar uur besluit ik dat mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen en stop ik mijn muziek. “Wat wou je net vertellen.” “Oké, het is een heel lang verhaal.” Begint Rosa, wat in haar geval daadwerkelijk duidt op een lang verhaal. “Gister avond hadden we een date en na een tijdje op een terras enzo zijn Damian en ik naar een open plek geweest. Damian vroeg toe of dat het moment moest zijn en of ik het wou. Natuurlijk wou ik het, ik ben er meer dan klaar voor. De temperatuur was perfect, de sfeer was perfect, ik voelde me perfect en waarschijnlijk ben ik morgen ongesteld.” “Perfect.” Reageer ik met een glimlach. Rosa slaat me op mijn schouder. Rosa vertelt over de sfeer en elk vogeltje dat floot. “Ik was er dus klaar voor en ik knikte. We zoende en hij zoende best wel goed zo goed dat ik in mijn fantasie de leukste, liefste en mooiste jongen voor me had. Toen ik mijn ogen weer open deed was het Damian. Dus toen zij ik dat ik toch niets voor hem voelde maar voor iemand anders en dat ik daar nog niet overheen was.” Ik denk na over de situatie als ik Damian geweest zou zijn. Dan zou ik me aardig triest voelen. Dan kom ik zover en heeft dat meisje een ander op het oog. “Wat is er mis met Damian dan?” Vraag ik, omdat ik dat graag zou weten als ik Damian was. “Niets, alleen die andere jongen is Charmant heeft geweldig leuk haar en een hele lieve lach. Ik heb nooit de kans gekregen om te vertellen dat ik hem leuk vond, omdat ik bang ben voor het vervolg.” Het blijft even stil. Ik vraag me af welk vervolg dat kan zijn en ik kan me niets erbij voorstellen, maar ook geen vraag om die voorstelling wel te krijgen. Na een paar minuten waarin mijn hersenen hebben gestaard naar het vervolg zegt Rosa de verlossende woorden. “Wil je niet weten welk vervolg?” “Ja.” Zeg ik, alleen zou ik nee moeten zeggen. “Nee.” Stomme negatieve vragen, die niet te beantwoorden zijn. “Ik wil dat vervolg wel weten.” Rosa kijkt om, of niemand haar hoort en ademt diep in en doet haar mond open. Ik glimlach en zeg: “Vertel het maar.” “Ik ben bang dat ik dan een hele goede vriend, met wie ik een jaar lang een hele goede vriendschap heb opgebouwd, kwijt raak en nooit meer naast me wil zitten in de bus.”

Rosa kijkt me met grote ogen aan. Moet ik wat zeggen? Ik herhaal de zin in mijn hoofd, welke goede vriend heeft Rosa een jaar lang? Daar blijf ik even op steken. Ik herhaal de zin nog een keer en kom tot de conclusie dat ik naast Rosa in de bus zit. “Oh.” Zeg ik zachtjes. Wat moet ik nu zeggen? Rosa vindt mij leuk, waardoor de mogelijkheid tot verdere vriendschap onwaarschijnlijk is. Ik kijk in Rosa’s blauwe ogen. Ik blijf er in kijken. Mijn maag keert om, mijn oksels lijken te zweten en ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik probeer mijn hersenen op te rapen die uit elkaar geëxplodeerd lijkt te zijn. Rosa is veel te aardig om vriendschap te verbreken. Aardig herhaal ik in mijn hoofd. Ze is eigenlijk wel leuk. Ze is zelfs super leuk. Denk ik wel helder? Haar magere schouders dragen een topje waar haar decolleté trots boven uit steekt. Haar hele persoonlijkheid is perfect, haar uiterlijk ook. Betekent dit dat ik verliefd ben? Ze is veel te leuk om nee tegen te zeggen. Er is alleen een klein probleem. “Het is niet eerlijk tegenover Damian om ja te zeggen.” “Oh.” Zegt Rosa. We kijken beide weg. Ik merk dat we opeens afremmen en dat we een tussenstop maken. Ik pak mijn spullen op en loop naar buiten. Weg van Rosa.

