De steeg


Ik zie je naar me kijken door de menigte heen. En voel je ogen over m’n lichaam heen gaan
Ik kijk je aan en kijk naar de deur in de hoop dat je mijn hint begrijpt. Gespannen loop ik naar buiten en sla meteen rechtsaf een steeg in. De hele avond is er de spanning al. Tijdens het dansen voelde ik je handen overmijn benen gaan. En voelde ik je spanning verborgen achter je rits.

Ik leun tegen de muur aan en tuur naar de ingang van de steeg.
Dan zie ik je aan komen. Je loopt recht op me af en geeft me een diepe tongzoen. We verlangen te veel naar elkaar om nog langer te wachten. Ik voel hoe je vingers onder mijn rok in mijn slipje glijden. Ruw stoot je een vinger bij me naar binnen. Ik kreun door het geile gevoel. Dan ga je iets door je knieen en trekt het uit. Zachtjes begin je me te likken. Af en toe bijt je zachtjes in mijn klitje en je stopt een 2e vinger in mijn kutje. Ik voel dat ik je wil. Mijn tepels staan stijf naar voren en ik voel het vocht uit mijn kutje langs mijn been naar beneden glijden. Dan voel ik dat ik ga komen. Precies op dat moment duw je 1 vinger in mijn kontje. Ik sta te trillen op mijn benen en heb moeite om te blijven staan.

Nog versuft sta ik bij te komen als je opstaat. Ik zie hoe je je broek losknoopt en laat zakken. Ik zie hem, dat wil ik. Dat wil ik in me. Alleen al de gedachte dat je me dadelijk vult maakt me weer heet. Je tilt me op en laat me zachtjes erover heen zakken. dan ga je zo staan dat ik met mijn rug tegen de muur leun. Zo begin je te bewegen. Ik voel hoe mijn kutje strak om jou heenspant. Hoe je telkens even mijn klitje aanraakt en metje tong mijn tepels likt. Dan voel ik hoe je komt. Ik voel hoe je warme zaad in mijn buik spuit. Zachtjes laat je mij los. Ik trek mijn kleren weer recht en geef een nog een laatste zoen. Dan ga ik terug naar binnen waar mijn vriend al staat te kijken wanneer ik van de wc terug kom

Auteur
Black
Website
stouteverhaaltjes.web-log.nl/

Related post