Ik en mijn schoonmoeder


Ik en mijn schoonmoeder
Een paar jaar terug begon het. Ik had verkering met mijn vrouw, ze heeft een knappe moeder en ik was haar oogappel, viel ze op jonge kerels …. ? Mijn schoonvader in wording, kwam door een ongeval om. We probeerden allen samen het verdriet te verwerken en mijn lieve schoonma stelde voor om bij hen te komen inwonen. Mijn geluk kon niet op … Ik geef toe, ik had een zwak voor haar, tja zoals de meeste jonger kerels voor een rijpere vrouw zeker, ik was +/- 20 en zijn 43. In mijn wilde dromen deed ik vanalles met mijn schoonma, maar ik moest haar weten te verleiden ….. Mijn vriendin (nu vrouw) studeerde verpleging, moest dus stages doen en weekends en ik bracht veel tijd alleen door met mijn lieve prachtige schoonma. Ik bouwde op korte tijd een mooie relatie met mijn schoonma op. Ze had geen rijbewijs en ik werd haar toeverlaat om soms met haar te gaan winkelen als mijn vriendin weg was. En zo kwam het moment …. Ze vroeg me op een zaterdag of ik met haar naar de winkel kon rijden …. Ik wist niet welke winkel, tot we in ’t stad de winkel binnen gingen …. Lingerie …. Ik kon mijn geluk niet op …. Ze had zich jong gekleed en ze kon doorgaan voor een jonge prachtige vrouw midden 30. De winkel was groot genoeg, ze nam een paar prachtige stuks en vroeg mijn mening of ik dit of dat mooi vond … Ik zei met mijn stoute mond dat ik ze graag es zou zien als zij ze paste. En jawel hoor, ze nam mijn hand vast, fluisterde in mijn oor “kom maar mee, je mag ze keuren en kiezen”. Ze nam een pashok in de hoek, nam me geniepig mee binnen en begon zich uit te kleden ….. Ze bekeek mij en zag dat ik niet wist wat er gebeurde … waarop ze vroeg “vind je me niet mooi mss, je bekijkt me nochtans altijd thuis als ik er schaars gekleed rondloop, ik vind jou ook leuk hoor” … waarop ik “euh, ja hoor en je dochter dan ?”, zij “ik kan zwijgen hoor” en ze knipoogde. waarop ze ineens in lingerie stond, en vroeg wat ik ervan vond. Ze trok me dichter en bracht mijn handen naar haar borsten … en zitten ze goed, vroeg ze …. en ze kuste me. In het pashokje hebben we wat getongzoend, mekaar wat gestreeld. Na de nieuwe setjes te hebben gekozen zijn we vlug naar huis gereden, waar we dan samen on 1e avontuurtje hebben gehad. Jongens toch, ik herinner me die dag nog als vandaag, ze had het volgens mij echt nodig, pffff jawadde van een Milf gesproken. Vanaf die dag had ik er eentje voor mij alleen. Ik heb al dikwijls aan mijn schoonva zaliger gedacht …. Ik ben bij mijn vriendin gebleven, ermee getrouwd en zijn blijven inwonen, daar heeft mijn lieve schoonma hetnodige gedaan door met mijn vrouw te praten, ze moest es weten. Willen jullie nog details over mijn dubbele relatie, laat dan maar weten.
Auteur
Nick
E-mail
nick72r@hotmail.com

Related post