In het bos


Met de hond was ik van plan een lange wandeling in het bos te gaan maken. Het was voorjaar en zowel hij als ik hadden er zin in om lekker een eind te lopen.

Met de auto reed ik naar Harderwijk en net even buiten de stad parkeerde ik de wagen op een zandweggetje. Enthousiast sprong de hond uit de achterklep en hij rende het bos in. De halsband en riem had ik wel bij me maar ik vond het zonde om hem om te doen. Ik wikkelde hem om mijn pols zodat ik als dat nodig was hem altijd nog om kon doen. Ik liep op mijn gemak het bos in en snoof de voorjaarslucht op.

Het was heerlijk en wild heen en weer rennend, steeds even terugkomend. Liepen mijn hond en ik dieper het bos in. Opeens begon hij op een open stukje zandverstuiving hard te blaffen en te graven. Waarschijnlijk was het een konijnenhol en rook hij iets. Ik ging op een verhoging aan de rand zitten en stak een pakte een sigaret. Opeens hoorde ik het klikken van de aansteker en toen ik omhoog keek stond er een man met een vriendelijk gezicht naast me die vroeg of ik vuur wilde. Ik bedankte hem en hij kwam naast me zitten. Pas toen zag ik dat hij ook een hond bij zich had. Hij had zo’n oprolbare riem bij zich die heel lang wordt waardoor de hond wat verder van je weg kan lopen. Door ons praten en door de aanwezigheid van de andere hond kwam die van mij aangerend en begon meteen te snuffelen bij zijn soortgenoot. Dat bleek een loops teefje te zijn en binnen de kortste keren wilde die van mij er natuurlijk op springen. Ik probeerde hem tot de orde te roepen maar de man naast mij vond dat hij z’n pleziertje wel mocht hebben en zei dat ik ze maar lekker moest laten gaan. Hij klikte de band van zijn hond los en nog geen minuut later werd er door de honden flink geneukt. De aandacht van mijn hond werd volledig opgeslokt door het wijfje waarmee hij aan het neuken was. Zodoende merkte hij er niets van dat ik op hetzelfde moment werd vastgepakt , de halsband uit mijn handen werd getrokken en om mijn nek werd gedaan en de riem er aan werd geklikt.

Ik kreeg de opdracht om te gaan staan. Armen op mijn rug en zo recht mogelijk.

De man liep keurend en knikkend om mij heen en tikte mij op mijn billen en kneedde even mijn borsten. Met een ruk scheurde hij mijn blouse open en trok de cups van mijn bh omlaag. Mijn borsten rolden eruit en hingen met gezwollen tepels heen en weer te wiegen. Daarna knoopte hij mijn broek los en gaf mij het bevel eruit te stappen. In mijn slipje en met mijn borsten uit mijn bh stond ik zomaar ineens in een verlaten bos aan een halsband. “Lopen” siste de man in mijn oor en langzaam begon ik te lopen. De riem rolde uit en toen hij strak stond kreeg ik de opdracht om in een cirkel te gaan lopen. De man stond op en ging in het midden staan. Als een soort dressuur liep ik rondjes terwijl hij in het midden met me meedraaide. “Looppas” schreeuwde hij en ik begon harder te lopen. Mijn borsten schudden op en neer en terwijl ik zo liep haalde hij zijn lul uit zijn broek. Met een grote erectie uit zijn gulp stond hij zo naar me te kijken. Mijn borsten gingen zeer doen en ik begon wat langzamer te lopen. Met een ruk trok hij me naar zich toe en ik viel met een klap in het zand. Ik verwachtte een excuus of een helpende hand maar toen hij bij me stond duwde hij met zijn schoenen mijn benen uit elkaar. Zachtjes floot hij tussen zijn tanden. Hij zag mijn dikke schaamlippen door mijn slipje heen en zei dat ik al aardig nat was. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het behalve doodeng ook wel spannend vond. Hij hielp me overeind en nam me mee naar de bosrand. Met de riem bond hij mijn armen op m’n rug en een afgescheurde mouw van mijn blouse bond hij als blinddoek om mijn hoofd.

 

Ik was gespannen, beefde over heel mijn lichaam maar voelde ook een tinteling in mijn onderbuik. Ik voelde dat mijn kutje natter werd en vroeg wat hij van plan was. Ik kreeg echter geen antwoord en besloot maar af te wachten. Gillen had geen zin want we waren ver het bos ingelopen en tot nu toe was er ook nog niemand langsgekomen. Ik besloot er het beste van te maken en me niet te verzetten. Misschien was het wel prettig wat er ging gebeuren. Tot nu toe vond ik het niet echt vervelend. Het bleef heel lang stil en ik hoorde in de verte wat takken kraken. Ik zonk weg in gedachten maar een snijdende pijn over mijn billen maakte me met een schok wakker. Onmiddellijk volgde er nog een klap en gillend van de pijn riep ik om hulp.

