Erg bijzonder deel 4


Erg bijzonder deel 4 Ze schuift haar stringetje naar beneden, deze glijd langs haar benen, enkels en over hakken schoentjes uit. Haar jurkje houd ze met een hand omhoog, haar andere hand leunt nu tegen de muur. Ik rits haar jurkje open, ze komt los van de muur en met deze hand is jurkje sneller uit dan ik had gedacht. Geen weerstand geen gil. Dit was heel anders dan ik van deze dame had gedacht. Niet eens dat ik er gedacht aan had. Een bijzonder plaatje de zwarte hakken schoentjes en een elegante zwarte bh is wat haar nog bedenkt. Ze grijpt in mijn kruis en moet meteen door de broek heen wel gevoelt hebben dat hij stijgende als een dolle. Ik maak de bovenste twee knopen los van mijn broek, terwijl ik haar blijf vingeren. Meteen verdwijnt er een hand van haar in, die ook meteen de boxer passeert. Ze maakt meteen flinken trek bewegingen. Ze moet ook meteen het voorvocht hebben gevoelt. Na een vijf minuten lijkt ze de leiding over te nemen ze duwt mijn vingers uit haar vagina. Duwt mij tegen de muur en maakt de volledige broek los. Ik schob mijn schoenen uit waarna zij broek en boxer in een beweging uit doen. Mijn t shirt gaat ook gelijk uit. Ze trekt me mee naar de tafel gaat er op zitten en geleid met haar handen zonder iets te zeggen mijn hoofd richting haar vagina. Ik weet wat mijn te doen staat. Ze lijkt te komen maar ze houdt mijn hoofd strak op haar vagina, rest mij alleen door te gaan lange halen gevarieerd met specifieke kort en ronde bewegingen aan haar clit. Op geven moment houdt ze even stil. Ik kijk op. “Wil jij ook komen?” :vraagt ze. Ja ik pak een sets condooms te voorschijn. Ze glimlacht. Terwijl ik een condoom om doe. Ik vraag haar te gaan staan met twee handen op de tafel en de rug naar mij toe. Eerste condoom scheurt, snel een anders pakken ze kijkt ongeduldig. Ik druk haar tegen de tafel. Ze leunt nu met de ellebogen op tafel. Het condoom ze om en schuif achter haar en hij gaat er in alsof het niets is. Flink stoten lijkt gewaardeerd te worden. Ik maak ook haar bh los zodat ik tijdens het stoten haar borsten vol in de handen krijg. Ze jaagt het tempo op. Ik poog langere halen te maken. Ik voel het condoom glijden. Ik haal hem er uit om goed te trekken en we gaan weer verder. Snel dat vind ze lekker. Weer glijd het condoom weer eruit, dit keer trek ik hem er af en denk aan jouw opmerking zonder is lekkerder. En dat was ook zo! Zij voelde geen verschil was toen het toen ik klaar kwam merkte zij het op. Daarna was het snel aan doen. Ik voel me schuldig maar heb enerzijds naar je geluisterd. Ik hoop dat je dat begrijpt.

Auteur
Jaman

Related post