Ik ga bij mijn vrienden zitten. Ik eet mijn boterhammen op en denk na over mijn hele leven. Ik ga spijt ervan hebben om nee te zeggen, maar ook als ik ja zeg. “Damian, kom je even mee, we moeten praten.” “Oke.” Na een stukje lopen open ik het gesprek. “Ik hoorde van Rosa over gister avond en ik vind het echt heel kut voor je.” “Ja, maar als zij iemand anders voor ogen heeft is dat mijn pech en daar moet ik mee leren leven.” “Ik hoorde ook wie die iemand anders is, van Rosa.” “Die denk ik ook al te weten.” Reageert Damian. “Oh, wie dan?” “Jij.” “Waarom?” “Hallo, jij bent hartstikke slim, knap, aardig en Rosa heeft duidelijk iets met je.” “Ja, ik ga er geen doeken omheen wikkelen ze vind mij leuk en ik vind haar ook leuk, maar ik zou het zo kut voor je vinden als een van je beste vrienden met het meisje gaat waarmee je bijna seks had.” “Nee, hoor, dan ben ik blij voor die vriend.” “Nee, hoor, geloof me, dat ben je niet.” “Om wie gaat het ook alweer?” Vraagt Damian boos. “Sorry, soms denk ik dat iedereen denkt zoals ik denk.” “Kijk, je bent een hele goede vriend, dus ik gun het je.” Na een moment van stilte gaat Damian verder “En dat met Rosa wou ik eigenlijk helemaal niet.” “Hoezo?” “Weet je nog toen we het hadden over Rosa aan het begin van de vakantie?” “Ja.” “Nou kijk, ik dacht als ik nou met haar probeer wat te krijgen gaat men ook niets vermoeden van wat ik werkelijk ben. Want dat wil ik niet zijn en dat kan ik niet zijn.” Ik weet gelijk waar hij het over heeft en sluit heel even mijn ogen. “Tof van je om het zo te durven zeggen, Damian.” “Je mag dus doen met Rosa wat je wil, want ik had nooit verwacht zover te komen.” “Oke man, bedankt.” Ik denk nog even na en leg mijn hand op zijn wat hogere dikkere schouder. “Praat eens met Luuk, ik denk dat jullie het wel kunnen vinden” Zeg ik met een knipoog.

Ik loop weg en hoor wat gesnik. Ik kijk naar de bron van het geluid en ik zie een trommeltje. In het trommeltje hebben boterhammen gezeten, maar die zijn spoorloos. Naast het trommeltje ligt een bekraste, versleten K3 deksel. Ik ken maar een iemand die zoiets heeft. Ik ga aan de andere kant van de boom zitten en ik vraag: “Wat is er?” “Ga weg, Bram, je wil mij gewoon niet en nu heb ik jou en Damian niet.” “Damian was sowieso een verkeerde keus.” “Hoe kan je dat zeggen? Hij is toch een vriend van je?” “Ja, dat klopt, maar hij gebruikte jou als schild voor zijn geaardheid.” “Huh, Oke.” “Het punt is, Damian vind het helemaal niet erg.” Het gesnik houd op en ik sta langzaam op. “Rosa, jij bent de leukste meid die ik ooit ontmoet heb, ik zou nooit nee zeggen tegen jou.” Ik loop om de boom heen en zie Rosa beduusd kijken vanaf de grond. Ik til haar rustig op en zoen haar. Ik zoen haar zoals ik nog nooit iemand eerder heb gezoend. Ik zoen haar met alle liefde die ik heb. Haar zoute tranen deren mij niet, want het het huilen is gestopt. Rosa en ik zijn samen.

Na nog even zoenen gaan Rosa en ik weer terug naar de bus en vertel ik Rosa uitgebreid over alle dingen van Schiermonnikoog en over het gesprek met Damian. Aan het eind vraagt Rosa of ik ook zo moe ben. Ik bevestig het en vervolgens lig ik met mijn hoofd op Rosa’s schouder. Na mijn ogen gesloten te hebben en weer open te doen zie ik heel wat anders. Ik zie een open plek op Schiermonnikoog. Ik zie Rosa en ik zie mij met een condoom in mijn hand. Ik zoen haar zachtjes en vervolgens harder en harder. In haar nek en op haar sleutel been. Ik haal het bandje van haar topje weg en doe haar bh zonder er bij na te denken, met mijn handen onder het stof open. Ik val gecontroleerd met haar op de grond. Ik doe haar topje uit en haal haar bh weg. Haar borsten liggen elk een beetje naar buiten. Haar kleine bruine tepels staan recht op. Ze pakt me om mijn nek en we zoenen. We komen weer recht op en haar heerlijk zachte borsten steken tegen mijn t-shirt die ik vervolgens uit doe. Ik voel de tepels in mijn middenrif en blijf Rosa zoenen. Ik doe haar broekje uit en trek haar slip naar haar knieën en vinger haar terwijl ze mij van mijn kleding ontdoet. Ik kijk naar mijn penis die er nu een paar centimeter groter uit ziet en nu perfect recht is. Ik steek hem in de zachte kut van Rosa die erg snel nat is en ik vrij voorzichtig met haar en voer het tempo steeds meer op. Rosa’s hand gaat over mijn lichaam. Opeens schiet mijn lichaam naar voren en ik doe mijn ogen open. We zijn weer in Tilburg en de bus stopte net hard voor een zebrapad. Rosa kijkt me aan en zegt: “Hee, slaapkop.” “Hey” zeg ik glimlachend en ik ga rechtop zitten. Ik prijs mezelf gelukkig met mijn kleding keuze. Mijn wijde bermuda en mijn strakke onderbroek laten niets van mijn ontiegelijk harde erectie zien.

