geluk bij een ongeluk


weduwnaar was ik pas 60 jaar en kwam vaker dan me lief was met een stijve pik ‘smorgens wakker, Oke iedere man komt ‘smorgens weleens met een stijve wakker, maar ik bijna iedere dag.Ik begon te loeren, te kijken te zoeken naar vrouwen Naar alleenstande vrouwen Naar weduwen kortom naar vrouwen die net als ik alleen waren en een partner zochten.Ik zag ze niet. Misschien zocht ik niet goed keek k niet op de goede plekken. had ik geen goed oog voor alleenstaande vrouwen Hoe dan ook ik vereenzaamde begon de hand steeds vaker aan mezelf te slaan en kreeg daar vrede mee.Tot dat tot dat ik haar tegenkwam Het regende he twas koud en kil en ze struikelde over een gat in de straat Ik ving haar op Ze keek me aan. zei sorry ik keek niet uit. Geeft niet zei ikKan iedereen overkomen.Ik trok haar omhoog waarbij haar zware tietten tegen me aanleunden Ik keek haar aan en zag een vrouw van rond de vijftig die met een verbaasde en toch enigszinds geile blik ( vond ik) naar me keekZe trok haar vest naar beneden maakte zich los uit mijn omarming probeerde verder te lopen maar viel gelijk weer neer.O zei O ik kan niet lopen.

Ik keek en zag dat haar voet dik geworden was. Waar woon je vroeg ik dan breng ik je thuis. Daar zei ze drie straten verder.Met m’n arm rond haar schouder geslagen bracht ik haar naar huis Ze kreunde licht, maar steunde zwaar het deed toch wel zeer. Thuis gekomen gaf ze me haar sleutel en ik opende de deur ik droeg haar naar binnen zette haar op de bank, draaide de verwarming hoger en vroeg of ze koffie of iets anders wilde. geef maar en sherry voor de schrik antwoordde ze.Kan ik nog iets doen vroeg ik Laat me eens naar je voet kijken Die was inderdaad dik en ik stelde voor om er een strekverband omheen te doen. Ze zei waar ik dat kon vinden en tien minuten later omwikkelde ik haar voet met een stevig verband Tijdens het omwinden schoof haar rok steeds verder romhoog en kreeg ik een inzicht in haar kruis, zoals ik dat in de laatste jaren niet eerde had gezien.

M´n lul begon te steigeren en ik tilde haar voet zover omhoog dat het tegen mijn pik aankwamOok zij voelde dat en keek me aan Wat heb je nu vroeg ze Wat denk je Als antwoord bewoog ze haar voet nog verder omhoog en schopte tegen m´n pik Ik voel het wel jij bent een geile beer zei ze. En jij en jij vroeg ik vind jij het ook lekker Als antwoord spreidde ze plots haar benen en zei ´kom kom laat me voelen wat je hebt en neuk neuk me neuk me.Dat was tegen een alleenstaande weduwnaar niet tegen een dove gezegd M´n broek gleed omlaag en m´n pik sprong er uit Ah Ah gilde ze Oh ja Oh ja gilde ik beiden kwamen we na een paar minuten tot een hoogtepunt, waarbij ik m´n zaad na drie tot vier minuten stoten naar binnen spootNa dit ´ongeluk´kwamen er nog vele gelukkige jaren

Auteur
henry de bocaderre
E-mail
habo69@tele2.nl

Related post