Met een paar ruwe bewegingen werd mijn slipje van mijn billen gescheurd en nog geen seconde later zwiepte er weer iets door de lucht waardoor ik dacht dat mijn billen in brand werden gezet. Ik zette me schrap, klaar voor de volgende klap, maar er gebeurde niets meer. Ik werd meegenomen en tegen iets hards aan geduwd. Ik voelde en rook dat het een boom was. Ik werd omwikkeld met een ruw touw en met mijn bovenlichaam strak tegen de bast gebonden. Er werd iets tussen mijn onderlichaam en de boom gestopt waardoor ik met mijn gezicht tegen de boom aangedrukt werd en ik met mijn billen naar achteren werd geduwd. Toen werd het stil, doodstil. Ik hoorde alleen nog maar het ritselen van de bladeren en voelde de wind langs mijn gepijnigde billen blazen. Ik weet niet hoelang ik zo gestaan heb. Een kwartier, een half uur?

Ik probeerde me te ontspannen. Mijn borsten deden zeer van het schuren langs de boom en ook mijn wang deed zeer. Terwijl ik zo bezig was me een beetje in een gemakkelijke houding te manoeuvreren hoorde ik het kraken van een tak. Meteen spitste ik mijn oren om te ontdekken wie of wat de oorzaak daarvan was. Opeens twee handen die mijn billen hard uit elkaar trokken en daarna een koud gevoel tegen mijn anus. Ik probeerde weg te draaien maar ik werd aan mijn haren achterover getrokken voor zover dat nog kon en wat er toen gebeurde zorgt nu soms nog voor angst en hevig zweten als ik eraan terug denk. Iets groots, van enorme afmetingen werd langzaam maar stevig in mijn kont geschoven. Aan het begin nog wel dragelijk maar al gauw voelde het alsof mijn anus uitscheurde en mijn darmen werden opgevuld met een ijskoude vloeistof. Ik schreeuwde moord en brand, huilde, probeerde me los te rukken. Mijn borsten begonnen  te branden door het schuren langs de boom en mijn tepels leken kapot geschaafd te zijn. Toen het voorwerp werd terug getrokken kreeg ik vreselijke kramp en pijn in mijn buik. Ik werd misselijk en moest vreselijk persen. Met een schreeuw perste ik mezelf leeg. Ik spoot mijn darmen leeg, perste mijn blaas leeg en op hetzelfde moment, met een brandende anus en pijnlijke borsten voelde ik een schok door mijn schaamlippen. Hard, intens en hevig. Gek van angst en pijn begon mijn lichaam zich te ontladen. Ik heb geschreeuwd en gegild maar ik kreeg een goddelijk orgasme. Ik voelde het slijm langs mijn dijen druppelen en ik explodeerde. Na deze explosie verslapte ik totaal en zakte onderuit, hangend aan de boom. Mijn benen begaven het en het maakte me niets meer uit wat er zou gebeuren.

Ik werd losgemaakt en op de grond gelegd. De blinddoek bleef om en ik durfde me niet te bewegen. Na een tijdje waagde ik het om de reep stof van mijn gezicht te trekken. Het licht deed zeer aan mijn ogen. Ik keek om me heen en zag naast me een stapeltje kleren liggen. Een schone blouse, een nieuw slipje, mijn broek en daarop een doos met vochtige doekjes. Terwijl ik mezelf bekeek en constateerde dat mijn borsten blauw en beurs waren en mijn billen vol bloedende striemen zaten hoorde ik geblaf. Ik keek naar de zandvlakte en zag mijn hond graven.  Precies op dezelfde plek als toen wij hier aankwamen. Hij blafte enthousiast en keek zo nu en dan mijn kant op. Ik zag verder niemand. Het bos was totaal verlaten. Of niet?

Heel in de verte zag ik een echtpaar lopen met een hond. Ze liepen arm in arm en het enige wat opviel was het feit dat de hond aan een riem vastzat. Zo’n riem die je uit kunt rollen en die heel lang wordt waardoor de hond wat verder van je weg kan lopen.

Auteur
Vrijstel
Website
http://www.vrijstel.nl/

Related post