Na nog een paar minuten rijden stoppen we op de parkeerplaats en ik merk dat we een kwartier voor tijd er al zijn. Alle ouders zijn er nog niet waardoor we onze koffers op een hoop gooien en  ieder in een apart groepje gaat staan. Rosa en ik ontvluchten de meut met mijn tas, waar nog verassend veel bier in zit. We gaan op een heuveltje zitten en we openen ons bier en zoenen elkaar na elke slok. Na een minuut of vijf zien we Damian en Luuk het parkje aangrenzend aan de parkeerplaats binnenlopen. Nadat ze wat beschutting hebben zoenen ze elkaar. “Mooi is liefde, heah.” Zegt Rosa. “Die van hun wel ja” Ik krijg een klap op mijn schouder. “Ik gooi mijn linker arm om Rosa’s  Nek. “Sorry.” Ik zie Damian en Luuk nu verschrikt naar ons kijken en Ik hef mijn biertje op. Ik zie ze lachen en elkaar weer zoenen. Nadat Rosa en ik elk drie biertjes hebben leeggedronken gaan we naar de parkeerplaats. De vader van Rosa staat er al en we stappen in. “Hoi pap,” zegt Rosa, “dit hier is mijn vriendje.” “Hallo, Gerard.” Zeg ik. De vader van Rosa glimlacht. Nadat de vader van Rosa ons heeft getrakteerd op een vet broodje en veel te zouten frieten van de macdonalds wordt ik thuis afgezet. Nadat Alle koffers zijn weggezet en ik de laatste handkus van vandaag aan mijn vriendin heb gegeven. Zeg ik tegen mijn moeder die me met de koffers helpt. “Rosa en ik hebben verkering.” “Eindelijk.” Zegt ze. Na alle spullen weggezet te hebben en mijn ouders belooft te hebben dat ik alles afsluit pak ik nog een glas met een flinke scheut 43 er in. Omdat ik het verdiend heb, zeg ik tegen mezelf. Na alles opgeruimd te hebben en mijn kamer weer te hebben bezocht kop ik mijn kussen. Wat was dit een geweldige week.

 

Ik wordt wakker. Mijn hoofd tolt en het voelt als een zware nacht nog een flinke staart heeft. Ik probeer me te herinneren wat de laatste keer was dat ik echt bewust in slaap viel. Donderdag was het laatste dat ik me herinner het einde van het kampvuur, woensdag was het de terugreis van het strand, dinsdag was het dat ik op het bed ging liggen na het douchen, maandag was het dat ik de trap opging naar de kamers. Zondagavond viel ik echt bewust in slaap is mijn conclusie. Ik doe mijn ogen een beetje open en kijk naar links. Mijn koffer staat dicht in mijn slaapkamer. Met een zucht van verslagenheid doe ik mijn ogen weer dicht. Ik wil Rosa, ik wil vertellen wat ik heb gedroomd, vertellen dat ik haar leuk vind, vertellen wat ik nog kan doen op Schiermonnikoog. De droom leek zo echt, maar het voelt niet als een herinnering van afgelopen week. Komende week kan alleen maar tegenvallen na afgelopen nacht, het geluk kan alleen maar minder zijn en de erotische dingen alleen maar slechter en minder geil. Ik voel aan mijn broek. Het was geen natte droom zoals in het begin van de avond, wat een hele opluchting is. Ik denk aan Rosa. Haar stralende lach met de kuiltjes in haar lichtgetinte wangen waardoor haar tanden nog witter lijken. Haar zwarte halflange haren laten me afvragen waarom ik afgelopen jaar de kans heb laten liggen om met haar te daten. Waarom heeft deze droom mij wakker geschud?  Waarom nu, vlak voor Schiermonnikoog? Waarom niet een jaar terug, toen ik haar voor het eerst ontmoette? Ik denk aan Rosa’s borsten die nog net klein genoeg zijn voor cup b en haar redelijke kont. Ik zie een plaatje in mijn hoofd voorbij schieten van Rosa’s kont in een bikini. Ik vraag me af waarom ik daar niet eerder bij stilgestaan heb. Maar als ik haar nu uitvraag zet ik onze vriendschap op het spel. Onze goede vaste vriendschap, die mij soms beter bevalt als die met de andere jongens. Ik wil Rosa niet kwijt raken, niet vanwege een droom. Soms kunnen dromen discriminatie verhelpen, maar het kan ook je eigen dood worden.  Wat moet ik doen? Moet ik Rosa het direct zeggen, of via een omweg het duidelijk maken? Moet ik niets doen en signalen van Rosa oppakken? Moet ik hulp zoeken bij anderen? Het enigste waar ik aan kan denken is hoe fijn mijn bed ligt, het voelt alsof het weken niet zo lekker gelegen heeft. Ik denk verder na over de mogelijkheden die er zijn met Rosa. Ik herinner me de badmeester die in geen enkel opzicht op mij lijkt, maar waarbij Rosa wel weg zwijmelde. Ik kan maar geen conclusies trekken en wacht af tot de wekker gaat. De slaap lijkt me bijna te pakken te hebben als ik nieuwsgierig wordt naar de tijd. 6:14, wat me wakker houd. Mijn wekker kan ieder moment gaan. Alleen was dat nog niet gebeurt om 6:17.

 

Auteur
Bram van Amstelveen
E-mail
bramvanamstelveen@yahoo.com

Related post